35 Μοίρα Καταδρομών - Κύπρος

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Βασίλης

Δημοσίευση από Βασίλης »

Χαίρετε! Στόν Αυλωνα γιά ποιό λογο πηγαίνουμε; Τί κανουμε εκεί; Μετά για κατω θα παμε μονοι με πολιτικό ή Συνολικα με στρατιωτικό μεσο; Ευχαριστώ.
Ηλίας

Δημοσίευση από Ηλίας »

Καλησπέρα παιδιά... Μια ερώτηση έχω... παρουσιαζομαι μαρτιο... Θελω να πάω 35μκ.. απλα δεν ξέρω αν θα με πάρουν... Θέλω να πω, θέλει μέσον; . Έχει πολύ κοσμο που θελει να πάει εκει.. Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
Laskaris
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Laskaris »

Καλησπέτα Ηλία Όχι δεν θέλει μέσον. Γενικά έχει ζήτηση, λόγω φήμης και χρημάτων αλλά η μονάδα έχει πολλές ανάγκες. Θέλει κόσμο, οπότε Θα σε πάρουν αρκεί να την παλεύεις έστω και λίγο με τα αθλήματα.
Άβαταρ μέλους
KostasAf
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από KostasAf »

Καλησπέρα σας Θα ήθελα πληροφορίες για το πως μπορεί καποιος να καταταγεί στην 35 μοίρα καταδρομέων Κύπρου. Επίσης θα ήθελα να με πει καποιος εάν πληρώνονται σαν τους ελδυκ. Σαν εμπειρια πως είναι; Να πάω η να πάω 5η μοίρα;
kostas

Δημοσίευση από kostas »

Γεια σε ολους. Μπορει καποιος να μου απαντησει υπευθυνα για το αν χρειαζεται κολυμπι στην 35 μκ; Περιλαμβανει καθολου εκπαιδευση στο νερο; Ευχαριστω εκ των προτερων !
Katsalos
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Katsalos »

Καλησπέρα κύριοι, πήρα μετάθεση για Κύπρο αφού το δήλωσα στο κλιμάκιο έδωσα αθλήματα για 35 ΜΚ πήρα φύλλο πορείας για ΕΛΔΥΚ αρα σχεδόν με σιγουρια ειμαι υποψήφιος καταδρομεας που το ήθελα και το θέλω παρα πολυ. Θα ήθελα να απαντήσει κάποιος που πέρασε απο εκεί στην ερώτηση κατά πόσο έρχεσαι σε επαφή με βάθος νερού αρκετών μέτρων... Δεν είμαι τόσο καλός στην κολύμβηση και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να κοπώ εξαιτίας αυτού... Το νερό δεν το φοβάμαι καθόλου απλά αν χρειάζεται καλούς κολυμβητές εγώ δεν είμαι σε αυτούς... Η ερώτηση είναι γελοία αλλά ξαναλέω δεν θέλω ούτε μία στο εκατομμύριο να κοπώ εξαιτίας αυτού
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 26
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Σαν Ορεινός Καταδρομέας θα εκπαιδευτείς στη Κύπρο, δεν χρειάζεται να ξέρεις κολύμπι. Δεν πάς ΟΥΚ να στο πώ απλά.
Vivasha

Δημοσίευση από Vivasha »

Υπαρχει πιθανοτητα να σε παρουν 35μκ εαν κοπεις εστο κ σε ενα απο τα αθληματα?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ναι.
Elpidoforos

Δημοσίευση από Elpidoforos »

Καλησπέρα παλικάρια! Μια "χαζή" ερώτηση επειδη ψάχνοντας στα φόρουμ και τα sites δεν έβγαλα άκρη: σκοπεύω να δηλώσω 35ΜΚ, ο κύριος οπλισμός εκει παραμένει το G3; Γιατι διάβασα σε αρκετά sites οτι οι ειδικές δυνάμεις της ΕΦ εξοπλίστηκαν με SCAR.. (μιας και η 35 ανήκει στην ΕΦ και οχι στην ΕΛΔΥΚ.) Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 26
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Το τυφέκιο του ΕΣ θα έχεις, βέβαια υπάρχει περίπτωση να εκπαιδευτείς και στα άλλα όπλα των Καταδρομών της ΕΦ (SCAR,Tavor,Kalashnikov,CZ,P90 κλπ.)
Elpidoforos

Του ΕΣ είναι το M4 ; Για τις ειδικές δυνάμεις μιλαμε..
Άβαταρ μέλους
KostasAf
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από KostasAf »

Οι ελληνικές ειδικές δυνάμεις χουν μ4 άλλα τα στελέχη οι φαντάροι έχουν μ16 στην 35μκ έχουν g3
Elpidoforos

Μας πως ειναι δυνατόν οι κύπριου ειδικό δυναμίτες καθώς και οι έλληνες των ΕΔ στην ελλάδα να έχουν πιο σύγχρονα όπλα και η 35 που θεωρείται τοσο εξειδικευμένη και καλά εκπαιδευμένη να εχει παραμείνει με τα G3?;
Πέτρος

Δημοσίευση από Πέτρος »

Γεια σας παιδιά γνωρίζει κάποιος τον τωρινό μισθό των οπλιτών τις 35ΜΚ;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες