Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Στέλεχος ΥΑ

Δημοσίευση από Στέλεχος ΥΑ »

Παιδιά μια ερώτηση τι χαρτί καταθέσατε για το Στέλεχος Ασφαλείαςς ; Εγώ έδωσα πτυχίο και μου ενημερώσανε ότι θέλουν Πτυχίο ΙΕΚ και όχι από ΕΟΠΠΕΠ.. Τι φάση από ποτέ βγάζει πτυχία το ΙΕΚ και όχι ο ΕΟΠΠΕΠ; Τους πήγα και τοΒΕΚ τελικα..
kokas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από kokas »

Ας μου εξηγήσει κάποιος... από την στιγμή που όπως λέμε εδώ μέσα τα παίρνουμε τα μόρια των τριτέκνων για ποιο λόγο έβαλαν μέσα στην προκήρυξη αυτές τις δύο γραμμές που αναφέρεται σε τρίτεκνους. Για ποιο λόγο υπάρχει μέσα στην προκήρυξη?;
Άβαταρ μέλους
Mathiou1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από Mathiou1995 »

Slade7 καταρχάς είμαι 24 , δεύτερον δεν μπορώ να διαβάζω ανυπόστατα πράγματα που έχουν με νόμους εφόσον πολύ περισσότερο είναι υπαρκτοι και έχουν τεθεί σε ισχύ άρα έχουν την χρησιμότητα τους , τρίτον εγώ μεγάλωσα μέσα στην Αστυνομία, με έθρεψε η Αστυνομία, με έκανε άνθρωπο η Αστυνομία με σπούδασε η Αστυνομία και την ΞΕΡΩ την Αστυνομία, οπότε δεν περιμένω από εσένα να μου μάθεις τι είναι η Αστυνομία και πολυ περισσότερο αν θα περάσω καλά εγώ ή όχι... Ξερω πάρα πολύ καλά πριν μπω αν μπω τί θα συναντήσω...
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Προκήρυξη 2014 για υπαξιωματικους λιμενικού. Η ηλικία πάλι δεν αναγράφεται, μετά τα προσωρινά αποτελέσματα υπάρχουν άτομα άνω των 25 που μπήκαν στην ειδική κατηγορία.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι κάνουν ένσταση στον ΑΣΕΠ (όπως ακριβώς είναι τώρα στην προκήρυξη) και όσοι ήταν πάνω από το όριο τους πετάνε εξω.

Η ενσταση γίνεται στον ΑΣΕΠ, τις επεξεργαζονται οι νομικοι του ΑΣΕΠ σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, οχι όπως συμφέρει τους μπακαληδες πασοκους του Χρυσοχοιδη.

Αν πάλι με τις ενστάσεις δεν αφαιρεθούν τα μόρια, υπάρχει και το ΣτΕ όπου η δικαίωση και η πρόσληψη είναι 110% σίγουρη.

Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από KatadromeasAR! »

Xanthos έγραψε:Από μόνη σας τα λέτε ότι 2500 κ αυτό όχι γιατί υπάρχει ζήτηση για το επάγγελμα αυτό να λέμε κ όπως έχουν τα πράγματα. Άλλος για βολεψη ελάχιστοι αυτοί που το θέλουν πραγματικά. Κ υποθετικά λέτε πως 2500 βάση λόγο από τα. Μορια αυτά. Άρα χωρίς αυτά; Άντε όχι 2300 2350... Να το κάνω 2400; Κ πάλι κάποιος με 2300 δεν έμενε έξω!

Ξανθέ με τους επιλαχόντες θα φτάσει κοντά στα 2200 μόρια; Τι πιστέυεις;

Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

kokas έγραψε: Ας μου εξηγήσει κάποιος... από την στιγμή που όπως λέμε εδώ μέσα τα παίρνουμε τα μόρια των τριτέκνων για ποιο λόγο έβαλαν μέσα στην προκήρυξη αυτές τις δύο γραμμές που αναφέρεται σε τρίτεκνους. Για ποιο λόγο υπάρχει μέσα στην προκήρυξη?;
Τι εννοείς ; Ποιες γραμμές ; Αν θες να δεις τ ισχύει διάβασε εκεί π αναφέρει γ τριτεκνια κ ποιοι θεωρούνται τρίτεκνοι.. θα τ ξανά πω.. η προκ σωμάτων ασφαλείας δεν είναι μέσο ΑΣΕΠ.. όπως κ το 11 θα δεις αναγράφει τ όρια γιατί τπτ δεν εννοείτε.. απλά έδω δεν βάλανε όρια.. στο νομοθετικό πλαίσιο αναφέρει την σύσταση τ ΑΣΕΠ π οποίος είναι γ ΥΗΝ διαφανεία.. τ κριτήρια μοριοδότησης κλυπ τ ορίζει η προκ π βγαίνει από τ υπουργείο... δεν το συνεχίζω εισια κάποιες σελίδες μπροστά .. αν ήσουν παλαιότερα μέλος θα είχες διαβάσει την συζήτηση Καλή σ επιτυχία
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Διασωστης31 έγραψε: Προκήρυξη 2014 για υπαξιωματικους λιμενικού. Η ηλικία πάλι δεν αναγράφεται, μετά τα προσωρινά αποτελέσματα υπάρχουν άτομα άνω των 25 που μπήκαν στην ειδική κατηγορία.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι κάνουν ένσταση στον ΑΣΕΠ (όπως ακριβώς είναι τώρα στην προκήρυξη) και όσοι ήταν πάνω από το όριο τους πετάνε εξω.

Η ενσταση γίνεται στον ΑΣΕΠ, τις επεξεργαζονται οι νομικοι του ΑΣΕΠ σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, οχι όπως συμφέρει τους μπακαληδες πασοκους του Χρυσοχοιδη.

Αν πάλι με τις ενστάσεις δεν αφαιρεθούν τα μόρια, υπάρχει και το ΣτΕ όπου η δικαίωση και η πρόσληψη είναι 110% σίγουρη.

Αν ισχυε κάτι τέτοιο είναι λάθος της προκ π δεν αναφέρει πως σπουδαστές ανω των 25 πρπειε να καταθέσουν βεβαίωση.. όποτε καταλαβαίνεις πως όλοι θα πάνε στο Στε. Κλυπ.. εγώ πάντως αν δεν υ πάρω ατην ένσταση θα καταθέσω βεβαίωση στον ΑΣΕΠ
Motorhead
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 110

Δημοσίευση από Motorhead »

Λοιπόν για να είμαστε δίκαιοι και να μην λέει ο καθένας ότι τον συμφέρει, ας δούμε μερικές αλλαγές που θα έπρεπε να ίσχυαν για να είναι όλα πιο αξιοκρατικά... 1)οχι μόρια σε τριτεκνια, πολυτεκνια αλλά ποσοστό ή να μην μοριοδοτειται κανένας από τους 2...

Εφοσον οι πολυτεκνοι δεν έχουν όριο, ούτε οι τριτεκνοι θα έπρεπε να έχουν...

2)έξτρα μοριοδοτηση σε πτυχία τριτοβάθμιας και τεταρτοβαθμιας εκπαίδευσης

3)οριο απολυτηρίου όπως στο λιμενικο

4)δίπλωμά Α1 100 μόρια, Α2 200 μόρια, απεριόριστα 300 μόρια

Αυτά είναι αξιοκρατικά και αντικείμενικα...

*Και τέλος το θέμα με την τριτεκνια έχει διευκρίνιστει εδώ και καιρό...

** κάποιοι έχετε δυσκολίες κατονησης κειμένου αλλιώς δεν θα παραθετατε τον νόμο σύστασης του ασεπ και ποιες ρυθμίσεις τον διέπουν σε μια προκυρηξη που δεν είναι μέσω ασεπ και μόνο για τυπικούς λόγους αναγράφεται..

Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Mathiou1995 έγραψε: Slade7 καταρχάς είμαι 24 , δεύτερον δεν μπορώ να διαβάζω ανυπόστατα πράγματα που έχουν με νόμους εφόσον πολύ περισσότερο είναι υπαρκτοι και έχουν τεθεί σε ισχύ άρα έχουν την χρησιμότητα τους , τρίτον εγώ μεγάλωσα μέσα στην Αστυνομία, με έθρεψε η Αστυνομία, με έκανε άνθρωπο η Αστυνομία με σπούδασε η Αστυνομία και την ΞΕΡΩ την Αστυνομία, οπότε δεν περιμένω από εσένα να μου μάθεις τι είναι η Αστυνομία και πολυ περισσότερο αν θα περάσω καλά εγώ ή όχι... Ξερω πάρα πολύ καλά πριν μπω αν μπω τί θα συναντήσω...
Ποσά μόρια έχεις ;
Άβαταρ μέλους
nick521
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από nick521 »

Παιδια αφηστε τις φαπες και τις ιστοριες και μην ξεφευγετε... Ειναι κριμα να κλεισει παλι το νημα
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Διασωστη και εκεινη η προκηρυξη με εποπτεια δεν ηταν?; Αρα θα κινηθουμε, οσοι θελουμε, αντιστοιχα και τελειωσε το θεμα.
kokas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από kokas »

Διασωστης31 έγραψε:Προκήρυξη 2014 για υπαξιωματικους λιμενικού. Η ηλικία πάλι δεν αναγράφεται, μετά τα προσωρινά αποτελέσματα υπάρχουν άτομα άνω των 25 που μπήκαν στην ειδική κατηγορία.

σε αυτήν την προκήρυξη ήταν και ο βαφτισιμιός των γονιών μου και ήταν από έξω και ξαφνικά μια μέρα τον πήραν τηλέφωνο και τώρα είναι μέσα. Θα τον ρωτήσω μήπως και ξέρει γι'αυτό το κομμάτι που αναφέρεσαι.
Άβαταρ μέλους
Chriz
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Chriz »

Ρε παιδιά ίσως πω βλακεια, εγώ είμαι πολύτεκνος και το χαρτί που πήρα από τους αρμόδιους έλεγε ξεκάθαρα ότι εάν έχεις πολύτεκνια πριν το 2006 την δικαιούμαι. Τώρα δεν ξέρω εάν ισχύει κάτι αντίστοιχο στους τριτεκνους. Παίρνετε κάποιο χαρτί που αποδεικνύει την ιδιότητα ή αρκεί το πιστοποιητικό οικ. Κατάστασης;
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Κάντε προπονήσεις κλυπ κ αφήστε τ αυτά
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Bill931 έγραψε:Διασωστη και εκεινη η προκηρυξη με εποπτεια δεν ηταν?; Αρα θα κινηθουμε, οσοι θελουμε, αντιστοιχα και τελειωσε το θεμα.

Ακριβώς.

Μια ένσταση στον ΑΣΕΠ είναι μόνο, το πολύ να χάσουμε 20 ευρώ που είναι το παράβολο.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες