Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Πριν κάνα μήνα υπήρχαν 2-3 που έλεγαν ότι θα ακυρωθεί η προκήρυξη από το ΣτΕ. Όταν λέγαμε ότι δεν γίνεται, μας έλεγαν ότι επειδή λέγανε αρνητικά δεν σημαίνει ότι λένε μπούρδες.
Αποδείχτηκε ότι έλεγαν μπούρδες. Ξέρουν αυτοί ποιοι είναι.
Εάν δεν υπάρξει κάτι επίσημο μην το πιστεύεται είτε θετικό είτε αρνητικό.
Επίσης μην περιμένετε με σταυρωμένα τα χέρια να βρείτε δουλειά από μία τυχαία προκήρυξη. Εάν σας πάρουν καλώς. Αλλιώς κοιτάξτε το επόμενο βημα. Κανένας εδώ δεν σχεδίαζε από το δημοτικό να μπει στην ΟΠΠΙ. Έτυχε και βγήκε προκήρυξη.
Μην γίνεται σαν τους 6-8μηνους που μετά την ΣΟΧ απαιτούν να γίνουν μόνιμοι στο δημόσιο. Αυτοί είναι γελοίοι και δεν ξέρουν τι υπογράφουν. Τζάμπα λεφτα σε δικηγόρους δίνουν.
Ότι είναι να γίνει, θα γίνει το 2022.
Αποδείχτηκε ότι έλεγαν μπούρδες. Ξέρουν αυτοί ποιοι είναι.
Εάν δεν υπάρξει κάτι επίσημο μην το πιστεύεται είτε θετικό είτε αρνητικό.
Επίσης μην περιμένετε με σταυρωμένα τα χέρια να βρείτε δουλειά από μία τυχαία προκήρυξη. Εάν σας πάρουν καλώς. Αλλιώς κοιτάξτε το επόμενο βημα. Κανένας εδώ δεν σχεδίαζε από το δημοτικό να μπει στην ΟΠΠΙ. Έτυχε και βγήκε προκήρυξη.
Μην γίνεται σαν τους 6-8μηνους που μετά την ΣΟΧ απαιτούν να γίνουν μόνιμοι στο δημόσιο. Αυτοί είναι γελοίοι και δεν ξέρουν τι υπογράφουν. Τζάμπα λεφτα σε δικηγόρους δίνουν.
Ότι είναι να γίνει, θα γίνει το 2022.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 142
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Μας πηρε ο υπνος αδερφια τι γινεται;
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
μάλλον δεν κινείται φύλλο. Αν δεν ειδοποίησαν τους 400 ακόμη για πκε μάλλον υπάρχει καθυστέρησηKostasdim έγραψε:Μας πηρε ο υπνος αδερφια τι γινεται;
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Α τελικά βγήκαν οι πκε για τους 400απο Σάββατο 20νοεμβριου μέχρι Παρασκευή 26 Νοεμβρίου οπότε παίζει να μπουν σχολή τα παιδιά 1δεκεμβριου. Ευχαριστη εξέλιξη που δείχνει ότι προχωρά η διαδικασία. Εγω θα ευχηθώ καλή επιτυχία στο τελικό αυτό στάδιο χώρις άγχος και συγκέντρωση να πετύχουν τον στόχο τους. Μηπως πάρουμε σειρά και εμείς οι 600 τον επόμενο μήνα.GPAPI έγραψε:μάλλον δεν κινείται φύλλο. Αν δεν ειδοποίησαν τους 400 ακόμη για πκε μάλλον υπάρχει καθυστέρησηKostasdim έγραψε:Μας πηρε ο υπνος αδερφια τι γινεται;
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Μάλλον όμως θα μπουν Ιανουαρίο γιατί οι αναβολές των επιτρόπων τελειώνουν 15δεκεμβριου είναι και οι γιορτές οπότε από το νέο έτος. Που σημαίνει για μας Ιανουάριος έως Σεπτέμβριο δυνατότητα πρόσληψης αν καί εφ όσον παραστεί ανάγκη.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Πιστεύω να σας πάρει μέσα στο καλοκαίρι για εκπαίδευση για να είστε έτοιμοι μέχρι τον Οκτώβριο που ανοίγουν τα πανεπιστήμια.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 128
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Α τελικά βγήκαν οι πκε για τους 400απο Σάββατο 20νοεμβριου μέχρι Παρασκευή 26 Νοεμβρίου οπότε παίζει να μπουν σχολή τα παιδιά 1δεκεμβριου. Ευχαριστη εξέλιξη που δείχνει ότι προχωρά η διαδικασία. Εγω θα ευχηθώ καλή επιτυχία στο τελικό αυτό στάδιο χώρις άγχος και συγκέντρωση να πετύχουν τον στόχο τους. Μηπως πάρουμε σειρά και εμείς οι 600 τον επόμενο μήνα.GPAPI έγραψε:μάλλον δεν κινείται φύλλο. Αν δεν ειδοποίησαν τους 400 ακόμη για πκε μάλλον υπάρχει καθυστέρησηKostasdim έγραψε:Μας πηρε ο υπνος αδερφια τι γινεται;
[/QUOT
Στη σχολή θα μπούνε τον Ιανουάριο. Έτσι είπε ο θεοδωρικακος.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
H τελευταία αναβολή στις Πκε είναι 15 Δεκεμβρίου. Από εκεί και μετά ίσως κάνουν διαδικασίες για γνησιότητες πτυχίων.
Ιανουαρίο θα μπούνε στις σχολές.
Ιανουαρίο θα μπούνε στις σχολές.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 142
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Έλα να ετοιμαζόμαστε και εμείς σιγά σιγά ... Κάντε προπόνηση να μπαίνουμε στο μουντ.

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Γενικά δεν είναι ακραία τα αθλητικά όρια. Όποιος/α έχει κοντά στο φυσιολογικό βάρος και την τυπική φυσική κατάσταση, δεν θα έχει θέματα. Με λίγη προπόνηση τις τελευταίες μέρες θα τα βρει τα πατήματα του.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Εξαρτάται μάλλον και απ' τα ΑΕΙ αν τελείωσαν τις διαδικασίες για μας τους 600.Kostasdim έγραψε:Έλα να ετοιμαζόμαστε και εμείς σιγά σιγά ... Κάντε προπόνηση να μπαίνουμε στο μουντ.
Αν γνωρίζαμε τι εξελίξη έχει το όλο θέμα θα καταλαβαίναμε αν και πότε θα μας πάρουν.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Εγώ που είμαι γύρω στο 950 θέση έχω πιθανότητες λέτε σε περίπτωση που μας πάρουν με το καλό?
Jp
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Θα φάνει από το πόσοι θα κοπούν στους 400 τώρα έχει πολλές γυναίκες άμα πάει από το 320 στο 400 η σειρά έχεις. Εφ όσον μας καλέσουν αυτήν τι στιγμή είναι όλα ανοιχτάIORDANNP έγραψε:Εγώ που είμαι γύρω στο 950 θέση έχω πιθανότητες λέτε σε περίπτωση που μας πάρουν με το καλό;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 128
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Έχουμε τίποτα νεότερο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες