Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)
Re: Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)
Ρε παιδιά που στηρίζετε το γεγονός να καλέσουν τόσο σύντομα να στείλουμε δικαιολογητικά;
Πουθενά δεν το στηρίζουμε απλά έτσι το λέμε. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο.
Γιατί ρωτάς συνέχεια το ίδιο πράγμα ; Δεν θα αργήσει η διαδικασία είναι μέσω υπουργείου όχι ΑΣΕΠ.
Με πόσα μόρια πιστεύετε ότι μπορεί να είναι κάποιος που έχει δηλώσει όλη την Ελλάδα safe με επικουρία;
Κατά την γνώμη μου εάν κάποιος έχει δηλώσει 1 2 νομους η βάση του θα είναι 1000+++ εάν κάποιος έχει δηλώσει παντού πιστεύω από 900 και πάνω αρχίζει να έχει σοβαρές ελπίδες. Δεν το συζητω στα τελικά αποτελέσματα θα είναι εντελώς διαφορετικά η βάση θα πέσει κατακόρυφα.
Εγώ έχω 1131 μόρια αλλά δήλωσα μόνο Αθήνα και Πειραιά. Πιστεύω όμως ότι είμαι καλά.Dhmos33 έγραψε: Τρί Οκτ 31, 2023 10:43 pmΚατά την γνώμη μου εάν κάποιος έχει δηλώσει 1 2 νομους η βάση του θα είναι 1000+++ εάν κάποιος έχει δηλώσει παντού πιστεύω από 900 και πάνω αρχίζει να έχει σοβαρές ελπίδες. Δεν το συζητω στα τελικά αποτελέσματα θα είναι εντελώς διαφορετικά η βάση θα πέσει κατακόρυφα.
Για δε επικουρικό χωρίς εμπειρία με 660 που έχω πιστεύετε οκευ; Συν εντοπιότητα στον τόπομου
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Πείτε κανείς μόρια για ΠΕ μάγκες. Έχει κανείς καμία πρόβλεψη; Δεν γνωρίζω και αν υπήρχε κατηγορία ΠΕ σε παλαιότερες προκηρύξεις π. Χ 9κ κτλπ να ξέραμε κατά προσέγγιση.
Καλό μήνα να έχουμε και σύντομα νεότερα!
1) όταν λες 1000 ++++ εννοείς σε θέσεις με ΕΜΠ ή χωρίς ΕΜΠ;Dhmos33 έγραψε: Τρί Οκτ 31, 2023 10:43 pmΚατά την γνώμη μου εάν κάποιος έχει δηλώσει 1 2 νομους η βάση του θα είναι 1000+++ εάν κάποιος έχει δηλώσει παντού πιστεύω από 900 και πάνω αρχίζει να έχει σοβαρές ελπίδες. Δεν το συζητω στα τελικά αποτελέσματα θα είναι εντελώς διαφορετικά η βάση θα πέσει κατακόρυφα.
2) πώς ξέρεις που δήλωσε κάποιος; Ίσως στους 1-2 νομούς που δήλωσε νανε κ ενας νομός που δεν εχει ζήτηση κ εχουν χαμηλά οι αιτούντες σε αυτούς συγκεκριμένα τους 2 νομούς.
Κοίτα για να έχει κάποιος 1000+++ μιλάμε για θέσεις με εμπειρία. Αλλά πάλι είναι ανάλογα που δηλώνεις. Απλά αν έχεις δηλώσει σε πολλές περιοχές ανεβάζεις και τα ποσοστά σου.Pyr έγραψε: Τετ Νοέμ 01, 2023 10:10 am1) όταν λες 1000 ++++ εννοείς σε θέσεις με ΕΜΠ ή χωρίς ΕΜΠ;Dhmos33 έγραψε: Τρί Οκτ 31, 2023 10:43 pmΚατά την γνώμη μου εάν κάποιος έχει δηλώσει 1 2 νομους η βάση του θα είναι 1000+++ εάν κάποιος έχει δηλώσει παντού πιστεύω από 900 και πάνω αρχίζει να έχει σοβαρές ελπίδες. Δεν το συζητω στα τελικά αποτελέσματα θα είναι εντελώς διαφορετικά η βάση θα πέσει κατακόρυφα.
2) πώς ξέρεις που δήλωσε κάποιος; Ίσως στους 1-2 νομούς που δήλωσε νανε κ ενας νομός που δεν εχει ζήτηση κ εχουν χαμηλά οι αιτούντες σε αυτούς συγκεκριμένα τους 2 νομούς.
σε αυτά π λες συμφωνώ...Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 01, 2023 10:25 amΚοίτα για να έχει κάποιος 1000+++ μιλάμε για θέσεις με εμπειρία. Αλλά πάλι είναι ανάλογα που δηλώνεις. Απλά αν έχεις δηλώσει σε πολλές περιοχές ανεβάζεις και τα ποσοστά σου.Pyr έγραψε: Τετ Νοέμ 01, 2023 10:10 am1) όταν λες 1000 ++++ εννοείς σε θέσεις με ΕΜΠ ή χωρίς ΕΜΠ;Dhmos33 έγραψε: Τρί Οκτ 31, 2023 10:43 pm
Κατά την γνώμη μου εάν κάποιος έχει δηλώσει 1 2 νομους η βάση του θα είναι 1000+++ εάν κάποιος έχει δηλώσει παντού πιστεύω από 900 και πάνω αρχίζει να έχει σοβαρές ελπίδες. Δεν το συζητω στα τελικά αποτελέσματα θα είναι εντελώς διαφορετικά η βάση θα πέσει κατακόρυφα.
προφανώς μιλάει για θέσεις με εμπ οταν λεει 1000++++
επίσης όσες περισσότερες θέσεις δηλώνει κάποιος αυτονόητα ανεβάζει κ τις όποιες πιθανότητες του.
Το θέμα είναι ότι γενικά για θέσεις με εμπειρία θα παίξει από 1000 και πάνω αλλά στους τελικούς πίνακες θα πέσει και κάτω από το 800.Pyr έγραψε: Τετ Νοέμ 01, 2023 10:34 amσε αυτά π λες συμφωνώ...Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 01, 2023 10:25 amΚοίτα για να έχει κάποιος 1000+++ μιλάμε για θέσεις με εμπειρία. Αλλά πάλι είναι ανάλογα που δηλώνεις. Απλά αν έχεις δηλώσει σε πολλές περιοχές ανεβάζεις και τα ποσοστά σου.Pyr έγραψε: Τετ Νοέμ 01, 2023 10:10 am
1) όταν λες 1000 ++++ εννοείς σε θέσεις με ΕΜΠ ή χωρίς ΕΜΠ;
προφανώς μιλάει για θέσεις με εμπ οταν λεει 1000++++
επίσης όσες περισσότερες θέσεις δηλώνει κάποιος αυτονόητα ανεβάζει κ τις όποιες πιθανότητες του.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες