Εγώ προσωπικά έλαβα και SMS και EMAILMancini έγραψε: Κυρ Ιούλ 07, 2024 3:26 pmΞέρουμε αν όλοι έλαβαν μήνυμα; Ή κάποιοι που δεν έλαβαν καθόλου;Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιούλ 07, 2024 3:19 pm Παιδιά απλά βγήκαν οι πίνακες με τα μητρώα. Ο κάθε ένας έχει λάβει προσωπικό μήνυμα ή μέιλ δεν σημαίνει ότι όλοι σε αυτή τη λίστα καλέστηκαν! Απλά έβγαλαν μια γενική λίστα με αύξοντα αριθμό. Μπορεί να καλέστηκε άτομο που λόγω του αριθμού μητρώου του να είναι στο 10.000κατι κ άτομα που λόγω του μητρώου στο 3000κατι να μην έχει λάβει μήνυμα! Οποιος έλαβε μήνυμα προχωράει στην διαδικασία
Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)
Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)
Εγώ προσωπικά έλαβα και SMS και EMAILMancini έγραψε: Κυρ Ιούλ 07, 2024 3:26 pmΞέρουμε αν όλοι έλαβαν μήνυμα; Ή κάποιοι που δεν έλαβαν καθόλου;Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιούλ 07, 2024 3:19 pm Παιδιά απλά βγήκαν οι πίνακες με τα μητρώα. Ο κάθε ένας έχει λάβει προσωπικό μήνυμα ή μέιλ δεν σημαίνει ότι όλοι σε αυτή τη λίστα καλέστηκαν! Απλά έβγαλαν μια γενική λίστα με αύξοντα αριθμό. Μπορεί να καλέστηκε άτομο που λόγω του αριθμού μητρώου του να είναι στο 10.000κατι κ άτομα που λόγω του μητρώου στο 3000κατι να μην έχει λάβει μήνυμα! Οποιος έλαβε μήνυμα προχωράει στην διαδικασία
Εμένα μου έστειλαν μόνο sms δηλαδή δεν είμαι πολύ ψηλά Στην λίστα?
Ρε παιδια προσπαθω να βαλω στο μητρωο το πτυχιο αγγλικων απο languagecert, βαζω φορεα εκδοσης αλλο και οταν παω να το ανεβασω κου λεει κατι σαν error τι φαση;
Ξανά προσπάθησε και εμένα αυτό μου έλεγε ώσπου το δέχτηκε
Για προσωρινα ποτε πιστευετε παιδια; Εγω κατα τον οκτωβρη λεω
Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους μας καλη επιτυχία. Εύχομαι ο καθένας μας να πετύχει αυτό που θέλει! Πιστεύω προσωρινά τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτώβρη
Απορώ γιατί υπάρχουν αυτοί. Άχρηστοι είναι! Το μόνο που κάνουν να εκβιάζουν κόσμο για χρήματα σύμφωνα με αυτά που διαβάζω. Και με αυτά που βλέπω να γράφουν τον παππού που παρκάρει ασφαλές και χωρίς να ενοχλεί που πάει στο φαρμακείο να πάρει τα φάρμακα του είτε για την γυναίκα του
Θέλω να πιστεύω πως όσοι μπούμε θα είμαστε καλλιεργημένοι ηθικά για να μην κάνουμε ό, τι κάνουν αυτοί οι καθεύδοντες.
Έχουμε κάποιο νέο πόσες αιτήσεις έγιναν στην β φάση;
Δεν θα βγει κανένα τέτοιο στοιχείο φίλε μου
Άλλες ηλικίες έχουμε εμείς και άλλα μυαλά σε σχέση με αυτούς. Είναι μέχρι να μπεις στο χορό και απο κει και πέρα στο χέρι σου είναι το πως θα συμπεριφερθεις
Άλλες ηλικίες έχουμε εμείς και άλλα μυαλά σε σχέση με αυτούς. Είναι μέχρι να μπεις στο χορό και απο κει και πέρα στο χέρι σου είναι το πως θα συμπεριφερθεις
Ποια θεωρείτε την πιο εύκολη κατηγορία από δε, τε, Π
ΠΕ;
Επίσης λέτε να κοπεί κόσμος στα αθλήματα όπως έγινε και στην δικαστική;
ΠΕ;
Επίσης λέτε να κοπεί κόσμος στα αθλήματα όπως έγινε και στην δικαστική;
Αδερφέ δεν έχει να κάνει με την ηλικία αλλά το τί έχει πάρει από το σπίτι του ο καθένας και το που αποσκοπεί η επιλογή αυτού το επαγγέλματος, στην πρακτική μου ως αρχαιοφύλακας, άτομα που κάναμε μαζί την πρακτική δεν κάνανε τίποτα, ούτε περιπολίες, ούτε ελέγχους, ούτε παρατηρήσεις σε επισκέπτες που άγγιζαν εκθέματα ή σε οχήματα που στάθμευαν σε απαγορευμένες περιοχές κλπ., όλη την ώρα κάθονταν στο φυλάκιο, τσιγάρα, καφέδες κλπ. Κι εμείς 3-4 άτομα που κάναμε δουλειά, ήμασταν οι περίεργοι. Θα συμφωνήσω με τον Kwlotoumpas
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες