Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Chriz
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Chriz »

Spartakos14 έγραψε:Κοιτα να δεις τα μορια των τριτεκνων τα παίρνουν οσοι ειναι μέχρι 25 ετων δεν τα παίρνουν ολοι που εχουν 2 αδερφια

Νομίζω ότι τα παίρνουν όλοι.

kokas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από kokas »

Spartakos14 έγραψε:Κοιτα να δεις τα μορια των τριτεκνων τα παίρνουν οσοι ειναι μέχρι 25 ετων δεν τα παίρνουν ολοι που εχουν 2 αδερφια
Που το ξέρεις;
Άβαταρ μέλους
Mathiou1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από Mathiou1995 »

Spartakos14 είσαι σίγουρος για αυτό που λες ; 🤣🤣🤣
kokas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από kokas »

Μέσα στην επόμενη μια ώρα θα ξεκαθαρίσω αυτό το θέμα με τους τριτεκνους. Θα το διασταυρώσω από τρείς φορείς και όχι μου είπε ο αστυνόμος μου είπε ο τάδε μου είπε ο φίλος μου κτλπ. απευθείας με διευθυντές οργανισμών θα ζητήσω να μιλήσω και θα επανέλθω με νέο μήνυμα
Άβαταρ μέλους
Chriz
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Chriz »

Λογικά ο Spartakos14 το λέει με βάση τον ασεπ.

https://www.asep.gr/guide/1G_2019/threechildrenproof.html

PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

Καλημερα σε ολα τα παλικαρια! Τελειώνουμε σιγα σιγα... Ζυγώνουν οι μερες!
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

Καλημερα μαγκες και λιγο ξηδακι σε αυτους που λεγανε οτι οι αιτισης θα ειναι 40000
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

kokas έγραψε:
Που το ξέρεις;
Τα μόρια της τριτεκνιας τ περνούν όλοι ανεξάρτητος ηλικίας αρκεί να είναι 3 ζώντα τέκνα.. διαβάστε την προκ
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Το υπουργειο εβγαλε ανακοινωση για το ποσες αιτησεις εχουν γινει, και ο αλλος ο ακαταλληλος λεει οτι εχει πληροφορια για 50.000 αιτησεις. Ειστε μαγαλα βλημματα μερικοι, μακρια απο την αστυνομια λιμοταγαρα!

Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

kokas έγραψε: Μέσα στην επόμενη μια ώρα θα ξεκαθαρίσω αυτό το θέμα με τους τριτεκνους. Θα το διασταυρώσω από τρείς φορείς και όχι μου είπε ο αστυνόμος μου είπε ο τάδε μου είπε ο φίλος μου κτλπ. απευθείας με διευθυντές οργανισμών θα ζητήσω να μιλήσω και θα επανέλθω με νέο μήνυμα
Έχω μιλ κ με ΑΣΕΠ κ με αρχηγείο.. δεν υπάρχει ηλικιακό όριο.. η προκ δεν είναι από τον ΑΣΕΠ αλλά από το υπουργείο.. επειδή εισια νέο μέλος λογικά δεν έχεις δει παλαιότερα μηνύματα π έχει γίνει λόγος κ έχει ξεκαθαριστεί
Spartakos14
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Spartakos14 »

Εγω το ελεγα με βαση την αλλαγη νομου που απο 23 ετων πηγαινε στα 25 ετη ανεξαιρετως ηλικιας των αλλων τεκνων αυτη η τροπολογία εγινε τον Ιανουαρίου του 2019 τωρα αν εχετε καποια αλλη πληροφορια δεν γνωριζω
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Λιμοταγαρα λέει.. χαχαχα θεος... καλημερα
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Spartakos14 έγραψε: Εγω το ελεγα με βαση την αλλαγη νομου που απο 23 ετων πηγαινε στα 25 ετη ανεξαιρετως ηλικιας των αλλων τεκνων αυτη η τροπολογία εγινε τον Ιανουαρίου του 2019 τωρα αν εχετε καποια αλλη πληροφορια δεν γνωριζω
Αυτό π λες ισχύει γ προκ του ΑΣΕΠ.. η συγκεκριμένη κ γενικά των σωμάτων ασφαλείας δεν γίνετε από τον ΑΣΕΠ.. από εκεί κ πέρα.. αν ίσχυαν όρια θα τ έλεγε ξεκάθαρα όπως τ 2011 αν παρατηρήσετε καθώς επίσης θα έλεγε ν προσκομίσουν βεβαίωση σπουδών άτομα ηλικίας ως 30 όπως ισχύει βάση ΑΣΕΠ... πράγμα που δεν αναφέρετε.. εκτός αυτού έχω μιλ μ αρχηγείο.. κ έχουμε κ email από τον ΑΣΕΠ που το ξεκαθαρίζει.. όσοι είστε 3 αδέρφια όσο χρόνων κ αν είστε κ είναι αρκεί να είναι ζώντα περνετε 200 μόρια
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

Το θεμα τριτεκνια εχει ξεκαθαρισει. Τα μρια τα παίρνουν ολοι χωρις οριο. Ας μην γεμίζουμε το νημα ξανα με χιλιουπομενες συζητήσεις. Μια ημερα έμεινε για να τελιωσουν οι αιτησεις. Ας κουβεντιαζουμε θεματα που θα αφορουν πλεον μετα τους πινακες αποτελεσματων ενέργειες. Καλο σ/κ και καλα αποτελεσματα να εχουμε απο βδομαδα.
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

PAPAXITOS έγραψε: Το θεμα τριτεκνια εχει ξεκαθαρισει. Τα μρια τα παίρνουν ολοι χωρις οριο. Ας μην γεμίζουμε το νημα ξανα με χιλιουπομενες συζητήσεις. Μια ημερα έμεινε για να τελιωσουν οι αιτησεις. Ας κουβεντιαζουμε θεματα που θα αφορουν πλεον μετα τους πινακες αποτελεσματων ενέργειες. Καλο σ/κ και καλα αποτελεσματα να εχουμε απο βδομαδα.
Το είπα απλά γιατί είδα νέα μέλη προφανώς δεν έχουν διαβάσει τ παλαιά μηνύματα.. όποτε να γνωρίζουν.. καλή επιτυχία σ όλους..
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες