Σαν εσενα που μπαινεις σε ολα τα νηματα και βριζεις ανωνυμα; Γιατι εισαι σιγουρα ο ιδιος, τοσα ψυχολογικα φωναζουν απο μακρια...Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιούλ 06, 2024 10:32 am
Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)
Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)
Παιδιά θα υπάρξει πιστεύετε θέμα που η βεβαίωση υψομέτρησης μου αναφέρει μόνο πατρώνυμο και όχι μητρώνυμο;
Αρχικά είναι το τρίτο σχόλιο μου τα αλλά δυο είναι ερώτηση, ένα από αυτά τα ζώα είσαι εσύ προφανώς και θίχτηκες κιόλας. Δεν χρειάζεται και να κάτσω να βρίσω, ο οποίος και αν δει όλο το φορούν το τι γράφονται και τι απαντήσεις λαμβάνονται στο ίδιο συμπέρασμα θα καταλήξει, κάτσε άνοιξε τα μάτια σου και δες overall τι εννοώ.PeterPan έγραψε: Σάβ Ιούλ 06, 2024 11:38 amΣαν εσενα που μπαινεις σε ολα τα νηματα και βριζεις ανωνυμα; Γιατι εισαι σιγουρα ο ιδιος, τοσα ψυχολογικα φωναζουν απο μακρια...
Τι έγινε ρε παιδιά και τσακώνονται κ βρίζονται σε όλα τα νήματα ; Η φιλιω η νονοκα μπήκε εδώ μέσα ; Ας επιστρέψουμε στις απορίες και στις συζητήσεις προς όφελος μας για να διεκδικήσουμε μια θέση! Οποιος αξίζει κ έχει κ λίγο τύχη θα μπει. Όλα τα αλλα είναι αηδίες
εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι ο καθε γιατρος εγραψε το δικο του και σχεδον κανεις δεν του εδωσε αυτο που ζητησε ακριβως η προκυρηξη. Προσωπικα δεν θεωρω οτι θα υπαρχει θεμα με αυτα, εκτος αν ειναι τοσο αυστηροι και κοψουν κοσμο για αυτο. Θα φανει στο τελος γιατι και μενα δεν τα εγραψε ακριβως ετσι.
+14 Δημοτικούς αστυνόμους θα πάρει γιατί έγινε σκάνδαλο με κάποιους υποψήφιους συναδέλφους που εκβιαζαν καταστήματα και θα τους απολυσουν
Καλησπέρα σε όλους, λέτε μόλις ολοκληρωθεί η β φάση να μάθουμε πόσοι έκαναν επίκληση;
Πάντως όλους τους κάλεσαν για επίκληση ελπίζω να έχουμε ενημέρωση για το πόσοι έκαναν.
Πάντως όλους τους κάλεσαν για επίκληση ελπίζω να έχουμε ενημέρωση για το πόσοι έκαναν.
Καλησπέρα φίλε μου, εγώ πιστεύω μόλις βγούνε τα προσωρινά αποτελεσματα εκεί θα δούμε πόσοι απορρίφθηκαν και πόσοι έμειναν και θα κάνουμε την πρόσθεσηMancini έγραψε: Κυρ Ιούλ 07, 2024 12:19 pm Καλησπέρα σε όλους, λέτε μόλις ολοκληρωθεί η β φάση να μάθουμε πόσοι έκαναν επίκληση;
Πριν τα προσωρινά ο ΑΣΕΠ ενημερώνει για το πλήθος των αιτήσεων που υποψήφιοι έκαναν επίκληση;Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιούλ 07, 2024 12:24 pmΚαλησπέρα φίλε μου, εγώ πιστεύω μόλις βγούνε τα προσωρινά αποτελεσματα εκεί θα δούμε πόσοι απορρίφθηκαν και πόσοι έμειναν και θα κάνουμε την πρόσθεσηMancini έγραψε: Κυρ Ιούλ 07, 2024 12:19 pm Καλησπέρα σε όλους, λέτε μόλις ολοκληρωθεί η β φάση να μάθουμε πόσοι έκαναν επίκληση;
Νταξει οχι ολους αλλα τους περισσοτερουςMancini έγραψε: Κυρ Ιούλ 07, 2024 12:19 pm Καλησπέρα σε όλους, λέτε μόλις ολοκληρωθεί η β φάση να μάθουμε πόσοι έκαναν επίκληση;
Στους ΔΕ ρε φίλε τους κάλεσαν ολουςΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιούλ 07, 2024 1:30 pmΝταξει οχι ολους αλλα τους περισσοτερουςMancini έγραψε: Κυρ Ιούλ 07, 2024 12:19 pm Καλησπέρα σε όλους, λέτε μόλις ολοκληρωθεί η β φάση να μάθουμε πόσοι έκαναν επίκληση;
ΔΕ ΤΕ ΠΕ ΟΛΟΥΣ τους κάλεσαν για επίκληση
Εγώ στο πλήθος αιτήσεων του ΑΣΕΠ για την δημοτική αστυνομία και συγκεκριμένα στους ΔΕ είδα συνολικά 13.092 αιτήσεις και στην πρόσκληση υποβολής δικαιολογητικών είδα 12.945 άτομα. ΠΕ 5.626 στο πλήθος αιτήσεων και 5.532 για υποβολή δικαιολογητικών. ΤΕ 2.970 πλήθος αιτήσεων και 2.912 για υποβολή δικαιολογητικών. Τι παίζει;
Παιδιά απλά βγήκαν οι πίνακες με τα μητρώα. Ο κάθε ένας έχει λάβει προσωπικό μήνυμα ή μέιλ δεν σημαίνει ότι όλοι σε αυτή τη λίστα καλέστηκαν! Απλά έβγαλαν μια γενική λίστα με αύξοντα αριθμό. Μπορεί να καλέστηκε άτομο που λόγω του αριθμού μητρώου του να είναι στο 10.000κατι κ άτομα που λόγω του μητρώου στο 3000κατι να μην έχει λάβει μήνυμα! Οποιος έλαβε μήνυμα προχωράει στην διαδικασία
Ξέρουμε αν όλοι έλαβαν μήνυμα; Ή κάποιοι που δεν έλαβαν καθόλου;Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιούλ 07, 2024 3:19 pm Παιδιά απλά βγήκαν οι πίνακες με τα μητρώα. Ο κάθε ένας έχει λάβει προσωπικό μήνυμα ή μέιλ δεν σημαίνει ότι όλοι σε αυτή τη λίστα καλέστηκαν! Απλά έβγαλαν μια γενική λίστα με αύξοντα αριθμό. Μπορεί να καλέστηκε άτομο που λόγω του αριθμού μητρώου του να είναι στο 10.000κατι κ άτομα που λόγω του μητρώου στο 3000κατι να μην έχει λάβει μήνυμα! Οποιος έλαβε μήνυμα προχωράει στην διαδικασία
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες