Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
theodoros
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 102

Δημοσίευση από theodoros »

Maria95 έγραψε:Ναι ίσως. Όπως και να χει τους το ξανά εστειλα. Τέλος, οποίος συνεχίζει να με αμφισβητεί ας Μ στείλει προσωπικό μνμ και στέλνω σκρινσοτ.

Δεν αξίζει να ασχολούμαι, απλά μόνο και μόνο για να βουλώνουν κάποια στόματα που έχουν μπει στο φόρουμ για να πουλήσουν μαγκιά!

Maria95 έγραψε:Λευτέρη σε ευχαριστώ! Μου έστειλαν αρκετοι λογαριασμοί μήνυμα ότι θέλουν να δουν το σκρινσοτ και τους το έστειλα. Εννοείται μετα Μουγκα...

Καλή επιτυχία και σε σένα!

δεν είναι σωστο λεξιλογιο αυτό για μια κοπελα,δεν πουλαει κανεις μαγκα απλως μας φανηκε περιεργο

newentry
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2
Επάγγελμα: Ιδ.υπάλληλος

Δημοσίευση από newentry »

Καλημέρα παιδιά

ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε.

Ενδιαφέρομαι να κανω την αιτηση. Ηθελα να ηξερα ποιες ειναι οι προδιαγραφες χρειαζεται να εχεις προυπηρεσια στα κριτηρια γενικα σε οποιονδηποτε κλαδο ή συγκεκριμενα σε καποιο σωμα;

Και αν οχι εγω εχω εδικοτητα στον τουρισμο, αλλα εργαζομαι χρονια στο κομματι, το λογιστικό.

Πώς θα επιλεξω ειδικοτητα;

Επίσης ποια είναι τα αθληματα;

Τελος, υπάρχει δερματοστιξία σε μη εμφανές σημείο είναι απαγορευτικό;

Άβαταρ μέλους
theodoros
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

HLEKTROLOGOS έγραψε:Μαρία άκου και μενα σαν πιο παλιο, όσον αφορα προκυρηξεις. Μην δωσεις τιποτα ουτε σκρινσοτ ουτε τιποτα. Δεν οφειλεις και δεν εισαι υποχρεωμενη να δινεις λογαριαμους σε κανεναν. Προς θεου μην στειλεις κατι που μπορει να προδωσει το ονομα σου, την ηλεκτρονικη σου διευθυνση. Μην απαντας σε πονηρα ερωτηματα τυπου σκρινσοτ με τα μορια γιατι μπορουν να χρησιμοποιηθουν απο αλλους μεχρι και σε προσφυγη, ή απο τα μορια να καταλαβουν ποια εισαι ή δε ξερω κ γω τι. Καλη επιτυχια και καλη τυχη σε ολους!

εισαι λιγο καχυπτοτος ή μου φαινεται;

καλα εσυ ειχες τσακωθεί εδώ μεσα για τους πίνακες επιτυχόντων που ειχαν βρει εδώ καποια μελοι και ελεγες θα τους καταγγειλεις. για τα προσωπικα στοιχεια και τετοια

Maria95
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Maria95 »

Το δικό μου λεξιλόγιο σε πείραξε, όχι η ειρωνία σου! Τέσπα, δεν το συνεχίζω άλλο έχουμε γεμίσει τις τελευταίες σελίδες με άσχετα!

Καλή επιτυχία και σε σένα.

efthimis99
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από efthimis99 »

Καλησπερα παιδια ηθελα να ρωτησω αν γνωρίζει κανενας, αφου περασουμε την 6μηνη εκπαιδευση και παμε στην μονάδα οπου ξεκιναμε το κλασικό μπαινω πρωι φευγω μεσημερι αν δεν εχουμε υπηρεσία με τι θα ασχολούμαστε αυτο το 8ωρο θα κανουμε σκούπισμα καθάρισμα γενικα αγγαρειες ειναι αναλογα την ειδικότητα μπορει να μ εξηγήσει κανεις που ξερει. Ευχαριστω!
lazlo
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από lazlo »

Καλημερα υπαρχει καποιος που εκανε την προκήρυξη τωρα προσφατα και να την θυμαται για να εμ βοηθησει σε κατι;
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 122

Δημοσίευση από re pate kala re »

theodoros έγραψε:
HLEKTROLOGOS έγραψε:Μαρία άκου και μενα σαν πιο παλιο, όσον αφορα προκυρηξεις. Μην δωσεις τιποτα ουτε σκρινσοτ ουτε τιποτα. Δεν οφειλεις και δεν εισαι υποχρεωμενη να δινεις λογαριαμους σε κανεναν. Προς θεου μην στειλεις κατι που μπορει να προδωσει το ονομα σου, την ηλεκτρονικη σου διευθυνση. Μην απαντας σε πονηρα ερωτηματα τυπου σκρινσοτ με τα μορια γιατι μπορουν να χρησιμοποιηθουν απο αλλους μεχρι και σε προσφυγη, ή απο τα μορια να καταλαβουν ποια εισαι ή δε ξερω κ γω τι. Καλη επιτυχια και καλη τυχη σε ολους!

εισαι λιγο καχυπτοτος ή μου φαινεται;

καλα εσυ ειχες τσακωθεί εδώ μεσα για τους πίνακες επιτυχόντων που ειχαν βρει εδώ καποια μελοι και ελεγες θα τους καταγγειλεις. Για τα προσωπικα στοιχεια και τετοια

Προσωπικά διδόμενα γελάω για δημόσια έγγραφα που έχουμε συναινέσει να είναι δημόσια και προσβάσιμα στον καθένα Απλά για γέλια

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Παρ Απρ 16, 2021 12:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Tanto
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Tanto »

theodoros έγραψε:για ποιο λογο να το κανεις αυτό;

Διότι θέλω να μπω στην ΔΥΚ και από ΕΠ. ΟΠ είναι αρκετά πιο χρονοβόρα διαδικασία σε σχέση με ΟΒΑ μιας και βγαίνει ξεχωριστεή προκύρηξη για ΟΒΑ-ΟΥΚ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tanto την Παρ Απρ 16, 2021 12:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Eimai I(DEA)
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Eimai I(DEA) »

Καλημερα ρε παιδια, ας μας δωσει καποιος τα φωτα του στις ποσες αιτησεις ειμαστε!
Tsosmi
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Tsosmi »

Γνωρίζουμε σε ποιο νούμερο έχουν φτάσει οι αιτήσεις;
lazlo
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από lazlo »

Εκανα τα χαρτια μου για Π. Α. Αλλα εχω θεμα για το στρατο ξηρας δεν μ λεει καπου να βαλω τα δικαιολογητικά πριν την οριστικη υποβολη για ποιο λογο;
Άβαταρ μέλους
theodoros
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Maria95 έγραψε:Το δικό μου λεξιλόγιο σε πείραξε, όχι η ειρωνία σου! Τέσπα, δεν το συνεχίζω άλλο έχουμε γεμίσει τις τελευταίες σελίδες με άσχετα!

Καλή επιτυχία και σε σένα.

δεν σε ειρωνευτηκα! μαλλον εσυ δεν μπορεις να τα ξεχωρισεις και κατηγορεις τον οποιαδήποτε που παει να σου απαντησει

Άβαταρ μέλους
theodoros
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

re pate kala re έγραψε:Προσωπικά διδόμενα γελάω για δημόσια έγγραφα που έχουμε συναινέσει να είναι δημόσια και προσβάσιμα στον καθένα Απλά για γέλια

καλα εκεινη την περιοδο ειχαν γραφτει πολλες σελιδες για το συγκεκριμενο θεμα με διαπληκτισμούς

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Απρ 16, 2021 4:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kostasthegreek
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Kostasthegreek »

Καλημερες, έκανα τα χαρτια μου σήμερα... Μου έβγαλε ΚΑ 12191

τόσες είναι οι αιτήσεις στο ΣΞ δηλαδή;

Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 313

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Ελα θεοδωρε οπως λες αυτος δεν ειναι σωστος τροπος να μιλαει μια γυναικα και αυτο που κανεις εσυ δεν ειναι σωστο για εναν αντρα. Οταν εγραψες στην κοπελα χωρις να ξερεις τιποτα κατι θα εκανε το βυσμα σου φουλ ειρωνεια ηταν αλλα τελος παντων.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες