12θεϊστής έγραψε:Παιδιά μου μισό λεπτό διατί έχετε παρεξηγήσει κάτι. Στις εκλογές Μαΐου στήριξα Λεβέντη και στου Ιουνίου ΣΥΡΙΖΑ. Στις επόμενες δεν ξέρω τι θα ρίξω. Σε καμία περίπτωση δεν ανήκω σε κανένα κόμμα.Στις εκλογές του Ιουνίου το διακύβευμα ήταν μνημόνιο (τήρηση των συμφωνηθέντων) ή αντιμνημόνιο (καταγγελία δανειακής σύμβασης).
Δηλαδη απο τον λεβεντη ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΠΗΓΕΣ και ψηφισες την ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΟΥΣ;... Κουκουρουκου εντελως!Λοιπον σε συνιστω να διαβασεις το εξης βιβλιο:Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ Δημήτρης Ι. Παπαδής, Πανεπιστήμιο Κύπρου Εκδόσεις Α. Καρδαμίτσα.
ΥΓ. ΑΠΟ θεμα θρησκειας σε συνιστω να διαβασεις την ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ και ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΜΥΗΣΗ του Γερασιμου Καλογερακη μηπως και ξυπνησεις γιατι κοιμασε ακομη...
12θεϊστής έγραψε:Παιδιά μου μισό λεπτό διατί έχετε παρεξηγήσει κάτι. Στις εκλογές Μαΐου στήριξα Λεβέντη και στου Ιουνίου ΣΥΡΙΖΑ. Στις επόμενες δεν ξέρω τι θα ρίξω. Σε καμία περίπτωση δεν ανήκω σε κανένα κόμμα.Στις εκλογές του Ιουνίου το διακύβευμα ήταν μνημόνιο (τήρηση των συμφωνηθέντων) ή αντιμνημόνιο (καταγγελία δανειακής σύμβασης).
Δηλαδη απο τον λεβεντη ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΠΗΓΕΣ και ψηφισες την ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΟΥΣ;... Κουκουρουκου εντελως!Λοιπον σε συνιστω να διαβασεις το εξης βιβλιο:Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ Δημήτρης Ι. Παπαδής, Πανεπιστήμιο Κύπρου Εκδόσεις Α. Καρδαμίτσα.
ΥΓ. ΑΠΟ θεμα θρησκειας σε συνιστω να διαβασεις την ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ και ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΜΥΗΣΗ του Γερασιμου Καλογερακη μηπως και ξυπνησεις γιατι κοιμασε ακομη...
σου προτείνω να διαβάσεις το εξής βιβλίο "η πολιτική παπαρολογια των μελων της χ. Α " μάθετε οι χρυσαυγίτες Να μπορείτε να γράψετε μια πρόταση με υποκείμενο, ρήμα, αντικείμενο χωρίς πληθώρα λαθών, ουρλιάζοντας για την αγάπη που τρέφετε στην πατρίδα και μετά μιλάμε... Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του "πολεμιστή" (μιας και την βρίσκετε με Σουν Τζου και Κλαούσεβιτς) είναι η ανάληψη της ευθύνης των πράξεών μας, όσο "άθλιες" κι αν είναι αυτές. Αλλά ούτε αυτό δεν μπορείτε να κάνετε. Οπότε σταματα να κανεις μαθήματα και να μας προτείνεις και βιβλία.
Υ. Γ. Νομίζω ότι από το πολύ διάβασμα το έπαθες που είχε σαν απότελεσμα να νεκρωθούν τα κύταρρα του εγκεφάλου σου και να καταστραφούν παντελώς... Έτσι η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά για την περίπτωση σου...
Legion έγραψε:Οι ρομπεν των δασων στο δασος τους στους και οι λαθροεγκληματιες εξω απο τα σπιτια μας... Μαριε παρτους στο δικο σου να χαρει η ουρανιτσα που λες και συ...
Ψηφιστε Συριζα και Μαριο (προεκλογικο σποτ) και λαθροπακιστανοι θα κολλησουν ολη την οικογενεια σας aids πανουκλα, ποδαγρα και αλλες ασθενειες. Κτλπ... Με αγαπη για μια νεα Ελλαδα πολλους ταλιμπαν ανταρτες και χεζμπολαχ αυτονομιστες να μπαινουν στα σπιτια σας και να βιαζουν τα παιδια σας... Εεεεε ουρανιτσα εεε;
γιατι δεν κάνουμε το άλλο; Μισούς να πάρω εγώ και μισούς εσυ να το ευχαριστηθεί και η δική σου ουρανίτσα...
Καταρχην σου μιλαει ο απο πανω κ δεν απαντας... ! Κρατα τους ολους γιατι απο την αρχη δεν τους θελαμε, κρατας τους εσυ που δεχεσαι την αναρχομπολσεβικικη θεωρια των λαων ολου του κοσμου ενωθητε... Και το κολπακι με την ουρανιτσα εσυ το ξεκινησες τωρα αν δε το αντεχεις σταματα το, λεγοντας τετοιες μλκς δεν συμαινει οτι εισαι και καλος συνομιλητης... Καλος συνομιλητης ειναι αυτος που ξερει να ακουει την ελληνικη κοινωνια, τον απεναντι του και οχι αυτο που κανεις εσυ...
εγω λέω Να ψάξουν το "ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ" του Μιχαλολιάκου... Χαχαχαχα... Λεφτά από την ΚΥΠ, αγορασμένα διαμερίσματα ελλήνων που έφυγαν από τον Άγιο Παντελεήμονα για πενταροδεκάρες κλπ κλπ Μεγάλοι Έλληνες... Μεγάλοι! Χρυσαυγίτες μεγαλοι ελληναράδες... Πυρότουβλα όλοι σας...
Legion έγραψε:Καλα οτι πεις για τους δυο που εκτελεσαν 5 ατομα στην Κυπρο και ανηκουν στις συνιστωσες του συριζα κουβεντα... Ε; Αλλα ετσι ειναι βλεπουμε μονο τα κακα των αλλων... Βεβαια δεν λεμε ποιοι ειναι μαρτυρες κατηγοριας σε τετοια δικαστηρια... Ε; Καημενε Μαριε ! Καλη η προπαγανδα... Καλη η αυτοκριτικη καλα ολα...
ποια είναι η προπαγάνδα; Ότι την υπόθεση την εξιχνίασε το τμήμα εγκλημάτων κατα ζωής; Αχ καημένη ουρανίτσα (Legion) πόσο πολύ θέλεις να ξαναζήσεις την ιστορία σου; Συγνώμη 12θειστη... Δεν θα το ξανακάνω...
Tοσο καλος συνομιλητης εισαι βλέπω Μαριε που αρεσκεσαι στο να εμπαιζεις με τα αποφθεγματα των φιλοσοφων... Προφανως εισαι και λιγο Χαζος για να καταλαβεις τι εννοει ο ''ποιητης'' ... Προφανως Το κατι το απλο για σενα μοιαζει περισσοτερο με φασιστα... Δεν σε ενοχλουν τα ανθελληνικα αλλα ολα τα Ελληνικα...
πείτε όλοι εσείς που είστε υποστηρικτές της χρυσής αυγης αν βλέπετε αποτελέσματα με τα πογκρόμ ενός χρόνου στο ζήτημα της μετανάστευσης. Μειώθηκε η εγκληματικότητα; Η κοινωνία ισορροπεί; Πώς θα φύγουν οι μετανάστες όταν τους μαζεύουν και τους κλείνουν σε στρατόπεδα; Το ζητούμενο ποιο είναι; Η καθαρότητα της φυλής; Ή να μάθουμε να συμβιώνουμε μαζί και να πετάμε έξω όλα τα εγκληματικά στοιχεία, ντόπια ή ξένα; Γιατί ένας πακιστανός εγκληματίας είναι χειρότερος από έναν ελληναρά που αποφασίζει να πάρει το νόμο στα χέρια του;
και άσε τις ***** που λες. Περι ποιητών. Χαζος εσύ εισαι που αντι να ανοίξεις το μυαλό σου το καις.
σου προτείνω να διαβάσεις το εξής βιβλίο "η πολιτική παπαρολογια των μελων της χ. Α " μάθετε οι χρυσαυγίτες Να μπορείτε να γράψετε μια πρόταση με υποκείμενο, ρήμα, αντικείμενο χωρίς πληθώρα λαθών, ουρλιάζοντας για την αγάπη που τρέφετε στην πατρίδα και μετά μιλάμε... Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του "πολεμιστή" (μιας και την βρίσκετε με Σουν Τζου και Κλαούσεβιτς) είναι η ανάληψη της ευθύνης των πράξεών μας, όσο "άθλιες" κι αν είναι αυτές. Αλλά ούτε αυτό δεν μπορείτε να κάνετε. Οπότε σταματα να κανεις μαθήματα και να μας προτείνεις και βιβλία.
Υ. Γ. Νομίζω ότι από το πολύ διάβασμα το έπαθες που είχε σαν απότελεσμα να νεκρωθούν τα κύταρρα του εγκεφάλου σου και να καταστραφούν παντελώς... Έτσι η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά για την περίπτωση σου...
Μαριε σου προτεινω να διαβασεις το εξης βιβλιο: "Γιατι η μανα σου γαμιεται με πακιστανους και αφγανους"...
Μαριε σου προτεινω να διαβασεις το εξης βιβλιο: "Γιατι η μανα σου γαμιεται με πακιστανους και αφγανους"...
για να προτείνεις αυτό το βιβλίο κάτι πρέπει να ξέρεις εσύ; Σου έγινε εμμονή αυτο το βιβλίο; Σε καταλαβαίνω. Όταν η δική σου μανα σου γαμιέται με πακισταν είναι δύσκολο να ξεφύγεις ιδιως εγκεφαλικα και πάντα γυρνάς κάτι που να στο θυμίζει.
Legion έγραψε:Μπραβο Μαριε απο την ουρανιτσα μας φτασαμε στα πυροτουβλα... Πολυ καλο το επιπεδο σου, εγω χαιρομαι για σενα και τα υπολοιπα προοδευτικα κομμουνια που τον παιρνουν απο Πακιστανους και πινουν πρεζα ολη μερα... Πογκρομ, ποτε ξεκινησε πογκρομ και δεν το ειδαμε στην τηλεοραση; Ετσι στηνεις την μικρη σου προπαγανδα εδω μεσα; Δεν θελουμε να ζησουμε ολοι μαζι γιατι θα χαθει το γενος, προφανως τον παιρνεις απο Πακιστανους και θες να συνεχισεις να τον παιρνεις για να γινει και το παιδι σου καπως ετσι... Προδοτες. Ποιους κλεισανε ρε σε στρατοπεδα... ; Μηπως επεσες θυμα της προκλογικης προπαγανδας των καναλιων... Θυμα... Θα μεινεις... Η χαμαρα δεν σε καιει απλα παραμενει χαζομαρα... Θυμα... Και με την σειρα θα προτεινω και εγω ενα βιβλιο ''Πακιστανε μου παρε απο πισω'' αντε καλοδιαβαστο Μαρια...
εσύ προφανώς έπεσες θύμα της ηλιθιότητας της χρυσής αυγής και δεν μου κάνει εντύπωση διότι ευάλωτους ανθρώπους ψαχνει ο συνδεσμος σου.
Συγχαρητήρια στους ψηφοφόρους της χρυσής αυγής για την παγκόσμια αναγνώριση.
Χρυσή Αυγή: Η Κου Κλουξ Κλαν μάς αναγνωρίζει ως ομόαιμο κόμμα
«Ποιος είπε ότι τα θεσμικά όργανα των Η. Π. Α δεν ασχολούνται με τα Ελληνικά κόμματα; Η οργάνωση Κου Κλουξ Κλαν, σύμφυτη με την Αμερικανική Πολιτεία, αναγνωρίζει την Χ. Α ως ομόαιμη οργάνωση». Αυτή ήταν η αντίδραση της Χρυσής Αυγής στο γεγονός ότι εδώ και λίγες ημέρες -και με αφορμή τα εγκαίνια των γραφείων της Χ. Α στη Νέα Υόρκη- η Κου Κλουξ Κλαν φιλοξενεί το ελληνικό κόμμα στις ιστοσελίδες της.
Στη σελίδα των «Ιπποτών», οι οποίοι είναι μία από τις έξι οργανώσεις που φέρουν το όνομα της Κου Κλουξ Κλαν, αναφέρεται ότι η «υπερεθνικιστική παράταξη Χρυσή Αυγή εγκαινίασε τα γραφεία της στη Νέα Υόρκη για να προσεγγίσει την ελληνική διασπορά. Ενα παρακλάδι της παράταξης λειτουργεί ήδη στη Μελβούρνη της Αυστραλίας».
Στην ανάρτηση γίνεται αναφορά σε αποτελέσματα πρόσφατων δημοσκοπήσεων που φέρνουν τη Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα, αλλά δεν σχολιάζονται οι σφοδρές αντιδράσεις των Ελλήνων της Νέας Υόρκης που αντιτάχθηκαν στην παρουσία της οργάνωσης στην πόλη τους. Οι Ιππότες της Κου Κλουξ Κλαν έχουν ανεβάσει κείμενο από την, ανενεργή αυτή τη στιγμή, ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής στη Νέα Υόρκη.
«Σκοπός μας είναι να προωθήσουμε και να στηρίξουμε στην ελληνική διασπορά το εθνικιστικό όραμα της Χρυσής Αυγής. Πρέπει να αντισταθούμε στην πολυπολιτισμική και ανθελληνική ατζέντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων», γράφουν οι χρυσαυγίτες της Νέας Υόρκης.