Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ETH-EP-PYR
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 139

Δημοσίευση από ETH-EP-PYR »

Rad σε όλο το δημόσιο όταν βγαίνει μια προκήρυξη έχει τα άτομα που πέρασαν και όλοι οι άλλοι είναι επιλαχόντες με σειρά! Μέχρι να βγει καινούργια προκήρυξη ισχύουν οι πίνακες επιλαχόντων της τελευταίας! Μόνο όταν βγει καινούργια προκήρυξη σβήνει ο τελευταίος πίνακας και την θέση του παίρνει ο καινουργιος!

Γενικά Υπάρχει πιθανότητα λοιπόν να μην καλέσει επιλαχόντες ώστε να μην καλύψει τα ετήσια κενά που δημιουργούνται και μετά πχ από 3 χρόνια να βγάλει προκήρυξη!

Για αυτό δίνει πλέον στο ΑΠΣ την δυνατότητα εφόσον το επιθυμεί να καλεί επιλαχόντες για να καλύπτει τα κενά! Πχ αν κάθε χρόνο χρειάζεται 2500 άτομα θα παίρνει συνέχεια από επιλαχόντες μέχρι να αποφασίσει η κυβέρνηση να βγάλει νέα προκήρυξη!

Υγ ελπίζω να τα έγραψα καλά και κατανοητά και να μην σας μπέρδεψα και άλλο :)

Κ.Δ.ΑΛ.
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Κ.Δ.ΑΛ. »

Μάγκες υπάρχει ενημέρωση ότι είδη οι σταθμοί έχουν ξεκινήσει να ενημερώνουν επιλαχόντες του 20 για κάλυψη είδη υπάρχοντων κενών. Όποτε όσοι είστε σε καλές θέσει και έχει κενά Ο σταθμός τότε θα σας ενημερώσουν έγκαιρα. Να σηκώνετε τηλέφωνα μηπως είστε τυχεροί. Σας το εύχομαι μάγκες.
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 269

Δημοσίευση από Predator »

Αμφιβάλλω παρα πολύ για αυτό που λες ... Από τώρα να παίρνουν επιλαχόντες ; Δεν παίζει να ισχύει κάτι τέτοιο ...2 μαη υπογράφουν οι εποχικοί τότε ξεκινάνε κ έχουν μια εικόνα τι γίνεται ... Αποκλείεται. Κ προκήρυξη θα βγει να ξέρετε!
Βμκκ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Βμκκ »

Χαχαχααχ ρε τ διαβάζουμε εδώ μέσα... Ναι άρχισαν να παίρνουν τηλ επιλαχοντες χωρίς συμπληρωματικη.
Κ.Δ.ΑΛ.
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Κ.Δ.ΑΛ. »

Ενημέρωση υπάρχει από σαιτ εποχικών πυροσβεστών από συνδικάτο. Αυτό διάβασα και γενικά δεν γράφει βλακείες γενικα. Τεσπα. Απλα΄ενημέρωσα αυτό που διάβασα. Και ναι γιατί πρέπει να περασουν ιατρικα αθλήματα και εκπαίδευση που κρατεί 3 με 4 βδομάδες. Οπότε λογικό μ φαίνεται ωστε μεσα μαιου αντε 1η ιουνίου να ξεκινήσουν...
Άβαταρ μέλους
georgios03geor
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 142

Δημοσίευση από georgios03geor »

Το είδα κ γω το γράψανε στην σελίδα των εποχικών στο φέισμπουκ. Προφανώς θα ισχύει δεν νομίζω να ανεβάζουν Ότι να ναι. Αν καλούν από τώρα προφανώς ξέρουν κ τα ως τώρα κενά. Πως θα γίνει να μάθουμε λέπτομερειες
Gg
Κ.Δ.ΑΛ.
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Κ.Δ.ΑΛ. »

Γιώργο από ότι έμαθα απο σταθμους (οχι όλους) έπαιρναν τηλ όσους ήταν περσινοί εποχικοί και τους ρώταγνα γενικά απο τους σταθμούς τι θα κάνουν του χρόνου ωστε να ξέρουν. Και δεν μιλάμε για σταθμους που εχουν 50 ατομα. Εχουν 5 με 6 εποχικούς το πολύ. Μόνο η Αττικη το πεζοπόρο που είμαι εχει πολλά ατομα. Γυρο στα 100 κατι εποχικούς. Εμάς δεν μας εχουν ρωτήσει ακόμα βέβαια. Αλλά πιστεύω σύντομα θα μας ενημερώσουν και εμάς. Παραπάνω πληροφορίες δεν έχω ακόμα
Άβαταρ μέλους
georgios03geor

Κατάλαβα. Σιγά σιγά θα θα πάρουν κ άλλους φανταζομαι. Ισως ρώτησαν σε απομακρυσμένα μέρη που δεν κάθεται ο κόσμος κ φεύγει. Σε ευχαριστώ
Gg
Κ.Δ.ΑΛ.
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Κ.Δ.ΑΛ. »

Φαντάζομαι ναι γιατί ακούγετε ότι τα ιατρικά που θα περάσουμε θα είναι μεσα Απρίλη όπότε γενικώς περιμένουμε τηλ... Να φανταστώ είσαι κι εσύ εποχικόςη όχι?
Άβαταρ μέλους
georgios03geor

Όχι επιλαχών είμαι από πέρσι θεσσαλονικη. Ότι νέα έχεις να μας ενημερώνεις
Gg
Κ.Δ.ΑΛ.
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Κ.Δ.ΑΛ. »

Σου εύχομαι φίλε μου να έχει κενά ώστε να μπείς.
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 269

Δημοσίευση από Predator »

Και πάλι αυτό δεν επηρεάζει εάν θα βγει προκήρυξη ή όχι ... Εφόσον ξέρουν από τώρα κάποια πράγματα πράττουν αναλόγως ... Ξαναλέω δεν επηρεάζει αυτό εάν θα βγει πορκηρυξη επίσης προκήρυξη φέτος δεν θα έβγαινε για να καλυφθούν κενά από πέρσι κ πρόπερσι. Με βάση τους 2500 του έλειπαν από τώρα άτομα εγώ ξέρω ότι θέλουν περίπου αλλά χιλια άτομα. Είδωμεν
Kwnstantinos k

Δημοσίευση από Kwnstantinos k »

georgios03geor έγραψε:Όχι επιλαχών είμαι από πέρσι θεσσαλονικη. Ότι νέα έχεις να μας ενημερώνεις
Γιώργο τι θέση έχεις ως επιλαχών;

Άβαταρ μέλους
georgios03geor

Σε ευχαριστώ κδαλ. Αρκετά μακρια είμαι εγώ φίλε στο 90 κοντά ξέρω ότι δεν υπάρχουν πολλές έλπιδες αλλά ελπίζω φίλε Κωνσταντίνε. Εσυ είσαι θεσσαλονικη επιλαχών η εποχικός;
Gg
Pkato
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από Pkato »

Καλησπέρα ΚΔΑΛ. Απο ότι κατάλαβα είσαι Δυτική Αττική στο πεζοπόρο. Μέχρι τι νούμερο μπορεί να ελπίζει ένας επιλαχών οδηγός στη Δυτική Αττική. Πες μου την αλήθεια όσο σκληρή και αν είναι Εικόνα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες