Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
PeterPan

Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Δημοσίευση από PeterPan »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιούλ 06, 2024 10:32 am
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιούλ 06, 2024 10:29 am
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιούλ 06, 2024 9:50 am Εντάξει ρε παιδια με συγχωρείτε μια ερώτηση εκανα
εδώ όταν κανείς ερώτηση και είναι κάπως χαζή για κάποιους απαντάνε ειρωνικά, έχει πολλά ζώα το φόρουμ ξερόλες που νομίζουν ότι μόνο αυτοί αξίζουν να μπουν και κανένας άλλος
Σαν εσενα που μπαινεις σε ολα τα νηματα και βριζεις ανωνυμα; Γιατι εισαι σιγουρα ο ιδιος, τοσα ψυχολογικα φωναζουν απο μακρια...
Giannis7777

Δημοσίευση από Giannis7777 »

Παιδιά θα υπάρξει πιστεύετε θέμα που η βεβαίωση υψομέτρησης μου αναφέρει μόνο πατρώνυμο και όχι μητρώνυμο;
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

PeterPan έγραψε: Σάβ Ιούλ 06, 2024 11:38 am
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιούλ 06, 2024 10:32 am
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιούλ 06, 2024 10:29 am

εδώ όταν κανείς ερώτηση και είναι κάπως χαζή για κάποιους απαντάνε ειρωνικά, έχει πολλά ζώα το φόρουμ ξερόλες που νομίζουν ότι μόνο αυτοί αξίζουν να μπουν και κανένας άλλος
Σαν εσενα που μπαινεις σε ολα τα νηματα και βριζεις ανωνυμα; Γιατι εισαι σιγουρα ο ιδιος, τοσα ψυχολογικα φωναζουν απο μακρια...
Αρχικά είναι το τρίτο σχόλιο μου τα αλλά δυο είναι ερώτηση, ένα από αυτά τα ζώα είσαι εσύ προφανώς και θίχτηκες κιόλας. Δεν χρειάζεται και να κάτσω να βρίσω, ο οποίος και αν δει όλο το φορούν το τι γράφονται και τι απαντήσεις λαμβάνονται στο ίδιο συμπέρασμα θα καταλήξει, κάτσε άνοιξε τα μάτια σου και δες overall τι εννοώ.
Επισκέπτης

Τι έγινε ρε παιδιά και τσακώνονται κ βρίζονται σε όλα τα νήματα ; Η φιλιω η νονοκα μπήκε εδώ μέσα ; Ας επιστρέψουμε στις απορίες και στις συζητήσεις προς όφελος μας για να διεκδικήσουμε μια θέση! Οποιος αξίζει κ έχει κ λίγο τύχη θα μπει. Όλα τα αλλα είναι αηδίες
Επισκέπτης

Giannis7777 έγραψε: Σάβ Ιούλ 06, 2024 11:55 am Παιδιά θα υπάρξει πιστεύετε θέμα που η βεβαίωση υψομέτρησης μου αναφέρει μόνο πατρώνυμο και όχι μητρώνυμο;
εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι ο καθε γιατρος εγραψε το δικο του και σχεδον κανεις δεν του εδωσε αυτο που ζητησε ακριβως η προκυρηξη. Προσωπικα δεν θεωρω οτι θα υπαρχει θεμα με αυτα, εκτος αν ειναι τοσο αυστηροι και κοψουν κοσμο για αυτο. Θα φανει στο τελος γιατι και μενα δεν τα εγραψε ακριβως ετσι.
Επισκέπτης

+14 Δημοτικούς αστυνόμους θα πάρει γιατί έγινε σκάνδαλο με κάποιους υποψήφιους συναδέλφους που εκβιαζαν καταστήματα και θα τους απολυσουν
Mancini
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Mancini »

Καλησπέρα σε όλους, λέτε μόλις ολοκληρωθεί η β φάση να μάθουμε πόσοι έκαναν επίκληση;
Πάντως όλους τους κάλεσαν για επίκληση ελπίζω να έχουμε ενημέρωση για το πόσοι έκαναν.
Επισκέπτης

Mancini έγραψε: Κυρ Ιούλ 07, 2024 12:19 pm Καλησπέρα σε όλους, λέτε μόλις ολοκληρωθεί η β φάση να μάθουμε πόσοι έκαναν επίκληση;
Πάντως όλους τους κάλεσαν για επίκληση ελπίζω να έχουμε ενημέρωση για το πόσοι έκαναν.
Καλησπέρα φίλε μου, εγώ πιστεύω μόλις βγούνε τα προσωρινά αποτελεσματα εκεί θα δούμε πόσοι απορρίφθηκαν και πόσοι έμειναν και θα κάνουμε την πρόσθεση
Mancini
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Mancini »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιούλ 07, 2024 12:24 pm
Mancini έγραψε: Κυρ Ιούλ 07, 2024 12:19 pm Καλησπέρα σε όλους, λέτε μόλις ολοκληρωθεί η β φάση να μάθουμε πόσοι έκαναν επίκληση;
Καλησπέρα φίλε μου, εγώ πιστεύω μόλις βγούνε τα προσωρινά αποτελεσματα εκεί θα δούμε πόσοι απορρίφθηκαν και πόσοι έμειναν και θα κάνουμε την πρόσθεση
Πριν τα προσωρινά ο ΑΣΕΠ ενημερώνει για το πλήθος των αιτήσεων που υποψήφιοι έκαναν επίκληση;
Επισκέπτης

Νταξει οχι ολους αλλα τους περισσοτερους
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιούλ 07, 2024 1:30 pm
Νταξει οχι ολους αλλα τους περισσοτερους
Στους ΔΕ ρε φίλε τους κάλεσαν ολους
Mancini
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Mancini »

ΔΕ ΤΕ ΠΕ ΟΛΟΥΣ τους κάλεσαν για επίκληση
Kwlotoumpas

Δημοσίευση από Kwlotoumpas »

Εγώ στο πλήθος αιτήσεων του ΑΣΕΠ για την δημοτική αστυνομία και συγκεκριμένα στους ΔΕ είδα συνολικά 13.092 αιτήσεις και στην πρόσκληση υποβολής δικαιολογητικών είδα 12.945 άτομα. ΠΕ 5.626 στο πλήθος αιτήσεων και 5.532 για υποβολή δικαιολογητικών. ΤΕ 2.970 πλήθος αιτήσεων και 2.912 για υποβολή δικαιολογητικών. Τι παίζει;
Επισκέπτης

Παιδιά απλά βγήκαν οι πίνακες με τα μητρώα. Ο κάθε ένας έχει λάβει προσωπικό μήνυμα ή μέιλ δεν σημαίνει ότι όλοι σε αυτή τη λίστα καλέστηκαν! Απλά έβγαλαν μια γενική λίστα με αύξοντα αριθμό. Μπορεί να καλέστηκε άτομο που λόγω του αριθμού μητρώου του να είναι στο 10.000κατι κ άτομα που λόγω του μητρώου στο 3000κατι να μην έχει λάβει μήνυμα! Οποιος έλαβε μήνυμα προχωράει στην διαδικασία
Mancini
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Mancini »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιούλ 07, 2024 3:19 pm Παιδιά απλά βγήκαν οι πίνακες με τα μητρώα. Ο κάθε ένας έχει λάβει προσωπικό μήνυμα ή μέιλ δεν σημαίνει ότι όλοι σε αυτή τη λίστα καλέστηκαν! Απλά έβγαλαν μια γενική λίστα με αύξοντα αριθμό. Μπορεί να καλέστηκε άτομο που λόγω του αριθμού μητρώου του να είναι στο 10.000κατι κ άτομα που λόγω του μητρώου στο 3000κατι να μην έχει λάβει μήνυμα! Οποιος έλαβε μήνυμα προχωράει στην διαδικασία
Ξέρουμε αν όλοι έλαβαν μήνυμα; Ή κάποιοι που δεν έλαβαν καθόλου;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες