Επιτυχόντες προκήρυξης 9Κ/2021
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 85
Re: Επιτυχόντες προκήρυξης 9Κ/2021
Αν δειτε το εγγραφο που ανεβηκε για τους χυμους λεει 190 τεμαχια για 50 μερες.
Αρα η διαρκει της σχολης θα ειναι 50 μερες... Θα φαμε ολο τον Αυγουστο δηλαδη πανω!
Αρα η διαρκει της σχολης θα ειναι 50 μερες... Θα φαμε ολο τον Αυγουστο δηλαδη πανω!
ΥΕΦΚΚ 2023
Που ακριβός ανέβηκε; Γιατί ψάχνω καμιά ώρα τώρα στη διαύγεια αλλά τπτ.Sicario έγραψε: Τρί Ιουν 20, 2023 12:10 pm Αν δειτε το εγγραφο που ανεβηκε για τους χυμους λεει 190 τεμαχια για 50 μερες.
Μπορείς να βάλεις λινκ όπως ο "LongTerm";
Έχω δυσανεξία στο βερίκοκο και θέλω να διαβάσω εάν θα περιέχει.
Ευχαριστώ!
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 12
https://diavgeia.gov.gr/decision/view/6 ... 0-%CE%9166Episkeptis έγραψε: Τρί Ιουν 20, 2023 5:25 pmΠου ακριβός ανέβηκε; Γιατί ψάχνω καμιά ώρα τώρα στη διαύγεια αλλά τπτ.Sicario έγραψε: Τρί Ιουν 20, 2023 12:10 pm Αν δειτε το εγγραφο που ανεβηκε για τους χυμους λεει 190 τεμαχια για 50 μερες.
Ευχαριστώ!
Κάποιοι λέγατε ότι έχουν υπογραφεί όλες οι δαπάνες και περιμένουμε την ΚΥΑ. Αυτές τις μέρες, δημοσιεύονται δαπάνες της σχολής σχεδόν κάθε μέρα. Σε τι αναφερόσασταν τις προηγούμενες μέρες και τι άλλαξε τώρα; Επίσης είχατε πει για να έρθει email σχολής πρέπει πρώτα να υπογραφεί η ΚΥΑ. Σας είπε κάποιος ότι αυτό θα γίνει αυτή τη βδομάδα?
Να σε καλα FreddoEspresso. Την ευλογία μου να έχεις. Καλή σταδιοδρομία στη ζωή σου.FreddoEspresso έγραψε: Τρί Ιουν 20, 2023 7:34 pmhttps://diavgeia.gov.gr/decision/view/6 ... 0-%CE%9166Episkeptis έγραψε: Τρί Ιουν 20, 2023 5:25 pmΠου ακριβός ανέβηκε; Γιατί ψάχνω καμιά ώρα τώρα στη διαύγεια αλλά τπτ.Sicario έγραψε: Τρί Ιουν 20, 2023 12:10 pm Αν δειτε το εγγραφο που ανεβηκε για τους χυμους λεει 190 τεμαχια για 50 μερες.
Ευχαριστώ!
Greenville έγραψε: Τετ Ιουν 21, 2023 1:23 pm Κάποιοι λέγατε ότι έχουν υπογραφεί όλες οι δαπάνες και περιμένουμε την ΚΥΑ. Αυτές τις μέρες, δημοσιεύονται δαπάνες της σχολής σχεδόν κάθε μέρα. Σε τι αναφερόσασταν τις προηγούμενες μέρες και τι άλλαξε τώρα; Επίσης είχατε πει για να έρθει email σχολής πρέπει πρώτα να υπογραφεί η ΚΥΑ. Σας είπε κάποιος ότι αυτό θα γίνει αυτή τη βδομάδα;
Τι εννοεις;
Ναι την ΚΥΑ περιμενουμε και μετα θα ερθει μειλ για παρουσιαση στη σχολη!
Συνεπώς περιμένουμε την ΚΥΑ αλλά σε άγνωστο χρόνο. Για να πηγαίναμε σχολή μέχρι 10 Ιουλίου, η ΚΥΑ μέχρι πότε πρέπει να εκδοθεί?
ακομα και αν χρειαστει να περιμενουμε τη νεα κυβερνηση να υπογραψει προλαβαινουμε.27 Ιουνιου θα εχει ορκιστει η ΝΔ, την επομενη αναλαμβανουν οι Υπουργοι, οποτε μπορει να υπογραφει μεχρι 1 Ιουλιου και Δευτερα 10 να παμε σχολη!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες