Μέσα στην επόμενη μια ώρα θα ξεκαθαρίσω αυτό το θέμα με τους τριτεκνους. Θα το διασταυρώσω από τρείς φορείς και όχι μου είπε ο αστυνόμος μου είπε ο τάδε μου είπε ο φίλος μου κτλπ. απευθείας με διευθυντές οργανισμών θα ζητήσω να μιλήσω και θα επανέλθω με νέο μήνυμα
Το υπουργειο εβγαλε ανακοινωση για το ποσες αιτησεις εχουν γινει, και ο αλλος ο ακαταλληλος λεει οτι εχει πληροφορια για 50.000 αιτησεις. Ειστε μαγαλα βλημματα μερικοι, μακρια απο την αστυνομια λιμοταγαρα!
kokas έγραψε: Μέσα στην επόμενη μια ώρα θα ξεκαθαρίσω αυτό το θέμα με τους τριτεκνους. Θα το διασταυρώσω από τρείς φορείς και όχι μου είπε ο αστυνόμος μου είπε ο τάδε μου είπε ο φίλος μου κτλπ. απευθείας με διευθυντές οργανισμών θα ζητήσω να μιλήσω και θα επανέλθω με νέο μήνυμα
Έχω μιλ κ με ΑΣΕΠ κ με αρχηγείο.. δεν υπάρχει ηλικιακό όριο.. η προκ δεν είναι από τον ΑΣΕΠ αλλά από το υπουργείο.. επειδή εισια νέο μέλος λογικά δεν έχεις δει παλαιότερα μηνύματα π έχει γίνει λόγος κ έχει ξεκαθαριστεί
Εγω το ελεγα με βαση την αλλαγη νομου που απο 23 ετων πηγαινε στα 25 ετη ανεξαιρετως ηλικιας των αλλων τεκνων αυτη η τροπολογία εγινε τον Ιανουαρίου του 2019 τωρα αν εχετε καποια αλλη πληροφορια δεν γνωριζω
Spartakos14 έγραψε: Εγω το ελεγα με βαση την αλλαγη νομου που απο 23 ετων πηγαινε στα 25 ετη ανεξαιρετως ηλικιας των αλλων τεκνων αυτη η τροπολογία εγινε τον Ιανουαρίου του 2019 τωρα αν εχετε καποια αλλη πληροφορια δεν γνωριζω
Αυτό π λες ισχύει γ προκ του ΑΣΕΠ.. η συγκεκριμένη κ γενικά των σωμάτων ασφαλείας δεν γίνετε από τον ΑΣΕΠ.. από εκεί κ πέρα.. αν ίσχυαν όρια θα τ έλεγε ξεκάθαρα όπως τ 2011 αν παρατηρήσετε καθώς επίσης θα έλεγε ν προσκομίσουν βεβαίωση σπουδών άτομα ηλικίας ως 30 όπως ισχύει βάση ΑΣΕΠ... πράγμα που δεν αναφέρετε.. εκτός αυτού έχω μιλ μ αρχηγείο.. κ έχουμε κ email από τον ΑΣΕΠ που το ξεκαθαρίζει.. όσοι είστε 3 αδέρφια όσο χρόνων κ αν είστε κ είναι αρκεί να είναι ζώντα περνετε 200 μόρια
Το θεμα τριτεκνια εχει ξεκαθαρισει. Τα μρια τα παίρνουν ολοι χωρις οριο. Ας μην γεμίζουμε το νημα ξανα με χιλιουπομενες συζητήσεις. Μια ημερα έμεινε για να τελιωσουν οι αιτησεις. Ας κουβεντιαζουμε θεματα που θα αφορουν πλεον μετα τους πινακες αποτελεσματων ενέργειες. Καλο σ/κ και καλα αποτελεσματα να εχουμε απο βδομαδα.
PAPAXITOS έγραψε: Το θεμα τριτεκνια εχει ξεκαθαρισει. Τα μρια τα παίρνουν ολοι χωρις οριο. Ας μην γεμίζουμε το νημα ξανα με χιλιουπομενες συζητήσεις. Μια ημερα έμεινε για να τελιωσουν οι αιτησεις. Ας κουβεντιαζουμε θεματα που θα αφορουν πλεον μετα τους πινακες αποτελεσματων ενέργειες. Καλο σ/κ και καλα αποτελεσματα να εχουμε απο βδομαδα.
Το είπα απλά γιατί είδα νέα μέλη προφανώς δεν έχουν διαβάσει τ παλαιά μηνύματα.. όποτε να γνωρίζουν.. καλή επιτυχία σ όλους..