Αναβολή για ψυχολογικούς λόγους

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Aristidis
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Aristidis »

Liapunov13 έγραψε:Ειχα κανει περυσι τι διαδικασια του Φρουραρχειου. Συμφωνω με το γιατρο σου, φετος θα παρουσιαστω κανονικα θηβα να παρω απο εκει την αναβολη για πιο γρηγορα (1 μερα μαξ). Σου προτεινω το ιδιο.

φίλε μου μπορεις να περιγράψεις λίγο την εμπειρία στη θήβα; Με το που μπεις στο στρατοπεδο τη μερα που γραφει το χαρτι καταταξης ζητας να πας στην υγειονομικη επιτροπη; Η περνας απο διαφορα στάδια εκεινη τη μερα; Γενικως υπαρχει περιπτωση να υπαρξει εμπλοκη για καποιο λογο; Και γω 2 χρονια αναβολων συμπληρωνω και 1η σεπτεμβρη πρεπει να παρουσιαστω αλλα έλεγα να παω μεσω φρουραρχειου που ξερω τη διαδικασια εστω και αν εχει την αναμονή με το ραντεβου στην επιτροπη.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Αύγ 20, 2020 12:48 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Giannis

Δημοσίευση από Giannis »

Καλησπέρα σας ήθελα να ρωτήσω, η επιτροπή στο 401 είναι αυστηρή σε σχέση με το 424 που μπορεί να ψάξουν μέχρι και ΑΜΚΑ?
Ouo?nco

Δημοσίευση από Ouo?nco »

Καλησπέρα σας πάω για αναβολή παρακολουθούμαι από ψυχίατρο και λαμβάνω φαρμακευτική αγωγή (αντικαταθλιπτικά), προτείνετε να έχω μαζί μου το χαρτί της αγωγής και στο Φρουραρχειο και στην επιτροπή ή δεν είναι απαραίτητο?
Ooaonio A.

Δημοσίευση από Ooaonio A. »

Καλησπέρα,

Να σας ρωτήσω κάτι.

Για την αναβολή για 1 χρόνο (δεν θελω απαλλαγη) αλλα αναβολή για 1 χρόνο, ποιοι τρόποι υπάρχουν;

Αν παω στο στρατιωτικό νοσοκομείο όπως λετε κάποιοι και πω για τους χ-ψ προσωπικούς λόγους ζηταω αναβολη για 1 χρονο χωρίς να εχω χαρτιά απο γιατρούς κτλπ θα μου την δώσουν;

Ευχαριστώ

Σαββας Καββαδας

Δημοσίευση από Σαββας Καββαδας »

Παιδια παρουσιαζομαι Νοεμβριο γιατι ειχα παρει μια 6μηνη αναβολη για ψυχολογικους λογους χωρις χαρτι γιατρου. Πηρα ομως πολλα κιλα και εχω 1,79 υψος και 143 κιλα. Κουραζομαι ευκολα και πονανε τα ποδια μου και η μεση μου στα 5 λεπτα ορθοστασιας. Υπαρχει περιπτωση να παρω αναβολη για αυτο; Και χρειαζεται καποιο χαρτι απο γιατρο;
Petros

Δημοσίευση από Petros »

Καλημέρα,

Εχω μια ερώτηση σχετικά με κατάταξη ατόμων που έχουν ήδη παρει αναβολή υγείας. Πήρα μια ετήσια και ειναι να καταταγώ ξανά στην επόμενη εσσό ('οχι σεπτέμρη). Την αναβολή την πήρα μ'εσω στρατοπέδου, όπου προφανώς έγραφε προσωρινή απόλυση. Τώρα που θα ξανακαλέσουν, θα με καλέσουν να μπώ στο ίδιο στρατόπεδο από όπου πήρα την πρώτη αναβολή ή μπορεί να είναι σε οποιοδήποτε στρατόπεδο και δεν έχει σχέση η πρώτη κατάταξη;

ευχαριστώ
Σαββας Καββαδας

Δημοσίευση από Σαββας Καββαδας »

Δεν νομιζω να ειναι στο ιδιο στρατοπεδο αλλα καλυτερα να σου απαντησει καποιος που θα ξερει καλυτερα. Μηπως εσυ γνωριζεις αν σε παχυσαρκους οπως ειμαι εγω πια με δμς περιπου 43 αν δικαιουμαι αναβολη?
Sotiris

Δημοσίευση από Sotiris »

Καλησπέρα σας μου ήρθε παραπεμπτικό για την επιτροπή και σε μια παράγραφο αναφέρει το εξής

Από τη γνωμάτευση του Φρουραρχείου Αθηνών, προκύπτει ότι η πάθηση του προβλέπεται να διαρκέσει πάνω από 4 μήνες και για το λόγο αυτό δε μπορεί να μετακινηθεί στη Μονάδα κατάταξης.

Αυτό παιδιά έχει κάποια συνδεση με την απόφαση της επιτροπής για επικυρωση ή όχι της ετήσιας αναβολής που πρότεινε ο ιατρός ή απλά ξεκαθαρίζει το λόγο που πήγα φρουραρχειο και όχι στρατόπεδο

Theologosvr
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Theologosvr »

Καλημέρα παιδιά έχω πάρει αναβολή για κοινωνικούς λόγους μέχρι τον ΝοέμβριοΕάν πάω με γνωμάτευση ψυχιατρου για αγχωδης διαταραχή συνταχογραφημενα φάρμακα θα πάρω αναβολή για ψυχολογικούς λόγους;

Έχει κανείς εμπειρία παρόμοια;

Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Καλησπέρα υπηρετώ ήδη 5 μήνες σε στρατόπεδο σε νησί αν θελήσω ι5 λόγω άγχους και κατάθλιψης πρέπει να ξανά παρουσιαστώ Αθήνα;
Theologosvr
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Παιδιά καλησπέρα μου έχει γράψει ψυχιατρος αντικαταθλιπτικοΜπαίνω τον Νοέμβριο στο φρουραρχείο αν γράφω ημερομηνία λίγες μέρες νωρίτερα θα τσινισουν;

Μανος25

Δημοσίευση από Μανος25 »

Giannis έγραψε:Καλησπέρα σας ήθελα να ρωτήσω, η επιτροπή στο 401 είναι αυστηρή σε σχέση με το 424 που μπορεί να ψάξουν μέχρι και ΑΜΚΑ;

Αυτό με το ΑΜΚΑ κατά πόσο ισχύει;

Theologosvr
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Ξέρει κανείς να μας πει για ΑΜΚΑ παιδία?
Guest

Δημοσίευση από Guest »

Καλησπέρα. Έχω καταταχθεί εδώ και 1.5 μήνα και τώρα είμαι ΕΛΔΥΚ εδώ και μια εβδομάδα.

Θέλω να πάρω αναβολή και απαλλαγή. Η ψυχολόγος που με είδε εδώ είπε ότι με είδε καταρακωμένο και ότι αν δεν θες να υπηρετήσεις δεν σε αναγκάζει κάνεις. Επίσης μου είπε ότι Θ α το δούμε τις επόμενες ημερες. Εδώ και 2 ημέρες είμαι στα ιατρεία γιατί είχα πυρετό και εμετούς. Αυτέςτις μέρες έχω ταχυκαρδίες και άγχος. Επίσης είναι πολύ αυστηρά εδώ κάτι που μου μεγιστοποιει το άγχος. Αυτή την στιγμή δεν ξέρω τι να κάνω. Αύριο βγαίνω από τα ιατρεία και δεν θέλω να ξαναμπώ στην στρατιωτική καθημερινότητα. Σε ποιον να απευθυνθώ για αναβολή στον ψυχολόγο ή σε κάποιο στέλεχος του λόχου μου;

InfiniteCitizen
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από InfiniteCitizen »

Καλησπερα σε ολο τον κοσμο!

Συγχωρεστε με για οποιαδηποτε χαζομαρα ή βλαμμενη ερωτηση διαβασετε. Διαβασα αρκετα threads πριν σας γραψω τα παρακατω και θελω να δω αν μπορειτε να με βοηθησετε με καποιες ερωτησεις και ανησυχιες που εχω.

- Πασχω απο προβληματα ψυχικης φυσεως τα οποια εκδηλωθηκαν το Απριλιο του 2019. Τελω υπο ψυχιατρικης &Ψυχολογικης παρακολουθησης σε ιδιωτη ψυχιατρο απο τον Αυγουστο του 2019 με φαρμακευτικη αγωγη απο τοτε μεχρι και σημερα.

- Μου ηρθε το πρωτο σημειωμα καταταξης το Μαρτη 2020 οπου και πηρα 6μηνες αναβολης μεσω του Τοπικου Συμβουλιου - Επιτροπη Απαλλαγων σε Στρατιωτικο Νοσοκομειο (διοτι στην περιοχη που διαμενω δεν υπαρχει Φρουραρχειο).

- Μου ηρθε σημειωμα καταταξης για τις 5/11 στη Θηβα. Ξανα-αναφερω πως προερχομαι απο 6 μηνες αναβολης για λογους υγειας.

Θα ηθελα αν καποιος μπορει να μου δωσει πληροφοριες στα εξης ερωτηματα:

α) Ποια ακριβως ειναι η διαδικασια που θα ακολουθησω στις 5/11 για να παρω την αναβολη οταν παρουσιαστω στο κεντρο καταταξης;

(Δεδομενου οτι εχω μαζι μου γνωματευση απο δυο (2) ιδιωτες ψυχιατρους που με παρακολουθουν και αντιγραφα απο ολες τις εκτελεσμενες συνταγες για τη φαρμακευτικη μου αγωγη.)

β) Ποια η διαδικασια με το συνοδο; Πρεπει να εμφανιστει αυτοπροσοπως στο στρατοπεδο; Πρεπει να δωσω σε καποιον τα στοιχεια του ή απλα αναφερω οτι εχω ερθει με συνοδεια;

(Ρωταω διοτι λογω της καταστασης μου ΔΕΝ οδηγω. Το ατομο που θα με συνοδευσει (συγγενης δευτερου βαθμου) εχει επαγγελματικη υποχρεωση σε βιομηχανικη μοναδα παραγωγης πρωτων υλων λιγο εξω απ το Αμπελοχωρι που ειναι κοντα στη Θηβα. Οπως καταλαβαινετε δεν μπορει να χασει το ραντεβου. Δεν υπαρχει προβλημα αν χρειαστει να με περιμενει στη Θηβα για καποιες ωρες αργοτερα αλλα θα υπαρχει θεμα αν χρειαστει να μεινει μαζι μου καθ' ολη τη διαρκει της ημερας).

Ευχαριστω εκ των προτερων για το χρονο σας!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος InfiniteCitizen την Πέμ Οκτ 29, 2020 8:21 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες