Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Νταξει τέλος φόρουμ ειναι για αυτούς που έχουν απορίες δεν υπάρχει χαζή απορία γιατί λογικό να κυριαρχεί η αγωνία οπότε καλό είναι να ρωτάμε και να απαντάμε το οτιδήποτε που σχετίζεται με την προκήρυξη
Καλημέρα αν κάνω αίτηση για ειδικότητα των ειδικών δυνάμεων, η ειδικών επιχειρήσεων της αεροπορίας, θα μοριοδοτηθω με μόρια προυπηρεσιας απ'τη στιγμή που παιζω bf4 online εδώ και 6 χρόνια.; Εχω παρα πολυ καλο kill death ratio και σε κάθε ματς κάνω κομποκιλ. Δεν είμαι καμπεράς, το έχω παρα πολυ με τα όπλα. Θα με παρουν λέτε;
Πραγματικά αναρωτιέμαι. Είσαι άεργος και βαριέσαι... Γιατί δεν ψάχνεις μια δουλειά να περάσει η ώρα σου και να βγάλεις και κάνα φράγκο; Κρίμα νέος άνθρωπος να χαλάς τις ώρες σου απλά για να τρολαρεις σε ένα φόρουμ που δεν σε αφορά. Καλημέρα.Potengainoun έγραψε: Σάβ Σεπ 07, 2024 11:04 am Καλημέρα αν κάνω αίτηση για ειδικότητα των ειδικών δυνάμεων, η ειδικών επιχειρήσεων της αεροπορίας, θα μοριοδοτηθω με μόρια προυπηρεσιας απ'τη στιγμή που παιζω bf4 online εδώ και 6 χρόνια.; Εχω παρα πολυ καλο kill death ratio και σε κάθε ματς κάνω κομποκιλ. Δεν είμαι καμπεράς, το έχω παρα πολυ με τα όπλα. Θα με παρουν λέτε;
Πιστεύετε ότι όντως θα την βγάλουν τον Νοέμβριο ή υπάρχει ελπίδα και για πιο νωρίς;
Προσωπικά, πιστεύω πως όχι, αλλά επειδή ασφαλώς δεν μπορείς να βασισθείς στην εκτίμηση κάποιου, για να σε βοηθήσω, θα γκουγκλάρεις το Π. Δ.11/2014, που αναγράφει αναλυτικά, όλες τις παθήσεις και νοσήματα με αντιστοίχηση στην κατηγορία σωματικής ικανότητας, που αφορά γενικά σε όλο το στρατιωτικό προσωπικό, θα μπεις και στις μεταγενέστερες τροποποιήσεις του εν λόγω διατάγματος, δλδ
στο ΦΕΚ 3513 τεύχος Β 29.12.2014, και ΦΕΚ 1360 τεύχος Β 19.4.2019, και θα τα μελετήσεις. Γιατί ενημερωτικά, παίζει ρόλο και η ειδικότητα που θέλεις, ως προς τα κριτήρια της σωματικής ικανότητας, δεν νομίζω ότι θάχεις πρόβλημα.
Styga
Μπήκα και δεν αναφέρει κάτι σχετικα με αυτό σε ευχαριστώ πολύ μου έφυγε ενα βάρος γτ δεν εχω κάποια πάθηση ούτε δεν τα προσέχω ειναι λόγω του αθλήματος και για αυτόEleonora έγραψε: Σάβ Σεπ 07, 2024 4:58 pmΠροσωπικά, πιστεύω πως όχι, αλλά επειδή ασφαλώς δεν μπορείς να βασισθείς στην εκτίμηση κάποιου, για να σε βοηθήσω, θα γκουγκλάρεις το Π. Δ.11/2014, που αναγράφει αναλυτικά, όλες τις παθήσεις και νοσήματα με αντιστοίχηση στην κατηγορία σωματικής ικανότητας, που αφορά γενικά σε όλο το στρατιωτικό προσωπικό, θα μπεις και στις μεταγενέστερες τροποποιήσεις του εν λόγω διατάγματος, δλδ
στο ΦΕΚ 3513 τεύχος Β 29.12.2014, και ΦΕΚ 1360 τεύχος Β 19.4.2019, και θα τα μελετήσεις. Γιατί ενημερωτικά, παίζει ρόλο και η ειδικότητα που θέλεις, ως προς τα κριτήρια της σωματικής ικανότητας, δεν νομίζω ότι θάχεις πρόβλημα.
Υπαρχουν ατομα που να μενουν πειραια ωστε να ξεκινησουμε κανα τρεξιματακι παρεα νωρις το πρωι?
ειλικρινα εισαι απο τους λιγους ανθρωπους εδω μεσα που εχει λιγη λογικη και μαλλον δινεις λιγη ελπιδα στο στρατευμα. Με τετοιους πιθηκους εκει μεσα οχι μονο δεν θα θελει κανενας να μπει και θα απορουν τα κεφαλια, μα γιατι οι νεοι δεν θελουν να μπουν στο σωμα, αλλα χανουμε και τους ηδη υπαρχον μονιμαδες μας. Μαλλον πρεπει να αρχιζουν να τους τα χωνουν μεσα μπας και ξυπνησουν, δεν ειναι μονο για καψωνια ο στρατος, ειναι κανονικοι ανθρωποι με επαγγελματα που θα ειναι χρησιμα εν καιρο πολεμου, οχι μονο δυνατοι αουγκανοι που δεν ειχαν μελλον εκτος και αποφασισαν να μπουν καπου που θα τους επερναν κυριως λογω δυναμης.Eleonora έγραψε: Παρ Σεπ 06, 2024 5:06 pmΔεν χρειάζονται τέτοιοι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί, άλλωστε για κάποιον που δεν έχει εξοικείωση με διαδικασίες πρόσληψης, έκδοση ΦΕΚ, υπουργικές αποφάσεις κλπ, δεν είναι δύσκολο να κάνει κάποιες παρερμηνείες, ούτε χάθηκε και ο κόσμος. Το ίδιο όμως άτομο, μπορεί και νάναι πολύ χρήσιμο στο Στράτευμα, και να έχει την ικανότητα να χειρισθεί εξαιρετικά και με άριστο τρόπο όπλα, και οπλικά συστήματα, που επιδέξιοι ερμηνευτές κειμένων αδυνατούν!Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 06, 2024 4:38 pm Ορισμένοι εδώ μέσα έχετε μπερδέψει τη βούρτσα με τη
που ... Θέλετε να μπείτε κάπου που όχι απλά δεν έχετε ιδέα τι θα αντιμετωπίσετε και θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ αλλά είστε και δυνητικά επικίνδυνοι για κάποιους. Όταν δεν ξεχωρίζετε τι λέει ένα άρθρο απλά θα πάτε να χειρίζεστε όπλα και συστήματα εκατομμυρίων; Ακόμα και να μείνετε στο στράτευμα θα είστε ακριβώς το είδος των ΕΠΟΠ που κοροϊδεύαμε στη θητεία. Σκουπίδια...
@eisteotinanaire
Ο σεβασμός και η αλληλεγγύη, είναι δύο βάσεις πάνω στις οποίες πρέπει να πατάμε, ώστε να επωφελείται η κοινωνία συνολικά. Ας αναλογισθούμε τις φορές που οι ίδιοι χρειαστήκαμε μια πληροφορία, μια ενημέρωση, μια βοήθεια, την προσδοκία που είχαμε να βρεθεί κάποιος να μας την δώσει! Στις Ένοπλες Δυνάμεις ειδικά, είναι προυπόθεση το ομαδικό πνεύμα, και η συμπόρευση.
Δυστυχώς, και για τον στρατό, ισχύει το "εικόνα σου είμαι κοινωνία και σου μοιάζω", που σημαίνει ότι κάποιες άκυρες συμπεριφορές θα υπάρχουν, δεν μένουμε σε αυτές, κοιτάμε τη μεγάλη εικόνα.
Ο σεβασμός και η αλληλεγγύη, είναι δύο βάσεις πάνω στις οποίες πρέπει να πατάμε, ώστε να επωφελείται η κοινωνία συνολικά. Ας αναλογισθούμε τις φορές που οι ίδιοι χρειαστήκαμε μια πληροφορία, μια ενημέρωση, μια βοήθεια, την προσδοκία που είχαμε να βρεθεί κάποιος να μας την δώσει! Στις Ένοπλες Δυνάμεις ειδικά, είναι προυπόθεση το ομαδικό πνεύμα, και η συμπόρευση.
Δυστυχώς, και για τον στρατό, ισχύει το "εικόνα σου είμαι κοινωνία και σου μοιάζω", που σημαίνει ότι κάποιες άκυρες συμπεριφορές θα υπάρχουν, δεν μένουμε σε αυτές, κοιτάμε τη μεγάλη εικόνα.
