Χρυσή Αυγή

Απάντηση
Στρατός και θητεία
12θεϊστής

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από 12θεϊστής »

Αααα οκ κυνηγέ. Εγώ νόμιζα ότι το "ερχόμαστε" ήταν προειδοποίηση στην Νέα Τάξη Πραγμάτων. Τώρα κατάλαβα τι εννοούσατε!Να καεί το μπουρδέλο η βουλή ή μήπως η θεσούλα του αντιπροέδρου είναι σημαντικότερη; Πάμε για χρυσό στην ενόργανη!

Legion
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 62
Επάγγελμα: XARAKIRI
Επικοινωνία:

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Legion »

12θεϊστής έγραψε:Legion, εσύ που απεχθάνεσαι την προπαγάνδα δεν μας είπες σε ποια συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ ανήκουν οι 5. Με τι είδους στοιχεία έβγαλες αυτό το συμπέρασμα; Ήταν συνεργός τους ο Χ. Ρήγας και στο σφύριξε;

Αναρχομπολσεβικοι σε συμβολαια θανατου σε αλλη χωρα και οταν τα οπλα ταιριαζουν με τις δολοφονιες του Γκιολια και ενός αστυνομικου που τωρα μου διαφευγει το ονομα του... Συνεχισε 12θειστη διαβασε και κανενα αρθρο απο εφημεριδα περα του δωδεκαθεου...
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
Άβαταρ μέλους
KYNIGOSDK
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 98

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από KYNIGOSDK »

12θεϊστής έγραψε:Αααα οκ κυνηγέ. Εγώ νόμιζα ότι το "ερχόμαστε" ήταν προειδοποίηση στην Νέα Τάξη Πραγμάτων. Τώρα κατάλαβα τι εννοούσατε! Να καεί το μπουρδέλο η βουλή ή μήπως η θεσούλα του αντιπροέδρου είναι σημαντικότερη; Πάμε για χρυσό στην ενόργανη!

Δεν μου απαντας απλα την κανεις με ελαφρα χωρις να θελεις να δεις την αληθεια Την νεα ταξη πραγματων ειμασταν και θα ειμαστε οι μονοι που την εχουμε καταγγειλει και οταν λεμε νεα ταξη πραγματων εννοουμε ολους αυτους τους εβραιομασωνους τις λεσχης μπιλντεμπερκ τους οποιους το κομμα σου ποτε δεν καταγγειλε αφου ο αρχηγος σου ο τσιπρεφ αριστερος και καλα ειναι και μελος της λεσχηςΕικόναΕικόνα

Legion
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Επικοινωνία:

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Legion »

12θεϊστής έγραψε:Αααα οκ κυνηγέ. Εγώ νόμιζα ότι το "ερχόμαστε" ήταν προειδοποίηση στην Νέα Τάξη Πραγμάτων. Τώρα κατάλαβα τι εννοούσατε!Να καεί το μπουρδέλο η βουλή ή μήπως η θεσούλα του αντιπροέδρου είναι σημαντικότερη; Πάμε για χρυσό στην ενόργανη!

Αμ δεν μπορεις να ξεχωρισεις το ***** απο μια θεσουλα αντιπροεδρου... Τα χρυσα τα κατεχουν αυτοι που ειναι χρονια στην βουλη και οχι αυτοι που μπηκαν χθες... Εχετε γινει παραλογοι και δεν βλεπετε πισω απο το δαχτυλο σας... Για να νικησεις το συστημα πρεπεις να μπεις στο συστημα εκτος και αν θελετε να κυρηξουμε την επανασταση του προλεταριατου να παρουμε τα οπλα και τις τσουγκρανες και να κατεβουμε στην βουλη οπως πολυ απλα εχει διακηρυξει ο Παναγαθος εβραιος ΟΜαρξ. Και απλα να καταλυσουμε το συνταγμα...
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
12θεϊστής

Χρυσή Αυγή

Legion έγραψε:
12θεϊστής έγραψε:Legion, εσύ που απεχθάνεσαι την προπαγάνδα δεν μας είπες σε ποια συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ ανήκουν οι 5. Με τι είδους στοιχεία έβγαλες αυτό το συμπέρασμα; Ήταν συνεργός τους ο Χ. Ρήγας και στο σφύριξε;

Αναρχομπολσεβικοι σε συμβολαια θανατου σε αλλη χωρα και οταν τα οπλα ταιριαζουν με τις δολοφονιες του Γκιολια και ενός αστυνομικου που τωρα μου διαφευγει το ονομα του... Συνεχισε 12θειστη διαβασε και κανενα αρθρο απο εφημεριδα περα του δωδεκαθεου...
Περιμένω να μου ανοίξεις τα μάτια εσύ, φίλε μου. Με στοιχεία όμως όχι με προπαγάνδα. Όταν βρεις τα στοιχεία που συνδέουν τους 5 με την δολοφονία του Γκιόλια και τον ΣΥΡΙΖΑ σε παρακαλώ να μας ενημερώσεις.

12θεϊστής

Χρυσή Αυγή

Παιδιά μου μισό λεπτό διατί έχετε παρεξηγήσει κάτι. Στις εκλογές Μαΐου στήριξα Λεβέντη και στου Ιουνίου ΣΥΡΙΖΑ. Στις επόμενες δεν ξέρω τι θα ρίξω. Σε καμία περίπτωση δεν ανήκω σε κανένα κόμμα.Στις εκλογές του Ιουνίου το διακύβευμα ήταν μνημόνιο (τήρηση των συμφωνηθέντων) ή αντιμνημόνιο (καταγγελία δανειακής σύμβασης).

Οι δυνάμεις των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ συνεπικουρούμενες από τις επιθέσεις της ΧΑ εναντίον των αντιμνημονιακών δυνάμεων (ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕς, ΚΚΕ) επικράτησαν.

Εντάξει ρίξανε λίγο την ΧΑ στην μοιρασιά αλλά τα λεφτά που δίνει το κράτος στα κόμματα (τα οποία προεκλογικά κατήγγειλε η ΧΑ) είναι αρκετά και φτάνουν για όλους. Δεν νομίζω να πιστεύετε ότι ένα κοινωνικό παντοπωλείο που αγοράζει και πουλάει στο κόστος κάνει τζίρο μερικά εκατομμύρια ευρώ... Σε κάθε περίπτωση εάν προσκομιστούν αξιόπιστα έγγραφα/αποδείξεις εγώ πάσο.

Πάντως για να μην παρεξηγηθώ η ιδέα του κοινωνικού παντοπωλείου είναι καλή και σίγουρα πιο χρήσιμη από το να πηγαίνουν τα φράγκα σε ΜΜΕ και διαφημιστικές. Απλά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι όλα τα εκατομμύρια της κρατικής χρηματοδότησης θα πάνε σε ψωμιά και κασέρια.

Άβαταρ μέλους
bodybuilder625
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 60

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από bodybuilder625 »

12θεϊστής έγραψε: Παιδιά μου μισό λεπτό διατί έχετε παρεξηγήσει κάτι. Στις εκλογές Μαΐου στήριξα Λεβέντη και στου Ιουνίου ΣΥΡΙΖΑ. Στις επόμενες δεν ξέρω τι θα ρίξω. Σε καμία περίπτωση δεν ανήκω σε κανένα κόμμα.Στις εκλογές του Ιουνίου το διακύβευμα ήταν μνημόνιο (τήρηση των συμφωνηθέντων) ή αντιμνημόνιο (καταγγελία δανειακής σύμβασης).

Οι δυνάμεις των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ συνεπικουρούμενες από τις επιθέσεις της ΧΑ εναντίον των αντιμνημονιακών δυνάμεων (ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕς, ΚΚΕ) επικράτησαν.

Εντάξει ρίξανε λίγο την ΧΑ στην μοιρασιά αλλά τα λεφτά που δίνει το κράτος στα κόμματα (τα οποία προεκλογικά κατήγγειλε η ΧΑ) είναι αρκετά και φτάνουν για όλους. Δεν νομίζω να πιστεύετε ότι ένα κοινωνικό παντοπωλείο που αγοράζει και πουλάει στο κόστος κάνει τζίρο μερικά εκατομμύρια ευρώ... Σε κάθε περίπτωση εάν προσκομιστούν αξιόπιστα έγγραφα/αποδείξεις εγώ πάσο.

Πάντως για να μην παρεξηγηθώ η ιδέα του κοινωνικού παντοπωλείου είναι καλή και σίγουρα πιο χρήσιμη από το να πηγαίνουν τα φράγκα σε ΜΜΕ και διαφημιστικές. Απλά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι όλα τα εκατομμύρια της κρατικής χρηματοδότησης θα πάνε σε ψωμιά και κασέρια.

Απο το να πούνε "Δεν τα παίρνουμε" και να πάνε στους τόκους των τοκογλύφων, καλύτερα είναι τα παίρνουνε και να τα δίνουν πίσω στον ελληνικό λαό. Δεν ξέρω αν κοστίζει εκατομμύρια το κοινωνικό "παντοπωλείο" αλλά εμένα μου αρκεί αυτή η πράξη κάτι που κανένα άλλο δήθεν φιλολαικό κόμμα δεν έκανε... Όλα αυτά βέβαια μέχρι να καταργηθεί η χρηματοδότηση των κομμάτων.
ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ
Μάριος

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Μάριος »

Legion έγραψε:
12θεϊστής έγραψε:Αααα οκ κυνηγέ. Εγώ νόμιζα ότι το "ερχόμαστε" ήταν προειδοποίηση στην Νέα Τάξη Πραγμάτων. Τώρα κατάλαβα τι εννοούσατε!Να καεί το μπουρδέλο η βουλή ή μήπως η θεσούλα του αντιπροέδρου είναι σημαντικότερη; Πάμε για χρυσό στην ενόργανη!

Αμ δεν μπορεις να ξεχωρισεις το ***** απο μια θεσουλα αντιπροεδρου... Τα χρυσα τα κατεχουν αυτοι που ειναι χρονια στην βουλη και οχι αυτοι που μπηκαν χθες... Εχετε γινει παραλογοι και δεν βλεπετε πισω απο το δαχτυλο σας... Για να νικησεις το συστημα πρεπεις να μπεις στο συστημα εκτος και αν θελετε να κυρηξουμε την επανασταση του προλεταριατου να παρουμε τα οπλα και τις τσουγκρανες και να κατεβουμε στην βουλη οπως πολυ απλα εχει διακηρυξει ο Παναγαθος εβραιος ΟΜαρξ. Και απλα να καταλυσουμε το συνταγμα...

ax καημένη ουρανίτσα... Τελικά οι χρυσαυγίτες αποτρελλάθηκαν τελείως! Με ένα 7% και νομίζουν πως είναι κυβέρνηση. Βγαίνουν συστηματικά στα μέσα για να παραπληροφορήσουν με σκοπό να κατευθύνουν την κουβέντα σε ρατσιστικά επίπεδα. Επιχειρηματολογία όλο η ίδια και η ίδια, προφανώς υπαγορευμένη από το κόμμα και τον αρχηγό τους, χειριστα ρομποτάκια που προφανώς οι μιχαλολιάκος και κασσιδιάρης εκμεταλλεύονται δωρεάν ποτίζοντάς τους με θεωρίες για έθνος και άριες φυλές. Ήδη το φρένο που έβαλε η κοινωνία στις δεύτερες εκλογές είναι το πρώτο μήνυμα που εξέλαβαν λάθος. Το επόμενο βήμα είναι πως στο τέλος θα τους απομείνει όλη η σαβούρα που έχουν μαζέψει (κλέφτες πρεζακηδες παιδεραστές)

Μάριος

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Μάριος »

bodybuilder625 έγραψε:
12θεϊστής έγραψε: Παιδιά μου μισό λεπτό διατί έχετε παρεξηγήσει κάτι. Στις εκλογές Μαΐου στήριξα Λεβέντη και στου Ιουνίου ΣΥΡΙΖΑ. Στις επόμενες δεν ξέρω τι θα ρίξω. Σε καμία περίπτωση δεν ανήκω σε κανένα κόμμα.Στις εκλογές του Ιουνίου το διακύβευμα ήταν μνημόνιο (τήρηση των συμφωνηθέντων) ή αντιμνημόνιο (καταγγελία δανειακής σύμβασης).

Απο το να πούνε "Δεν τα παίρνουμε" και να πάνε στους τόκους των τοκογλύφων, καλύτερα είναι τα παίρνουνε και να τα δίνουν πίσω στον ελληνικό λαό. Δεν ξέρω αν κοστίζει εκατομμύρια το κοινωνικό "παντοπωλείο" αλλά εμένα μου αρκεί αυτή η πράξη κάτι που κανένα άλλο δήθεν φιλολαικό κόμμα δεν έκανε... Όλα αυτά βέβαια μέχρι να καταργηθεί η χρηματοδότηση των κομμάτων.

ε ναι. Η εκκλήσία και η χρυσή αυγή. Άλλοι ρομπέν των Ψυγείων Μας βγήκαν... Άλλος ουρανίτσας από δω...

Legion
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Επικοινωνία:

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Legion »

Οι ρομπεν των δασων στο δασος τους στους και οι λαθροεγκληματιες εξω απο τα σπιτια μας... Μαριε παρτους στο δικο σου να χαρει η ουρανιτσα που λες και συ...

Ψηφιστε Συριζα και Μαριο (προεκλογικο σποτ) και λαθροπακιστανοι θα κολλησουν ολη την οικογενεια σας aids πανουκλα, ποδαγρα και αλλες ασθενειες. Κτλπ... Με αγαπη για μια νεα Ελλαδα πολλους ταλιμπαν ανταρτες και χεζμπολαχ αυτονομιστες να μπαινουν στα σπιτια σας και να βιαζουν τα παιδια σας... Εεεεε ουρανιτσα εεε;
Άβαταρ μέλους
bodybuilder625
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 60

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από bodybuilder625 »

Μάριος έγραψε: ε ναι. Η εκκλήσία και η χρυσή αυγή. Άλλοι ρομπέν των Ψυγείων Μας βγήκαν... Άλλος ουρανίτσας από δω...

Δεν σε καταλαβαίνω ρε ***** μου... Όλα σας ενοχλούνε. ¨Εγινε επιτέλους μια σωστή πράξη και αντί να την επικροτήσετε την κοροιδεύετε και απο πάνω... Όταν δεν θα έχεις εσύ όμως να φας να σε δώ που θα πάς να βρεις φαγητό και τότε έλα να πεις τα ίδια ειρωνεύοντας... Σας έχει φάει να πούμε η δήθεν ψευτοπροοδευτική αριστερίστικη ιδεολογία του σάπιου συστήματος που χρόνια παριστάνει φιλία με το λαό και κατα βάθος τα τρώει... Περαστικά λοιπόν Εικόνα Εικόνα
ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ
Legion
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Επικοινωνία:

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Legion »

bodybuilder625 έγραψε:
Μάριος έγραψε: ε ναι. Η εκκλήσία και η χρυσή αυγή. Άλλοι ρομπέν των Ψυγείων Μας βγήκαν... Άλλος ουρανίτσας από δω...
Δεν σε καταλαβαίνω ρε ***** μου... Όλα σας ενοχλούνε. ¨Εγινε επιτέλους μια σωστή πράξη και αντί να την επικροτήσετε την κοροιδεύετε και απο πάνω... Όταν δεν θα έχεις εσύ όμως να φας να σε δώ που θα πάς να βρεις φαγητό και τότε έλα να πεις τα ίδια ειρωνεύοντας... Σας έχει φάει να πούμε η δήθεν ψευτοπροοδευτική αριστερίστικη ιδεολογία του σάπιου συστήματος που χρόνια παριστάνει φιλία με το λαό και κατα βάθος τα τρώει... Περαστικά λοιπόν Εικόνα Εικόνα

H αριστερα της τσεπης, του Κολωνακιου, του σουπερ ντουπερ κινητου και αυτοκινητου και της ξυρισμενης μασχαλης χαχχααχχααχαχ...
Άβαταρ μέλους
KYNIGOSDK
Posts in topic: 98

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από KYNIGOSDK »

12θεϊστής έγραψε:Παιδιά μου μισό λεπτό διατί έχετε παρεξηγήσει κάτι. Στις εκλογές Μαΐου στήριξα Λεβέντη και στου Ιουνίου ΣΥΡΙΖΑ. Στις επόμενες δεν ξέρω τι θα ρίξω. Σε καμία περίπτωση δεν ανήκω σε κανένα κόμμα.Στις εκλογές του Ιουνίου το διακύβευμα ήταν μνημόνιο (τήρηση των συμφωνηθέντων) ή αντιμνημόνιο (καταγγελία δανειακής σύμβασης).

Φιλε μου ξερεις πια ειναι η μεγαλη πλακα οτι διαβαζεις για την χρυση αυγη το θεωρεις Αναληθες Και αμεσως χωρις να το ελενξεις το κρινειςΕνταξει δικαιωμα σου να μην πιστευεις στις θεσεις τις χρυσης αυγης αλλα το να κρινεις πραγματα χειροπιαστα πχ παντωπολειο που ιδρυσε η χρυση αυγη και αφου μπορεις και απο μονο σου να το διαπιστωσεις κανοντας μια βολτα να το δεις με τα ματια σου πως αμεσως βγαζεις τοσα αρνητικα συμπερασματα;

Γραφεις οτι ψηφισες λεβεντη τον μαιο και μετα τον ιουνιο συριζα

Ξερεις γιατι πηρε αυτο το ανθελληνικο κομμα τοσο μεγαλα ποσοστα;

Την απαντηση την εχεις δωσει εσυ και ποσοι αλλοι που χωρις να γνωριζουν τις θεσεις του συριζα πηγαν απλα και στηριξαν μια ομαδα ανθελληνων αναρχομπολσεβικων χωρις καν να γνωριζουν τι κανουν μαζι με πολλους πασοκατζηδες

Για δες εδω λιγο καποιες θεσεις του συριζα εκτος αν συμφωνεις με αυτες

http://www.syn.gr/gr/keimeno.php?id=26351

http://knossopolis.com/2010-09-08-21-43-18/242-2010-11-05-01-51-11.html

http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=5&ved=0CFsQFjAE&url=http%3A%2F%2Fwww.liako.gr%2Fnews%2Fgreece-national-news%2F38118--l-.html&ei=jHH0T9rOIqnj4QSI3piFBw&usg=AFQjCNFuGzg7s_a07s_uI9ECl3Gbp7NN5w&sig2=cfwOD7XP851g6CCYqLNJFw

Μάριος

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Μάριος »

Legion έγραψε:Οι ρομπεν των δασων στο δασος τους στους και οι λαθροεγκληματιες εξω απο τα σπιτια μας... Μαριε παρτους στο δικο σου να χαρει η ουρανιτσα που λες και συ...

Ψηφιστε Συριζα και Μαριο (προεκλογικο σποτ) και λαθροπακιστανοι θα κολλησουν ολη την οικογενεια σας aids πανουκλα, ποδαγρα και αλλες ασθενειες. Κτλπ... Με αγαπη για μια νεα Ελλαδα πολλους ταλιμπαν ανταρτες και χεζμπολαχ αυτονομιστες να μπαινουν στα σπιτια σας και να βιαζουν τα παιδια σας... Εεεεε ουρανιτσα εεε;

γιατι δεν κάνουμε το άλλο; Μισούς να πάρω εγώ και μισούς εσυ να το ευχαριστηθεί και η δική σου ουρανίτσα...

Legion
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Επικοινωνία:

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Legion »

Μάριος έγραψε:
Legion έγραψε:Οι ρομπεν των δασων στο δασος τους στους και οι λαθροεγκληματιες εξω απο τα σπιτια μας... Μαριε παρτους στο δικο σου να χαρει η ουρανιτσα που λες και συ...

γιατι δεν κάνουμε το άλλο; Μισούς να πάρω εγώ και μισούς εσυ να το ευχαριστηθεί και η δική σου ουρανίτσα...

Καταρχην σου μιλαει ο απο πανω κ δεν απαντας... ! Κρατα τους ολους γιατι απο την αρχη δεν τους θελαμε, κρατας τους εσυ που δεχεσαι την αναρχομπολσεβικικη θεωρια των λαων ολου του κοσμου ενωθητε... Και το κολπακι με την ουρανιτσα εσυ το ξεκινησες τωρα αν δε το αντεχεις σταματα το, λεγοντας τετοιες μλκς δεν συμαινει οτι εισαι και καλος συνομιλητης... Καλος συνομιλητης ειναι αυτος που ξερει να ακουει την ελληνικη κοινωνια, τον απεναντι του και οχι αυτο που κανεις εσυ...
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης