Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Τελικά είναι στο dna μας να τσακωνόμαστε μεταξύ μας... Μία μικρογραφία της ελληνικής κοινωνίας είναι και το φόρουμ άλλωστε! Κρίμα για τους διαχειριστές που καταβάλουν κόπο και φαιά ουσία και τελικά το αποτέλεσμα είναι η κάκιστη εικόνα με νήματα γεμάτα τσακωμούς από κάποιους αχαρακτήριστους... Προσωπικά πλέον θα παρακολουθώ από απόσταση μήπως και βρεθεί ένας άνθρωπος που θα θέλει να βοηθήσει με κάποια σοβαρή πληροφορία. Υ. Γ Δεν φταίνε σε τίποτα τα παιδιά που αγωνιούν για μια θέση καθένα για τους δικούς του λόγους να παρακολουθούν ανόητες κοκορομαχίες...
-
Hlias77
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 7
Pk9 έγραψε:Ευχομαι ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου να αλλάξει η μοτιοδοτηση και να γίνει όπως πριν σαν το 19 και να μην μπουν τα τσουτσέκια που υποτίθεται σπούδασαν κάτι έτσι ώστε να βρουν δουλειά πάνω στο αντικείμενο τους και Οχι στην αστυνομια. Δεν γίνεται να τρώμε εμείς την #@^&@! Στις ειδικές δυνάμεις και τα λεφτά μας στα διπλώματα για να μπαίνουν κάτι τελευταίοι να πουμε με πτυχιο, νισάφι πια
Σωπα ρε μεγαλε εσυ που εχεις υπηρετησει ΕΔ. Θα παρουμε τα επιπλεον μορια εμεις οι πτυχιουχοι οσο και αν σας ποναει μερικους. Αυτος που εχει τα περισσοτερα μορια αυτος θα μπει, οτι αλλο λετε ειναι αερολογιες και οτι πιο κομπλεξικο εχω διαβασει εδω μεσα. Αντε γιατι γραφετε οτι μαλακια σας ερθει στο κεφαλι. Τα φιλια μου.
Χαχαχα ρε πτυχιούχε επιστήμονα πως καταδέχεσαι να μπεις ΕΦ να τρως πέτρες και να είσαι ο τελευταίος τροχός της αμαξης; Αυτό δείχνει απελπισία διότι δε βρίσκεις δουλειά πάνω στο αντικείμενο του πτυχίου σου!
Εγώ ότι ήταν να κάνω το έκανα φίλε, έβγαλα το κατάλληλο Πτυχίο που χρειαζόμουν για τη δουλειά που σκόπευα να κάνω. Εσύ από τι φαίνεται έβγαλες ένα άχρηστο πτυχίο και τρέχεις να μπεις ΕΦ να σωθείς!
Εγώ ότι ήταν να κάνω το έκανα φίλε, έβγαλα το κατάλληλο Πτυχίο που χρειαζόμουν για τη δουλειά που σκόπευα να κάνω. Εσύ από τι φαίνεται έβγαλες ένα άχρηστο πτυχίο και τρέχεις να μπεις ΕΦ να σωθείς!
anetos4all έγραψε:Του 93' θα μπορούν να κάνουν αίτηση σίγουρα ή θα πάει μέχρι του 94';
Είναι δεδομένο ότι πίανει τους γεννημένους από τη 1/1/1993 και μεταγενέστερα!
Ας ελπισουμε να ξαναβγαλει παλικαρια ! Δεν θελω να ερχομαι σε αντιπαραθεση με κανεναν.
-
Lefteris 2αμαλ
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 70
Politis97 έγραψε:Ρε ζωάκια βαριέμαι να σας απαντάω ειδικά σε αυτόν που μείωσε τους πτυχιούχους. Απλά τον πονάει που δεν είχε την επιμορφωτική ικανότητα, την παιδεία και την υπομονή και ίσως την οικονομική δυνατότητα να δαπανήσει γύρω στα 30-60.000? για σπουδές 4-6 χρόνων και άλλα τόσα που βαριέμαι να τα γράψω γιατί θα πέσω στο χαμηλό βιωτικό επίπεδο του.Α και που 'σαι, ενημερωτικά ένας μέσος πτυχιούχος έχει όλα ή και παραπάνω από όσα εσυ «αγωνίστηκες» να βγάλεις (εκτός το ΙΕΚ σεκιουριτι), άρα και πάλι σε πατάει στα μόρια.
Ααα και στις ΕΔ που πήγα ως πτυχιούχος οι αξιωματικοί όταν ακουγαν πως είσαι πτυχιουχος σου έδιναν respect εν αντίθεση με τα εποπια που από το κόμπλεξ τους σε υποβάθμιζαν.
Πηγαίνετε εποπ σας πάει πολύ αυτό το επίπεδο σε όσους λογοκρίνετε τον κάθε άνθρωπο για τις επιλογές του!
Κανεναν αξιωματικο δεν τον ενοιαζε τι εχεις τελειωσει, ποσο μαλλον στις Ε. Δ που οταν ακουγαν καποιον να λεει οτι τελειωσε ΑΕΙ κτλπ, ετρωγε περισσοτερο καψωνι λογω του κυρους που προσπαθουσε να δειξει, λανθασμενα.
Τι παραπανω εχεις εσυ απο εναν ΕΠΟΠ των Ειδικων Δυναμεων, περαν του πτυχιου;
Τι σε κανει να νομιζεις οτι εισαι ανωτερος του;
Τι σε κανει να πιστευεις οτι το επιπεδο σου ειναι αξιοζηλευτο σε σχεση με το δικο του;
-
Enoplos Frouros
- Λοχαγός

- Posts in topic: 84
Πτυχιούχοι με κόμπλεξ σε συνδυασμό με στολή και σήμα ισούται με περίεργα αποτελέσματα. Στο μέλλον θα σας στείλουν σε ένοπλες υπηρεσίες. Ποιο είναι το αποτέλεσμα;
Glock 19
-
marinakouf
- Δεκανέας - ΟΒΑ

- Posts in topic: 17
Καλα ηρεμηστε ενα πτυχιο εχουμε δεν ειμαστε πυρηνικοι επιστημονες. Ως προς την εκπαιδευση ακουσα οτι στους συνοριοφυλακες το καλοκαιρι δεν εδωσαν καμια μερα εξοδου λογο κοβιντ. Επισης το φαγητο χρεωνεται και τα χρηματα που ειναι να παρεις στην εκπαιδευση τα παιρνεις αργοτερα. Ξερει κανεις κατα ποσο ισχυουν αυτα που μου ειπαν;
Θέλει πολύ προσοχή παιδιά θα είναι επικίνδυνα εγω δεν εχω τα μόρια να μπω αλλα αν έμπαινα θα είχα πολύ φόβο γτ δεν θα έχετε ούτε Μεσα ατομικής προστασίας ούτε προστασία χώρου. Πιστεύω κάνεις δεν θα κάνει σωστά την δουλειά τ γτ θα φοβάται αρα πάει όλο το σχέδιο λάθος θα γελάσουμε πολύ με αυτό το σώμα θα σας βλεπω στην τν να τρέχετε
Τα κριτήρια δε θα αλλάξουν ούτε με θαύμα, ποσο μάλλον με επιστολές, όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε τόσο το καλύτερο για εσάς.Δείξτε σεβασμό σε όλους, πτυχιούχους και μη, όλοι χρειάζονται για να πάει μπροστά μια χώρα, όσο ελευθερια σας δίνετε να κρίνετε τον καθένα άλλο τοσο υποχρεωμένοι είστε να γνωρίζετε το αυτονόητο παραπάνω.
Σε σωστά κράτη με παιδεία πάνω απ όλα, κάποιος με πτυχίο δε πρόκειται να πάει στην αστυνομία, για τον απλούστατο λόγο ότι είναι χαμηλά αμειβμενοι, ούτε το ίδιο το κράτος τον θέλει εκεί, άρα στην Ελλάδα του 2021 με την ανεργία στο Θεό και μηδενική σχεδόν απορρόφηση πτυχίων, εφόσον του δίνεται η δυνατότητα εισαγωγής στην αστυνομία, σας φταίει ο πτυχιούχος που θέλει να μπει; Πολύ κοντά βλέπετε. Επίσης το επάγγελμα του απλού αστυνομικού είναι εύκολο (δεν με ενδιαφέρει πως το εκλαμβάνει ο καθένας) διότι δεν υπάρχει εξειδίκευση, μπορεί να το κάνει ο καθένας, τόσο εύκολο που ένας απο ΕΔ με τον πτυχιούχο κλωστουφαντουργιας δε θα ξεχωρίζουν σε τίποτα στην εκτέλεση των καθηκόντων τους τόσο εύκολο που σε 1 μήνα θεωρείσαι έτοιμος, απλά έχουμε την τάση να μεγαλοποιουμε τα πάντα και να ηρωοποιουμε με ευκολία (βλέπε "ήρωες" στον Εβρο τον Μάρτιο) που ονόμασαν την κατάσταση με τους μετανάστες εμπόλεμη, θα ξεχάσουμε και όσα ξέρουμε, λέξεις και έννοιες έχουν χάσει το νόημα στο βωμό του εντιπωσιασμου απο ΜΜΕ και κυβερνήσεις, οοο λες τέτοιος ήρωας θέλω να γίνω το έχω και όνειρο,@ρχιδια, θα κρεμάσουν τους ήρωες θα πας και εσύ τζάμπα, κατα 95% στην εργασία σου κλησεις θα κόβεις, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δε μπορεί να κάνει το ίδιο ο ζαχαροπλάστης.
Αυτα τα απλά.
Σε σωστά κράτη με παιδεία πάνω απ όλα, κάποιος με πτυχίο δε πρόκειται να πάει στην αστυνομία, για τον απλούστατο λόγο ότι είναι χαμηλά αμειβμενοι, ούτε το ίδιο το κράτος τον θέλει εκεί, άρα στην Ελλάδα του 2021 με την ανεργία στο Θεό και μηδενική σχεδόν απορρόφηση πτυχίων, εφόσον του δίνεται η δυνατότητα εισαγωγής στην αστυνομία, σας φταίει ο πτυχιούχος που θέλει να μπει; Πολύ κοντά βλέπετε. Επίσης το επάγγελμα του απλού αστυνομικού είναι εύκολο (δεν με ενδιαφέρει πως το εκλαμβάνει ο καθένας) διότι δεν υπάρχει εξειδίκευση, μπορεί να το κάνει ο καθένας, τόσο εύκολο που ένας απο ΕΔ με τον πτυχιούχο κλωστουφαντουργιας δε θα ξεχωρίζουν σε τίποτα στην εκτέλεση των καθηκόντων τους τόσο εύκολο που σε 1 μήνα θεωρείσαι έτοιμος, απλά έχουμε την τάση να μεγαλοποιουμε τα πάντα και να ηρωοποιουμε με ευκολία (βλέπε "ήρωες" στον Εβρο τον Μάρτιο) που ονόμασαν την κατάσταση με τους μετανάστες εμπόλεμη, θα ξεχάσουμε και όσα ξέρουμε, λέξεις και έννοιες έχουν χάσει το νόημα στο βωμό του εντιπωσιασμου απο ΜΜΕ και κυβερνήσεις, οοο λες τέτοιος ήρωας θέλω να γίνω το έχω και όνειρο,@ρχιδια, θα κρεμάσουν τους ήρωες θα πας και εσύ τζάμπα, κατα 95% στην εργασία σου κλησεις θα κόβεις, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δε μπορεί να κάνει το ίδιο ο ζαχαροπλάστης.
Αυτα τα απλά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rad. την Πέμ Απρ 15, 2021 12:26 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Marinakouf όσα λες ισχύουν 99% πέραν του φαγητού (απ όσο ξέρω από νέους αξιωματικούς-αστυφύλακες που είν στη σχολή) .
Rad τα είπες όλα respect!
-
marinakouf
- Δεκανέας - ΟΒΑ

Politis97 έγραψε:Marinakouf όσα λες ισχύουν 99% πέραν του φαγητού (απ όσο ξέρω από νέους αξιωματικούς-αστυφύλακες που είν στη σχολή) .
Και μενα μου φανηκε πολυ περιεργο αυτο για το φαγητο και τον ρωτησα 3 φορες καθως δεν μπορουσα να πιστεψω πως γινεται να σε βαζουν να πληρωνεις χωρις να σου δινουν μισθο. Χαρακτηριστικα μου ειπε εδωσε περιπου 300 ευρω για τον 1 μηνα και κατι που ηταν κομοτηνη.
marinakouf έγραψε:Καλα ηρεμηστε ενα πτυχιο εχουμε δεν ειμαστε πυρηνικοι επιστημονες. Ως προς την εκπαιδευση ακουσα οτι στους συνοριοφυλακες το καλοκαιρι δεν εδωσαν καμια μερα εξοδου λογο κοβιντ. Επισης το φαγητο χρεωνεται και τα χρηματα που ειναι να παρεις στην εκπαιδευση τα παιρνεις αργοτερα. Ξερει κανεις κατα ποσο ισχυουν αυτα που μου ειπαν;
Ακριβώς έτσι έγινε στους σφ 100% γύρο στα 320? έδωσαν για το φαγητό στην σχολή και τους πήγε 1 μήνα μέσα. Α και δεν υπάρχουν έξοδοι λόγο κοβιντ. Όσοι έχετε τα μόρια μαζέψτε λεφτά γιατί κυρίως για αρχή θα χρειαστείτε λεφτά !
-
marinakouf
- Δεκανέας - ΟΒΑ

Βμκδ έγραψε:Ακριβώς έτσι έγινε στους σφ 100% γύρο στα 320? έδωσαν για το φαγητό στην σχολή και τους πήγε 1 μήνα μέσα. Α και δεν υπάρχουν έξοδοι λόγο κοβιντ. Όσοι έχετε τα μόρια μαζέψτε λεφτά γιατί κυρίως για αρχή θα χρειαστείτε λεφτά !
Αρα στην ΟΠΠΙ που ειναι τριμηνη η εκπαιδευση θελει 1 χιλιαρικο να εχεις στην ακρη. Αν βαλουμε και οτι στην αρχη ο μισθος θα ειναι ισα ισα για να πληρωνεις ενα νοικι, θελει να εχεις χρηματα στην ακρη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Απρ 15, 2021 6:32 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μάλλον κάτι δεν σ εξήγησα σωστά. Για την σίτιση στην σχολή πρέπει να πληρώσεις. Όσο κάτσεις όπως και στους εφ κάπου εκεί πλήρωσαν 320-350. Δεν νομίζω να κάτσετε 3 μήνες σχολή. Αποκλείεται. Γενικά θέλει λεφτά τον πρώτο καιρό γιατί θα παίρνεις 350? τον μήνα γιαυτο μαζέψτε λεφτά θα είναι πολύ δύσκολα για αρχή.marinakouf έγραψε:Αρα στην ΟΠΠΙ που ειναι τριμηνη η εκπαιδευση θελει 1 χιλιαρικο να εχεις στην ακρη. Αν βαλουμε και οτι στην αρχη ο μισθος θα ειναι ισα ισα για να πληρωνεις ενα νοικι, θελει να εχεις χρηματα στην ακρη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Απρ 15, 2021 6:31 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες