Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
NASOSS
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από NASOSS »

Οι θεσεις των εποχικων θα συμπληρωθουν ειναι ολοι μαζι 5300 και οι θεσεις ειναι 3500 λιγο δυσκολα να μην συμπληρωθουν μακαρι ομως να μπουνε νεοι ανθρωποι γιατι αυτοι η 3400 ειναι βισματα και ας ειναι 45 χρ
και μακαρι να μην γινει αυτο που αναφερα πριν και τσαμπα ελπιδα
PILOT
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από PILOT »

NASOSS έγραψε:Τα παιδια που ειναι εως 29 κανουν τα χαρτια με τους πολιτες ομως αν υπαρχουν πχ 600 εποχικη εως 29 δεν μπαινει κανενας πολιτης γιατι δεν τους φτανει σε μορια κανενας πολιτησ
ναι αλλα διεκδικουν 3400 θεσεις και χωρις το φοβο των αθληματων.
Άβαταρ μέλους
NASOSS
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από NASOSS »

Να σας αναφερω ενα παραδ ο φιλος μου ειναι εποχικος και ειναι 29 χρ το 1982 και ειναι εποχικος τα χαρτια του τα εκανε με τους πολιτες Και βγαζει 4300 μορια Και ειναι μεσα δεν ειναι σαν τους ε. Φ πχ 600 ατομα που ποτε δεν ειχαν σχεση με πυροσβεστικη ποτε ειναι φωτογραφικη και θα φανει... Απλα οτι θα υπαρχουν σαν ττον συγκεκριμενο 300 ατομα ειναι το μονο σιγουρο και στο τελος αν περασουν 300 ατομα πολιτες καθαρα Καλα θα ειναι

Και αυτο δεν το γραφει η προκυριξη που λεω οπως και πολλα αλλα αλλα το ΦΕΚ

been there...
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από been there... »

Greek_Army έγραψε:Είχα πιάσει συζήτηση με ένα παιδί που είναι στην ΕΜΑΚ και μου είπε ότι δύσκολα θα καλύψουν όλες τις θέσεις τώρα τι θα γίνει θα το δούμε στην πορεία

Κάποια στιγμή τον περασμένο χειμώνα έγινε μια ημιανεπίσημη συλλογή στοιχείων για τους εποχικούς: Επίπεδο μόρφωσης, ηλικία, προϋπηρεσία και Ι. Βάσει αυτών των στοιχείων βγήκε μετά η προκήρυξη, οπότε λογικά έχουν υπολογίσει πόσοι πληρούν τα κριτήρια για να απορροφηθούν. Ήδη, αυτοί που έχουν λίγα μόρια ανησυχούν...

Από την άλλη βέβαια υπάρχουν ακόμη άλλοι παράγοντες: Πόσοι πήραν απολυτήριο από τότε, πόσοι δηλώσαν ψευδή στοιχεία, πόσοι έχουν ποινικό μητρώο κλπ...
been there...
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από been there... »

NASOSS έγραψε:Να σας αναφερω ενα παραδ ο φιλος μου ειναι εποχικος και ειναι 29 χρ το 1982 και ειναι εποχικος τα χαρτια του τα εκανε με τους πολιτες Και βγαζει 4300 μορια Και ειναι μεσα δεν ειναι σαν τους ε. Φ πχ 600 ατομα που ποτε δεν ειχαν σχεση με πυροσβεστικη ποτε ειναι φωτογραφικη και θα φανει... Απλα οτι θα υπαρχουν σαν ττον συγκεκριμενο 300 ατομα ειναι το μονο σιγουρο και στο τελος αν περασουν 300 ατομα πολιτες καθαρα Καλα θα ειναι

Ο φίλος σου δεν έχει την προϋπηρεσία που απαιτείται για να κάνει χαρτιά στην κατηγορία των εποχικών: Είτε την 3ετία 2008-2010 ετε μια τουλαχιστον χρονιά από αυτές και μια 5ετία παλιότερα. Γι' αυτό μπαίνει στη διαδικασία να περάσει αθλήματα, γιατρούς κλπ...
Άβαταρ μέλους
NASOSS
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από NASOSS »

Ναι εννοειται οτι θα περασει αθληματα...
PILOT

Δημοσίευση από PILOT »

NASOSS έγραψε:Να σας αναφερω ενα παραδ ο φιλος μου ειναι εποχικος και ειναι 29 χρ το 1982 και ειναι εποχικος τα χαρτια του τα εκανε με τους πολιτες Και βγαζει 4300 μορια Και ειναι μεσα δεν ειναι σαν τους ε. Φ πχ 600 ατομα που ποτε δεν ειχαν σχεση με πυροσβεστικη ποτε ειναι φωτογραφικη και θα φανει... Απλα οτι θα υπαρχουν σαν ττον συγκεκριμενο 300 ατομα ειναι το μονο σιγουρο και στο τελος αν περασουν 300 ατομα πολιτες καθαρα Καλα θα ειναι

αν ισχυει αυτο τοτε για τι βασεις μιλαμε. Σαν πολιτες δεν υπαρχει ελπιδα.
Άβαταρ μέλους
NASOSS
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από NASOSS »

Τοτε μιλαμε και για τις 2 κατηγοριες 2700 το λιγοτερο...

PILOT

Δημοσίευση από PILOT »

NASOSS έγραψε:Τοτε μιλαμε και για τις 2 κατηγοριες 2700 το λιγοτερο...

συμφωνω και εγω θα ειναι πολυ ψηλα με αυτα τα κριτηρια. Και ολα να τα εχεις αν κοποιος ειναι εποχικος δεν τον φτανεις με τιποτα.

Άβαταρ μέλους
NASOSS
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από NASOSS »

Για αυτό όποιος περάσει ε. Φ να μην το σκεφτεί καθόλου για στο τέλος θα χάσει και τις 2 προκηρύξεισ
νικητας

Δημοσίευση από νικητας »

Δεν ξέρω αν την προκήρυξη την έχει πάρει προκήρυξη η τροικα... Γιατι αν την δει ότι θα βάλουν μέσα 3400 άτομα από το πουθενά και χωρίς κανένα λόγο θα την ακυρωσει! Αλλά κάθεστε και τρωγεστε όλοι οι αποτυχημένοι του ενιαίου (το λέω γιατί εγώ έχω τελείωσει και ένα τει από το τεε, αλλά δεν μίλησα και με προκαλέιτε... Αλλά μάλλον και στο τει βάζανε βαθμούς και γιαυτό το έβγαλα) για το τεε! Αλλά έτσι δεν θα πάει μπροστά αυτή η χώρα ποτέ! Με κάτι μίζερες μετριότητες σαν και αυτές εδω μέσα! Α! Και που είσαστε! Το 30% αφορά τα ΕΠΛ! ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ! ΛΥΣΑΞΤΕ!
Άβαταρ μέλους
chris_alex
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από chris_alex »

νικητασ έγραψε:Δεν ξέρω αν την προκήρυξη την έχει πάρει προκήρυξη η τροικα... Γιατι αν την δει ότι θα βάλουν μέσα 3400 άτομα από το πουθενά και χωρίς κανένα λόγο θα την ακυρωσει! Αλλά κάθεστε και τρωγεστε όλοι οι αποτυχημένοι του ενιαίου (το λέω γιατί εγώ έχω τελείωσει και ένα τει από το τεε, αλλά δεν μίλησα και με προκαλέιτε... Αλλά μάλλον και στο τει βάζανε βαθμούς και γιαυτό το έβγαλα) για το τεε! Αλλά έτσι δεν θα πάει μπροστά αυτή η χώρα ποτέ! Με κάτι μίζερες μετριότητες σαν και αυτές εδω μέσα! Α! Και που είσαστε! Το 30% αφορά τα ΕΠΛ! ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ! ΛΥΣΑΞΤΕ!

Και στο δικό μου τει (απο τεε) τσαμπα έβαζαν βαθμούς!Εικόνα
Άβαταρ μέλους
NASOSS
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από NASOSS »

Αφού έχετε βγάλει τει τι σας νοιάζει να γίνετε πυροσβέστες Τότε και όπως είπα η βάσει θα ειναι και στις 2 κατηγορίες απο 2700 και για αυτό το λόγο αν τα έχετε αυτά τα μόρια τότε μπορείτε να μιλάτε...
Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Ξεφεύγετε απο το θέμα, εδώ συζητάμε για τα μόρια και όχι για το αν αυτοί που τελείωσαν ενιαίο ή τει πρέπει ή δεν πρέπει για τον καθένα να γίνουν πυροσβέστες. Ο καθένας ας κοιτάζει τον εαυτό του και το μέλλον του. Οι καιροί είναι δύσκολοι γι' αυτό λοιπόν μην αναρωτιέστε και τρώγεστε άδικα. Σχετικά με τα μόρια διάβαζα κάποιος που έγραφε θα πάρουν άτομα πχ 300 πολίτες με αδεια φορτηγού ενιαίου και 100 πχ τεε με αδεια φορτηγού και 70 άτομα ενιαιου χωρις διπλωμα φορτηγου κτλ. Λάθος τα νούμερα που αναφέρω αλλά θέλω να ρωτήσω το εξής:
Αυτά τα ποσοστά θα τηρηθούν έτσι; Δηλαδή θα πάρουν και άτομα που δεν έχουν δίπλωμα για φορτηγό;
Άβαταρ μέλους
NASOSS
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από NASOSS »

Το 60% θα Είναι Με Άδεια Γ λεει η Προκήρυξη Αλλά να ξέρεις δεν υπαρχει Ξεχωριστή Κατηγορια για αυτους που δεν εχουν γ τα μορια Μετράνε Μετα πχ αν εχεις 2500 και δεν εχεις γ αλλα εισαι 299 Θέση Περνασ
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης