Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου (2020)

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Ασαρκος
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Ασαρκος »

xristos1925 έγραψε:Ναι. Συμπληρωνεις τα στοιχεια σου στην σελιδα και εισαι ενταξει... Το πληρες ειναι μονο για σενα καθως και οσους εχουν τελειωσει κανονικα στρατο Ι1 ή Ι2 που θελουν να μπουν σε σωματα ασφαλειας... Εσενα δεν σε απασχολει αυτο... Για να το δωσεις αλλου δεν βαζεις πληρες... Για προσωπικη σου χρηση χωρις να το δωσεις καπου αν θες επιλεγεις πληρες...
εφοσον εχω παρει απαλλαγη θα κανω και αυτο να μην το εχω στο κεφαλι μου, ευχαριστω.
ΗΚ

Δημοσίευση από ΗΚ »

Παιδιά καλησπέρα, όσοι περάσαμε από επιτροπή απαλλαγών πρέπει να υποβάλουμε μόνοι μας την Αίτηση Πιστοποιητικού Στρατιωτικής Κατάστασης ή θα γίνει μέσω του 401;
Bellos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Bellos »

ΗΚ έγραψε:Παιδιά καλησπέρα, όσοι περάσαμε από επιτροπή απαλλαγών πρέπει να υποβάλουμε μόνοι μας την Αίτηση Πιστοποιητικού Στρατιωτικής Κατάστασης ή θα γίνει μέσω του 401;

Μπες στο σαιτ της στρατολογιας (stratologia.gr) με τους κωδικούς σου, πατα το κουμπί έκδοση πιστοποιητικου.

Και μετά από 3 μέρες που θα το φτιάξουν αν πας εκεί που λέει αιτήσεις, ολοκληρωμενες θα σου έχει ένα pdf για να κατεβάσεις και να εκτυπώσεις.

Kurioulis

Δημοσίευση από Kurioulis »

xristos1925 έγραψε:Το πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης θα ειναι περιπου ετσι:

https://tinyurl.com/y8sbtpn4

https://tinyurl.com/y8wpzt4c

Δεν εχει μεγαλη διαφορα απο αυτο που σου εδωσαν στην Θηβα... Οτι θες κανεις ειτε χρησιμοποιησεις αυτο ειτε απο την στρατολογια αμα βγαλεις αν στο ζητησουν καπου το ιδιο ειναι...

Μία ερώτηση παιδιά...

Δεν υποτίθεται ότι το χαρτί της απαλλαγής γράφει μόνο "εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις" ;

Έτσι ήξερα ότι ίσχυε, έχει αλλάξει αυτό; Γιατί βλέπω στην εικόνα του Άσα ότι αναφέρει το χαρτί ότι δεν έχουν εκπληρωθεί οι υποχρεώσεις αλλά έχει δωθεί απαλλαγή.

Άβαταρ μέλους
BigSoldier
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από BigSoldier »

Δυστυχώς με παιδιά με στέλνουν σαν Ι4.
dimitris90
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από dimitris90 »

BigSoldier έγραψε:Δυστυχώς με παιδιά με στέλνουν σαν Ι4.

Βγαλε ενα χαρτι προσφατο και πηγενε θηβα και πες ηρθα για αναβολη. Μην πας ετσι ομως

Άβαταρ μέλους
BigSoldier
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

dimitris90 έγραψε:Βγαλε ενα χαρτι προσφατο και πηγενε θηβα και πες ηρθα για αναβολη. Μην πας ετσι ομως

Θα βγάλω φίλε.

dimitris90
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

BigSoldier έγραψε:Θα βγάλω φίλε.
Πηγες με περσινο γιαυτο σε εκανε reject. Τωρα θα ταλαιπωρηθεις

καλος πολιτης φιλε

Άβαταρ μέλους
BigSoldier
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

dimitris90 έγραψε:Πηγες με περσινο γιαυτο σε εκανε reject. Τωρα θα ταλαιπωρηθειςκαλος πολιτης φιλε

Ευχαριστώ φίλε.

Bellos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Bellos »

Όσοι πήγαν Ι5, αν πατήσουν έκδοση πιστοποιητικου στη stratologia.gr, επιλέξουν πλήρες, και επιλέξουν να δείχνει και ένδειξη σωματικής ικανότητας (Ι1-Ι5), θα δουν ποτέ τους έχει γράψει πιθανότητα ίασης η επιτροπή.

Εμένα μου γράφουν μέχρι Ιούνιο 2021 θα έχω ιαθει (έκανε εκτίμηση άνθρωπος που δεν είναι καν ψυχίατρος..)

Ποτέ σας λέει εσάς;

Άβαταρ μέλους
BigSoldier
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Bellos έγραψε:Όσοι πήγαν Ι5, αν πατήσουν έκδοση πιστοποιητικου στη stratologia.gr, επιλέξουν πλήρες, και επιλέξουν να δείχνει και ένδειξη σωματικής ικανότητας (Ι1-Ι5), θα δουν ποτέ τους έχει γράψει πιθανότητα ίασης η επιτροπή.

Εμένα μου γράφουν μέχρι Ιούνιο 2021 θα έχω ιαθει (έκανε εκτίμηση άνθρωπος που δεν είναι καν ψυχίατρος.)

Ποτέ σας λέει εσάς;

Ο γνωστός (ψυχίατρος) έκρινε το ίασιμο Ι5 ε;

dimitris90
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Bellos έγραψε:Όσοι πήγαν Ι5, αν πατήσουν έκδοση πιστοποιητικου στη stratologia.gr, επιλέξουν πλήρες, και επιλέξουν να δείχνει και ένδειξη σωματικής ικανότητας (Ι1-Ι5), θα δουν ποτέ τους έχει γράψει πιθανότητα ίασης η επιτροπή.

Εμένα μου γράφουν μέχρι Ιούνιο 2021 θα έχω ιαθει (έκανε εκτίμηση άνθρωπος που δεν είναι καν ψυχίατρος.)

Ποτέ σας λέει εσάς;

Γραφει πιθανολογειται ιαση το 2021 ή θα εχεις ιαθει το 2021. Εχει σημασια αυτο.

Bellos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Bellos »

dimitris90 έγραψε:

Ποτέ σας λέει εσάς;

Γραφει πιθανολογειται ιαση το 2021 ή θα εχεις ιαθει το 2021. Εχει σημασια αυτο.

"Ακατάλληλος για στράτευση (Ι/5), επειδή πάσχει από αγχώδεις

εκδηλώσεις (πιθανολογείται ίαση της πάθησης μέχρι 12 Ιουν 2021)"

Αυτός μου είπε τα ξαναλέμε σε ένα χρόνο. Και έγραψε επίσης πιθανή ίαση μέχρι αυτή την ημερομηνία (1 χρόνο ακριβώς).

Παίζει να ξανακαλεσουν κόσμο στην επιτροπή τώρα αυτοί;

dimitris90
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Bellos έγραψε:"Ακατάλληλος για στράτευση (Ι/5), επειδή πάσχει από αγχώδειςεκδηλώσεις (πιθανολογείται ίαση της πάθησης μέχρι 12 Ιουν 2021) "

Αυτός μου είπε τα ξαναλέμε σε ένα χρόνο. Και έγραψε επίσης πιθανή ίαση μέχρι αυτή την ημερομηνία (1 χρόνο ακριβώς).

Παίζει να ξανακαλεσουν κόσμο στην επιτροπή τώρα αυτοί;

Α οκ πιθανότητα ίασης, απίθανο να σε φωνάξουν, αν έγραφε ίαση σκέτο τότε θα μπορούσε

Αυτός το είπε, δεν σημαίνει ότι θα σε ξανά καλέσουν είναι θέμα διοικητικό σε περίπτωση επανεξέτασης των Ι5 κάποια στιγμή στο μέλλον

ΠΧ του χρόνου μπορεί να πουν κάνουμε επανεξέταση των Ι5 ένας που λέει ίαση σε 3 χρόνια δεν θα περάσει. Τέτοια φάση.

Σπάνιο φίλε δεν γίνεται συχνά. Νομίζω τελευταία φορά ο Βενιζέλος είχε κάνει επανεξέταση Ι5

xristos1925
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από xristos1925 »

Kurioulis έγραψε:Μία ερώτηση παιδιά... Δεν υποτίθεται ότι το χαρτί της απαλλαγής γράφει μόνο "εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις" ;

Έτσι ήξερα ότι ίσχυε, έχει αλλάξει αυτό; Γιατί βλέπω στην εικόνα του Άσα ότι αναφέρει το χαρτί ότι δεν έχουν εκπληρωθεί οι υποχρεώσεις αλλά έχει δωθεί απαλλαγή.

Στην ουσια το ιδιο πραγμα ειναι... Ειτε παρεις το χαρτι απο το στρατοπεδο κατευθειαν είτε πας απο διαδικασια μεσω φρουραρχειου και βγαλεις αργοτερα το χαρτι ιδια ισχυ εχει το χαρτι...

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης