Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
- konna
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 43
Το 09 γνωριζει κανεις που εγιναν τα αθληματα;
Teth δεν ξέρω ρε συ φίλε. Έχει λογική αυτό. Αλλά αν ξέρει κάποιος ας πει. Εγώ ή οποιοσδήποτε πχ αν δηλώσει Καρδίτσα θα δώσει ΣΜΥ ή σε στέλνουν Θεσ/νίκη που είναι μεγάλη πόλη; Ούτε που ξέρω τι παίζει με αυτα
- konna
- Επιλοχίας
Μονο οσοι ειναι απο Αθηνα η ολοι; οι υπολοιποι πχ Θεσ/νικη;
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Antreas 93 έγραψε:Σε ευχαριστώ αδελφέ μου, αλλά θα γίνει το Βισμα του βισματος και μας βλέπω επιλαχών για μένα μιλάω πανταLefteris 2αμαλ έγραψε:Antreas 93 έγραψε:Ωραίος 😉 εμένα τα μόρια μου είναι αυτά 582,85
Τα μορια ειναι πολυ καλα αδελφε μου.
Με το καλο
Αυτα παντα θα υπαρχουν δυστυχως αδερφε...
Εμεις θα κανουμε τη προσπαθεια μας και απο εκει και περα ας ελπισουμε για το καλυτερο. Περασω δεν περασω θα χαρω ομως να δω 3-4 Ατομα απο εδω μεσα να μου πουν οτι τους δεχτηκαν μεσα.

Αν δηλώσω πχ Καρδίτσα ή Τρίκαλα εγώ λέτε να δώσω στην ΣΜΥ δηλαδή ή Θεσσαλονίκη; Σορρυ παίδες αν σας κουραζω
-
- Αντιστράτηγος
Και εγω κατι τετοιο πιστευω, δεν νομιζω να παει η μιση Ελλαδα στην Αθηνα.
Ιδωμεν
Ιδωμεν
-
- Αντιστράτηγος
Mark26 έγραψε:Αν δηλώσω πχ Καρδίτσα ή Τρίκαλα εγώ λέτε να δώσω στην ΣΜΥ δηλαδή ή Θεσσαλονίκη; Σορρυ παίδες αν σας κουραζω
Οχι ρε συ, τι να μας κουραζεις, συζητηση κανουμε.

Αν δωσουν σαν σημειο αναφορας τη ΣΜΥ, θα μπορουσε να πας κι εκει, εκτος αν δωσουν μεγαλες πολεις γενικα οποτε θα πεσεις Θεσσαλονικη.
Εκτός αν παίζει ρόλο και σε ποιο σώμα θα δηλώσουμε. Αν εγώ πχ δηλώσω αεροπορια και στρατό. Μήπως τα δίνουμε σε διαφορετικά μέρη;
-
- Αντιστράτηγος
Υ. Γ
Απο Βολο ειμαι οποτε κι εγω μαζι σου Μαρκ, αν δεν δωσουν τη ΣΜΥ με βλεπω για Θεσσαλονικη.
Απο Βολο ειμαι οποτε κι εγω μαζι σου Μαρκ, αν δεν δωσουν τη ΣΜΥ με βλεπω για Θεσσαλονικη.
Ευχαριστώ ρε Λευτέρη. Έχω αρχίσει και αγχώνομαι σιγά σιγά. Αυτό με το σημείο αναφοράς το λένε από πριν; Δηλαδή πριν δηλώσεις;
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 70
Μαρκ το θεωρω απιθανο σε ολη την Θεσσαλια να μην δινουν αθληματα καπου ειτε στην ΣΜΥ ειτε Λαρισα, Βολο. Γενικα χωρις να ξερω η λογικη λεει οτι θα δινουν αθληματα σε τουλαχιστον 5-6 πολεις στην Ελλαδα. Αν βαλεις και παραγοντα κορονοιο στην μεση ισως ακομα περισσοτερες.
-
- Αντιστράτηγος
Ετσι πιστευω κι εγω.
Ειδικα τωρα με τον COVID-19, δεν νομιζω να αφηνουν 1000 ατομα να κανουν σουλατσα και βολτες ολη την Ελλαδα.
Οποτε η λογικη λεει να πεσουμε σε στρατοπεδα κοντα στις πολεις μας.
Ειδικα τωρα με τον COVID-19, δεν νομιζω να αφηνουν 1000 ατομα να κανουν σουλατσα και βολτες ολη την Ελλαδα.
Οποτε η λογικη λεει να πεσουμε σε στρατοπεδα κοντα στις πολεις μας.
Θα μπορούσα να δηλώσω Καρδίτσα ή Τρίκαλα που έχω τους δικούς μου, απλά μένω εκτός Θεσσαλία. Θα προτιμούσα Τρίκαλα γιατί θα είχα όλη την οικογένεια να με ενθαρρύνει και θα ήμουν πιο χαλαρός, ενώ τώρα είμαι μόνος μου. Για στρατό πιστεύω ΣΜΥ θα δίνουμε όσοι ήμαστε από Θεσσαλία, μου φαίνεται τι πιο λογικό. Η στα Τεφα Τρικάλων. Αν δηλώσουμε αεροπορια δεν ξέρω, αν και λογικά το ίδιο θα ισχύει.
- konna
- Επιλοχίας
Τι 1000; Πες καλυτερα 10.000 ατομα +... 

-
- Αντιστράτηγος
Αν τυχει και περασουμε και οι 2 και τυχει να ειμαστε στο ιδιο στρατοπεδο για αθληματα, θα μου δωσεις το τηλ σου νωριτερα για να ξερω ποιος εισαι οταν βρεθουμε εκει και θα σου δωσω οσο motivation θελεις καθως τρεχεις.

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης