Maria95 έγραψε:Ναι ίσως. Όπως και να χει τους το ξανά εστειλα. Τέλος, οποίος συνεχίζει να με αμφισβητεί ας Μ στείλει προσωπικό μνμ και στέλνω σκρινσοτ.
Δεν αξίζει να ασχολούμαι, απλά μόνο και μόνο για να βουλώνουν κάποια στόματα που έχουν μπει στο φόρουμ για να πουλήσουν μαγκιά!
Maria95 έγραψε:Λευτέρη σε ευχαριστώ! Μου έστειλαν αρκετοι λογαριασμοί μήνυμα ότι θέλουν να δουν το σκρινσοτ και τους το έστειλα. Εννοείται μετα Μουγκα...
Καλή επιτυχία και σε σένα!
δεν είναι σωστο λεξιλογιο αυτό για μια κοπελα,δεν πουλαει κανεις μαγκα απλως μας φανηκε περιεργο
Ενδιαφέρομαι να κανω την αιτηση. Ηθελα να ηξερα ποιες ειναι οι προδιαγραφες χρειαζεται να εχεις προυπηρεσια στα κριτηρια γενικα σε οποιονδηποτε κλαδο ή συγκεκριμενα σε καποιο σωμα;
Και αν οχι εγω εχω εδικοτητα στον τουρισμο, αλλα εργαζομαι χρονια στο κομματι, το λογιστικό.
Πώς θα επιλεξω ειδικοτητα;
Επίσης ποια είναι τα αθληματα;
Τελος, υπάρχει δερματοστιξία σε μη εμφανές σημείο είναι απαγορευτικό;
HLEKTROLOGOS έγραψε:Μαρία άκου και μενα σαν πιο παλιο, όσον αφορα προκυρηξεις. Μην δωσεις τιποτα ουτε σκρινσοτ ουτε τιποτα. Δεν οφειλεις και δεν εισαι υποχρεωμενη να δινεις λογαριαμους σε κανεναν. Προς θεου μην στειλεις κατι που μπορει να προδωσει το ονομα σου, την ηλεκτρονικη σου διευθυνση. Μην απαντας σε πονηρα ερωτηματα τυπου σκρινσοτ με τα μορια γιατι μπορουν να χρησιμοποιηθουν απο αλλους μεχρι και σε προσφυγη, ή απο τα μορια να καταλαβουν ποια εισαι ή δε ξερω κ γω τι. Καλη επιτυχια και καλη τυχη σε ολους!
εισαι λιγο καχυπτοτος ή μου φαινεται;
καλα εσυ ειχες τσακωθεί εδώ μεσα για τους πίνακες επιτυχόντων που ειχαν βρει εδώ καποια μελοι και ελεγες θα τους καταγγειλεις. για τα προσωπικα στοιχεια και τετοια
Καλησπερα παιδια ηθελα να ρωτησω αν γνωρίζει κανενας, αφου περασουμε την 6μηνη εκπαιδευση και παμε στην μονάδα οπου ξεκιναμε το κλασικό μπαινω πρωι φευγω μεσημερι αν δεν εχουμε υπηρεσία με τι θα ασχολούμαστε αυτο το 8ωρο θα κανουμε σκούπισμα καθάρισμα γενικα αγγαρειες ειναι αναλογα την ειδικότητα μπορει να μ εξηγήσει κανεις που ξερει. Ευχαριστω!
HLEKTROLOGOS έγραψε:Μαρία άκου και μενα σαν πιο παλιο, όσον αφορα προκυρηξεις. Μην δωσεις τιποτα ουτε σκρινσοτ ουτε τιποτα. Δεν οφειλεις και δεν εισαι υποχρεωμενη να δινεις λογαριαμους σε κανεναν. Προς θεου μην στειλεις κατι που μπορει να προδωσει το ονομα σου, την ηλεκτρονικη σου διευθυνση. Μην απαντας σε πονηρα ερωτηματα τυπου σκρινσοτ με τα μορια γιατι μπορουν να χρησιμοποιηθουν απο αλλους μεχρι και σε προσφυγη, ή απο τα μορια να καταλαβουν ποια εισαι ή δε ξερω κ γω τι. Καλη επιτυχια και καλη τυχη σε ολους!
εισαι λιγο καχυπτοτος ή μου φαινεται;
καλα εσυ ειχες τσακωθεί εδώ μεσα για τους πίνακες επιτυχόντων που ειχαν βρει εδώ καποια μελοι και ελεγες θα τους καταγγειλεις. Για τα προσωπικα στοιχεια και τετοια
Προσωπικά διδόμενα γελάω για δημόσια έγγραφα που έχουμε συναινέσει να είναι δημόσια και προσβάσιμα στον καθένα Απλά για γέλια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Παρ Απρ 16, 2021 12:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ελα θεοδωρε οπως λες αυτος δεν ειναι σωστος τροπος να μιλαει μια γυναικα και αυτο που κανεις εσυ δεν ειναι σωστο για εναν αντρα. Οταν εγραψες στην κοπελα χωρις να ξερεις τιποτα κατι θα εκανε το βυσμα σου φουλ ειρωνεια ηταν αλλα τελος παντων.