δεν θα πεσουμε στο επιπεδο κανενος μαγκα του πληκτολογιουTITO έγραψε:και πολύ επιεικώς είσαι με αυτούς τους ανθρώπουςKirios έγραψε:Καλησπερα μαγκες καλα νεα βλεπω!!! ξυδακι στους κακους ανθρωπους που δν χερονται με την χαρα των συναθρωπων τους
Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 38
Πωπω λογικα θα εμπαινες απο τη Β... απλα το κακο εκει ειναι οι λιγοι επιλαχοντες!
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 33
Τιτο φίλε μου μπορεί να μην γράφω αλλά παρακολουθώ τι λέει ο καθένας μακάρι να μπούμε αδερφε να είναι χαμηλά τα μορια και να γνωρίσω παιδιά σαν εσένα και να είμαι και συνάδελφος μαζί τους!! Εύχομαι ολόψυχα να είναι χαμηλά και στις 2 κατηγορίες να μπούμε κάποια παιδιά που απλά δεν μπόρεσαν ή δεν πρόλαβαν να μαζέψουν μορια, καλή επιτυχία σε όλους και τα παιδιά που ξέρουν κάτι παραπάνω ας μας ενημερώνουν και τους ευχαριστούμε γι αυτό και για το κουράγιο που παίρνουμε!TITO έγραψε:μην αγχώνεσαι και από επιλαχών θα γίνει η δουλειά σου. Όπως και να έχει όμως κατανοώ απόλυτα το άγχος κάθε υποψηφίου.KatadromeasAR! έγραψε:Ευχαριστούμε τα παιδιά για τις πληροφορίες μακάρι να μάθουμε και αύριο για την Α γτ έχουμε μεγάλη αγωνία κι εμείς 2310 με το άγχος κάθε μέρα για το που θα πάει η βάση!
-
- Posts in topic: 80
TITO έγραψε:πέσε. θα χάσεις στοίχημα.lamdar92 έγραψε:Στην Α θα υπάρχει άνοδο σίγουρα αν στην Β έπεσε όντως.. έτσι όπως το βλέπω και 100 μόρια ακόμα.. δηλαδή μέχρι και 2460
Ρε ΤΙΤΟ χαλάρωσε που θα με πεις πέσε.. από τέτοιες προκήρυξης έχω γνώσεις.. είναι κακό νομίζω αν έπεσε στην Β γιατί επέλεξαν μεγάλα απολυτήρια να πανε στην Α.. ξεκόλλα γιατί εγώ βοηθάω και δεν λέω αερολογιες
αυτά είναι τα μόρια σού;nick521 έγραψε:2240
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Με 2300 και δε φοβούμε τίποτα, έχει να κοπεί πολύ κόσμος στις επόμενες φάσεις. Τίποτα ωρέ δε τελειώνει στα πρώτα 1500 άτομα.
Ναι 2240 στην Α κατηγορια.
-
- Posts in topic: 38
Ποτε στα χρονικα η β να εχει λιγοτερα απο τη α χαλαροστε σας εχουν επηρεασε αφανταστα τα τρολ και οι ραδιο αρβυλες
πέσε εννοώ στα μόρια που έδωσες για την Α. Όσο για όλα τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω γιατί δεν γνωριζόμαστε κ πίσω από ένα πληκτρολόγιο κ μια οθόνη η κάθε λέξη παρερμηνεύεται. Αλλά για να σου λέω πέσε στα μόρια δεν μιλάω τυχαία lampar 92lamdar92 έγραψε:TITO έγραψε:πέσε. θα χάσεις στοίχημα.lamdar92 έγραψε:Στην Α θα υπάρχει άνοδο σίγουρα αν στην Β έπεσε όντως.. έτσι όπως το βλέπω και 100 μόρια ακόμα.. δηλαδή μέχρι και 2460
Ρε ΤΙΤΟ χαλάρωσε που θα με πεις πέσε.. από τέτοιες προκήρυξης έχω γνώσεις.. είναι κακό νομίζω αν έπεσε στην Β γιατί επέλεξαν μεγάλα απολυτήρια να πανε στην Α.. ξεκόλλα γιατί εγώ βοηθάω και δεν λέω αερολογιες
-
TITO έγραψε:πέσε εννοώ στα μόρια που έδωσες για την Α. Όσο για όλα τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω γιατί δεν γνωριζόμαστε κ πίσω από ένα πληκτρολόγιο κ μια οθόνη η κάθε λέξη παρερμηνεύεται. Αλλά για να σου λέω πέσε στα μόρια δεν μιλάω τυχαία lampar 92
Τότε ΤΙΤΟ συγνώμη. Ναι εντάξει έβαλα το Μαξ στα 2460.
καλή επιτυχία σου εύχομαι. ολα να πάνε καλά.nick521 έγραψε:Ναι 2240 στην Α κατηγορια.
Τότε ΤΙΤΟ συγνώμη.. ναι εντάξει έβαλα το Μαξ στα 2460.
Δεν χρειάζεται να μου ζητάς συγνώμη, Δεν έγινε κάτι. Πόσο δίνεις την ελάχιστη βάση;
Δεν χρειάζεται να μου ζητάς συγνώμη, Δεν έγινε κάτι. Πόσο δίνεις την ελάχιστη βάση;lamdar92 έγραψε:Τότε ΤΙΤΟ συγνώμη. Ναι εντάξει έβαλα το Μαξ στα 2460.
-
Από εμπειρία και μετά από τις προηγούμενες προκήρυξη και με τα δεδομένα όλα νομίζω ότι θα πάμε στους 1200 από 2350-2450 εάν πέσω έξω από αυτά πχ πάνω από 2500 θα εκπλαγω πραγματικα... Είναι πολύ δύσκολο αλλά και να γίνει θα είναι λόγο των γυναικών αλλά όπως και να έχει άποψη μου η επιλαχον θα περάσουν όλη.. αυτά.. εσυ τι πιστεύεις
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες