Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Γιατί με τους πρώτους 300 δεν είχε πάρει επιλαχόντες από την αρχή ;
Λοιπόν επειδή δεν τα έχετε μάθει καλά θα σας τα πω
πρώτον οι καταμέτρηση έχει ολοκληρωθεί.
κανένας από τους επιλαχόντες δεν έχει ενημερωθεί ακόμη γιατί πρώτα θα πρέπει να ενημερωθούν τα ατόπου έχουν κάνει τα χαρτιά τους.
δευτερον δεν θα αρχίσουν να καλούν από σήμερα αλλά από βδομάδα. Τρίτον μην ακούω βλακείες τύπου οι επιλαχόντες θα μπουν σε νέα προκυρηξη κ μλκιες γιατί ακριβώς γι αυτόν τον λόγο λέγονται επιλαχοντες. Καλύπτουν τις κενες θεσεις που δημιουργουνται απο τις παραιτησεις. Και επειδη εχουν δημιουργηθει παραιτησεις ξεκαθαροζουν πρωτα την κατηγορια που ηταν υα ατομα που εφυγαν κ μετα θα καλεσουνε άλλους. Ξυπνατε λιγο κ κοψτε τα ψεματακια σας επειδη ειμαι σιγουρος οτι εσεις που τα γραφετε εχετε κοπει η δεν εχετε παει ουτε για πκε.
κανένας από τους επιλαχόντες δεν έχει ενημερωθεί ακόμη γιατί πρώτα θα πρέπει να ενημερωθούν τα ατόπου έχουν κάνει τα χαρτιά τους.
δευτερον δεν θα αρχίσουν να καλούν από σήμερα αλλά από βδομάδα. Τρίτον μην ακούω βλακείες τύπου οι επιλαχόντες θα μπουν σε νέα προκυρηξη κ μλκιες γιατί ακριβώς γι αυτόν τον λόγο λέγονται επιλαχοντες. Καλύπτουν τις κενες θεσεις που δημιουργουνται απο τις παραιτησεις. Και επειδη εχουν δημιουργηθει παραιτησεις ξεκαθαροζουν πρωτα την κατηγορια που ηταν υα ατομα που εφυγαν κ μετα θα καλεσουνε άλλους. Ξυπνατε λιγο κ κοψτε τα ψεματακια σας επειδη ειμαι σιγουρος οτι εσεις που τα γραφετε εχετε κοπει η δεν εχετε παει ουτε για πκε.
Και γιατί δεν πήραν επιλαχών στους πρώτους 300 ρε μάγκα έξυπνε Άι σιχτιρ γίνατε επιστήμονες όλοι δεν θα μπούμε επιλαχών τώρα σε επόμενη προκήρυξη θα μπείτε ξυπνάτε
Πήρανε επιλαχόντες απλά μετά κάποιοι φύγανε και στο τέλος της σχολής
Και τους αναπλήρωσε ξανά μέσα στους 600 για αυτό ήταν να πάμε 607
Ωραία αφού έχει ολοκληρωθεί η καταμέτρηση πες μας πόσοι δεν πηγανHahahsha έγραψε: Παρ Φεβ 07, 2025 5:34 pm Λοιπόν επειδή δεν τα έχετε μάθει καλά θα σας τα πω
35 ήταν τα άτομα που δεν ορκίστηκαν και δεν του περίμεναν να παρουσιαστούν για αυτό το νούμερο 572 από τα 607 και προφανώς είναι και κάποια άτομα ενώ ορκίστηκαν δεν παρουσιάστηκαν ... Αν δεν ορκιστείς δεν σε περιμένουν για παρουσίαση στην σχολή
Τοσα φιντανια εδω μεσα αν ημουν εγω αξιωματικος και σας εβλεπα να τα γραφετε αυτα δεν θα σας επαιρνα καν στο σωμα. Περιμενουν οι μισοι εδω μεσα να μπουν ειδικοι φρουροι για να τρωνε μακαρονια ολη μερα, να λενε στο χωριο τους οτι μπηκαν στο "δημοσιο" και να ανεβαζουν στορυ στο ινστα με τη στολη. Αγιος ο θεος...
Πες τα φίλε γιατί τόσες μέρες διαβάζω το φόρουμ μπας κ δω τίποτα ενδιαφέρον αλλά βλέπω όλο βλακείες.Hahahuhas έγραψε: Παρ Φεβ 07, 2025 7:39 pm Τοσα φιντανια εδω μεσα αν ημουν εγω αξιωματικος και σας εβλεπα να τα γραφετε αυτα δεν θα σας επαιρνα καν στο σωμα. Περιμενουν οι μισοι εδω μεσα να μπουν ειδικοι φρουροι για να τρωνε μακαρονια ολη μερα, να λενε στο χωριο τους οτι μπηκαν στο "δημοσιο" και να ανεβαζουν στορυ στο ινστα με τη στολη. Αγιος ο θεος...
Κγω επιλαχών είμαι αλλά δεν κάθομαι να λέω ότι ναναι ώστε να αποθαρρύνω πολλά παλικάρια που περιμένουν να μπουν στο σώμα.
Εγώ λέω να ξυπνήσετε να συνεχίσετε την ζωή σας και όταν είναι θα μπειτε
https://www.facebook.com/share/g/1EWsdp ... tid=K35XfP
Καλησπέρα παιδιά μην ακούτε κανέναν, μπείτε στην ομάδα αν θέλετε που δεν υπάρχουν ανώνυμα μνμτα και μλκιες
Καλησπέρα παιδιά μην ακούτε κανέναν, μπείτε στην ομάδα αν θέλετε που δεν υπάρχουν ανώνυμα μνμτα και μλκιες
Καλησπέρα μάγκες μπορεί κάποιος να μου πει με πόσα μόρια πάνω κάτω ήταν για να εγκριθεί κάποιος.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Καλησπέρα παιδιά ακούγετε για τους επόμενους μήνες άλλες 500-600 προσλήψεις ξέρει κανείς τίποτα γιατί το λένε πολλοί
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Καλησπέρα σε όλους να κάνω μια ερώτηση μήπως γνωρίζετε τους 300 πρώτους που έχουν μπει στην αμυγδαλεζα σε ποιες υπηρεσίες θα τους τοποθετήσουν;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 16 επισκέπτες