Επιλαχόντες επαγγελματίες οπλίτες (2008)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

καλλιτεχνη με το μουφα που ειπα δεν εννοουσα οτι λες ψεματα. Απλα μπερδεψα αυτο που ειπες περι 15 μαιου οτι δεν θα καλεσουν τωρα αλλα θα καλουν μεμονομενα εναν εναν σε οποιο κενο υπαρξει ως τοτε. Αλλα δεν ειναι ετσι. Εσυ εννοουσες οτι ναι, θα καλεσουν τωρα τα ατομα απο δευτερα κ μεχρι 15 μαη σιγουρα θα βρεθουν κ αλλες ελλειψης. Καταλαβα σωστα τωρα;
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από kallitexnis »

energy έγραψε:Να ρωτησω. Και αυτοι που ειναι επιλαχοντες για λογους γραμματικων γνωσεων. Ειναι επιλαχοντες στην ειδικοτητα που δηλωσαν ή σε αλλη;
Γιατι πιο πανω διαβασα οτι ειναι επιλαχοντες στην ειδικοτητα που δηλωσα κ οτι πρεπει να φυγουν ατομα για να μπουν...
Λοιπόν οι ακατάλληλοι λόγω γραμματικών γνώσεων σύμφωνα με το παράρτημα "Α" της ΕΔΥΕΘΑ 48/2008/ΓΕΣ/ΔΣΛ ή ακατάλληλοι λόγω σωματικής Ικανότητας (Ι1-Ι2) θα κληθούν ως επιλαχόντες ανάλογα με τα ΜΟΡΙΑ τους και την ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ τους.
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

m15a4c.q.b έγραψε:Και φυσικα δν ηταν ειρωνικο φιλε μου προς θεου με παρεξηγησες.
Δεν σε παρεξήγησα... Αντιθέτως σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Μαρίνα1 έγραψε:
energy έγραψε:Να ρωτησω. Και αυτοι που ειναι επιλαχοντες για λογους γραμματικων γνωσεων. Ειναι επιλαχοντες στην ειδικοτητα που δηλωσαν ή σε αλλη;
Γιατι πιο πανω διαβασα οτι ειναι επιλαχοντες στην ειδικοτητα που δηλωσα κ οτι πρεπει να φυγουν ατομα για να μπουν...
energy εμας υποτιθεται οτι μας εχουν σε άλλη ειδικότητα από αυτη που εμεις δηλώσαμε. Εχω εκφράσει την προσωπική μου γνωμη για το θέμα πολλες φορές. Μακάρι να διαψευτώ, αλλα εγω εχω πολύ αρνητική αποψη για την συγκεκριμένη κατηγορία. Θα ηθελα πολύ ομως αν κάποιος που ειναι επιλαχόν σε άλλη ειδικότητα, λογο γραμματικών γνώσεων και τελικά τον καλέσουν, να μας το πει!

Επιλαχόντες κατά σειρά μορίων και ικανότητας σε όλες τις ειδικότητες που μπορείτε να εισέλθετε...
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

xristinaki 25 έγραψε:καλλιτεχνη με το μουφα που ειπα δεν εννοουσα οτι λες ψεματα. Απλα μπερδεψα αυτο που ειπες περι 15 μαιου οτι δεν θα καλεσουν τωρα αλλα θα καλουν μεμονομενα εναν εναν σε οποιο κενο υπαρξει ως τοτε. Αλλα δεν ειναι ετσι. Εσυ εννοουσες οτι ναι, θα καλεσουν τωρα τα ατομα απο δευτερα κ μεχρι 15 μαη σιγουρα θα βρεθουν κ αλλες ελλειψης. Καταλαβα σωστα τωρα;
Είπα ότι οι επιτυχόντες και επιλαχόντες που θα κληθούν θα παραμείνουν μέχρι 15 Μαΐου στο ΚΕΝ που παρουσιάστηκαν για εκπαίδευση. Έπειτα θα διασκορπιστούν στις Μονάδες Εκπαίδευσης της ειδικότητάς τους. Εννοείται πως θα υπάρξουν και άλλοι παραιτηθέντες...
Anonymous

Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος από εσάς που να έχει δηλώσει ειδικότητα στο γεωγραφικό (αναλυτής-προγραμματιστής) ; Ξερουμε αν εφυγε κανένας;please help me! Εικόνα αν ξερει καποιος ν μ πει... Ευχαριστω.

sauraki....4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από sauraki....4 »

ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ τα καμαρια μας! Ελληνες βουλγαροι μουσουλμανοι οεοοοοο δωσεεε... ! Αχ αχ Αντε να βγουμ πιξαμε λεμεεε
sauraki....4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ τα καμαρια μας! Ελληνες βουλγαροι μουσουλμανοι οεοοοοο δωσεεε... ! Αχ αχ Αντε να βγουν πιξαμε λεμεεε
sauraki....4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

ΑΣΕΕΕ Μακαρι να ειναι μονο τοσο... !Εικόνα
Anonymous

Τι γίνεται έχουμε κανενα νέο για την ειδικοτητα Υπηρετης Α/T οπλων πεζικο; Πείτε κανένα νέο... Έχουμε καμία αποχώρηση; Ποσα άτομα έχουν φύγει; Ευχαριστώ

sauraki....4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Εικόνα ΟΧΙΙΙΙΙΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΙ! Τη δευτερα 8ελω νεααααααα λεμεεε! Εικόνα
sasa
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από sasa »

georgia μου κ γω την ιδια ειδικοτητα εχω επιλεξει δεν γνωριζω τπτ καινουργιο νεο αλλα ας περιμενουμε μεχρι την δευτερα φαγαμε τον καημενο τον γαιδαρακο εμεινε λιγη ουριτσα ακομα υπομονη...

sasa
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από sasa »

Παιδια πηρα τηλ στο γραφειο κοινου στην θεσσ. Πριν λιγο να ρωτησω αν την δευτερα θα βγουν κ μου απαντησαν οτι την δευτερα θα δουν ποσοι φυγαν κ μαλλον απτην Αλλη δευτερα θα βγουν. Μετα πηρα τηλ στην αθηνα κ μου ειπαν οτι αυτη την δευτερα τους ενημερωσαν οτι θα βγουν. Δεν αντεχω αλλη αναμονη ελεος!
Anonymous

Άντε να δουμε τι θα κάνουμε... Μακαρι να φυγουν πολλα άτομα και να μας πάρουν όλους... Να ρωτήσω γνωρίζει κανείς ποσα άτομα εχουν φύγει συνολικά... ; Αν ξερει κανεις τίποτα ας απαντήσει... Υπομονή και πάλι υπομονή...

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης