Επιτυχόντες προκήρυξης 9Κ/2021
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 85
Re: Επιτυχόντες προκήρυξης 9Κ/2021
Εδω στο στρατο οι καψιμιτζηδες εφτυναν μεσα στο καφε του Διοικητη, δε θα φτυνουν οι κρατουμενοι που ξερουν οτι μαγειρευουν γι αυτους που θα τους φυλανε;!
Δυστυχως θα μας φυγουν αρκετα λεφτα σε ντελιβερι αλλα τι να κανεις επιλογες ειναι αυτα, εγω προσωπικα δε προκειται να φαω απο τους κρατουμενους!
Δυστυχως θα μας φυγουν αρκετα λεφτα σε ντελιβερι αλλα τι να κανεις επιλογες ειναι αυτα, εγω προσωπικα δε προκειται να φαω απο τους κρατουμενους!
ΥΕΦΚΚ 2023
Συμφωνώ και εγώ αν είναι έτσι και όχι υπάλληλοι του καταστήματος κράτ. Αλλά ρε παιδιά συγνώμη …, γιατί τέτοια αντιμετώπιση και διαχωρισμός ; Στο προστασίας του πολίτη είμαστε όπως και οι ειδικοί φρουροί και ΣΦ κλπ … έσκουζε μια ζωή το σωματείο γιαυτο συνάδελφοι είμαστε όλοι το ίδιο εθνόσημο φοράμε αλλά όχι 401 ιατρική περίθαλψη όχι μεταγωγικά περιπολικά όχι μάχιμη 5ετια όχι εκλογικό επίδομα όχι ιδιες Υπηρεσιακές ταυτότητες όπως ΣΦ ΕΦ τπτ έχουν μείνει ότι είμαστε ακόμα στο δικαιοσύνης τι να πω…
Λογικα δεν ηθελαν να χαλασουν κονδυλι για να παρουν catering οπως στην ΟΠΠΙ!POL έγραψε: Κυρ Ιουν 18, 2023 12:59 pm Συμφωνώ και εγώ αν είναι έτσι και όχι υπάλληλοι του καταστήματος κράτ. Αλλά ρε παιδιά συγνώμη …, γιατί τέτοια αντιμετώπιση και διαχωρισμός ; Στο προστασίας του πολίτη είμαστε όπως και οι ειδικοί φρουροί και ΣΦ κλπ … έσκουζε μια ζωή το σωματείο γιαυτο συνάδελφοι είμαστε όλοι το ίδιο εθνόσημο φοράμε αλλά όχι 401 ιατρική περίθαλψη όχι μεταγωγικά περιπολικά όχι μάχιμη 5ετια όχι εκλογικό επίδομα όχι ιδιες Υπηρεσιακές ταυτότητες όπως ΣΦ ΕΦ τπτ έχουν μείνει ότι είμαστε ακόμα στο δικαιοσύνης τι να πω…![]()
Βεβαια και catering να ειχε θα θελαμε λεφτα να ξερεις, θα σου ζηταγαν στο τελος να δωσεις καποια λεφτα. Τωρα θα τα δινεις στο ντελιβερι!
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 44
Γτ στα σωματεία αντί να κάνουν κάτι καλό κοιτάνε πως να φάνε ο ένας τον άλλον. Το μόνο που έκαναν είναι για το 600€. Τώρα για τις ταυτότητες ένας έλεγε ότι εγώ δεν θέλω να δώσω τα προσωπικά δεδομένα μου στην εταιρεία που θα εκδόσει τις ταυτότητες και ότι είναι παράνομο για προσωπικά δεδομένα γιατί μπορεί να διαρευσουν και πολλά άλλα και με το δίκιο του... Δεν μπορούν να βάλουν κάποια πράγματα στην σειρά...
Καλα όταν έχει πίτσα, τυρόπιτες/ μακαρόνια με κιμά πατάτες φούρνου και άλλα ωραία φαγητά μη τρώτε εσείς. Εγώ θα τον τιμήσω τον ΑλγερινοΜαροκοΣομαλοΤινησιοΒουλγαροΡουμανο chef! Αλλιώς θα θέλουμε ένα κατοσταρικο την βδομάδα για φαγητά.
Εδώ τρώνε και οι εσωτερικοί ειδικά όταν έχει ωραία φαγητά μέσα (άτυπα βέβαια έτσι, δεν προβλέπεται), μη κάνετε έτσι. Γιατί ο ντελιβερας δεν μπορεί να φτύσει μέσα δηλαδή; Επίσης υπάρχει εσωτερικός στο πόστο του μαγειρείου που επιβλέπει. Ότι μπορεί να γίνει προφανώς και μπορεί να γίνει δεν λέω απλά μην το κάνουμε τραγικό. Επίσης στην θέση του αρχιμαγειρα είναι συνήθως κάποιοι "καλοί" κρατούμενοι, οποίος κατάλαβε κατάλαβε.
Και πολλά είπα βασικά...
* Οι εργαζόμενοι κρατούμενοι στις θέσεις του μαγειρείου περνάνε υγειονομικές εξετάσεις για να μπορούν να δουλέψουν εκεί. Δεν έχει κανένας τους μεταδοτικές αρρώστιες. Απλά να γνωρίζετε
Εδώ τρώνε και οι εσωτερικοί ειδικά όταν έχει ωραία φαγητά μέσα (άτυπα βέβαια έτσι, δεν προβλέπεται), μη κάνετε έτσι. Γιατί ο ντελιβερας δεν μπορεί να φτύσει μέσα δηλαδή; Επίσης υπάρχει εσωτερικός στο πόστο του μαγειρείου που επιβλέπει. Ότι μπορεί να γίνει προφανώς και μπορεί να γίνει δεν λέω απλά μην το κάνουμε τραγικό. Επίσης στην θέση του αρχιμαγειρα είναι συνήθως κάποιοι "καλοί" κρατούμενοι, οποίος κατάλαβε κατάλαβε.
Και πολλά είπα βασικά...
* Οι εργαζόμενοι κρατούμενοι στις θέσεις του μαγειρείου περνάνε υγειονομικές εξετάσεις για να μπορούν να δουλέψουν εκεί. Δεν έχει κανένας τους μεταδοτικές αρρώστιες. Απλά να γνωρίζετε
Εξωτερικός φρουρός σειρά 2023 (9Κ/2021)
Γραφική ύλη για τη σχολή προμηθευόμαστε εμείς ή πρέπει να πάρουμε μόνοι μας; Χειρόγραφα θα έχουμε ή θα μας δώσουν σημειώσεις εκείνοι?
Ενώ τα κετερινγκ που θα αναλάβουν να ταΐσουν τέτοιες σχολές έχουν μάγειρες με αστέρια μισελεν! Χτυπάνε τις τιμές στην ξεφτίλα και η ποιότητα είναι η χειρότερη Που μπορείς να συναντήσεις! Πολλές φορές το υπηρεσιακό φαγητό είναι κλάσης ανώτερο από αυτά τα κετερινγκ
Πολύ σωστό και αυτό που λες!Ef9k2021 έγραψε: Κυρ Ιουν 18, 2023 6:27 pm Ενώ τα κετερινγκ που θα αναλάβουν να ταΐσουν τέτοιες σχολές έχουν μάγειρες με αστέρια μισελεν! Χτυπάνε τις τιμές στην ξεφτίλα και η ποιότητα είναι η χειρότερη Που μπορείς να συναντήσεις! Πολλές φορές το υπηρεσιακό φαγητό είναι κλάσης ανώτερο από αυτά τα κετερινγκ

-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 85
Δεν ειναι θεμα ποιοτητας, ειναι θεμα καθαριοτητας!Garda έγραψε: Κυρ Ιουν 18, 2023 6:29 pmΠολύ σωστό και αυτό που λες!Ef9k2021 έγραψε: Κυρ Ιουν 18, 2023 6:27 pm Ενώ τα κετερινγκ που θα αναλάβουν να ταΐσουν τέτοιες σχολές έχουν μάγειρες με αστέρια μισελεν! Χτυπάνε τις τιμές στην ξεφτίλα και η ποιότητα είναι η χειρότερη Που μπορείς να συναντήσεις! Πολλές φορές το υπηρεσιακό φαγητό είναι κλάσης ανώτερο από αυτά τα κετερινγκ
![]()
Εσυ αν ησουν κρατουμενος και ηξερες οτι απο ιδιο φαγητο θα φανε και οι φρουροι που σε φυλανε, ισως εκανες διαφορα ''μαγικα''!
ΥΕΦΚΚ 2023
Εδώ δυστυχώς θα συμφωνήσω... Είτε για τους φρουρούς είτε για τους συγκρατούμενους τους, καθαριότητα 0. Μπορούν να μιλήσουν αρκετοί ειδικά εσωτερικοί 6κ/9κ που υπάρχουν εδώ αλλά δεν μιλάνε όταν πρέπει σε αυτά που γνωρίζουν από πρώτο χέρι να μας πουν ακριβώς! Εγώ ότι ξέρω και λέω το έχω πει είναι από παλιά σειρά εσωτερικου!Sicario έγραψε: Κυρ Ιουν 18, 2023 6:32 pm Δεν ειναι θεμα ποιοτητας, ειναι θεμα καθαριοτητας!
Εσυ αν ησουν κρατουμενος και ηξερες οτι απο ιδιο φαγητο θα φανε και οι φρουροι που σε φυλανε, ισως εκανες διαφορα ''μαγικα''!
Αλλά έτσι έχουν τα πράγματα, οποίος έχει την οικονομική ευχέρεια ας τρώει κάθε μέρα από έξω!
Όσον αφορά περί φαγητού σαφώς είναι μία εύκολη λύση και δωρεάν προς εμάς, φυσικά όποιος έχει την οικονομική δυνατότητα μπορεί να παραγγέλνει απ' έξω κάθε μέρα.
Επίσης αν πάμε 3 Ιουλίου με το καλό, λογικά δε πρέπει στην εβδομάδα που μας έρχεται να μας έρθει ένα email; Πάντως σίγουρα θα είναι ο Ιούλιος που θα πάμε εκπαίδευση και από Σεπτέμβρη στις υπηρεσίες.
Επίσης αν πάμε 3 Ιουλίου με το καλό, λογικά δε πρέπει στην εβδομάδα που μας έρχεται να μας έρθει ένα email; Πάντως σίγουρα θα είναι ο Ιούλιος που θα πάμε εκπαίδευση και από Σεπτέμβρη στις υπηρεσίες.
Παιδιά θα χρειαστούμε γραφική ύλη; Θα κρατάμε σημειώσεις χειρόγραφες, θα μας δώσουν φωτοτυπίες,usb; Πώς θα είναι ακριβώς η θεωρητική ύλη?
Καλησπέρα... Τούτο εδώ λέτε να είναι για την ύλη των εξωτερικών;
https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A828%CE ... nline=true
https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A828%CE ... nline=true
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες