Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
spyros94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από spyros94 »

Να είσαι καλά φίλε, προς Θεού δεν είπα για κακιά... Καλώς ή κακώς η ζωή σε κάνει να αλλάζεις πλάνα, να σκέφτεσαι διαφορετικά κτλπ... Βασικά η κατάσταση που επικρατεί σε κάνει να σκέφτεσαι αλλιώς... Είναι άλλη συζήτηση όμως και ευχαρίστως να την κάνουμε προσωπικά... Καλή επιτυχία και σε εσένα φίλε!

Kostasdim
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από Kostasdim »

Αντε να βγει αυριο μεθαυριο να τελειωνουμε ...
Δοκιμος07
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Δοκιμος07 »

Εσεις εδώ πιάστε μόρια μπήκατε στην σχολή πληρώθηκε κιόλας και υπηρετείτε ήδη και κανονίζεται και βαθμούς που θα πάρετε στο μέλλον 😂😂😂 Κανονίζεται χωρίς τον ξενοδόχο τυχάρπαστοι

Kostasdim
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από Kostasdim »

spyros94 έγραψε:Μάλλον δεν κατάλαβες φίλε... ΙΕΚ έκανα απλά των 108 ωρών για να πάρω το «χαρτί» για να μπορώ να εργάζομαι σε εταιρίες φύλαξης (security) κτλπ...

Εγώ προσωπικά κάνω Μεταπτυχιακό αυτή τη στιγμή στο ΠΑ. ΠΕΙ. Δεν είχα καμία σχέση με το προσωπικό ασφαλείας, για βιοποριστικούς λόγους το έκανα επειδή μπορεί να προσφέρει ένα μεροκάματο οποιοδήποτε στιγμή...

ρε συ φιλε κανεις μεταπτυχιακο και θα επιλεξεις αστυνομια ; Παρατας το πτυχιο σου δηλαδη; Ωρε μπραβο!

Rad.
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 101

Δημοσίευση από Rad. »

Johnny94 έγραψε:Φιλαράκι καπου τα έχεις μπερδέψει... Το επάγγελμα του αστυνομικού είναι από τα πιο δύσκολα... Γιατί είσαι με το ένα πόδι στον λάκο και το άλλο στην φυλακή... Συνδυάζει νομική που πρέπει να ξερεις για να μην βρεθείς κατηγορούμενος ευστροφία και διορατικότητα γιατί το έγκλημα είναι παντα μπροστά από εσενα πρέπει να παίρνεις αποφάσεις σε δευτερόλεπτα που θα στοιχίσουν οι ζωές η την ζωή σου η θα πας φυλακή... Τι κλήσεις και #@^&@! Λες; Έτσι νομίζεις είναι; Και δεν υπάρχει απλός αστυνομικός σε όλους μπορεί να τύχει ούτε θα είσαι για παντα σε ένα γραφείο ειδικά τα πρώτα χρόνια... Ακομη και στην κλήση που λες ευκολακι αν κλιμακωθεί η κατάσταση ξερεις πως θα αντιδράσεις; Αυτά θέλουν εμπειρία και ανακαλύπτεις τον εαυτό σου σε κάθε περιστατικό και μαθαίνεις... Μέσα στο στρες είσαι ...

Καταρχήν δεν είμαστε φιλαράκια. Οσο ζω στην Ελλάδα συναντάω ακριβώς τους αστυνομικούς που περιγράφεις, με νομικες γνώσεις, ευστροφια, αποφασιστικοτητα σε δευτερόλεπτα, διορατικοτητα ένα ματι στην πλάτη και δύο στη φτέρνα, λίγο σοβαρά, είναι άλλο το τι χρειάζεται η αστυνομία και άλλο το τι έχει, σου είπαν εσένα στη σχολή ότι θα βγεις με αυτά τα προτερήματα από κει μέσα και το πίστεψες. Φαντάζομαι πως δεν είμαι ο μονος που η συναναστροφη μου με την αστυνομία στα τόσα χρόνια είχε να κάνει με κλήσεις και έλεγχο εγγράφων, αυτή είναι η δουλειά στο 95% του απλού ΕΦ αστυνομικού, όχι του πυροτεχνουργου, οπότε δε ξέρω γιατί σε ξάφνιασαν οι κλήσεις, μάλλον δε βγαίνεις απ το σπίτι. Όσο για το στρες, πήγαινε σε έναν ελεύθερο επαγγελματία, ειδικά τώρα και πες του εσύ δεν έχεις στρες, έχει ο αστυνομικός που είναι μήνας μπει μήνας βγει.
Ωραία τα είπες πάντως, μελιρρυτος λόγος ότι πρέπει για ομιλια σε χοροεσπερίδα της αστυνομίας, που χαίρονται μόνοι τους και αυτοχειροκροτουν.
Για να καταληξω και είναι και η αρχή του κακού, νομίζεις ότι είσαι όλα αυτά, χωρίς να είσαι, και αυτό κάνει κάποιον χειρότερο από έναν που δεν είχε όνειρο να μπει στην αστυνομία.
spyros94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Φιλαράκι δυστυχώς το θέμα πτυχίο και γενικά των επιλογών μόρφωσης στην Ελλάδα εξαρτάται από άλλους παράγοντες... Μπορούμε ευχαρίστως προσωπικά να το συζητήσουμε... Καλημέρα
Fousekis
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 193

Δημοσίευση από Fousekis »

Ο αλλος πιο πανω με το πολυτεχνειο ξεχασε οτι εχει και 3 αδερφια παιρνει αλλα 300 φτανει 4040 Εικόνα Να δω που θα παει η βαση. Παντως με την δημοσίευση της προκυριξης κατι δεν μου αρεσει η κτα3 που την εχει λεει προθεσμια εως 14/5. Να την δημοσιεύσουν απο 15/4 λιγο δυσκολο μου φαινεται.
Politis97
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Politis97 »

Η βάση θα κριθεί ανάλογα με το πόσοι πτυχιούχοι θα κάνουν. Και πιστεύω ότι πάνω από 1030 θα κάνουν και θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Δυστυχώς εάν δεν έχεις ΑΕΙ-ΤΕΙ δεν έχεις πολλές πιθανότητες. Εδώ εγώ έχω 3340 μόρια και δεν νιώθω σίγουρος.Το ΦΕΚ τονίζει σε παράγραφο, ΜΟΝΟ για την ΟΠΠΙ :2. Τα προσόντα των περιπτώσεων (viii) και (ix) μοριοδοτούνται μόνο για το διαγωνισμό πρόσληψης Ειδικών Φρουρών για τη συγκρότηση των Ομάδων Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων»

Kwstas26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 88

Δημοσίευση από Kwstas26 »

Politis97 έχεις κουράσει φίλε δεν έχεις ιδέα τ σου γίνεται ηρέμησε
Politis97
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Kwstas26 έγραψε:Politis97 έχεις κουράσει φίλε δεν έχεις ιδέα τ σου γίνεται ηρέμησε

Τι παράλογο έγραψα ;(Πέραν της προσωπικής απορίας) Εικόνα

Kwstas26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 88

Δημοσίευση από Kwstas26 »

Σας ενημέρωσα και πριν 3 μέρες οτι το φεκ άλλαξε και η προκήρυξη εχει παγώσει μπορεί να βγει απο Σεπτέμβριο ή να την παγώσουν τελείως ήταν λάθος το σχέδιο για τους οππι παραδέχτηκε ο χρυσο
Politis97
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Kwstas26 έγραψε:Σας ενημέρωσα και πριν 3 μέρες οτι το φεκ άλλαξε και η προκήρυξη εχει παγώσει μπορεί να βγει απο Σεπτέμβριο ή να την παγώσουν τελείως ήταν λάθος το σχέδιο για τους οππι παραδέχτηκε ο χρυσο

Ε ναι κι εγώ στη θέση σου τα ίδια θα έλεγα Εικόνα

spyros94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Προς θεού φίλε δεν είπα σε καμία περίπτωση για κακία. Μπορούμε προσωπικά να συζητήσουμε αν θες τι με έχει οδηγήσει σε όλη αυτή τη στροφή. Καλημέρα και καλή επιτυχία σε όλους!
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

Kwstas26 έγραψε:Σας ενημέρωσα και πριν 3 μέρες οτι το φεκ άλλαξε και η προκήρυξη εχει παγώσει μπορεί να βγει απο Σεπτέμβριο ή να την παγώσουν τελείως ήταν λάθος το σχέδιο για τους οππι παραδέχτηκε ο χρυσο
Πήγα να σε στηρίξω στο προηγούμενο αλλά μετα απο αυτό που είπες είσαι σε άλλο κόσμο και εσυ. Πραγματικά απορώ που άκουσες αυτές τις παπαριες που χθες ο Υφυπουργός είπε ότι προχωράνε οι διαδικασίες για την οππι και εσυ λες ότι κάνουν πίσω. Έλα παναγιά μου! Τι άλλο θα βγάλατε από το μυαλό σας. Χορτάσαμε αερολογίες. Μείνετε στα γεγονότα λίγο!

Mats
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Mats »

Εγώ απ όσο ειδα ειπαν οτι τέλη Σεπτέμβρη θα είναι ήδη στα πανεπιστήμια.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες