Var έγραψε:Εμείς που ήμαστε από Μακεδονία νορμάλ θα δώσουμε στην Θεσσαλονίκη όπως και στις στρατιωτικές σχολές;
Ποιες στρατιωτικές δίνουν Μακεδονία από όσο γνωρίζω η μόνη στρατιωτική σχολή που κάνει αθλήματα εκτός Αττικής είναι η ΣΜΥ στα Τρίκαλα και εκεί Δίνουν μόνο όσοι έχουν σαν πρώτη επιλογή την εν λόγω σχολή άσχετα από τον τόπο διαμονής
Ρε παιδιά ερώτηση. Αν πας στο ικα να σου γράψουν τις εξετάσεις και πας και τις κάνεις σε ένα διαγνωστικό, πάνω στην καρτέλα ποιος γιατρός πρέπει να βάλει υπογραφή; Ξανά πας στον γιατρό με τις εξετάσεις τις βλέπει και υπογράφει;
Crab_GR έγραψε:Παιδιά πόσο καιρό θα πάρει η διαδικασία και όσοι περάσουν ποτε πιστεύετε θα τους καλέσουν... Η τουλάχιστον χωρις λεπτομέρειες θα ολοκληρωθεί η διαδικασία πριν η μετα το καλοκαίρι προς φθινόπωρο;
Αν και έχει απαντηθεί ξανά, βάση της αντίστοιχης προκήρυξης του 2009 οι αιτήσεις γίνονταν από Μάρτιο μέχρι Απρίλιο αθληματα συνέντευξη (πριν καταργηθεί) και υγειονομικά γίνανε μέσα στο καλοκαίρι και η κλίση για κατάταξη κάπου στα μέσα Νοέμβρη (αν και νομίζω καθυστέρησαν για κάποιους λόγους)
Parkheew έγραψε:Τεθορακισμενα σε ποιες πόλεις έχει παιδιά μπορείτε να μου πείτε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
ΑΝ και χαζή βασικά εκτός χρόνου ερώτηση ΠΖ-ΤΘ-ΠΒ με εξαίρεση τα κέντρα και τις σχόλες εκπαίδευσης, μονάδες θα βρεις σε όλη την μεθόριο από το Ορμένιο μέχρι το Καστελόριζο και την Γαύδο μέχρι μέχρι τους Οθωνούς ειδικά ΠΖ και ΠΒ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Τρί Απρ 13, 2021 12:12 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Var έγραψε:Εμείς που ήμαστε από Μακεδονία νορμάλ θα δώσουμε στην Θεσσαλονίκη όπως και στις στρατιωτικές σχολές;
Ποιες στρατιωτικές δίνουν Μακεδονία από όσο γνωρίζω η μόνη στρατιωτική σχολή που κάνει αθλήματα εκτός Αττικής είναι η ΣΜΥ στα Τρίκαλα και εκεί Δίνουν μόνο όσοι έχουν σαν πρώτη επιλογή την εν λόγω σχολή άσχετα από τον τόπο διαμονής
Η ΣΣΑΣ φίλε έχω δώσει εκεί
Σωστά και η ΣΣΑΣ Που και εκεί δίνουν από όλη την Ελλάδα και οι κριτικοί και οι Εβρίτες και όσοι την έχουν πρώτη επιλογή δηλαδή δεν δίνουν βάση γεωγραφικού περιορισμού
Αυλώνα είναι το κέντρο και η σχολή η προκήρυξη αναφέρει ξεκάθαρα τουλάχιστον 7 έτη πας ΘΡΑΚΗ και νησιά από εκεί και πέρα μπορείς να στείλεις ένα e-mail στον Στεφανή που είναι και Τέθωρας και να του πείς να σε στείλει Αυλώνα γτ είναι Δίπλα στο σπίτι σου