Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Ακριβως, και γω θεωρω αδικο να παιρνουν 500 μορια αυτοι που ηταν Προεδρικη Φρουρα... εμεις φαγαμε το σκατο 13 ωρες απο το σπιτι μας για 500 μορια, και γνωστοι μου απο το σχολειο βαραγαν σκοπια στην Ηρωδου Αττικου,20 λεπτα απο το σπιτι τους και πηραν 500 κι αυτοι!
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 240

Δημοσίευση από Petros_Gnou »

Διασωστης31 έγραψε:Όντως τον βρήκα, με 8.6 είναι. Ότι να ναι σ αυτό το κράτος... Στους ΛΦ έχει όριο, στο τελευταίο φεκ 12 και στο προηγούμενο 10.

Οι προκηρύξεις έχουν αλλάξει και παλαιότερα.

Στις δυο τελευταίες μόνο υπήρχε η προεδρική φρουρά, οι εποπ και τα μόρια της θητείας πηγαν 5. Στις προηγούμενες ήταν 4 μονάδες.

Ο Ντουμας σ αυτό είχε αντιδράσει και στην προεδρική φρουρά ( μάλλον είχαν πάει πολλοί ΠΑΣΠιτες στους τσολιαδες εκείνη την περίοδο)

Ναι λες και άμα πας προεδρική φρουρά έχεις κάνει learn την ικανότητα και κανείς παραπάνω damage σαν ειδικός φρουρός... Κ εγώ πήγα ΔΕΥ αλλά μόρια δεν μου δίνει... Πήγα και ΙΕΚ και μου δίνει 200 μόρια... Έφαγα 2 χρόνια στο ΙΕΚ έκανα ακριβώς τα ίδια μαθήματα με την αστυφυλάκων για να πάρω 200 μόρια μόνο; Το θέμα μοριοδοτησεις είναι πίσω ακόμη...

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Εμ ειδες; σ λεω ελλας.. να τραβας τις ατριχες σου μπαλλες ειναι... αστα να πανε.. διασωστης πιστευεις οτι αν βγει προκυρηξη θα βαλουν ποσοστο στις πολυτεκνιες;
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Κ στο λιμενικο παιδες το φεκ εχει οριο απολυτηριου 12!!! μολις το ειδα
DOKIMOS 334
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από DOKIMOS 334 »

Ι ΜΑΚ οχι οτι με πειραζουν αυτα που λες. Θα σο υ μιλησω πολυ ανοιχτα και ξεκαθαρα. Βλεπω ρε φιλε οτι σε πειραζει το ενα σε πειραζει το αλλο και δεν κοιτας πως μονος σου μπορεις να γινρις καλυτερος να κερδισεις με καποιο εστω και 5 μορια κατι ρε παιδι μου. Κοιτας πως να φερεις αντιλογο και να πεις αυτο το γιατι η ηλικια.. γιατι η πολυτεκνια.. γιατι το απολυτηριο ετσι. Καποιοι εχουν ενα ονειρο κι συμφωνα με καποια στανταρ ξεκινησαν εναν αγωνα για να κερδισουν μια θεση. Να σεβαστω το παλικαρι που κανει αγωνα να ανεβει το οριο γιατι εχασε αδικα τοσα χρονια τα λεφτα του και την υπομονη του. Αν ομως ενας 26ρης(πχ) φτανει τωρα μετα απο προσπαθεια να ειναι στα 2200 και με την τριτεκνια να εχει ακομα περισσοτερες ελπιδες (ανεξαρτητα αν τοσα χρονια δεν μπορεσε να ανεβασει το απολυτηριο του ή να παει εδ ή να παρει καποιο διπλωμα). Μην εισαι μισαλλοδοξος αδερφε γιατι οσο το θες εσυ το θελουν και αλλοι εδω μεσα, στο χερι σου ειναι τα παντα, ασε τα υπολοιπα.(Ολα τα παραπανω εννοειται πως ειναι φιλικα και καλοσυνατα.. δεν θελω να στην πω αλλα κοιτα να βοηθας οπως κανεις με το ΠΕΙ που εμενα προσωπικα με βοηθαν αυτα που λες να τα ψαχνω περισσοτερο)
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Για το απολυτηριο δεν ειπα τπτ.. ισα ισα λεω να συμμετεχει και αυτος που εχει 9... για την πολυτεκνια εχω δικιο και το ξερεις, και για το οριο ηλικιας διαφωνουσα με αυτους που λεγανε οτι ειναι αδικο που δε τους δοθηκε η ευκαιρια να κανουν χαρτια τοσα χρονια. Γιατι ειναι αδικο; τους ειχε υπογραψει κανεις συμβολαιο οτι θα βγαζει συνεχεια προκυρηξεις; Απλα ειναι ατυχοι! Οπως και γω πιστευα οτι δε θα ξαναβγει, ουτε γω ειχα την ευκαιρια να κανω ποτε τα χαρτια μου οπως και αλλοι στην ηλικια μου! Απλα εγω λεω την αληθεια γι αυτο ενοχλει!
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Δόκιμε και εσύ είσαι άνετος γιατί έχεις 1000 μόρια από στρατό αν δεν είχες ίσως κ εσύ να μην ήσουν τόσο άνετος. Καλοί Σαμαρείτες δν υπάρχουν.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Xanthos έγραψε:Εμ ειδες; σ λεω ελλας.. να τραβας τις ατριχες σου μπαλλες ειναι... αστα να πανε.. διασωστης πιστευεις οτι αν βγει προκυρηξη θα βαλουν ποσοστο στις πολυτεκνιες;

Προσωπικά ναι πιστεύω θα μπει ποσοστό, μετά και τις δηλώσεις Μητσοτάκη για τα κοινωνικά κριτήρια.

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Τις δυσκολίες που πέρασαν και περνάν οι πολύτεκνες οικογένειες όλα αυτά τα χρόνια το θεωρώ τουλάχιστον δίκαιο να παίρνουν 300μορια. Εγώ προσωπικά δεν είχα ποτέ την δυνατότητα να βγάλω πτυχίο αγγλικών , άσχετα που τα γνωρίζω πολύ καλά. Οπότε το 300αρι το θεωρώ δίκαιο. Από κει και πέρα ότι είναι να γίνει θα γίνει. Καλή επιτυχία σε όλους μας!
DOKIMOS 334
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Ρε φιλε ειλικρινα δεν ειναι το θεμα η αληθεια αλλα η αλληλοβοηθεια. Καποιοι ελπιζουν σε αυτα τα 200-300 μορια γιατι να τους πεταξεις εξω. Αλλοι ειχαν παιδια στα 22-23 πως να καταφερουν να μαζεψουν μορια και μπορει πραγματικα να το αγαπουν και να θελουν να μπουν πιο πολυ απο εσενα. Τεςπα στοχος ειναι ξεκαθαρα να βγει ΝΔ με οποιονδηποτε τροπο και γινουν εργα. Οχι οτι θα εμπιστευτω την ελλαδα στον κουλη που το 15 ελεγε οχι σε ιθαγενεια και τωρα μπραβο στο #greekfreak, απλα θελωντας και μη ο καθενας κοιταει το μελλον του και αφου αυτος το δηλωσε μακαρι να το κανει, γιατι εκτος απο επανιδρυση της Δ βλεπω και επανιδρυση νομου γκιλοτινας.
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ναι ρε Δοκιμε να μπουν, αλλα αμα συμμετασχουν ολοι αυτοι συν αυτους που λες οτι εχουν παιδια, εμεις δλδ που δεν εχουμε παιδια και δεν ειμαστε πολυτεκνοι να μη μπουμε; Στην Αστυφυλακων γι αυτο υπαρχει συγκεκριμενο ποσοστο, οπως και στη προκυρηξη λιμενικου, δε λεω κατι παραλογο!
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Καλα. ας βγει κιολας πρωτα γιατι αν. δεν βγει αυτοδυναμος ειπε τον αυγουστο παλι εκλογες.. αλλη δουλεια δεν εχουμε να κανουμε καθε κυριακη στις καλπες..ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Μακ το. λιμενικο πχ εχει κ το οριο απολυτηριου 12... κ οχι 10 π λενε οτι ειναι το οριο
DOKIMOS 334
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Αυτο δεν καταλαβαινεις ρε φιλε οτι προκειμενου να μην σ πει κανεις τιποτα κανεις τον αγωνα σου μαζευεις τα μορια σου οπως πρεπει και βαρας χωρις να σε νοιαζουν οι αλλοι. Τωρα αν εσυ εχεις 2000 μορια δεν σε φταιει ο πολυτεκνος ρε φιλε το κεφαλι σου σε φταιει. Γιατι οπως εσυ ειπες παω μεχρι εκει ταβανι δεν μπορω αλλο, ετσι και ο πολυτρκνος με βαση τα δεδομενα του λεει μεχρι εκει μπορω να φτασω ταβανι και ελπιζει. Αν εσυ δικαιωθεις και καταργηθει αυτο καποιος αλλος ρε φιλε θα μεινει απεξω αδικα. Α Ανεξαρτητα παντα απο λιμρενικα και πυροσβεστηκες και τα λοιπα που καθε προκυρηξη ειναι εντελωε διαφορετικη απο τις προηγουμενες. Κοιτα αν ειναι να πηγαινουμε με την λογικη της παροιμιας καλυτερα να ψοφησει η κατσικα του γειτονα και τα σχετικα τοτε εισαι πολυ σωστος αδερφε. Φιλικα παντα.
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ποιος σου ειπε οτι εχω 2000 μορια; Τα χω βγαλει ολα και προχθες ξεκινησα το γ κατηγοριας. Επειδη φερνω αντιλογο σημαινει οτι εχω λιγα μορια; Απλα λεω το σωστο!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης