Πολύ καλή προσέγγισηCoyote έγραψε:Δεν παιζει κατι τετοιο να μπαινεις αποκλειστικα απο την προφορικη συνετευξη και τα γραπτα. Εστω οτι βγαζουν 1000 θεσεις και δηλωνουν 8000ατομα. Θα πανε 8000 ατομα να δωσουν γραπτα και προφορικες συνετευξεις; Καταρχας θα παιξει μεγαλη ισοβαθμια! Αυτο σημαινει οτι θα παιχτει πολλη κληρωση! Ουσιαστικα θα καθοριζεται η τυχη πολλων απο τις κληρωσεις που κατα πασα πιθανοτητα θαναι βυσματικες;Εγω θεωρω οτι θα παιξει μοριοδοτηση και εαν βγουν 1000 θεσεις θα καλεσουν τους 2-2.500 πρωτους για να δωσουν γραπτα καπως ετσι.
Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 15
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 11
Σε ευχαριστω
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 177
Αυτό πού λέει ο Κογιότ και αν βάλουν και τις προφορικές πού λένε για όλους το ίδιο δηλαδή είναι εντελώς άτοπο να μοιράσουν ύλη στο αστυνομικό προσωπικό σε κάτι το οποίο δεν έχει σπουδάσει καν. Αν βάλουμε εξετάσεις στο αστυνομικό προσωπικό θα είναι γενικών γνώσεων προφανώς και θα είναι επίπεδο γυμνασίου να δουν ότι ο άλλος δεν είναι Στουρνάρι εντελώς. Στο πολιτικό θα βάλουν λογικά που έχει πάρει πτυχίο πάνω σε αυτό το οπότε εκεί πρέπει να δείξει τι ξέρει. Γιατί πρέπει να μάθω εγώ αστικό δίκαιο και πολιτική δικονομία; Ένας απλός ειδικός φρουρός θα είμαι πού θα φυλάω και θα συλλαμβάνω φυλακοβιους. Οι οποίοι θα είναι και επικίνδυνοι οπότε προφανώς και θα πρέπει να είμαι Ειδικοδυναμιτης και να έχω την κλασική μοριοδοτηση στα πρότυπα τών ειδικών φρουρών.
Τι ηλικία λεει;
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 43
Εγώ απ ότι κατάλαβα από την μοριοδοτηση δεν θα ειχα ελπίδα ότι και να γινόταν ίσως να μην είχα τα μόρια για δικαστική. Ωστόσο ρε ***** το πολλά παιδιά τ 94 αγαπούν την αστυνομία όπως εγώ αγαπούσα και αγαπώ το στρατό. Γιατί ο guardian πχ να μην μπει γιατί να στερηθεί το όνειρο του;
Το καλό είναι ότι ξέρετε εσείς και οι οικογένειες σας τι να κανεται παιδιά
Το καλό είναι ότι ξέρετε εσείς και οι οικογένειες σας τι να κανεται παιδιά
-
- Αντισυνταγματάρχης
Υπομονή και θα δείτε ότι δεν είναι έτσι όπως τα παρουσιάζουν και ότι γράφουν απλά ***** για να δειχτουν ως συνήθως δηλαδή. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βοηθήσουμε τους 94αρηδες με σχόλια μπας και τους πείσουμε να αλλάξει το όριο.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 15
Kostantinos2017 έγραψε:Σε ευχαριστω
Παρακαλώ φίλε μου.
Επίσης Coyote σίγουρα το σκεπτικό σου είναι ορθό αλλά με δαύτους ποτέ δεν ξέρεις που θα φτάσουν για να βολέψουν τα παιδιά τους. Ελπίζω να γίνει όπως λες, κρατάω μικρό καλάθι ωστόσο.
Κογιότ, έμπα στη Βουλή να τα γ@μησεις όλα
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 353
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Οταν γινω "συνταγματαρχης" εδω στο φορουμ, τοτε θα ειναι η ωρα 😎🔥⭐️⭐️⭐️NLOK10 έγραψε:Κογιότ, έμπα στη Βουλή να τα γ@μησεις όλα
-
- Αντισυνταγματάρχης
Κατεβείτε με αυτόν πού πρέπει στις ερχόμενες εκλογές 😉😉😉
Να φανταστώ ο βαθμός είναι τυχαίος ή αποσκοπεί κάπου ο συγκεκριμένος; 😂😂😂Coyote έγραψε:Οταν γινω "συνταγματαρχης" εδω στο φορουμ, τοτε θα ειναι η ωρα 😎🔥⭐️⭐️⭐️NLOK10 έγραψε:Κογιότ, έμπα στη Βουλή να τα γ@μησεις όλα
-
- Συνταγματάρχης
Τυχαιοι ειναι μονο οι της Βουλης! 😇NLOK10 έγραψε:Να φανταστώ ο βαθμός είναι τυχαίος ή αποσκοπεί κάπου ο συγκεκριμένος; 😂😂😂Coyote έγραψε:Οταν γινω "συνταγματαρχης" εδω στο φορουμ, τοτε θα ειναι η ωρα 😎🔥⭐️⭐️⭐️NLOK10 έγραψε:Κογιότ, έμπα στη Βουλή να τα γ@μησεις όλα
Player7 έγραψε:Κουλη δε ξαναβγαινεις ουτε δημοτικος συμβουλος στα Χανια!Ευτυχως ο συριζα εβαλε τη προκηρυξη των καταστηματων κρατησης εντος ΑΣΕΠ και σωθηκαμε απο τις βυσματικες προκηρυξεις του γαλαζιου ΠΑΣΟΚ Που βολευει μονο τα δικα του παιδια!
Στα Χανιά και στην Κρήτη γενικότερα δε ψηφίζουν ποτέ Μητσοτάκη και ΝΔ.
Κάτι θα ξέρουν οι συγχωριανοι.
Αντίφαση.
Το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) είναι ελληνική ανεξάρτητη αρχή που διασφαλίζει την ορθότητα των προσλήψεων τακτικού και εποχικού προσωπικού στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Στελεχώνεται από 260 υπαλλήλους.
Ιδρύθηκε το 1994 με το νόμο 2190/1994 επί υπουργίας Αναστάσιου Πεπονή[2] (γνωστός και ως "νόμος Πεπονή") ΠΑΣΟΚ.
Ας φάμε τώρα τους παιδεραστές μαφιόζους στη μάπα.
Η ΝΔ έχει κανεί τον ΑΣΕΠ από ανεξάρτητη αρχή, "εποπτική".
Και είναι γνωστό απ τους παλιότερους πως διορίζει μόνο δεξιούς.
Στενός κύκλος, σκληρός κομματικός στρατός.
Αυτό απαντά την κυριαρχία σε ΜΜΕ αλλά και την συσπείρωση όταν όλα τα άλλα κόμματα διαλύθηκαν από μνημόνια, σκάνδαλα κτλ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rad. την Πέμ Ιούλ 14, 2022 10:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Συνταγματάρχης
Αυτο περι "επιλεγμενων" διορισμων και το κατα ποσο ειναι ανεξαρτητη και αξιοκρατικη αυτη η αρχη ξαναπεστο γιατι δυστηχως υπαρχουν πολλοι που πιστευουν οτι ο ασεπ ειναι αξιοκρατικος και δεν παιζει βυσμα-νοθεια-βολεψη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες