35 Μοίρα Καταδρομών - Κύπρος

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Guest35

Δημοσίευση από Guest35 »

Εγινε ευχαριστω καλη συνεχεια.

Καλη μας θητεια σε οσους μπαινουμε συντομα.
Άβαταρ μέλους
Laskaris
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Laskaris »

Όχι φίλε στην Κύπρο δεν υπηρετούν πλέον δόκιμοι.
Marios

Δημοσίευση από Marios »

Γεια σας παιδια επειδη νομιζω δεν εχει αναφερθει πουθενα θα ηθελα να στρεψω την προσοχη σε ενα πολυ σημαντικο κομματι της επιλογης θητειας στην 35μκ, που πρεπει να σκεφτει σοβαρα οποιος σκεφτεται να κανει τη θητεια του εκει.

Απο τη στιγμη που η 35μκ ανηκει στην εθνικη φρουρα της Κυπρου, σε περιπτωση καποιου σοβαρου επεισοδιου ή καποιας επιθεσης στην Κυπρο (διολου απιθανο με αυτα που γινονται με τα πετρελαια εκει), απο τους πρωτους που θα επιστρατευτουν θα ειναι οσοι ειχαν κανει τη θητεια τους εκει ετσι;

Με αλλα λογια οποιος κανει την επιλογη αυτη πρεπει μετα να ζησει ξεροντας οτι αν αυριο, ή σε 2 χρονια, ή σε 10 χρονια γινει κατι σοβαρο κατω, θα αναγκαστει να παρατησει ο, τι κανει στη ζωη του και επιστρατευτει με καλες πιθανοτητες να χασει τη ζωη του εκει.

Ειναι οπως τα λεω τα πραγματα ή υπαρχει κατι που αγνοω?
μαριος

Δημοσίευση από μαριος »

Παιδες πληροφοριακα σας λεω οτι στην 35 τα πραγματα πιο δυσκολα με τον νεο δοικα... η δ εσσο εκανε περισσοτερες πορειες και βολες στα πεν απο οτι οι αλλες εσσο και το καψωνι στις αρχες εφευγε συννεφο αλλα λογο του οτι εφυγαν πολλα ατομα απο την πιεση την δευτερη εβδομαδα του πεν χαλαρωσαν λιγο τα πραγματα... επισης τα ατομα που διεκοψαν θα τρωνε αγγαρειες στα μαγειρια για τους επομενους 2 μηνες οποτε εαν πατε 35 γυριστε πισω με τον πρασινο
liabu94
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από liabu94 »

Καλησπέρα, έχω κόψει την αναβολή μου και θα παρουσιαστώ (δεν ξέρω ακόμη μέρος) τον Νοέμβρη. Σκέφτομαι να δηλώσω και εγώ 35ΜΚ αλλά προβληματιζομαι γιατί μέσα Αυγούστου έπαθα μια ρήξη χιαστου 1ου βαθμού (δεν χρειάζεται χειρουργείο). Το γυμνάζω τώρα βέβαια όσο μπορώ αλλά το φοβάμαι λίγο. Θα μπορέσω πιστεύετε να ανταπεξέλθω με αυτό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
PRODEATOR
Επάγγελμα: Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού

Δημοσίευση από PRODEATOR »

liabu94 έγραψε:Καλησπέρα, έχω κόψει την αναβολή μου και θα παρουσιαστώ (δεν ξέρω ακόμη μέρος) τον Νοέμβρη. Σκέφτομαι να δηλώσω και εγώ 35ΜΚ αλλά προβληματιζομαι γιατί μέσα Αυγούστου έπαθα μια ρήξη χιαστου 1ου βαθμού (δεν χρειάζεται χειρουργείο). Το γυμνάζω τώρα βέβαια όσο μπορώ αλλά το φοβάμαι λίγο. Θα μπορέσω πιστεύετε να ανταπεξέλθω με αυτό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Φίλε μου εσύ ξέρεις.. Αν δεν σε ενοχλεί θα μπορείς να πας λογικά. Κάν' του θεραπείες και γυμναζέ το όσο μπορείς αλλά πάντα θα υπάρχει κίνδυνος να το υποτροπιάσεις , ρήξη χιαστού έίναι σοβαρός τραυματισμός. Εγώ με διάστρεμμα δευτέρου βαθμού πάντως ανταπεξείλθα Ε. Δ. Φυσικά μην το δηλώσεις όταν καταταχθείς γιατί σε βλέπω εκτος Ε. Δ.

Άβαταρ μέλους
Oliki_Katastrofh
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Oliki_Katastrofh »

Η 35ΜΚ δινει μορια σαν ειδικες δυναμεις οπου θα χρειαστουν στα σωματα ασφαλειας ΕΦ?
gr_ar

Δημοσίευση από gr_ar »

Oliki_Katastrofh έγραψε:Η 35ΜΚ δινει μορια σαν ειδικες δυναμεις οπου θα χρειαστουν στα σωματα ασφαλειας ΕΦ;

Δίνουν αλλά το πιθανότερο είναι να μην σου φανούν χρήσιμα... Προκήρυξη για ΕΦ έχει να βγει αρκετά χρόνια και δεν βλέπω φως στον ορίζοντα.

Άβαταρ μέλους
donkom
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από donkom »

Καλημέρα σας, παρουσιάζομαι Καλαμάτα πεζικό, μπορώ να αλλάξω εκεί σε ειδικές δυνάμεις και να πάω και Kύπρο ; Γιατί μου είπαν ότι εάν πάω ειδικές δυνάμεις απο πεζικό δεν μπορώ να πάω Κύπρο.
andreas

Δημοσίευση από andreas »

Καλησπέρα και από εμενα! Πήρα ελληνική υπηκότητα και σύντομα σκέφτομαι να κόψω την αναβολή που μου ήρθε μονη τις μέχρι τέλος του 18 και να μπω από ιανουάριο... Σκέφτομαι και εγώ λοιπόν για 35 μοίρα... Αυτό που με ενδιαφέρει είναι τι γίνετε με τις άδειες και τις εξόδους... Κάθε ποτε παίρνεις κάθε ποτε βγαίνεις για ποσο ktlp, επίσης τα εισιτήρια είναι πληρωμένα η έχεις μονο έκπτωση και ποσο;

έχω ακούσει και για τα στρατιωτικά μέσα μεταφοράς... Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει;

λελε

Δημοσίευση από λελε »

Καλημεριζω. Μπορειτε να πειτε τι προτεινετε και γιατι;
Ευχαριστω!
Guest

Δημοσίευση από Guest »

Καλησπέρα,μπορεί να μου απαντήσει κάποιος που γνωρίζει εάν στη 35 αφήνουν κινητό με κάμερα και υπνόσακο; Επίσης απο άποψη εκπαίδευσης-διοικητή πως είναι τώρα κάτω και τέλος, επιτρέπεται το καψώνι απο τους παλιούς στους νέους;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Διονυσιος

Δημοσίευση από Διονυσιος »

Ήμουν και εγώ εκεί το 2000 2001εκατσα 14 μήνες ήταν ζορικά αλλά τι να πω το μόνο που μένει ανάμνηση ωραια έντονα πιάνεις τα όρια σου άλλα οποίος πάει μη τη δει κομάντο και πόλεμος στους Τούρκους και τα σχετικά να δει τα όρια του εαυτού του και να είναι ήρεμος γιατί πουλάνε και λίγο τρελιτσα σημασία έχει να πάρεις τα θετικά στοιχεία που είναι η πειθαρχία και όχι άμα μάθεις να χειρίζεσαι καλά ένα όπλο ή να τρέχεις 20 χιλιόμετρα για πλάκα να τη δεις μάγκας θέλει ήρεμα και με χαρακτήρα γιατί σημασία πρώτα έχει να είσαι άνθρωπος.264 Α εσσο

Dff

Δημοσίευση από Dff »

Γεια σας παιδιά μια ερώτηση θέλω να κάνω όταν δηλώσεις Κύπρο Λοκ ένα συγκεκριμένο στρατόπεδο πας; Δηλαδή στην γνωστή 35μκ;

Ευχαριστώ εκ τον πρότερον..

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ναι.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες