Διαδικασία υποβολής αιτήσεων (9Κ/2021)
Το θέμα δεν είναι μόνο τι μόρια έχουμε αλλά και τι επιλογές έχουμε κάνει.Αν δηλαδή έχουμε δηλώσει 5 φυλακές και έχουμε 950 μόρια και αυτοι που έχουν δηλώσει τις 5 έχουν περισσότερα μόρια από εμένα τότε μένω απ' έξω αφού δεν έχω δηλώσει άλλες περιοχές και ας έχω 950 μόρια και η βάση είναι 921 πχ
Γι'αυτό καλό ήταν να δηλωθούν όλες όχι μόνο 5 για παράδειγμα...
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 31
Εγώ είμαι περασμένος στην 6κ, αλλά με ενδιαφέρει το αντικείμενο της φύλαξης γι'αυτό κ μιλάω και σε άλλες προκυρηξεις.lamdar92 έγραψε:[Δυστυχώς πρώτα όλη βλέπουμε τον κώλο μας και μετά να είναι όλα καλά. Όταν δεις το όνομα σου μέσα πίστεψε με ελάχιστα θα σε νοιάζει ποιος άλλος είναι μέσα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Δεκ 03, 2021 6:56 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Με 538 μόρια έχω έστω και λίγες πιθανότητες για πόλη με εντοπιοτητα;
Του 90 έγραψε:Το θέμα δεν είναι μόνο τι μόρια έχουμε αλλά και τι επιλογές έχουμε κάνει.Αν δηλαδή έχουμε δηλώσει 5 φυλακές και έχουμε 950 μόρια και αυτοι που έχουν δηλώσει τις 5 έχουν περισσότερα μόρια από εμένα τότε μένω απ' έξω αφού δεν έχω δηλώσει άλλες περιοχές και ας έχω 950 μόρια και η βάση είναι 921 πχ
Όσες περισσότερες δηλώνεις τόσο μειώνεται η βάση άμα δηλώσεις τα πάντα πηστευω με ένα 800ρι με εμπειρία κάτι μπορεί γίνει
αν εχεις εντοπιοτητα ναιnikos521 έγραψε:Με 538 μόρια έχω έστω και λίγες πιθανότητες για πόλη με εντοπιοτητα;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 129
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Συμφωνώ όμως σε ένα πράγμα που είπε ο Player, ασχέτως τον αριθμό των αιτήσεων 500-700 άτομα να βρεθούν από Β επικ με μόρια 800+ όλα ανατρέπονται.
geomp έγραψε:Συμφωνώ όμως σε ένα πράγμα που είπε ο Player, ασχέτως τον αριθμό των αιτήσεων 500-700 άτομα να βρεθούν από Β επικ με μόρια 800+ όλα ανατρέπονται.
Εγώ έχω 800 + ελπίζω να μπω κάπου δήλωσα παντού!
Παιδιά εγώ έβαλα στο μητρώο το απολυτήριο λυκείου στη κατηγορία άλλο. Θα υπάρχει προβλημα λέτε;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 106
ydneas έγραψε:Παιδιά εγώ έβαλα στο μητρώο το απολυτήριο λυκείου στη κατηγορία άλλο. Θα υπάρχει προβλημα λέτε;
Λογικά δεν θα έχεις... Παλιά ήταν αυστηρός πολύ τώρα δεν νομίζω να σε βγάλουν εκτός για αυτό...
lamdar92 έγραψε:ydneas έγραψε:Παιδιά εγώ έβαλα στο μητρώο το απολυτήριο λυκείου στη κατηγορία άλλο. Θα υπάρχει προβλημα λέτε;
Λογικά δεν θα έχεις... Παλιά ήταν αυστηρός πολύ τώρα δεν νομίζω να σε βγάλουν εκτός για αυτό...
Καλά πήγε και αυτό!
πιστεύεις θα έχω πρόβλημα;Stavris92 έγραψε:Καλά πήγε και αυτό!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Δεκ 03, 2021 8:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ydneas έγραψε:πιστεύεις θα έχω πρόβλημα;
Δεν είναι κάτι σοβαρό θεωρώ αλλά! ΑΣΕΠ είναι αυτός. Το καλύτερο θα ήταν να μην έκανες κανένα λάθος!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Δεκ 03, 2021 8:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παιδιά 14.8 απολυτήριο λυκείου και αγγλικά lower. Αναπηρία συζύγου συμμετέχω στην ειδική κατηγορία εκεί έχω πιθανότητες;
Puros έγραψε:Παιδιά 14.8 απολυτήριο λυκείου και αγγλικά lower. Αναπηρία συζύγου συμμετέχω στην ειδική κατηγορία εκεί έχω πιθανότητες;
Πόσο χρονών είσαι ;
31Stavris92 έγραψε:Puros έγραψε:Παιδιά 14.8 απολυτήριο λυκείου και αγγλικά lower. Αναπηρία συζύγου συμμετέχω στην ειδική κατηγορία εκεί έχω πιθανότητες;
Πόσο χρονών είσαι ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες