Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Τι να πω μακαρι να ειναι ολοι μεσα ειδικα αυτοι που το θελουν περισσοτερο
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 48
Είναι λίγες οι αιτήσεις παίδες και λίγοι θα είναι με τα πολλά μόρια, εμένα με 2310 ο αξιωματικός μου είπε ότι είναι από τους καλύτερους φακέλους που έχει δει στη περιοχή Βοιωτίας που έχουν γίνει περίπου 50-60 αιτήσεις και μάλιστα μου είπε ότι πολλά παιδιά δεν έχουν αγγλικά αλλά και ΕΔ, μην τρομοκρατείτε κόσμο είναι οι μισές αιτήσεις από το 11 μέχρι στιγμής, ύστερα έχουμε τατουάζ, εξετάσεις κλπ δεν περνάνε όλοι, μέσα μου πιστεύω θα φτάσει περίπου στο 2100 ξανά όπως το 11
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 17
- Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ
Προς τον κύριο από πάνω που είπε ότι πάει παίρνουμε μόνο 500 μόλις πήγα κατέθεσα τα χαρτιά έστω κ τώρα λόγω μη μετάφρασης αγγλικών το οποίο ήταν δική μου αμέλεια και με πληροφόρησε ο αστυνόμος εκεί ότι μετράνε 1000 μόρια για τους Δεα ΕΔ ανέκαθεν. Μ αυτά κ μ αυτά είμαστε μέσα και πολύ θ μπουν που αγχώνονται. Όσοι έχουν τα μόρια θ μπουν. Καλη συνέχεια σε όλους εδώ μέσα και με το καλό μάγκες!

-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
Από ποια περιοχή της βοιωτία είσαι φίλε ;
- Storm
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 136
Μακαρι οσοι γραφουμε εδω μεσα, συμπαθιομαστε δε συμπαθιομαστε μεταξυ μας, να μπουμε ολοι... Τοσα χρονια αναμονης να ανταμειφθούν και μετα ολα θα παρουν το δρομο τους για τον καθενα ξεχωριστα...
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
Λιβαδειά είμαιkyriakos155 έγραψε: Από ποια περιοχή της βοιωτία είσαι φίλε ;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
KatadromeasAR! έγραψε:Λιβαδειά είμαιkyriakos155 έγραψε: Από ποια περιοχή της βοιωτία είσαι φίλε ;
Να απο που θα φάμε καλό σουβλάκι...

Καλή επιτυχία φίλε
θα είσαι στην 4589 θεση.Νικ1992 έγραψε:Εκει που μ ελεγαν οτι θα ειμαι επιλαχων τελικα παιζει να ειμαι μεσα με 260
Ατ μόλις τώρα από Λάρισα πήγα να αφήσω το πρωτότυπο του διπλώματος..60 άτομα 25 γυναίκες οι άλλοι άντρες.. κάποιοι από δμσ εκτός άλλοι τατουαζ σε λαιμούς κ. μανικια.. Καλά κάποιες γυναίκες κ άντρες δεν το συζητώ έκαναν τα χαρτιά τους για χαβαλέ απλά νόμιζαν πως ήταν δεν ξέρω κ εγώ που!!
Ο. Π. Κ. Ε
10λεπτα έκατσα από τους 50 δεν ήξεραν ούτε το μοριοδοτητε.. άλλος έφερε το ecdl... αδιάβαστοι εντελώς. απλα για μια θέση!!
Ο. Π. Κ. Ε
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
Ορίστε τα λέω κι εγώ όπως μου τα είπε ο αξιωματικός κάποιοι έρχονται για χαβαλέ όπως ο άλλος ήρθε με Β1 απολυτήριο και δίπλωμα αυτοκινήτουXanthos έγραψε: Ατ μόλις τώρα από Λάρισα πήγα να αφήσω το πρωτότυπο του διπλώματος..60 άτομα 25 γυναίκες οι άλλοι άντρες.. κάποιοι από δμσ εκτός άλλοι τατουαζ σε λαιμούς κ. μανικια.. Καλά κάποιες γυναίκες κ άντρες δεν το συζητώ έκαναν τα χαρτιά τους για χαβαλέ απλά νόμιζαν πως ήταν δεν ξέρω κ εγώ που!!
Ξανθε νομίζω ότι είσαι ο ποίο σωστός εδώ μέσα. Παρατηρώ όλα σου τα μυνήματα και μπράβο σου.Xanthos έγραψε:Δύσκολο να είναι βάση 2600.. δλδ 2750 μόρια 500 θέση υπόλοιποι 700 έχουν από 2750 έως 2600; δεν νομίζω
Μάγκες κάνει τα χαρτιά του ο κάθε τυχαίος που δεν ξέρει τι είναι ο ειδικός Φρουρος. Άλλος 27 ετών ήρθε με τον μπαμπά του και τον ρωτούσε πως να συμπληρωθούν 5α χαρτιά, άλλη με φούστα που ίσα ίσα κάλυπτε τα επίμαχα σημεία (όχι ότι μας χάλασε) έκανε τα χαρτιά της Κ είπε ότι είναι μέσα γιατί το αγόρι της είναι πυροσβεστης Κ θα την βοηθήσει. άλλος ρωτούσε αν μπορει να αγοράσει όπλο κλπ
Με αυτά που είδα σήμερα οι γυναίκες όποιος είναι ανύπαντρος θα φάει καλά... Χαχαχα.. πολύ όμορφες γυναίκες έτσι όπως είπε ο γκλοκ κ. σ εμάς δεν κάλυπταν κανένα σημείο τους κ τους άντρες του έπεφταν οι φάκελοι!! χαχχα
Ο. Π. Κ. Ε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες