ΚΕΕΔ - Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων
Δεν είναι υποχρεωτικό να υπηρετήσεις σαν ΔΕΑ. Θα ερωτηθείτε στο ΚΕΝ ούτως ή άλλος.
Καλησπέρα!Να σε ρωτήσω, την Παρασκευή είναι η ορκωμοσια φίλου μου στο Πεύκο. Ξέρουμε πόσες μέρες άδεια παίρνει;
Καλησπερα. Παρουσιαζομαι 15 μαρτιου. Εχω τον αδερφο μου που υπηρετει και θα μου δωσει το δικαιωμα να υπηρετησω αθηνα... Αν επιλεξω ειδ δυναμεις μπορω να μεινω αθηνα η πρεπει να φυγω απο Αττικη?
Χρηστος έγραψε:Καλησπερα. Παρουσιαζομαι 15 μαρτιου. Εχω τον αδερφο μου που υπηρετει και θα μου δωσει το δικαιωμα να υπηρετησω αθηνα... Αν επιλεξω ειδ δυναμεις μπορω να μεινω αθηνα η πρεπει να φυγω απο Αττικη;
Η Αθήνα δεν έχει μονάδα ειδικών δυνάμεων. Η πιο κοντινή είναι η 2α ΜΑΛ στο Ασπρόπυργο αλλά αν πας για να σαι κοντά στην Αθήνα καλύτερα να το ξανασκεφτείς γιατί είναι παλούκι.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 4
Πληροφοριακά πιο πολύ στην Αθήνα εδρεύει η 13 ΔΕΕ αλλά απ' όσο έχω ακουστά είναι πολύ δύσκολο να πας, θέλει δυνατό βύσμα.
Ξερει κανεις τι αθληματα θα ζητησους για τους πεζοναυτες; και μετα απο ποσο καιρο απο την μερα που μπαινεισ
επειδή θέλω να πάω πεζοναύτης έχω ελπίδες αν το δηλώσω ότι πάω;
Λογικα θα ειμαστε μαζι εμεις ποτε παρουσιαζεσαι τωρα στις 10;
Δεν το γνωριζω φιλε μου. Ξερεις μηπως τι αθληματα ζητανε στους πεζοναυτες;
Επομενως 1 χιλ σε 5 και 20 καμψεις αν ειδα το σωστο;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 8
Γεια σας ηθελα να διατυπωσω μια ερωτηση δεν ξερω τωρα αν ρωταω μια ερωτηση που ειναι ορθη. Γινεται εφοσον καταταχθω και αν στις ειδικες δυναμεις γιατι ι εχω ενα τραυματισμο που δεν ξερω αν γινεσαι δεκτος με εξαρθωση ωμου. Αν ενταχθω γινεται να παρεις εκει μια ειδικοτητα οπως ελευθερος σκοπευτης που θελω πολυ να παω γινεται να δηλωσεις και να πας η σε στελνουν εκεινοι;
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 4
Όχι. Μόνο τα στελέχη μπορούν να γίνουν.
Εννοεί ότι φαντάροι δεν γίνονται ελεύθεροι σκοπευτές. Το σχολείο των ελεύθερων σκοπευτών λειτουργεί κανα δυο φορές το χρόνο, διαρκεί νομίζω 8 εβδομάδες και οι υποψήφιοι είναι μόνο επαγγελματίες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες