Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
- GreekMarines11
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 123
Γιατί εγώ θέλω να δωσω και κου είπαν ότι τώρα δεν γίνεται τίποτα ακόμα
Ydneas ολοι αυτοι που λες τους βρισκουν παντα εστω και μετα απο χρονια αλλα τους βρισκουν και τους μαμανε νομικα αλλα και με τα λεφτα που επιστρεφουν!
τι εννοείς; ειναι κάποια άτομα συνήθως..GreekMarines11 έγραψε:Και αυτοί που πάνε να δώσουν και δίνουν καθηγητές πως τους πιάνουν ;
- GreekMarines11
- Αρχιλοχίας
Εγώ αυτά δυσκολεύομαι να τα πιστέψω! Πως γίνεται να πάνε να δίνουν άλλοι γι αυτούς και να τους πιάνουν κιόλας
μα λέμε ότι αυτούς δεν τους πιάνουν.. αφού φαίνεται ότι δώσανε κανονικά...GreekMarines11 έγραψε:Εγώ αυτά δυσκολεύομαι να τα πιστέψω! Πως γίνεται να πάνε να δίνουν άλλοι γι αυτούς και να τους πιάνουν κιόλας
Αφου εκεινη την ωρα ελεγχουν τη ταυτοτητα σου που δινεις εξεταση, να δουν αν συμβαδιζει με τα στοιχεια της αιτησης. Και το πτυχιο στο ιδιο ονομα βγαινει!
- GreekMarines11
- Αρχιλοχίας
Και που πάμε εμείς ρε ***** το να μπούμε ; Άμα υπάρχον τέτοια πράγματα και να βγει πάλι δεν ξέρουμε αν θα είμαστε μέσα
Λοιπόν εμένα μπήκαν 2-3 φίλοι μου έτσι... κάναν αίτηση κανονικά με τη ταυτότητα.. μπήκαν σε τμήμα... πήγαν τη μέρα των εξετάσεων.. δώσαμε ταυτότητα μπήκανε μέσα στη τάξη βάλανε στοιχεία τα πάντα... και απλά ήταν μέσα δύο άτομα που τα λυνανε και καλά επιτήρηση... αλλά ήμουν φαντάρος το καλοκαίρι και μετά βαραγα το κεφάλι μου στο τοίχο
- GreekMarines11
- Αρχιλοχίας
Κοίταξε να δεις ρε φίλε τι γίνεται! Τι να πω ρε αλάνια τότε πρέπει να βγάλουμε ότι υπάρχει από δίπλωμα αλλιώς δεν βλέπω τρόπο να πάρουμε μόρια
Εννοεις οτι οι επιτηρητες εκεινη την ωρα ελυναν τα γραπτα των φιλων σου; Πως γινεται αυτο;
όχι γραπτά .. πολλαπληςRanger94 έγραψε:Εννοεις οτι οι επιτηρητες εκεινη την ωρα ελυναν τα γραπτα των φιλων σου; Πως γινεται αυτο;
Παιδιά μια γνώμη... εγώ έχω 2420 ... ξεκινάω μαθήματα για μηχανή και φορτηγό.. πόσο θα πάω; προφισιενσι από ότι βλέπω δε προλαβαίνω να βγάλω... και ούτε θέλω να διακινδυνεύσω να πληρώσω.. τι λετε
Εύχομαι όποιος μπήκε έτσι με πλαστά να χάσει τν. θεση του
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 85
ydneas έγραψε:όχι γραπτά .. πολλαπληςRanger94 έγραψε:Εννοεις οτι οι επιτηρητες εκεινη την ωρα ελυναν τα γραπτα των φιλων σου; Πως γινεται αυτο;
Οπότε φάνηκε κανονικά ότι δώσανε και πήρανε τι χαρτί;
Καλα ρεε φιλε και οι αλλοι μεσα στην αιθουσα δεν ειπαν ωπα τι κανετε εκει; Επισης οι επιτηρητες εκατσαν εκεινη την ωρα και διαβαζαν τα θεματα για να απαντανε;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες