Kwstas26 έγραψε:Σας ενημέρωσα και πριν 3 μέρες οτι το φεκ άλλαξε και η προκήρυξη εχει παγώσει μπορεί να βγει απο Σεπτέμβριο ή να την παγώσουν τελείως ήταν λάθος το σχέδιο για τους οππι παραδέχτηκε ο χρυσο
Επικίνδυνος κλόουν Που παραπληροφορεί άτομα πτυχιούχους και μη που ενδιαφέρονται για την προκήρυξη! Εκτός και αν έχεις κάποιο λινκ για αυτά που λες... Αλλα λινκ δεν βλέπω !
Limenikos έγραψε:Politis97, είναι αλήθεια φίλε ; Πάγωσε ;
Μην ρωτατε βλακειες Η προκυριξη Θα βγει Μεχρι την αλλη βδομαδα το αργοτερο. Κουρασατε οσες φορες και να πειτε οτι δεν θα βγει δεν θα αλλαξει κατι και παλι δεν περνατε ουτε απεξω.
Politi97 που δουλεύεις φίλε με το πτυχίο σου; Προφανώς πουθενα για να θες να μπεις ΕΦ να τρως πέτρες. Άρα έβγαλες ένα άχρηστο πτυχίο που δε σου αποφέρει τα λεφτά που περίμενες!Γι αυτό άσε τις ειρωνείες για το Ιεκ γιωτομπαλο!
Politi97 που δουλεύεις φίλε με το πτυχίο σου; Προφανώς πουθενα για να θες να μπεις ΕΦ να τρως πέτρες. Άρα έβγαλες ένα άχρηστο πτυχίο που δε σου αποφέρει τα λεφτά που περίμενες!Γι αυτό άσε τις ειρωνείες για το Ιεκ γιωτομπαλο!
Xaxa! Από τότε που πήρα το πτυχίο δεν έχει υπάρξει μέρα ανεργίας για εμένα στον κλάδο μου, ιδίως σε ιδιωτικό τομέα.(και όχι δεν κάνω τον ντιλιβερά, σερβιτόρο) . Σαφώς και δε θα σου απαντήσω στο τι κάνω διότι αυτό είναι προσωπικό φυσικά.
Και θα μπεις Εφ για 800ε; Εγώ όσους πτυχιούχους ξέρω που έχουν καλή δουλειά πάνω στο αντικείμενο, ούτε που καταδεχονται να είναι ο τελευταίος τροχός της αμαξης στην Αστυνομία.
Σήμερα γυάλισα το "όπλο" που έχω μέσα στο μποξερακι!
spyros94 έγραψε:Μάλλον δεν κατάλαβες φίλε... ΙΕΚ έκανα απλά των 108 ωρών για να πάρω το «χαρτί» για να μπορώ να εργάζομαι σε εταιρίες φύλαξης (security) κτλπ...
Εγώ προσωπικά κάνω Μεταπτυχιακό αυτή τη στιγμή στο ΠΑ. ΠΕΙ. Δεν είχα καμία σχέση με το προσωπικό ασφαλείας, για βιοποριστικούς λόγους το έκανα επειδή μπορεί να προσφέρει ένα μεροκάματο οποιοδήποτε στιγμή...
Σπύρο σύμφωνα με την ισχύουσα προκ (εαν και εφόσον δημοσιευθεί) αναφορικά με τον τίτλο security μοριοδοτείται συγκεκριμένα:
-Η κατοχή τίτλου σπουδών δημοσίου ΙΕΚ ειδικότητας "Στελεχος ασφαλείας Προσώπων και υποδομών" ή "Στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας". Τίτλοι ιδιωτικού ΙΕΚ έστω και αν χαρακτηρίζονται ισότιμοι δεν Λαμβάνονται υπόψη.
Μην αγχώνεσαι όμως είσαι ούτως η άλλως ψηλά οπότε θα είσαι μέσα σίγουρα έστω και χωρίς αυτό.
Υ. Γ και εγώ το μεταπτυχιακό μου στο ΠΑ. ΠΕΙ το κάνω αλλά πέρα από την προσωπική μου εξέλιξη μάλλον θα χρησιμεύσει και για διακοσμητικό στο τοίχο του δωματίου μου.