Styga
eisteotinanaire έγραψε: Κυρ Σεπ 08, 2024 12:08 amειλικρινα εισαι απο τους λιγους ανθρωπους εδω μεσα που εχει λιγη λογικη και μαλλον δινεις λιγη ελπιδα στο στρατευμα. Με τετοιους πιθηκους εκει μεσα οχι μονο δεν θα θελει κανενας να μπει και θα απορουν τα κεφαλια, μα γιατι οι νεοι δεν θελουν να μπουν στο σωμα, αλλα χανουμε και τους ηδη υπαρχον μονιμαδες μας. Μαλλον πρεπει να αρχιζουν να τους τα χωνουν μεσα μπας και ξυπνησουν, δεν ειναι μονο για καψωνια ο στρατος, ειναι κανονικοι ανθρωποι με επαγγελματα που θα ειναι χρησιμα εν καιρο πολεμου, οχι μονο δυνατοι αουγκανοι που δεν ειχαν μελλον εκτος και αποφασισαν να μπουν καπου που θα τους επερναν κυριως λογω δυναμης.Eleonora έγραψε: Παρ Σεπ 06, 2024 5:06 pmΔεν χρειάζονται τέτοιοι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί, άλλωστε για κάποιον που δεν έχει εξοικείωση με διαδικασίες πρόσληψης, έκδοση ΦΕΚ, υπουργικές αποφάσεις κλπ, δεν είναι δύσκολο να κάνει κάποιες παρερμηνείες, ούτε χάθηκε και ο κόσμος. Το ίδιο όμως άτομο, μπορεί και νάναι πολύ χρήσιμο στο Στράτευμα, και να έχει την ικανότητα να χειρισθεί εξαιρετικά και με άριστο τρόπο όπλα, και οπλικά συστήματα, που επιδέξιοι ερμηνευτές κειμένων αδυνατούν!Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 06, 2024 4:38 pm Ορισμένοι εδώ μέσα έχετε μπερδέψει τη βούρτσα με τη
που ... Θέλετε να μπείτε κάπου που όχι απλά δεν έχετε ιδέα τι θα αντιμετωπίσετε και θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ αλλά είστε και δυνητικά επικίνδυνοι για κάποιους. Όταν δεν ξεχωρίζετε τι λέει ένα άρθρο απλά θα πάτε να χειρίζεστε όπλα και συστήματα εκατομμυρίων; Ακόμα και να μείνετε στο στράτευμα θα είστε ακριβώς το είδος των ΕΠΟΠ που κοροϊδεύαμε στη θητεία. Σκουπίδια...
Και εγώ αυτό σκέφτηκα όταν διάβασα το σχόλιο σου styga. Κάθε σχόλιο σου μιας που παρακολουθώ αυτό το φόρουμ μήνες. Όχι μόνο ο στρατός αλλά ολόκληρη η κοινωνία χρειάζεται άτομα με το δικό σου mindset!
Re: ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό
Καλησπέρα, θα ήθελα μια μικρή βοήθεια σχετικά με την μοριοδότηση. Υπολογίζω 342 μόρια από απολυτήριο ΓΕΛ και πτυχίο ξένης γλώσσας (με βάση τα περσινά δεδομένα), την τριτεκνία δεν την έχω λάβει υπόψη γιατί δεν ξέρω το ποσό που της δίνεται και πτυχίο δεν κατέχω. Πιστεύετε έχω κάποια ελπίδα έστω και για μια ειδικότητα του Π. Ν.; Στους περσινούς επιλαχόντες είδα μέχρι και με 120 μόρια αλλά δεν ξέρω αν επιλέχθηκε με κριτήρια πτυχίου ο συγκεκριμένος.
Θα εκτιμήσω κάθε απάντηση, ευχαριστώ!
Re: ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό
Στο ΠΝ πας να μπεις. Παιζει με τα μορια σου να εισαι και απο τους πρωτους επιτυχοντεςSerano έγραψε: Κυρ Σεπ 08, 2024 5:18 pm Καλησπέρα, θα ήθελα μια μικρή βοήθεια σχετικά με την μοριοδότηση. Υπολογίζω 342 μόρια από απολυτήριο ΓΕΛ και πτυχίο ξένης γλώσσας (με βάση τα περσινά δεδομένα), την τριτεκνία δεν την έχω λάβει υπόψη γιατί δεν ξέρω το ποσό που της δίνεται και πτυχίο δεν κατέχω. Πιστεύετε έχω κάποια ελπίδα έστω και για μια ειδικότητα του Π. Ν.; Στους περσινούς επιλαχόντες είδα μέχρι και με 120 μόρια αλλά δεν ξέρω αν επιλέχθηκε με κριτήρια πτυχίου ο συγκεκριμένος.

* Απο οσο ξερω η τριτεκνια δεν πιανεται νομιζω, μονο αν προερχεσαι απο πολυτεκνη οικογενεια
Μάγκες, υπάρχει κανείς από Ρόδο να ξεκινήσουμε κανένα τρέξιμο για προετοιμασία ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες