Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Tsakalos13
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Tsakalos13 »

*Εννοειτε
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 128

Δημοσίευση από Gpap95 »

ΕΛ. ΑΣ έγραψε:
Coyote έγραψε:Ακομα εξεταζουν τα ονοματα και τα στοιχεια οπως διασταυρωση δικαιολογητικων και μοριοδοτηση να ξερετε. Αυτην την πληροφορια ειχα σημερα, νωρις το απογευμα, απο μια αξιωματικο της διευθυνσης Αθηνων. Αναμονη παιδες... Μπορει οντως να παει και ως το τελος του μηνα.
ετσι είναι όπως τα λες δικαιολογητικά ζητάνε κλπ ακόμα.
Από ποιον να ζητήσουν δικαιολογητικά και τι είδους δικαιολογητικά; Τι είναι αυτά που λέτε μωρέ παιδιά!

Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από EcoMike »

Ξερολα grap χαλάρωσε, αυτή τη στιγμή ελέγχουν τη γνησιότητα των δικαιολογητικών!
Ktls
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Ktls »

Παιδιά ή εγώ έχω καταλάβει λάθος ή όλοι εσείς. Γιατί αυτό με την γνησιότητα εμένα ο αξιωματικός τα κοίταξε εκείνη την μέρα που είχα κάνει τα χαρτιά. Οπότε μου φαίνεται λέτε λίγο ότι να νια εδώ μέσα
Άβαταρ μέλους
Greekwarrior1
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Greekwarrior1 »

Εδω καποιοι ήξεραν τα αποτελεσματα μια μερα μετα το τελος της υποβολης των αιτήσεων Εικόνα
Panellas93
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από Panellas93 »

Σε λίγες μέρες τελειωνει το μαρτύριο
DiegoMaradona
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από DiegoMaradona »

Καλησπέρα,

Ισχύει αυτό που είπε παραπάνω το παλικάρι.

Την Παρασκευή με πήραν τηλέφωνο για διευθέτηση ενός θέματος με ένα από τα δικαιολογητικά (όχι για τη γνησιότητα).

Φυσιολογικά σε αυτό το στάδιο βρίσκεται η διαδικασία ακόμα.

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

EcoMike έγραψε:Ξερολα grap χαλάρωσε, αυτή τη στιγμή ελέγχουν τη γνησιότητα των δικαιολογητικών!
Ποια γνησιότητα βρε άσχετε; Αυτά τα ελέγχουν σε δεύτερη φάση όπως γίνεται σε όλες τις προκηρύξεις. Ξέρεις πόσους μήνες χρειάζεται για να ελέγξουν ενα-ενα χαρτί από τον κάθε υποψήφιο; Ξέρεις σε πόσες πλατφόρμες πρέπει να μπουν για να ελέγξουν το κάθε κωδικό πρωτοκόλλου; Αν ήταν έτσι θα έβγαιναν οι πίνακες το 22. Το 19 έχω ξαναπεί ότι διωξανε άτομο επειδή είχε πλαστό χαρτί αλλά τον διωξανε μετά από 7 8 μήνες και ενώ ήταν στην υπηρεσία. Ελέγχουν τη γνησιότητα λέει. Άσχετε!

Άβαταρ μέλους
Greekwarrior1
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Greekwarrior1 »

Gpap95 έγραψε:
EcoMike έγραψε:Ξερολα grap χαλάρωσε, αυτή τη στιγμή ελέγχουν τη γνησιότητα των δικαιολογητικών!
Ποια γνησιότητα βρε άσχετε; Αυτά τα ελέγχουν σε δεύτερη φάση όπως γίνεται σε όλες τις προκηρύξεις. Ξέρεις πόσους μήνες χρειάζεται για να ελέγξουν ενα-ενα χαρτί από τον κάθε υποψήφιο; Ξέρεις σε πόσες πλατφόρμες πρέπει να μπουν για να ελέγξουν το κάθε κωδικό πρωτοκόλλου; Αν ήταν έτσι θα έβγαιναν οι πίνακες το 22. Το 19 έχω ξαναπεί ότι διωξανε άτομο επειδή είχε πλαστό χαρτί αλλά τον διωξανε μετά από 7 8 μήνες και ενώ ήταν στην υπηρεσία. Ελέγχουν τη γνησιότητα λέει. Άσχετε!

Εχεις δικιο. Ετσι γινεται η διαδικασια αυτη θελει χρονο

Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 23
Ενδιαφέροντα: ΕΦ

Δημοσίευση από Coyote »

Ειναι σε φαση επεξεργασιας. Περεταιρω πληροφοριες δεν μου ειπανε, ουτε και εγω επεμεινα απο μεριας μου ασφαλως, διοτι η εν λογω κυρια μπυ εκανε εξυπηρετηση (δεν ηταν στον τομεα της η συγκεκριμενη προκυρηξη). Μου ειπε επι λεξη οτι εξεταζοντε ακομα τα δικαιολογητικα. Το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ μου συμπερασμα ειναι οτι εχουν βγει οι επιτυχοντες-επιλαχοντες και εξεταζοντε τα δικαιολογητικα ως προς επαληθευση και αναρτηση στους προσωρινους πινακες. Πολυ πιθανο να βγουν εως και την Παρασκευη τα αποτελεσματα αλλα δεν αποκλειεται να παει και ως το τελος του μηνα.
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από EcoMike »

Είσαι κατάχαζος, ο πρώτος που θα τις τρώει είσαι! Μία απάντηση για όλα, θα είναι μια φάπα που θα τρως ξερολα!

DiegoMaradona
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από DiegoMaradona »

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς ποια διαδικασία Πρέπει να ακολουθήσει κάποιος για να κάνει ένσταση;

Ευχαριστώ

Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 23
Ενδιαφέροντα: ΕΦ

Δημοσίευση από Coyote »

Αυτο ειναι και το λογικο θεωρω διοτι δεν εχει πεσει και πουθενα τηλεφωνο για ισοβαθμια. Το τρεχουν πιο αργα και απο διαγωνισμο ΑΣΕΠ αυτο εχω να πω.
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

EcoMike έγραψε:Είσαι κατάχαζος, ο πρώτος που θα τις τρώει είσαι!Μία απάντηση για όλα, θα είναι μια φάπα που θα τρως ξερολα!

Δε θέλει μαθηματικά για να σκεφτείς ότι αυτό που λες είναι αρκετά χρονοβόρο και γίνεται σε βάθος μηνών! Κακως ασχολούμαι ακόμα με εσένα. Καλό βράδυ να έχεις!

Panellas93
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από Panellas93 »

Τζάμπα κοκορομαχία που στην ουσία και οι δυο λέτε κάποια πράγματα ορθά .. Αρχικα οι επιτυχόντες έχουν βγει εδώ και μέρες ..Δεύτερον μπορεί το θέμα ν ναι στους επιλαχόντες .. Κανείς δεν ξέρει για την αργοπορία .. Υπομονή ..

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες