Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Γιατί με τους πρώτους 300 δεν είχε πάρει επιλαχόντες από την αρχή ;
Hahahsha

Δημοσίευση από Hahahsha »

Λοιπόν επειδή δεν τα έχετε μάθει καλά θα σας τα πω
πρώτον οι καταμέτρηση έχει ολοκληρωθεί.
κανένας από τους επιλαχόντες δεν έχει ενημερωθεί ακόμη γιατί πρώτα θα πρέπει να ενημερωθούν τα ατόπου έχουν κάνει τα χαρτιά τους.
δευτερον δεν θα αρχίσουν να καλούν από σήμερα αλλά από βδομάδα. Τρίτον μην ακούω βλακείες τύπου οι επιλαχόντες θα μπουν σε νέα προκυρηξη κ μλκιες γιατί ακριβώς γι αυτόν τον λόγο λέγονται επιλαχοντες. Καλύπτουν τις κενες θεσεις που δημιουργουνται απο τις παραιτησεις. Και επειδη εχουν δημιουργηθει παραιτησεις ξεκαθαροζουν πρωτα την κατηγορια που ηταν υα ατομα που εφυγαν κ μετα θα καλεσουνε άλλους. Ξυπνατε λιγο κ κοψτε τα ψεματακια σας επειδη ειμαι σιγουρος οτι εσεις που τα γραφετε εχετε κοπει η δεν εχετε παει ουτε για πκε.
Επισκέπτης

Και γιατί δεν πήραν επιλαχών στους πρώτους 300 ρε μάγκα έξυπνε Άι σιχτιρ γίνατε επιστήμονες όλοι δεν θα μπούμε επιλαχών τώρα σε επόμενη προκήρυξη θα μπείτε ξυπνάτε
Επισκέπτης

Πήρανε επιλαχόντες απλά μετά κάποιοι φύγανε και στο τέλος της σχολής
Επισκέπτης

Και τους αναπλήρωσε ξανά μέσα στους 600 για αυτό ήταν να πάμε 607
Hsbsbsb

Δημοσίευση από Hsbsbsb »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Φεβ 07, 2025 5:46 pm Και γιατί δεν πήραν επιλαχών στους πρώτους 300 ρε μάγκα έξυπνε Άι σιχτιρ γίνατε επιστήμονες όλοι δεν θα μπούμε επιλαχών τώρα σε επόμενη προκήρυξη θα μπείτε ξυπνάτε
Έξυπνε πήρανε κ ο δικός μ μπήκε σαν επιλαχών
Tragikos

Δημοσίευση από Tragikos »

Hahahsha έγραψε: Παρ Φεβ 07, 2025 5:34 pm Λοιπόν επειδή δεν τα έχετε μάθει καλά θα σας τα πω
πρώτον οι καταμέτρηση έχει ολοκληρωθεί.
κανένας από τους επιλαχόντες δεν έχει ενημερωθεί ακόμη γιατί πρώτα θα πρέπει να ενημερωθούν τα ατόπου έχουν κάνει τα χαρτιά τους.
δευτερον δεν θα αρχίσουν να καλούν από σήμερα αλλά από βδομάδα. Τρίτον μην ακούω βλακείες τύπου οι επιλαχόντες θα μπουν σε νέα προκυρηξη κ μλκιες γιατί ακριβώς γι αυτόν τον λόγο λέγονται επιλαχοντες. Καλύπτουν τις κενες θεσεις που δημιουργουνται απο τις παραιτησεις. Και επειδη εχουν δημιουργηθει παραιτησεις ξεκαθαροζουν πρωτα την κατηγορια που ηταν υα ατομα που εφυγαν κ μετα θα καλεσουνε άλλους. Ξυπνατε λιγο κ κοψτε τα ψεματακια σας επειδη ειμαι σιγουρος οτι εσεις που τα γραφετε εχετε κοπει η δεν εχετε παει ουτε για πκε.
Ωραία αφού έχει ολοκληρωθεί η καταμέτρηση πες μας πόσοι δεν πηγαν
Επισκέπτης

35 ήταν τα άτομα που δεν ορκίστηκαν και δεν του περίμεναν να παρουσιαστούν για αυτό το νούμερο 572 από τα 607 και προφανώς είναι και κάποια άτομα ενώ ορκίστηκαν δεν παρουσιάστηκαν ... Αν δεν ορκιστείς δεν σε περιμένουν για παρουσίαση στην σχολή
Επισκέπτης

Φιντάνια όλα περιμένετε να μπείτε τώρα εσείς
Hahahuhas

Δημοσίευση από Hahahuhas »

Τοσα φιντανια εδω μεσα αν ημουν εγω αξιωματικος και σας εβλεπα να τα γραφετε αυτα δεν θα σας επαιρνα καν στο σωμα. Περιμενουν οι μισοι εδω μεσα να μπουν ειδικοι φρουροι για να τρωνε μακαρονια ολη μερα, να λενε στο χωριο τους οτι μπηκαν στο "δημοσιο" και να ανεβαζουν στορυ στο ινστα με τη στολη. Αγιος ο θεος...
Kinshasa

Δημοσίευση από Kinshasa »

Hahahuhas έγραψε: Παρ Φεβ 07, 2025 7:39 pm Τοσα φιντανια εδω μεσα αν ημουν εγω αξιωματικος και σας εβλεπα να τα γραφετε αυτα δεν θα σας επαιρνα καν στο σωμα. Περιμενουν οι μισοι εδω μεσα να μπουν ειδικοι φρουροι για να τρωνε μακαρονια ολη μερα, να λενε στο χωριο τους οτι μπηκαν στο "δημοσιο" και να ανεβαζουν στορυ στο ινστα με τη στολη. Αγιος ο θεος...
Πες τα φίλε γιατί τόσες μέρες διαβάζω το φόρουμ μπας κ δω τίποτα ενδιαφέρον αλλά βλέπω όλο βλακείες.
Κγω επιλαχών είμαι αλλά δεν κάθομαι να λέω ότι ναναι ώστε να αποθαρρύνω πολλά παλικάρια που περιμένουν να μπουν στο σώμα.
Εγώ λέω να ξυπνήσετε να συνεχίσετε την ζωή σας και όταν είναι θα μπειτε
Επισκέπτης

https://www.facebook.com/share/g/1EWsdp ... tid=K35XfP

Καλησπέρα παιδιά μην ακούτε κανέναν, μπείτε στην ομάδα αν θέλετε που δεν υπάρχουν ανώνυμα μνμτα και μλκιες
Επισκέπτης

Καλησπέρα μάγκες μπορεί κάποιος να μου πει με πόσα μόρια πάνω κάτω ήταν για να εγκριθεί κάποιος.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Επισκέπτης

Καλησπέρα παιδιά ακούγετε για τους επόμενους μήνες άλλες 500-600 προσλήψεις ξέρει κανείς τίποτα γιατί το λένε πολλοί
Ευχαριστώ
Επισκέπτης

Καλησπέρα σε όλους να κάνω μια ερώτηση μήπως γνωρίζετε τους 300 πρώτους που έχουν μπει στην αμυγδαλεζα σε ποιες υπηρεσίες θα τους τοποθετήσουν;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 16 επισκέπτες