Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
- Bill95
- Δεκανέας - Έφεδρος

- Posts in topic: 43
Οι ενστάσεις τελειώνουν στις 5 Μαρτίου, πρεπει να βγουν οι τελικοι πινακες και μετα τα αθληματα, αρα δυσκολα μεχρι τις 7, εγω θα λεγα τελη μαρτιου.
-
Goudi98
Καλησπέρα παιδιά, μόλις παρέλαβα το παραπεμπτικό για να περασω γιατρούς τους 400 του Έβρου. Μένω Ορεστιάδα μπορώ να πάω στο κέντρο υγείας της πόλης ή πρέπει να πάω στο νοσοκομείο του Διδυμότειχού; Επίσης στο παραπεμπτικό στην πίσω σελίδα γράφει βεβαιώνεται το ιδιοχειρο της υπογραφής των γνωματευοντων γιατρών του νοσοκομείου. Εάν κάνω κάποιες εξετάσεις στο κέντρο υγείας και κάποιες στο νοσοκομείο λέτε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Ποιός πρέπει να υπογράψει σε αυτή την περίπτωση η Γραμματεία του κέντρου υγείας; Του νοσοκομείο του Διδυμότειχού; Και τα δύο; Όποιος ξέρει ας απαντήσει παρακαλώ.
-
fsafsa
QUOTE=Εξολοθρευτης]
Είμαι ΕΦ και μπήκα στο σώμα το 2011, συνέχισε τις θεωρίες σου, ποτέ δεν είπα για κομάντος και εκπαιδεύσεις εσύ τα βγάζεις από το μυαλό σου και επειδή εσύ δεν μπορείς να μπεις στο σώμα όποιος άλλος μπαίνει είναι αυτομάτως μισθοφόρος κτλπ.
Και για να ξέρεις υπάρχουν αστυφύλακες σε μάχιμες υπηρεσίες και είναι συνάδελφοι που αξίζουν τον σεβασμό του καθένα, εσύ τώρα με τι ύφος πετάς την μια βλακεία μετά την άλλη ένας θεός ξέρει.
Με αυτά τα μυαλά αν περάσεις ποτέ στην αστυνομία και το παίζεις ιστορία θα τρως τα πρόστιμα και τις ποινές πριν καν πατήσεις το πόδι σου στην υπηρεσία.
Fsasa έγραψε:Εσυ ως τη μιλας ως συνδικαληστης της ΠΟΑΣΥ. Αν εισαι ΕΦ και δεν σε ικανοπιησε η εκπαιδευση παραιτησου. Εγω βλεπω μεσα σε 6 μηνες +1500 αστυνομικο πρωσοπικο αν αυτες οι θεσεις πηγαιναν στην αστυφλακων τωρα θα ειμασταν στην αναμονη. Ασε που τωρα ζηταει αλλους 1200 οι οπιοι θα πανε στην παραμεθωριο πως θα καληπτωντουσαν αυτες οι θεσεις απο την αστυφυλακων σε δυο χρονια απο τωρα θα πουμε στον κοσμο να περιμενει να βγουν τα comando της αστυφλακων. Ειμαι εργαζομενος στον ιδιωτικο τομεα 23 ετων. Εσυ θα εισαι ενας επιτυχων των αστυφυλακων που επειδη δεν περασε στης πρωτες του επιλογες μπηκες για τον μσθο.Εξολοθρευτης έγραψε:fsafsaΤοσα ξερεις τοσα λες συγκρινεται ο ειδικοδυναμιτης με διπλωμα αυτοκινητου μηχανης με εναν 18 που επιδη δεν περασε στης πρωτες του επιλογες μπηκε στην αστυφυλακων με μονο σκοπο την επαγελματικη αποκατασταση τον μισθο δηλαδη. Ακομα και αν παρουμαι ως δεδομενο οτι και οι δυο μπαινουν για το μισθο απο τη μια εχεις τον ετοιμοπολεμο ΕΦ και απο την αλλη εναν αστυφυλακα με μια υποθεται καλυτερη εκπαιδευση. Για της πανεληνιες δεν θα επρεπαι να εχουν καμια σχεση με τα σωματα ασφαλειας. Ο διαγωνισμος τον ΕΦ ηταν 100% δικαιος και αξιοκρατικος και στο λεω με καθε βεβαιοτητα γιατι ο πατερας ενος φιλου μου που ρηξαμαι τα χαρτια αυτος εχει 2100 ειναι ανωτερος αξιωματικος εν υπηρεσια δεν μπορουσες να βαλεις χερι στην μοριοδοτηση.
Ούτε στις πανελλήνιες μπαίνει χέρι στα μόρια, στο ξαναλέω οι ειδικές δυνάμεις δεν μου λένε τίποτα, βύσμα μπορεί να την βγάλει 7 μήνες στο Πεύκο, στον Αυλώνα η στην 13ΔΕΕ, τα διπλώματα δεν σε κάνουν και σωστό οδηγό και εγώ στην τελική μιλάω από εμπειρία εσύ ως τι ακριβώς μιλάς ; Ως παρατηρητής ;2 μήνες εκπαιδευση στην σχολή και 2 μήνες πρακτική σε τμήμα δεν σε κάνουν αστυνομικό αλλά εσύ δεν μπορείς να το καταλάβεις και ούτε πρόκειται.
Είμαι ΕΦ και μπήκα στο σώμα το 2011, συνέχισε τις θεωρίες σου, ποτέ δεν είπα για κομάντος και εκπαιδεύσεις εσύ τα βγάζεις από το μυαλό σου και επειδή εσύ δεν μπορείς να μπεις στο σώμα όποιος άλλος μπαίνει είναι αυτομάτως μισθοφόρος κτλπ.
Και για να ξέρεις υπάρχουν αστυφύλακες σε μάχιμες υπηρεσίες και είναι συνάδελφοι που αξίζουν τον σεβασμό του καθένα, εσύ τώρα με τι ύφος πετάς την μια βλακεία μετά την άλλη ένας θεός ξέρει.
Με αυτά τα μυαλά αν περάσεις ποτέ στην αστυνομία και το παίζεις ιστορία θα τρως τα πρόστιμα και τις ποινές πριν καν πατήσεις το πόδι σου στην υπηρεσία.
-
gxar8214
Παιδια καλησπερα μια ερωτηση ξερει κανεις σας αν εχει αλλαξει κατι στα νησια σχετικα με την εντοπιοτητα; Υπαρχει περιπτωση να μπορουν ολοι να κανουν τα χαρτια τους;
-
Loocoos95
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 15
Μακάρι να είναι όντως ετσι να έχουμε χρόνο να ταχτοποιησουμε τις δουλειέας μας πριν φυγουμε
-
StefanosPap
- Δεκανέας - Έφεδρος

- Posts in topic: 20
Δεν τους κάλεσαν όλους σήμερα, λογικά το πηγαίνουν ονομαστικά, οπότε Μαρία μην αγχώνεσαι που δεν σε κάλεσαν, μπορεί να σε καλέσουν τις επόμενες μέρες, είμαι επιτυχών κ δεν με κάλεσαν ακόμα.
-
Μαρια
Να αλλά βρε παιδί μ οκ δεν με κάλεσαν αλλά είμαι στην 550 θέση.. υπάρχει περίπτωση να καλέσουν ; Να μην περάσουν πολλά παιδιά στα αθλήματα η λόγω τατουάζ να κοπούν και να έρθει η δικιά μ Σειρά ; Μετά από 150 θέσεις ;
-
Ανδρεας
Παιδια λετε να ανοιξουν οι θεσεις για τα νησια και για αυτους που δεν εχουν εντοπιοτητα;
-
Hungrier
Ναι αδερφέ μου, μονο 300 άτομα κάνανε αίτηση, σίγουρα θα ανοίξουν 😋
-
Chrys92
Καλημέρα σε ολους. Επειδή διαβάζω πολλά, η προκήρυξη λέει πως στις προκαταρκτικές εξετάσεις θα κληθούν οι επιτυχόντες καθε κατηγορίας συν ενα 30%. Πχ από Α' κατηγορία θα κληθούν οι 304 συν 91 επιλαχόντες.
Μόνο 300 άτομα και θέλει 800; Χαχα με σηβασει δν πάει κανείς τέλος!
-
Εξολοθρευτης
300 αιτησεις για 800 χαχα θυμιζει ΟΒΑ 2017. Λεται να γινει κατι τετοιο και στης 180 θεσεις της Αττικης.
-
Liontarina
- Ταγματάρχης

- Posts in topic: 2
Δεν είναι μόνο η σύμβαση.Μαυρος94 έγραψε:Μόνο 300 άτομα και θέλει 800; Χαχα με σηβασει δν πάει κανείς τέλος!
Στις υπόλοιπες προκήρυξεις γινεται πανικος για 8μηνα.
Σήμερα πέρασα από το ΚΕΠ και γινόταν της τρελής με τα χαρτιά μόνιμης κατοικίας για να μπουν στο λοιπό επικουρικό που άνοιξε. Για θέσεις δηλαδή που δεν ξέρεις αν θα βγουν κιόλας.
Δεν κάνει ο κόσμος τα χαρτιά του για συνοριοφύλακες γιατί ξέρουν τι γίνεται εδώ και υπάρχει θέμα με τα κλειστά κέντρα που θέλουν να κανουν.
Τα κανάλια δεν δειξαν τίποτα.
Δν έχεις άδικο σε αυτό. Τότε θα πάρει και κόσμο εκτός τον περιοχων εκεί!
-
Liontarina
- Ταγματάρχης

- Posts in topic: 2
Ίσως, ας μην προτρεχουμε όμως. Σε λίγο καιρό θα ξέρουμε.Μαυρος94 έγραψε:Δν έχεις άδικο σε αυτό. Τότε θα πάρει και κόσμο εκτός τον περιοχων εκεί!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης