Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2020)
Εμείς που είμαστε σε θέσεις κάτω από 2000 να κάνουμε τις εξετάσεις, θα μας καλέσουν;Ή να περιμένουμε να βγουν οι λίστες για την υψομετρηση και μετά για τα υγειονομικά;
Όσοι είναι πάνω από 2,000 λέτε να τους καλέσουν; Υπάρχει πιθανότητα ή είναι ένα άπιαστο όνειρο;😔
Γεια σας. Αν κάποιος από τους σημαιοφόρους μπορεί να μας πει για το άλμα εις μήκος πως έγινε η μέτρηση, αν δηλαδή ήταν ακριβείς ως προς το όριο του 3.60 και αν υπήρχε κάποια γραμμή πριν το σκαμμα. Επίσης όλα τα αθλήματα διενεργειθηκαν την ίδια ημερα?;
Ακριβέστατη μέτρηση με μεζούρα και μετράνε από τη γραμμή που υπάρχει πριν το σκάμμα. Πρέπει να πατήσεις μέσα στη γραμμή και μετράνε από την μύτη του παπουτσιού που πατάει στη γραμμή μέχρι τη φτέρνα που σχηματίζεται στο σκάμμα. Υπάρχουν γύρω σου πολλοί Αξκοί που βλέπουν που πάτησες, σημειώνουν την επίδοση και σε βάζουν να υπογράψεις οτι έλαβες γνώση της επίδοσής σου. Όλα τα αθλήματα την ίδια μέρα: Ξεκινήσαμε με 1000άρι και τελειώσαμε με κολύμβηση. Η σειρά των ενδιάμεσων αθλημάτων καθορίζεται εκείνη την ώρα ανάλογα με τις ομάδες και την διαθεσιμότητα των εξεταστών.Αλέξης έγραψε: Γεια σας. Αν κάποιος από τους σημαιοφόρους μπορεί να μας πει για το άλμα εις μήκος πως έγινε η μέτρηση, αν δηλαδή ήταν ακριβείς ως προς το όριο του 3.60 και αν υπήρχε κάποια γραμμή πριν το σκαμμα. Επίσης όλα τα αθλήματα διενεργειθηκαν την ίδια ημερα;
YPDNEAS έγραψε:Ακριβέστατη μέτρηση με μεζούρα και μετράνε από τη γραμμή που υπάρχει πριν το σκάμμα. Πρέπει να πατήσεις μέσα στη γραμμή και μετράνε από την μύτη του παπουτσιού που πατάει στη γραμμή μέχρι τη φτέρνα που σχηματίζεται στο σκάμμα. Υπάρχουν γύρω σου πολλοί Αξκοί που βλέπουν που πάτησες, σημειώνουν την επίδοση και σε βάζουν να υπογράψεις οτι έλαβες γνώση της επίδοσής σου. Όλα τα αθλήματα την ίδια μέρα: Ξεκινήσαμε με 1000άρι και τελειώσαμε με κολύμβηση. Η σειρά των ενδιάμεσων αθλημάτων καθορίζεται εκείνη την ώρα ανάλογα με τις ομάδες και την διαθεσιμότητα των εξεταστών.Αλέξης έγραψε: Γεια σας. Αν κάποιος από τους σημαιοφόρους μπορεί να μας πει για το άλμα εις μήκος πως έγινε η μέτρηση, αν δηλαδή ήταν ακριβείς ως προς το όριο του 3.60 και αν υπήρχε κάποια γραμμή πριν το σκαμμα. Επίσης όλα τα αθλήματα διενεργειθηκαν την ίδια ημερα;
Γνωρίζεις αν κόπηκε κάποιος που πηδηξε μετά τη γραμμή;
Παιδιά Καλημέρα! Ξέρει Κάποιος αν οι δόκιμοι λιμενοφυλακες πληρώνονται Όσο Καιρό φοιτούν στη σχολή; Και αν ναι, τι ποσό περίπου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
230 ευρώ το μήνα είναι. Και δεν θα καλεσουν 2000 άτομα.155 θα παρει όσο λέει η προκήρυξη οι 75 μονο θα πανε στο στρατόπεδο Σκαραμαγκά. Καλή επιτυχία σε όλους. Εγω ειμαι πολυ κατω δεν παίρνω
Σου λένε οτι πρέπει να πατήσεις μέσα αλλιώς στο ακυρώνουν. Την μέρα που έδινα εγώ κόπηκαν όλοι στο 1000άρι.ΜΕΚS έγραψε:
Γνωρίζεις αν κόπηκε κάποιος που πηδηξε μετά τη γραμμή;
Καλησπερα παιδια, εχω καποιες ερωτησεις:1) Οι υψομετρησεις, ψυχοτεχνικα, κτλ. Γινονται απλα μονο Στην Αθηνα; Γιατι ειμαι απο Πατρα.
2) Είμαι θεση 500 στη γενικης, εχω πιθανοτητα; Κι επισης, υπαρχει καποιος που να γνωριζει αν θα παρουν παραπανω ατομα;
3) Εχω τατουαζ στον πυχη εως λιγο πιο πανω απο τον καρπο, το οποιο δεν ειναι προσβλητικο, δε πιστευω να εχουν θεμα με αυτο;
4) Εχω ΔΜΣ 31 αλλα ομως δν ειμαι παχουλος απλα εχω μυικη μαζα, τι γινεται με αυτο;
2) Είμαι θεση 500 στη γενικης, εχω πιθανοτητα; Κι επισης, υπαρχει καποιος που να γνωριζει αν θα παρουν παραπανω ατομα;
3) Εχω τατουαζ στον πυχη εως λιγο πιο πανω απο τον καρπο, το οποιο δεν ειναι προσβλητικο, δε πιστευω να εχουν θεμα με αυτο;
4) Εχω ΔΜΣ 31 αλλα ομως δν ειμαι παχουλος απλα εχω μυικη μαζα, τι γινεται με αυτο;
Σε ευχαριστώ φίλε μουYPDNEAS έγραψε:Σου λένε οτι πρέπει να πατήσεις μέσα αλλιώς στο ακυρώνουν. Την μέρα που έδινα εγώ κόπηκαν όλοι στο 1000άρι.
Όλες οι διαδικασίες γίνονται στην Αθήνα. Τα τατουάζ σε εμφανή σημεία δλδ αυτά π μπορεί κάποιος να διακρίνει όταν φοράς τη στολη απαγορεύονταιChris έγραψε: Καλησπερα παιδια, εχω καποιες ερωτησεις:1) Οι υψομετρησεις, ψυχοτεχνικα, κτλ. Γινονται απλα μονο Στην Αθηνα; Γιατι ειμαι απο Πατρα.2) Είμαι θεση 500 στη γενικης, εχω πιθανοτητα; Κι επισης, υπαρχει καποιος που να γνωριζει αν θα παρουν παραπανω ατομα;3) Εχω τατουαζ στον πυχη εως λιγο πιο πανω απο τον καρπο, το οποιο δεν ειναι προσβλητικο, δε πιστευω να εχουν θεμα με αυτο;4) Εχω ΔΜΣ 31 αλλα ομως δν ειμαι παχουλος απλα εχω μυικη μαζα, τι γινεται με αυτο;
Chris έγραψε:Καλησπερα παιδια, εχω καποιες ερωτησεις:1) Οι υψομετρησεις, ψυχοτεχνικα, κτλ. Γινονται απλα μονο Στην Αθηνα; Γιατι ειμαι απο Πατρα.
Ρε Chris απο όλα τα nickname το δικό μου πήγες και καβάτζωσες; Βάλε έστω ένα νούμερο
σύμβολο να ξεχωρίζουμε

Και εσύ που το ξέρεις ότι δεν θα πάρει παραπάνω ρε μεγάλε;Nikos G έγραψε:230 ευρώ το μήνα είναι. Και δεν θα καλεσουν 2000 άτομα.155 θα παρει όσο λέει η προκήρυξη οι 75 μονο θα πανε στο στρατόπεδο Σκαραμαγκά. Καλή επιτυχία σε όλους. Εγω ειμαι πολυ κατω δεν παίρνω
Τα τατουάζ απαγορεύονται, όπως και ο ΔΜΣ είναι μέχρι 27... Οι bodybuilders αποκλείονται με 27+ από την ΑΝΥΕ.Με 31 ΔΜς, μη το σκέφτεσαι!
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 31
Κάντε λογαριασμούς να ξεχωρίζετεChris έγραψε:Chris έγραψε:Καλησπερα παιδια, εχω καποιες ερωτησεις:1) Οι υψομετρησεις, ψυχοτεχνικα, κτλ. Γινονται απλα μονο Στην Αθηνα; Γιατι ειμαι απο Πατρα.
Ρε Chris απο όλα τα nickname το δικό μου πήγες και καβάτζωσες; Βάλε έστω ένα νούμερο
σύμβολο να ξεχωρίζουμε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 3 επισκέπτες