Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)
Ρε παιδια σιγουρα περασατε μονο 30 ατομα απο 19 κ 20 μαρτιου;
Ναι 28 - 30 ατομα. Αλλά δεν υπάρχει κάποιο νέο πότε και αν θα μας πάρουν. Πόσοι ιδιώτες έχουν διαγραφεί ή παραιτηθεί; Ξέρει κάποιος; Κάτι ακούστηκε οτι σήμερα στη Μάτσα έδιναν πάλι ψυχομετρικά. Ισχύει?
Ζήση ρε καρντάσι μου ακόμα δε κατάλαβα τι ακριβώς ψάχνεις και σκέφτεσαι. Δηλαδή αν περνούσαμε και οι 56 ή κανένας τι θα άλλαζε; Πες μας την σκέψη σου τουλάχιστον...
Φίλε Μπόμπο πήρα στο αρχηγείο και μου είπαν τα ίδια που είπαν σε όλους. Υπάρχει περίπτωση να μπούμε τον Ιούνιο.
Φίλε Μπόμπο πήρα στο αρχηγείο και μου είπαν τα ίδια που είπαν σε όλους. Υπάρχει περίπτωση να μπούμε τον Ιούνιο.
Εγω παιδια ειναι στα βιλλια και σε μια κουβεντα που ακουσα απο ανωτατους ειπωθηκε οτι σας περιμενουν εσας τους επιλαχοντες μετα το πασχα και οτι θα αποφοιτησετε κανονικα σε 4 μηνες απλα τον 1.5 μηνα θα ειστε μαζι μας αλλα θ ακολουθησετε δικο σας προγραμμα και επισης ακουσα οτι αφτο εχει ξαναγινει.. οποτε μαλλον δε θα περιμενετε μεχρι τον ιουνιο
Στα Βίλια έχω Ακούσει πως έχουν μείνει περίπου 280 από τους 300 ιδιώτες που ξεκίνησαν τη σχολή! Παιδιά αν ξέρει κάποιος να μας ενημερώσει για το πόσοι έχουν αποχωρήσει/διαγραφεί από τη σχολή στη Νάουσα έτσι ώστε να ξέρουμε πόσες θέσεις συνολικά θα πρέπει να συμπληρωθούν από τους επιλαχόντες
290 άτομα είναι οι εκπαιδευόμενοι στην Νάουσα
Δεν νομιζω πως εχει σημασια ποσοι ειναι οι εκπαιδευομενοι στις σχολες αφου οι επιλαχοντες θα αντικαταστησουν τις θεσεις των εποχικων που εχουν διαγραφτει στις ανακοινωσεις. Γιαυτο το λογο καλεσαν και τα 2 γκρουπ επιλαχοντων...
Απο που προκύπτει αυτό; Δεν έχουν επιλαχόντες οι εποχικοί?
Ελα ντε, οι επιλαχώντες εποχικοί κάνουν κρά να μπουν και θα πάρουν ιδιώτες... Ο καθένας ό, τι θέλει λέει.
Καλημερα στα παιδια! Ρε μαγκες, οσους επιλαχοντες καλεσαν και πετυχαν στις εξετασεις, ειναι σιγουρο οτι θα τους παρουν; Γιατι αν μας καλεσαν μονο για να δειξουμε το μποι μας και ερθει κανα ακυρο απο ψηλα τοτε τι να πω... Αν γνωριζει καποιος ας μας δωσει τα φωτα του!
Προκυπτει απο το γεγονος οτι κυριως διωχνουν εποχικους κ δεν εχουν καλεσει επιλαχοντες εποχικους. Αν ειναι να καλυψουμε μονο τους ιδιωτες απο την δευτερη σειρα επιλαχοντων δε μπαινει κανεις. Εχουν καλεσει ακομα μια πιο πριν που δεν εχει μπει ακομα κ ειναι γυρω στα 33 ατομα αν θυμαμαι καλα.
Όντως απο τη στιγμη που οι κενες θεσεις ειναι 30 περιπου η λογικη λεει οτι θα καλυφθουν απο το πρωτο γκρουπ επιλαχοντων των 65 ατομων κ απο το οποιο περασαν οι 33 οπως λεει κ ο φιλος παραπανω. Αρα τι γινεται με το δευτερο γκρουπ απο το οποιο πετυχαμε περιπου 28-29 ατομα αν θυμαμαι καλα; Μηπως περιμενουν να βγουν οι ημερομηνιες για τα αθληματα απο τη προκυρηξη των 725 για να δουν μηπως μεινουν κ αλλες κενες θεσεις κ μας προοριζουν για αυτες; Οτι λεω σκεψεις δικες μου ειναι παιδια, μας εχει φαει η αναμονη. Παντως κι εμενα ψιλοκουφο μου ακουγεται να καλυψουν θεσεις εποχικων με ιδιωτες.
Κουφο μεν... Πιθανο δε... Μεχρι στιγμης δεν εχουν καλεσει κανεναν απο εποχικους... Αρα... Πιο πιθανο να τους καλυψουμε εμεις. Αλλιως δε θα καλουσαν αλλους... Δεν υπαρχει περιπτωση να παμε στην δευτερη... Ετσι οπως υπολογιζω. Εχουν διωξει καμια 100αρια ατομα. Εποχικους. Ιδιωτες κτλ... Οποτε ισως περιμενουν να γινει η εκαθαριση. Με το ποσοι θα μεινουν...
Δε νομίζω να μπλέκονται οι εποχικοί με τους ιδιώτες. Το θέμα είναι πόσοι θα φύγουν να πανε στην άλλη προκύρηξη των 725 που θα είναι μόνιμοι. Αν συγκρίνετε λίγο τον πίνακα τον δικό μας με τους οδηγούς των 725 στα πρώτα 100 άτομα 15 είναι και στους 2 πίνακες. Οποτε ίσως μεταπηδήσουν. Αν βάλουμε και τα υπαρχοντα κενα...
Απο τους πενταετους πανω απο 100 ατομα ειναι επιτυχοντες στους 725 απ οσο ξερω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες