Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Mancini έγραψε: Κυρ Ιούλ 07, 2024 3:26 pm
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιούλ 07, 2024 3:19 pm Παιδιά απλά βγήκαν οι πίνακες με τα μητρώα. Ο κάθε ένας έχει λάβει προσωπικό μήνυμα ή μέιλ δεν σημαίνει ότι όλοι σε αυτή τη λίστα καλέστηκαν! Απλά έβγαλαν μια γενική λίστα με αύξοντα αριθμό. Μπορεί να καλέστηκε άτομο που λόγω του αριθμού μητρώου του να είναι στο 10.000κατι κ άτομα που λόγω του μητρώου στο 3000κατι να μην έχει λάβει μήνυμα! Οποιος έλαβε μήνυμα προχωράει στην διαδικασία
Ξέρουμε αν όλοι έλαβαν μήνυμα; Ή κάποιοι που δεν έλαβαν καθόλου;
Εγώ προσωπικά έλαβα και SMS και EMAIL
Επισκέπτης

Mancini έγραψε: Κυρ Ιούλ 07, 2024 3:26 pm
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιούλ 07, 2024 3:19 pm Παιδιά απλά βγήκαν οι πίνακες με τα μητρώα. Ο κάθε ένας έχει λάβει προσωπικό μήνυμα ή μέιλ δεν σημαίνει ότι όλοι σε αυτή τη λίστα καλέστηκαν! Απλά έβγαλαν μια γενική λίστα με αύξοντα αριθμό. Μπορεί να καλέστηκε άτομο που λόγω του αριθμού μητρώου του να είναι στο 10.000κατι κ άτομα που λόγω του μητρώου στο 3000κατι να μην έχει λάβει μήνυμα! Οποιος έλαβε μήνυμα προχωράει στην διαδικασία
Ξέρουμε αν όλοι έλαβαν μήνυμα; Ή κάποιοι που δεν έλαβαν καθόλου;
Εγώ προσωπικά έλαβα και SMS και EMAIL
Επισκέπτης

Εμένα μου έστειλαν μόνο sms δηλαδή δεν είμαι πολύ ψηλά Στην λίστα?
Επισκέπτης

Ρε παιδια προσπαθω να βαλω στο μητρωο το πτυχιο αγγλικων απο languagecert, βαζω φορεα εκδοσης αλλο και οταν παω να το ανεβασω κου λεει κατι σαν error τι φαση;
Magnum7
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Magnum7 »

Ξανά προσπάθησε και εμένα αυτό μου έλεγε ώσπου το δέχτηκε
Επισκέπτης

Για προσωρινα ποτε πιστευετε παιδια; Εγω κατα τον οκτωβρη λεω
Επισκέπτης

Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους μας καλη επιτυχία. Εύχομαι ο καθένας μας να πετύχει αυτό που θέλει! Πιστεύω προσωρινά τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτώβρη
Επισκέπτης

Απορώ γιατί υπάρχουν αυτοί. Άχρηστοι είναι! Το μόνο που κάνουν να εκβιάζουν κόσμο για χρήματα σύμφωνα με αυτά που διαβάζω. Και με αυτά που βλέπω να γράφουν τον παππού που παρκάρει ασφαλές και χωρίς να ενοχλεί που πάει στο φαρμακείο να πάρει τα φάρμακα του είτε για την γυναίκα του
Kwlotoumpas

Δημοσίευση από Kwlotoumpas »

Θέλω να πιστεύω πως όσοι μπούμε θα είμαστε καλλιεργημένοι ηθικά για να μην κάνουμε ό, τι κάνουν αυτοί οι καθεύδοντες.
Mancini
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Mancini »

Έχουμε κάποιο νέο πόσες αιτήσεις έγιναν στην β φάση;
Επισκέπτης

Mancini έγραψε: Τετ Ιούλ 10, 2024 4:30 pm Έχουμε κάποιο νέο πόσες αιτήσεις έγιναν στην β φάση;
Δεν θα βγει κανένα τέτοιο στοιχείο φίλε μου
kreator999

Δημοσίευση από kreator999 »

Kwlotoumpas έγραψε: Τρί Ιούλ 09, 2024 9:03 pm Θέλω να πιστεύω πως όσοι μπούμε θα είμαστε καλλιεργημένοι ηθικά για να μην κάνουμε ό, τι κάνουν αυτοί οι καθεύδοντες.
Άλλες ηλικίες έχουμε εμείς και άλλα μυαλά σε σχέση με αυτούς. Είναι μέχρι να μπεις στο χορό και απο κει και πέρα στο χέρι σου είναι το πως θα συμπεριφερθεις
Επισκέπτης

Kwlotoumpas έγραψε: Τρί Ιούλ 09, 2024 9:03 pm Θέλω να πιστεύω πως όσοι μπούμε θα είμαστε καλλιεργημένοι ηθικά για να μην κάνουμε ό, τι κάνουν αυτοί οι καθεύδοντες.
Άλλες ηλικίες έχουμε εμείς και άλλα μυαλά σε σχέση με αυτούς. Είναι μέχρι να μπεις στο χορό και απο κει και πέρα στο χέρι σου είναι το πως θα συμπεριφερθεις
Mancini
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Mancini »

Ποια θεωρείτε την πιο εύκολη κατηγορία από δε, τε, Π
ΠΕ;
Επίσης λέτε να κοπεί κόσμος στα αθλήματα όπως έγινε και στην δικαστική;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 10, 2024 6:19 pm
Αδερφέ δεν έχει να κάνει με την ηλικία αλλά το τί έχει πάρει από το σπίτι του ο καθένας και το που αποσκοπεί η επιλογή αυτού το επαγγέλματος, στην πρακτική μου ως αρχαιοφύλακας, άτομα που κάναμε μαζί την πρακτική δεν κάνανε τίποτα, ούτε περιπολίες, ούτε ελέγχους, ούτε παρατηρήσεις σε επισκέπτες που άγγιζαν εκθέματα ή σε οχήματα που στάθμευαν σε απαγορευμένες περιοχές κλπ., όλη την ώρα κάθονταν στο φυλάκιο, τσιγάρα, καφέδες κλπ. Κι εμείς 3-4 άτομα που κάναμε δουλειά, ήμασταν οι περίεργοι. Θα συμφωνήσω με τον Kwlotoumpas
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες