Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 224
Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι παρά τη μεγάλη συμμετοχή (περίπου 18.500 νέοι και νέες) τελικά θα μείνουν κενές 74 θέσεις, καθώς δεν υπάρχουν καθόλου ή πολύ λίγοι υποψήφιοι - ενδιαφερόμενοι Οι ειδικότητες και οι κενές θέσεις είναι: Τεχν. Οπλουργός (24), ράπτης (4), βοηθ. Βιβλιοθηκονόμου (6), φωτογράφος - φωτοερμηνευτής (7), διασώστης (6), βοηθός χημ. Εργαστηρίων (9), βοηθ. Οδοντιάτρου (3), βοηθ. Ραδιοϊσοτόπων (2), τεχν. Αντιδιαβρωτικής προστασίας (9) και τεχνικός ηλεκτρ. Υπολογιστών (4). Οι θέσεις αυτές, καθώς είναι ήδη εγγεγκριμένες, ενδέχεται να διατεθούν για πρόσληψη οπλιτών βραχείας ανακατάταξης παραπλήσιων ειδικοτήτων.
Ρε φιλε ομως σε εμενα δεν υπαρχουν αλλοι για να καλεσουν κ λεει οτι θα μεινει κενη η ειδκοτητα κ τους επιτυχοντες σε αυτη δεν θα τους παρει
-
Αυτο σημαινει πως ειχαν κανει τα χαρτια τους πολλα ατομα αλλα παρολο αυτα δεν εχουν συπληρωσει τις θεσεις και εχουν μεινει 9 θεσεις κενες! Δηλαδη εσυ πας σιγουρα τριπολη αδερφε!
-
Α! Και σορυ για το κοπελια. Δεν το ηξερα!
-
Ποιος σου ειπε εσενα πως δεν θα παρουν καθολου επιτυχοντες?
-
Θα παρουν εσας και οι υπολοιπες θεσεις μαλλον θα καλυφθουν απο οβα!
Ετσι καταλαβα... τους ε[ιτυχοντες δηλ δεν τους πειραζει ετσι; Αρα ειμαι μεσα; Δε πιστευω να ακυρωθει η εικοτητα τελιεωσ?
-
Οχι ρε φιλε εισαι καλα?
Οχι το αγχος με τρελενει...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 7
Ελατε παιδια μην σας παιρνει απο κατω. Για καποιο λογο καποιοι δεν συνεχισαν τις διαδικασιες οποτε θα παρουν αλλον... Πχ εσυ Αρη μου μπορει να εισαι στην 13η θεση αλλα μπορει να κοπηκαν πχ οι 4 προηγουμενοι σου, οποτε αλλαζει η σειρα σου
Μην αγχωνεστε, ολα καλα θα πανε! Εδω θα ιεμαστε να μας πειτε τα ευχαριστα νεα

Dum spiro spero
Απλα με μπερδεψε το αρθρο αυτο στα νεα που λεει για τις ειδικοτητες οτι μενουν κενες θεσεις λογω ελλειψης υποψηφιων κ νομιζα οτι εμας τους επιτυχοντες δε θα μας παρουν καθολου κ οτι θα ακυρωθει η ειδηκοτητα κ τρελαθηκα. το αγχος με εκανε να το διαβαζω λαθοσ
-
- Posts in topic: 21
Και εγώ τεχνίτης ηυ είχα δηλώσει αλλα κόπηκα στα αθλήματα... Βασικά όσοι δίναμε εκείνη την μέρα 4 άτομα αν θυμάμαι καλά είχαμε κοπεί... Ουφφφφφφφφφφφφφ.
Βρε συ Άρη τι αγχώνεσαι; ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ και πως είσαι μέσα και με τα τσαρούχια που λένε! Είπαμε το άγχος μέχρι ένα σημείο είναι και δημιουργικό, αλλά εσύ στο τέλος θα μας πάθεις τίποτα! Όλα καλά βρε συ κοίτα να περάσεις καλά μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα! Αλλά από την άλλη σκέφτομαι πως αν είχα και εγώ ελπίδες δεν ξέρω πως θα ήμουν! Σου εύχομαι καλή σταδιοδρομία και ότι καλύτερο!
ΥΓ
ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ

Βρε συ Άρη τι αγχώνεσαι; ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ και πως είσαι μέσα και με τα τσαρούχια που λένε! Είπαμε το άγχος μέχρι ένα σημείο είναι και δημιουργικό, αλλά εσύ στο τέλος θα μας πάθεις τίποτα! Όλα καλά βρε συ κοίτα να περάσεις καλά μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα! Αλλά από την άλλη σκέφτομαι πως αν είχα και εγώ ελπίδες δεν ξέρω πως θα ήμουν! Σου εύχομαι καλή σταδιοδρομία και ότι καλύτερο!
ΥΓ
ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ

Αυτο το αρθρο με μπερδεψε... νομιζα οτι δε θα παρει κανεναν επιτυχων λογω ελειψης. το αγχος φταιι. γιατι αν τοσα χρονια τρεχεις απο εδω και απο εκει. με ανεργια με stage με συμβασεις με αγωνια το αγχος ειναι δεδομενο
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥ. ΕΧΕ ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΕΧΕΙ ΟΘΕΟΣ...eleftheri@ έγραψε:Και εγώ τεχνίτης ηυ είχα δηλώσει αλλα κόπηκα στα αθλήματα... Βασικά όσοι δίναμε εκείνη την μέρα 4 άτομα αν θυμάμαι καλά είχαμε κοπεί... Ουφφφφφφφφφφφφφ.
ΥΓ
ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ
-
- Posts in topic: 21
Το κατανοώ απόλυτα αυτό που λες... Είναι λίγο δύσκολοι οι καιροι!
Σου εύχομαι το καλύτερο και να μας βγάλεις ασπροπρώσοπους "εμάς τους παρολίγον τεχνίτης ηυ"
Μπορεί να με έχει πάρει λίγο από κάτω αυτή η ήττα αλλά δεν τα παρατάω! Είμαι πολύ πεισματάρα
Και που ξέρεις μπορεί να σε προλάβω στην επόμενη προκήρυξη... Χιχιχι! Βασικά με ενδιαφέρει πολύ η συγκεκριμένη ειδικότητα καθώς και τα δίκτυα!
Σου εύχομαι το καλύτερο και να μας βγάλεις ασπροπρώσοπους "εμάς τους παρολίγον τεχνίτης ηυ"
Μπορεί να με έχει πάρει λίγο από κάτω αυτή η ήττα αλλά δεν τα παρατάω! Είμαι πολύ πεισματάρα
Και που ξέρεις μπορεί να σε προλάβω στην επόμενη προκήρυξη... Χιχιχι! Βασικά με ενδιαφέρει πολύ η συγκεκριμένη ειδικότητα καθώς και τα δίκτυα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες