Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
Ευχαριστώ και συγγνώμη. Καταδρομεας στην κυπρο παιρνει 500 μορια ετσι;
ναι, απλος εφεδρος στις Ε. Δ περνει 5 μορια... Δεν εχει σχεση η κυπρο...ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Ευχαριστώ και συγγνώμη. Καταδρομεας στην κυπρο παιρνει 500 μορια ετσι;
ΕΛΛΑΣ
Φιλε Σιμεων ποσα μορια εχεις... ; λες να ανεβουν σε σχεση με την περσινη τα μορια αν βγει για 500...
Εγω εχω 2580 στην α. Πιστευω οτι θα κυμανθει στα ιδια επιπεδα, και ισως μεχρι και 100-150 μορια πανω, λογω προεδρικης +αυξηση Ανεργιας... Ελπιζω εστω και σαν επιλαχων. Ασχετο ομως απο προσωπικη εμπειρια απο αρκετα ατομα που θα εκαναν χαρτια μαζι μου (εαν και οταν βγει) αρκετοι λογω αυξησης εγκληματικοτητας και μετα το φονο των παλικαριων δε θα τα κανουν λογω πιεσης απο την οικογενεια... Και ειναι ολοι απο 24-26. Τωρα θα δειξει το μελλον. Υπομονη παιδια...
Φιλε έχω 2320 στην Α. Εσύ; Δυσκολο το κόβω να μπω με τόσα
Υποψήφιε δηλαδη λες το ταβάνι να είναι 500 έτσι; Το ενδεχόμενο να βγάλει παραπάνω παιζει;
Μια μικρη ανοδος λογικα θα υπαρχει gunner. Ρε παιδια δλδ αν με το καλο βγει (που εγω προσωπικα δεν το πιστευω ετσι οπως εχει η κατασταση) υπαρχει περιπτωση η προκηρυξη να αφορα μικροτερο αριθμο των 500; Θελω να πω με λιγα λογια ΑΝ με το καλο βγει ο ελαχιστος αριθμος ποιος μπορει να ειναι?
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 6
Σωτηρης έγραψε:Μια μικρη ανοδος λογικα θα υπαρχει gunner. Ρε παιδια δλδ αν με το καλο βγει (που εγω προσωπικα δεν το πιστευω ετσι οπως εχει η κατασταση) υπαρχει περιπτωση η προκηρυξη να αφορα μικροτερο αριθμο των 500; Θελω να πω με λιγα λογια ΑΝ με το καλο βγει ο ελαχιστος αριθμος ποιος μπορει να ειναι;
ταβανι 500 και το πιο χαμηλο 250 ατομα εκει θα παιξει. Μαζευτε μορια γιατι θα ανεβουν πολυ οι βασεις λογω των λιγων ατομων που θα παρουν. Εγω μαζευω 35,9 μορια ειμαι στην δευτερη κατηγορια επειδη ειμαι απο τ. Ε. Ε και παλι με βλεπω χλωμο...
Το 500 στο είπε ο ανθρωπό σου; Ή το λες εσυ;
Αν ειναι δυνατο 250 μονο... Αυτο ειναι κοροιδια! Επιτελους καποιος που συμφωνει μαζι μου οτι θα ανεβουν κατακορυφα οι βασεις! Βεβαια ενταξει με τοσα που εχεις ειπαμε, δεν χρειαζετε να ανησυχεις.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 6
ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Το 500 στο είπε ο ανθρωπό σου; Ή το λες εσυ;
εγω δεν λεω τιποτα απο το κεφαλι μου, λεω οτι μαθαινω απο αυτον τον ανθρωπο, για να τα μαθεται και εσεις μαζι μου. Και Οτι μου εχει πει ειναι εγκυρο παιδια. Τοσο καιρο παρακαλαμε να βγει και τωρα που θα βγει, ειμαστε αχαριστοι; Αμα ειναι 250 θα τα καλοδεχτουμε... Αμα ειναι 500 ακομη καλυτερα... Ας μην ειμαστε αχαριστοι.
Μωρε ας βγει οπως υποστηριζεις εσυ και ας ειναι και για 150 οι θεσεις, να ελπιζουμε τουλαχιστον οτι ισως μπουμε! Εστω και για τοσο μικρο αριθμο εσυ το πιστευεις οτι οντως θα βγει σιγουρα δλδ?
Δεν μπορουμε να κάνουμε και αλλιώς. Ας ελπισουμε μηπως και γίνει κάποιο θαύμα και πάρει παραπάνω... Με 500 την μαμήσαμε και 250 δεν το συζητω
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 169
Συγνωμη για 250 ατομα πιστευετε οτι θα ανοιξει ολοκληρη σχολη; Εαν θα παρει φετος θα παρει 500 ατομα. Με 3500 μορια πιστευεις οτι θα εισαι εξω; Πλακα μας κανεις; Καποιος εδω λεει παπατζες κυριοι. Το μου ειπε, μου ειπαν, ακουσα κτλ δεν οδηγει πουθενα! Κλειστε τα αυτια κ υπομονη! Αμα εχετε αμφιβολιες ριξτε μια ματια στην περσυνη προκηρυξη κ εκει θα δειτε σιγουρες γνωμες κ φιλος, φιλου μου κολλητος της θειας μου κ ξαδελφος του θεοχαρη μου ειπε αυτο κ ειναι σιγουρο!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 11 επισκέπτες