Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Evros7

Δημοσίευση από Evros7 »

Εμείς που είμαστε σε θέσεις κάτω από 2000 να κάνουμε τις εξετάσεις, θα μας καλέσουν;Ή να περιμένουμε να βγουν οι λίστες για την υψομετρηση και μετά για τα υγειονομικά;

Bodyguard
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από Bodyguard »

Όσοι είναι πάνω από 2,000 λέτε να τους καλέσουν; Υπάρχει πιθανότητα ή είναι ένα άπιαστο όνειρο;😔
Αλέξης

Δημοσίευση από Αλέξης »

Γεια σας. Αν κάποιος από τους σημαιοφόρους μπορεί να μας πει για το άλμα εις μήκος πως έγινε η μέτρηση, αν δηλαδή ήταν ακριβείς ως προς το όριο του 3.60 και αν υπήρχε κάποια γραμμή πριν το σκαμμα. Επίσης όλα τα αθλήματα διενεργειθηκαν την ίδια ημερα?;
YPDNEAS
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από YPDNEAS »

Αλέξης έγραψε: Γεια σας. Αν κάποιος από τους σημαιοφόρους μπορεί να μας πει για το άλμα εις μήκος πως έγινε η μέτρηση, αν δηλαδή ήταν ακριβείς ως προς το όριο του 3.60 και αν υπήρχε κάποια γραμμή πριν το σκαμμα. Επίσης όλα τα αθλήματα διενεργειθηκαν την ίδια ημερα;
Ακριβέστατη μέτρηση με μεζούρα και μετράνε από τη γραμμή που υπάρχει πριν το σκάμμα. Πρέπει να πατήσεις μέσα στη γραμμή και μετράνε από την μύτη του παπουτσιού που πατάει στη γραμμή μέχρι τη φτέρνα που σχηματίζεται στο σκάμμα. Υπάρχουν γύρω σου πολλοί Αξκοί που βλέπουν που πάτησες, σημειώνουν την επίδοση και σε βάζουν να υπογράψεις οτι έλαβες γνώση της επίδοσής σου. Όλα τα αθλήματα την ίδια μέρα: Ξεκινήσαμε με 1000άρι και τελειώσαμε με κολύμβηση. Η σειρά των ενδιάμεσων αθλημάτων καθορίζεται εκείνη την ώρα ανάλογα με τις ομάδες και την διαθεσιμότητα των εξεταστών.
ΜΕΚS
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από ΜΕΚS »

YPDNEAS έγραψε:
Αλέξης έγραψε: Γεια σας. Αν κάποιος από τους σημαιοφόρους μπορεί να μας πει για το άλμα εις μήκος πως έγινε η μέτρηση, αν δηλαδή ήταν ακριβείς ως προς το όριο του 3.60 και αν υπήρχε κάποια γραμμή πριν το σκαμμα. Επίσης όλα τα αθλήματα διενεργειθηκαν την ίδια ημερα;
Ακριβέστατη μέτρηση με μεζούρα και μετράνε από τη γραμμή που υπάρχει πριν το σκάμμα. Πρέπει να πατήσεις μέσα στη γραμμή και μετράνε από την μύτη του παπουτσιού που πατάει στη γραμμή μέχρι τη φτέρνα που σχηματίζεται στο σκάμμα. Υπάρχουν γύρω σου πολλοί Αξκοί που βλέπουν που πάτησες, σημειώνουν την επίδοση και σε βάζουν να υπογράψεις οτι έλαβες γνώση της επίδοσής σου. Όλα τα αθλήματα την ίδια μέρα: Ξεκινήσαμε με 1000άρι και τελειώσαμε με κολύμβηση. Η σειρά των ενδιάμεσων αθλημάτων καθορίζεται εκείνη την ώρα ανάλογα με τις ομάδες και την διαθεσιμότητα των εξεταστών.

Γνωρίζεις αν κόπηκε κάποιος που πηδηξε μετά τη γραμμή;

Γεωργία

Δημοσίευση από Γεωργία »

Παιδιά Καλημέρα! Ξέρει Κάποιος αν οι δόκιμοι λιμενοφυλακες πληρώνονται Όσο Καιρό φοιτούν στη σχολή; Και αν ναι, τι ποσό περίπου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Nikos G

Δημοσίευση από Nikos G »

230 ευρώ το μήνα είναι. Και δεν θα καλεσουν 2000 άτομα.155 θα παρει όσο λέει η προκήρυξη οι 75 μονο θα πανε στο στρατόπεδο Σκαραμαγκά. Καλή επιτυχία σε όλους. Εγω ειμαι πολυ κατω δεν παίρνω

YPDNEAS
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από YPDNEAS »

ΜΕΚS έγραψε:

Γνωρίζεις αν κόπηκε κάποιος που πηδηξε μετά τη γραμμή;

Σου λένε οτι πρέπει να πατήσεις μέσα αλλιώς στο ακυρώνουν. Την μέρα που έδινα εγώ κόπηκαν όλοι στο 1000άρι.
Chris

Δημοσίευση από Chris »

Καλησπερα παιδια, εχω καποιες ερωτησεις:1) Οι υψομετρησεις, ψυχοτεχνικα, κτλ. Γινονται απλα μονο Στην Αθηνα; Γιατι ειμαι απο Πατρα.
2) Είμαι θεση 500 στη γενικης, εχω πιθανοτητα; Κι επισης, υπαρχει καποιος που να γνωριζει αν θα παρουν παραπανω ατομα;
3) Εχω τατουαζ στον πυχη εως λιγο πιο πανω απο τον καρπο, το οποιο δεν ειναι προσβλητικο, δε πιστευω να εχουν θεμα με αυτο;
4) Εχω ΔΜΣ 31 αλλα ομως δν ειμαι παχουλος απλα εχω μυικη μαζα, τι γινεται με αυτο;

ΜΕΚS
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από ΜΕΚS »

YPDNEAS έγραψε:Σου λένε οτι πρέπει να πατήσεις μέσα αλλιώς στο ακυρώνουν. Την μέρα που έδινα εγώ κόπηκαν όλοι στο 1000άρι.
Σε ευχαριστώ φίλε μου

Second
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Second »

Chris έγραψε: Καλησπερα παιδια, εχω καποιες ερωτησεις:1) Οι υψομετρησεις, ψυχοτεχνικα, κτλ. Γινονται απλα μονο Στην Αθηνα; Γιατι ειμαι απο Πατρα.2) Είμαι θεση 500 στη γενικης, εχω πιθανοτητα; Κι επισης, υπαρχει καποιος που να γνωριζει αν θα παρουν παραπανω ατομα;3) Εχω τατουαζ στον πυχη εως λιγο πιο πανω απο τον καρπο, το οποιο δεν ειναι προσβλητικο, δε πιστευω να εχουν θεμα με αυτο;4) Εχω ΔΜΣ 31 αλλα ομως δν ειμαι παχουλος απλα εχω μυικη μαζα, τι γινεται με αυτο;

Όλες οι διαδικασίες γίνονται στην Αθήνα. Τα τατουάζ σε εμφανή σημεία δλδ αυτά π μπορεί κάποιος να διακρίνει όταν φοράς τη στολη απαγορεύονται
Chris

Δημοσίευση από Chris »

Chris έγραψε:Καλησπερα παιδια, εχω καποιες ερωτησεις:1) Οι υψομετρησεις, ψυχοτεχνικα, κτλ. Γινονται απλα μονο Στην Αθηνα; Γιατι ειμαι απο Πατρα.
2) Είμαι θεση 500 στη γενικης, εχω πιθανοτητα; Κι επισης, υπαρχει καποιος που να γνωριζει αν θα παρουν παραπανω ατομα;
3) Εχω τατουαζ στον πυχη εως λιγο πιο πανω απο τον καρπο, το οποιο δεν ειναι προσβλητικο, δε πιστευω να εχουν θεμα με αυτο;
4) Εχω ΔΜΣ 31 αλλα ομως δν ειμαι παχουλος απλα εχω μυικη μαζα, τι γινεται με αυτο;

Ρε Chris απο όλα τα nickname το δικό μου πήγες και καβάτζωσες; Βάλε έστω ένα νούμερο

σύμβολο να ξεχωρίζουμε ΕικόναΕικόνα

PeterPunk
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από PeterPunk »

Nikos G έγραψε:230 ευρώ το μήνα είναι. Και δεν θα καλεσουν 2000 άτομα.155 θα παρει όσο λέει η προκήρυξη οι 75 μονο θα πανε στο στρατόπεδο Σκαραμαγκά. Καλή επιτυχία σε όλους. Εγω ειμαι πολυ κατω δεν παίρνω

Και εσύ που το ξέρεις ότι δεν θα πάρει παραπάνω ρε μεγάλε;

ΔΕΑ

Δημοσίευση από ΔΕΑ »

Τα τατουάζ απαγορεύονται, όπως και ο ΔΜΣ είναι μέχρι 27... Οι bodybuilders αποκλείονται με 27+ από την ΑΝΥΕ.Με 31 ΔΜς, μη το σκέφτεσαι!

Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Liontarina »

Chris έγραψε:
Chris έγραψε:Καλησπερα παιδια, εχω καποιες ερωτησεις:1) Οι υψομετρησεις, ψυχοτεχνικα, κτλ. Γινονται απλα μονο Στην Αθηνα; Γιατι ειμαι απο Πατρα.

Ρε Chris απο όλα τα nickname το δικό μου πήγες και καβάτζωσες; Βάλε έστω ένα νούμερο

σύμβολο να ξεχωρίζουμε ΕικόναΕικόνα

Κάντε λογαριασμούς να ξεχωρίζετε

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 3 επισκέπτες