Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Διασωστη λες να βαλει ποσοστο στους τριτεκνους κ λοιπα;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 127
Και πως κατάφερε έβγαλε την Ευελπίδων που έχουν χίλια δυο μαθήματα; Μουσουλμανικη μειονότητα που μπαίνουν με 1500 μόρια στην πυροσβεστικη, τα μαθήματα τα περνάνε με βύσμα και τηλέφωνο, αν έχετε κάποιον στην σχολή ρωτήστε να σας πει.
Αυτος με το 8,6 δεν έχει τελειώσει το λύκειο, γιατί απολυτηριο παίρνεις από 9 και πάνω.
Αυτος με το 8,6 δεν έχει τελειώσει το λύκειο, γιατί απολυτηριο παίρνεις από 9 και πάνω.
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 240
Όριο στο απολυτήριο δεν μπορεί να βάλει αλλά σκέψου κιόλας ότι θα κάνουνε πολλοί τα χαρτιά του και με απολυτήριο ΕΠΑΛ που ο βαθμός εκεί είναι πάνω από 15 σε όλους... Εγώ μία χρονιά που έκανα σε ΤΕΕ και γινότανε της ***** και σηκώθηκα και έφυγα είχα στα τετράμηνο 19 αλλά με ενδιέφερε κιόλας άσχετα που σηκώθηκα και έφυγα και πήγα ενιαίο ξανά...
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Απο τους τελευταιους την εβγαλε την ΣΣΕ, αλλα την εβγαλε. Δεν ειναι χαζος απλα στο σχολειο βαριοταν να διαβασειμην, ισως γιατι ηξερε οτι θα μπει στην Ευελπιδων ως ειδικη κατηγορια!
Πετρο δεν γελασα με εσενα καταρχας... γελασα με τον διασωστη γισ τον τροπο που ειπε κατι κ απλα μ. φανηκε αστειο.. κατι με την πρεζα που ειπε.. δεν γελασα μαζι σου.. αν πας στον πινακα κοιτα θεση 970..8.6... γιατι εσυ μαλλον παρεξηγηθηκες τζαμπα τωρα γτ θεωρεις πως γελασα για το δικο σου απολυτηριο.. γενικοτερα δεν γελαω με τους βαθμους απλως απορω οπως ενα πχ 8.6.. οχι οτι εγω ειμαι καλυτερος το ξανα λεω αυτο κ εγω γκαφαλι ειμαι..
Αυτος πως μπηκε ρε φιλε; η τον πεταξαν.
Για να λεει 8.6 βαθμο αρα παει να πει πως εχει καποιο χαρτι στα χερια του
Για να λεει 8.6 βαθμο αρα παει να πει πως εχει καποιο χαρτι στα χερια του
-
- Λοχαγός
Κατάλαβα για ποιον γέλασες βρε... δεν παρεξηγήθηκα... απλά ήτανε μετά το δικό μου σχόλιο και νόμιζα γέλασες με το 12 που ειπα αλλά όλα οκ
12 νομιζω ειχε το τελευταιο φεκ του λιμενικου αν δεν κανω λαθος..
Οι τριτεκνοι και πολύτεκνοι μοριοδοτουνται. Δεν έχουν ξεχωριστές θέσεις όσον αφορά τις προκηρύξεις ειδικών φρουρών. Εάν αλλάξει κάτι δεν το ξέρει κανείς.
-
- Λοχαγός
Δεν υπάρχει όριο απολυτηρίου σε καμία προκυρηξη...
Οχι φιλε δεν περιγελω με. κανεναν.. ουτε για βαθμους ουτε για τιποτα.. κ γω σε ασχημη μοιρα ειμαι με την. προκυρηξη.. θα μπορουσα να κοιταξω την. παρτυ μ κ. να. μην μιλαω.. αλλα παιζω μ. ανοιχτα χαρτια εδω μεσα κ εγω κ εσυ κ αλλοι 5 6 που εκοψα κ οχι με κρυψινιες.. εδω παλευουμε για το καλυτερο.. ειτε σε πληροφορια η οτιδηποτε..
-
- Λοχαγός
Όλοι παλεύουμε για κάτι είτε χάσουμε είτε κερδίσουμε κάτι από αυτό... Εγώ προσωπικά είπα ότι, ότι χαρτιά και να έχω θα τα καταθέσω και ότι γίνει... Εγω απλά περιμένω να δω εάν θα αλλάξει το όριο ηλικίας ή όχι... Εάν αλλάξει θα τα κάνω τα χαρτιά εάν όχι θα προσπαθήσω αλλού... Έξαλλους εκτός από ειδικούς φρουρούς ο Μητσοτάκης είπε ότι θα πάρει και 10.000 συνοριοφύλακες... Οπότε ελπίζω και σε εκεί άμα γίνει κάτι...
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Ναι wolver θεωρω οτι θα επρεπε να παιρνει συγκεκριμενο ποσοστο τριτεκνων-πολυτεκνων οπως στις πανελληνιες! Διοτι αν το παμε ετσι θα μπουν ολοι οι 3τεκνοι-πολυτεκνοι! Με ενα απολυτριο 15, ειδικες δυναμεις,lower, διπλωμα μ ηχανης και πολυτεκνια μπαινει ανετα καποιος!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Ι μακ με αυτά τα μόρια είναι μέσα δν χρειάζεται τριτεκνια κτλ
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 127
Όντως τον βρήκα, με 8.6 είναι. Ότι να ναι σ αυτό το κράτος... Στους ΛΦ έχει όριο, στο τελευταίο φεκ 12 και στο προηγούμενο 10.
Οι προκηρύξεις έχουν αλλάξει και παλαιότερα.
Στις δυο τελευταίες μόνο υπήρχε η προεδρική φρουρά, οι εποπ και τα μόρια της θητείας πηγαν 5. Στις προηγούμενες ήταν 4 μονάδες.
Ο Ντουμας σ αυτό είχε αντιδράσει και στην προεδρική φρουρά ( μάλλον είχαν πάει πολλοί ΠΑΣΠιτες στους τσολιαδες εκείνη την περίοδο)
Οι προκηρύξεις έχουν αλλάξει και παλαιότερα.
Στις δυο τελευταίες μόνο υπήρχε η προεδρική φρουρά, οι εποπ και τα μόρια της θητείας πηγαν 5. Στις προηγούμενες ήταν 4 μονάδες.
Ο Ντουμας σ αυτό είχε αντιδράσει και στην προεδρική φρουρά ( μάλλον είχαν πάει πολλοί ΠΑΣΠιτες στους τσολιαδες εκείνη την περίοδο)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες