Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2009)
Παιδια δεν εχουν πει τιποτα για το ποτε βγενη ο πινακας καταταξεον
Εχω θητεια και το απολυτηριο. Αγγλικα Εμαθα οτι πηρα το πτυχιο μετα που τα κατεθεσα τα χαρτια και δεν Μπηκα στον κοπο Να το στειλω μετα γιατι ηλπιζα στη βεβαιωση και λεω οκ αστο, δεν πειραζει! Νομιζω οτι το πολλαπλασιαζουμε το απολυτηριο με το 10,5 αλλα ισχυει;Marina2 έγραψε: Έλα μην το λες αυτό. Αν σε όλους πιασουν μονο το απολυτήριο τοτε όλοι πάνω κάτω εκει θα πέσουμε! Με τι πολλ/ζουμε τον βαθμό του απολυτηρίου; Αγγλικά δεν εχεις και θητεία;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 1
Σταματηστε να αγχωνεστε οσοι εχετε κανει τα χαρτια σας στην αεροπορια! Στη μοναδα μου οντως ακουγεται οτι εκοψαν καποια μορια απο καποια δικαιολογητικα και θα παρουν μορια καποια αλλα δικαιολογητικα οπως το διπλωμα που ζηταει η μια ειδικοτητα αλλα ακουγεται οτι καλοκαιρι και προς χειμωνα θα βγει παλι προκυρηξη για την αεροπορια επειδη δεν θα ξαναπαρουν φανταρους. Οποτε αν οντως ισχυει με τις βεβαιωσεις προσπαθηστε να παρετε καποια πτυχια απο ξενες γλωσσες και αν καποιος τελειωνει τη σχολη του ακομα καλυτερα! Ολα αυτα ομως ακουγονται! Δεν ειναι σιγουρο με τις βεβαιωσεις, εχουν γινει απ οτι λενε οντως ενστασεις απο πτυχιουχους με το που ψηφιστηκε να ακυρωθει η συνεντευξη αλλα δεν ξερουμε στη μοναδα μου αν οντως θα κοψουν τις βεβαιωσεις. Μολις μαθω κατι σιγουρο θα σας πω, θα προσπαθησω να μαθω και ποτε θα βγουν τ αποτελεσματα. Πανο μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε! Μαρινακι μου να σαι σιγουρη οτι αν ολοι εχουν πιασει πατο η βεβαιωση σου κουκλα μου θα μετρησει κανονικα! Ειμαι σιγουρη!Illy μου εχουμε παρα πολυ καιρο να τα πουμε ειχα καποιο προβλημα και γι αυτο εξαφανιστηκα ελπιζω κουκλα μου να εισαι καλα! Μολις μαθω νεα θα σας ενημερωσω! Και μην αγχωνεστε οπως εκαναν οι πτυχιουχοι ενστασεις ετσι θα κανετε και εσεις! Καλη επιτυχια σε ολους!
αν η βεβαιωση δεν ειναι πανω στην ειδικοτητα δε θα εκαναν δεκτα τα χαρτια σου απο την αρχη. απο τη στιγμη που τα εκαναν παει να πει οτι τη δεχτηκαν! γιατι εχετε μπερδεφτει ετσι; Κ επειτα η προκυρηξη το λεει ξεκαθαρα: πτυχιουχοι η σπουδαστες περατωσαντες με επιτυχια τουλαχιστον του πρωτου ετουσ του ταδε, ταδε, ταδε τμηματος η αλλου παρομιου. αν ζηταει πχ. δυκτιων κ τηλεπικοινωνιων μονο αν το ΤΕΙ σου ειναι πληροφορικης μπορεις να κανεις αιτηση. αν σπουδαζεις ιχθυοκαλλιεργιες η οικονομικα η ιατρικη δε μπορεις να κανεις αυτη την ειδικοτητα!panos έγραψε:δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν διευκρινιζουν πως για να δεχτουν τις βεβαιωσεις πρεπει να ειναι πανω στην ειδικοτητα; γιατι δεν το λενε αυτο;
Aggelina σε ευχαριστώ κοπέλα μου, να είσαι καλά. Γενικά είμαι αισιόδοξος Άνθρωπος και δεν απελπιζομαι εύκολα. Αν Θεωρήσουν οτι πρέπει να μετρήσει η βεβαίωση θα μετρήσει. Ετσι κάνω υπομονή, αφου τίποτα δεν παιρνάει από το χέρι μου. Αν μάθεις κάτι θα χαρούμε πολύ να μας το πεις.angelina25 έγραψε: Σταματηστε να αγχωνεστε οσοι εχετε κανει τα χαρτια σας στην αεροπορια! Στη μοναδα μου οντως ακουγεται οτι εκοψαν καποια μορια απο καποια δικαιολογητικα και θα παρουν μορια καποια αλλα δικαιολογητικα οπως το διπλωμα που ζηταει η μια ειδικοτητα αλλα ακουγεται οτι καλοκαιρι και προς χειμωνα θα βγει παλι προκυρηξη για την αεροπορια επειδη δεν θα ξαναπαρουν φανταρους. Οποτε αν οντως ισχυει με τις βεβαιωσεις προσπαθηστε να παρετε καποια πτυχια απο ξενες γλωσσες και αν καποιος τελειωνει τη σχολη του ακομα καλυτερα! Ολα αυτα ομως ακουγονται! Δεν ειναι σιγουρο με τις βεβαιωσεις, εχουν γινει απ οτι λενε οντως ενστασεις απο πτυχιουχους με το που ψηφιστηκε να ακυρωθει η συνεντευξη αλλα δεν ξερουμε στη μοναδα μου αν οντως θα κοψουν τις βεβαιωσεις. Μολις μαθω κατι σιγουρο θα σας πω, θα προσπαθησω να μαθω και ποτε θα βγουν τ αποτελεσματα. Πανο μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε! Μαρινακι μου να σαι σιγουρη οτι αν ολοι εχουν πιασει πατο η βεβαιωση σου κουκλα μου θα μετρησει κανονικα! Ειμαι σιγουρη!Illy μου εχουμε παρα πολυ καιρο να τα πουμε ειχα καποιο προβλημα και γι αυτο εξαφανιστηκα ελπιζω κουκλα μου να εισαι καλα! Μολις μαθω νεα θα σας ενημερωσω! Και μην αγχωνεστε οπως εκαναν οι πτυχιουχοι ενστασεις ετσι θα κανετε και εσεις! Καλη επιτυχια σε ολους!
Κάνεις λάθος. Δέχθηκαν τα χαρτιά μας γιατί είχαμε στείλει και το απολυτήριο λυκείου. Σε πολλές περιπτώσεις που έστειλαν μόνο βεβαίωση ή τους έκοψαν ή τους Ζήτησαν να στειλουν και το απολυτήριο! Για παράδειγμα δεν υπάρχει βεβαίωση που να σε "καλύπτει" αν δήλωσες την ειδικότητα "Αμυνας Αεροδρομίου". Το μονο που δυστυχώς περνάει από το χέρι Μας είναι να κάνουμε υπομονή μεχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Δυστυχώς δεν διευκρινίζει αρκετά πράγματα στην προκήρυξη με αποτέλεσμα να γίνονται πολλά λάθη από τους ενδιαφερομένους.ΠΟΛΙΤΗΣ έγραψε:αν η βεβαιωση δεν ειναι πανω στην ειδικοτητα δε θα εκαναν δεκτα τα χαρτια σου απο την αρχη. Απο τη στιγμη που τα εκαναν παει να πει οτι τη δεχτηκαν! Γιατι εχετε μπερδεφτει ετσι; Κ επειτα η προκυρηξη το λεει ξεκαθαρα: Πτυχιουχοι η σπουδαστες περατωσαντες με επιτυχια τουλαχιστον του πρωτου ετους του ταδε, ταδε, ταδε τμηματος η αλλου παρομιου. Αν ζηταει πχ. Δυκτιων κ τηλεπικοινωνιων μονο αν το ΤΕΙ σου ειναι πληροφορικης μπορεις να κανεις αιτηση. Αν σπουδαζεις ιχθυοκαλλιεργιες η οικονομικα η ιατρικη δε μπορεις να κανεις αυτη την ειδικοτητα!panos έγραψε:δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν διευκρινιζουν πως για να δεχτουν τις βεβαιωσεις πρεπει να ειναι πανω στην ειδικοτητα; Γιατι δεν το λενε αυτο;
, το έχουμε πει πολλές φορές, μόνο ό, τι ζητάει η ειδικότητα, π. Χ σε περιπτώση που θέλει κάποια ειδικότητα πτυχίο, πιθανόν να μετρήσουν βεβαίωση σπουδών από αντίστοιχη σχολή, όχι ο, τιδήποτε... Επίσης ο καθένας μπορεί να ελπίζει ότι θέλει αλλά θα υπάρχουν καποια στανταρ... Ας πούμε π. Χ οτι κάποια ειδικότητα θέλει πτυχιο, δηλαδή τριτοβάθμια εκπαίδευση και κάποιος εχει τελειώσει μόνο το λύκειο αλλά έχει 2 προφισιενσυ, τι σημαίνει αυτό, ο, τι θα πάρει τη θέση χωρίς καθόλου πτυχίο επειδή συγκεντρώνει τα μόρια; Όχι ρε παιδιά... Μην τρελαθούμε... Δηλαδή αν μία ειδικότητα θέλει λύκειο και π. Χ 250 μόρια και εγώ δεν έχω πάει καθόλου σχολείο αλλα έχω μόρια στρατού, παραμεθωρίου, πολυτεκνίας κ. Λ. Π τι σημαίνει δηλαδή; Ο, τι πετάω εξω αυτόυς που έχουν τελειώσει το λύκειο; Ήμαρτον δηλαδή. Αν ήταν έτσι έπρεπε στα κριτήρια να μην αναφέρει τίτλους σχολών και βαθμίδες και να έστελνε ο καθένας οτι είχε, θέση Προγραμματιστή Η/Υ , εγώ έχω σπουδάσει μάγειρας, σχετικό δεν είναι;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 7
- Επάγγελμα: μαγειρας
Μια χαρα τα λες. Μαγειρας; Σε ποιο σωμα δηλωσες;
Στις Θέσεις που ζητανε ξεκάθαρα λύκειο στένεις χαρτι λυκείου. Στις θέσεις που ζητάνε τει στλενεις χαρτί τει. Μπορεί να σου πέρασαν τα χαρτιά για να μη στα ακυρώσουν αφού έστειλες και χαρτί λυκείου αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα σοθ μετρήσουν το τει. Κ καλά θα κάνουν γιατί και οι υπόλυποι μπορεί να σπουδάζουν σε τει αλλά επειδή τους άρεσε αυτή η ειδηκότητα (που απαιτεί λύκειο) να έστειλαν μόνο απολυτήριο. Εσύ τι είσαι η έξυπνη που στέλνεις και βεβαίωση τει Σε τέτοια ειδηκότητα και θες και να στο μετρήσουνε; Γιατι για να σνομπάρεις τους υπόλοιπους; Οι άλλοι είναι χαζοί;Marina2 έγραψε:Κάνεις λάθος. Δέχθηκαν τα χαρτιά μας γιατί είχαμε στείλει και το απολυτήριο λυκείου. Σε πολλές περιπτώσεις που έστειλαν μόνο βεβαίωση ή τους έκοψαν ή τους Ζήτησαν να στειλουν και το απολυτήριο! Για παράδειγμα δεν υπάρχει βεβαίωση που να σε "καλύπτει" αν δήλωσες την ειδικότητα "Αμυνας Αεροδρομίου". Το μονο που δυστυχώς περνάει από το χέρι Μας είναι να κάνουμε υπομονή μεχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Δυστυχώς δεν διευκρινίζει αρκετά πράγματα στην προκήρυξη με αποτέλεσμα να γίνονται πολλά λάθη από τους ενδιαφερομένους.ΠΟΛΙΤΗΣ έγραψε:αν η βεβαιωση δεν ειναι πανω στην ειδικοτητα δε θα εκαναν δεκτα τα χαρτια σου απο την αρχη. Απο τη στιγμη που τα εκαναν παει να πει οτι τη δεχτηκαν! Γιατι εχετε μπερδεφτει ετσι; Κ επειτα η προκυρηξη το λεει ξεκαθαρα: Πτυχιουχοι η σπουδαστες περατωσαντες με επιτυχια τουλαχιστον του πρωτου ετους του ταδε, ταδε, ταδε τμηματος η αλλου παρομιου. Αν ζηταει πχ. Δυκτιων κ τηλεπικοινωνιων μονο αν το ΤΕΙ σου ειναι πληροφορικης μπορεις να κανεις αιτηση. Αν σπουδαζεις ιχθυοκαλλιεργιες η οικονομικα η ιατρικη δε μπορεις να κανεις αυτη την ειδικοτητα!panos έγραψε:δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν διευκρινιζουν πως για να δεχτουν τις βεβαιωσεις πρεπει να ειναι πανω στην ειδικοτητα; Γιατι δεν το λενε αυτο;
, εγώ είμαι από άλλο ανέκδοτο, δεν συμμετέχω στο διαγωνισμό... Αλλά ένδιαφέρομαι για ένα δικό μου πρόσωπο... Καλή συνέχεια...
Καλα εσεις εδω κ 3 μερεσ κ ακομα ασχολειστε με τα μορια... δεν λετε αυριο να οτι θα βγουνε...
Για Εποπ Στρατολογος στην ΠΑ που ζητουσε απολυτηριο λυκειου επερεπε να βαλω το απολυτηριο λυκειο ή το πτυχειο του Τει; Καποιος μου ειπε οτι πρεπει να βαλεις αυτο που ζηταει κ οχι κατι παραπανω γιατι σε ακυρωνουν. Ισχυει; Και κατι τελευταιο οι τριτεκνοι μοριοδοτουνται; Ή πανω απο 4 παιδια ισχυει η μοριοδοτηση;
Απο τη στιγμή που λέει απολυτήριο λυκείου και όχι τουλάχιστον πρέπει να βάλεις μόνο απολυτήριο. Όμως πολλοί που πήραν τηλέφωνο στη Π. Α τους είπαν να στείλουν και ότι παραπάνω έχουν, τώρα αν θα μοριοδοτηθούν κανείς δεν ξέρει... Για τους τρίτεκνους δεν γνωρίζω. Ελπίζω να σε κάλυψα...bill έγραψε:Για Εποπ Στρατολογος στην ΠΑ που ζητουσε απολυτηριο λυκειου επερεπε να βαλω το απολυτηριο λυκειο ή το πτυχειο του Τει; Καποιος μου ειπε οτι πρεπει να βαλεις αυτο που ζηταει κ οχι κατι παραπανω γιατι σε ακυρωνουν. Ισχυει; Και κατι τελευταιο οι τριτεκνοι μοριοδοτουνται; Ή πανω απο 4 παιδια ισχυει η μοριοδοτηση;
Ας βοηθηση καποιος εχω μπερδευτη. εχω τελειωση στρατο οκ, η ειδικοτητα που ειχα στο στρατο συμπιπτη με την ειδικοτητα που εχω επιλεξη για εποπ, οκ... επρεπε να στειλω καποιο χαρτι,για προυπηρεσια εννοω, που να το αποδεικνυη, κ ετσι να παρω παραπανω μορια; αν ναι πιο ειναι αυτο το χαρτι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης