35 Μοίρα Καταδρομών - Κύπρος
Χαίρετε! Στόν Αυλωνα γιά ποιό λογο πηγαίνουμε; Τί κανουμε εκεί; Μετά για κατω θα παμε μονοι με πολιτικό ή Συνολικα με στρατιωτικό μεσο; Ευχαριστώ.
Καλησπέρα παιδιά... Μια ερώτηση έχω... παρουσιαζομαι μαρτιο... Θελω να πάω 35μκ.. απλα δεν ξέρω αν θα με πάρουν... Θέλω να πω, θέλει μέσον; . Έχει πολύ κοσμο που θελει να πάει εκει.. Ευχαριστώ
- Laskaris
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 15
Καλησπέτα Ηλία Όχι δεν θέλει μέσον. Γενικά έχει ζήτηση, λόγω φήμης και χρημάτων αλλά η μονάδα έχει πολλές ανάγκες. Θέλει κόσμο, οπότε Θα σε πάρουν αρκεί να την παλεύεις έστω και λίγο με τα αθλήματα.
Καλησπέρα σας Θα ήθελα πληροφορίες για το πως μπορεί καποιος να καταταγεί στην 35 μοίρα καταδρομέων Κύπρου. Επίσης θα ήθελα να με πει καποιος εάν πληρώνονται σαν τους ελδυκ. Σαν εμπειρια πως είναι; Να πάω η να πάω 5η μοίρα;
Γεια σε ολους. Μπορει καποιος να μου απαντησει υπευθυνα για το αν χρειαζεται κολυμπι στην 35 μκ; Περιλαμβανει καθολου εκπαιδευση στο νερο; Ευχαριστω εκ των προτερων !
Καλησπέρα κύριοι, πήρα μετάθεση για Κύπρο αφού το δήλωσα στο κλιμάκιο έδωσα αθλήματα για 35 ΜΚ πήρα φύλλο πορείας για ΕΛΔΥΚ αρα σχεδόν με σιγουρια ειμαι υποψήφιος καταδρομεας που το ήθελα και το θέλω παρα πολυ. Θα ήθελα να απαντήσει κάποιος που πέρασε απο εκεί στην ερώτηση κατά πόσο έρχεσαι σε επαφή με βάθος νερού αρκετών μέτρων... Δεν είμαι τόσο καλός στην κολύμβηση και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να κοπώ εξαιτίας αυτού... Το νερό δεν το φοβάμαι καθόλου απλά αν χρειάζεται καλούς κολυμβητές εγώ δεν είμαι σε αυτούς... Η ερώτηση είναι γελοία αλλά ξαναλέω δεν θέλω ούτε μία στο εκατομμύριο να κοπώ εξαιτίας αυτού
Σαν Ορεινός Καταδρομέας θα εκπαιδευτείς στη Κύπρο, δεν χρειάζεται να ξέρεις κολύμπι. Δεν πάς ΟΥΚ να στο πώ απλά.
Υπαρχει πιθανοτητα να σε παρουν 35μκ εαν κοπεις εστο κ σε ενα απο τα αθληματα?
Καλησπέρα παλικάρια! Μια "χαζή" ερώτηση επειδη ψάχνοντας στα φόρουμ και τα sites δεν έβγαλα άκρη: σκοπεύω να δηλώσω 35ΜΚ, ο κύριος οπλισμός εκει παραμένει το G3; Γιατι διάβασα σε αρκετά sites οτι οι ειδικές δυνάμεις της ΕΦ εξοπλίστηκαν με SCAR.. (μιας και η 35 ανήκει στην ΕΦ και οχι στην ΕΛΔΥΚ.) Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Το τυφέκιο του ΕΣ θα έχεις, βέβαια υπάρχει περίπτωση να εκπαιδευτείς και στα άλλα όπλα των Καταδρομών της ΕΦ (SCAR,Tavor,Kalashnikov,CZ,P90 κλπ.)
Του ΕΣ είναι το M4 ; Για τις ειδικές δυνάμεις μιλαμε..
Οι ελληνικές ειδικές δυνάμεις χουν μ4 άλλα τα στελέχη οι φαντάροι έχουν μ16 στην 35μκ έχουν g3
Μας πως ειναι δυνατόν οι κύπριου ειδικό δυναμίτες καθώς και οι έλληνες των ΕΔ στην ελλάδα να έχουν πιο σύγχρονα όπλα και η 35 που θεωρείται τοσο εξειδικευμένη και καλά εκπαιδευμένη να εχει παραμείνει με τα G3?;
Γεια σας παιδιά γνωρίζει κάποιος τον τωρινό μισθό των οπλιτών τις 35ΜΚ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες