Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από D.Y.K »

Και ούτε όλοι έχουν βεβαιώσεις σπουδών και ούτε είναι και απόφοιτοι πανεπιστημίων ή τεχνολογικών ιδρυμάτων με αυτήν την λογική.

ΥΓ : Το όριο των 500 μορίων ποιός το βάζει; Άν αναφέρεσαι στα μόρια της προηγούμενης προκύρηξης τότε ξέχασέ τα. Είναι μαζί με το κριτήριο της συνέντευξης!
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Panos έγραψε:
D.Y.K έγραψε:Απολυτήριο Λυκείου - Ξένες γλώσσες - Πολυτεκνία - Παραμεθώριος και να πως βγαίνουν τα μόρια. Δεν είναι δύσκολο. Φυσικά αντιλαμβάνομαι αγαπητέ μου την αγανάκτησή σου.
Μονο απ αυτα θα βγαλεις 500 μορια; Ειναι πολυ δυσκολο, δεν εχουν ολοι πτυχια στις ξενες γλωσσες για να παρουν απο καθε πτυχιο τα 80 μορια Και δεν ειναι ολοι πολυτεκνοι
ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ 500 ΜΟΡΙΑ; ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΛΥΚΕΙΟ Ο ΠΗΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΙΔΗΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΑΕΙ ΤΕΙ
Anonymous

D.Y.K έγραψε:Και ούτε όλοι έχουν βεβαιώσεις σπουδών και ούτε είναι και απόφοιτοι πανεπιστημίων ή τεχνολογικών ιδρυμάτων με αυτήν την λογική.

ΥΓ : Το όριο των 500 μορίων ποιός το βάζει; Άν αναφέρεσαι στα μόρια της προηγούμενης προκύρηξης τότε ξέχασέ τα. Είναι μαζί με το κριτήριο της συνέντευξης!
Αυτοι που μου ειπαν οτι δεν ισχυουν οι βεβαιωσεις αυτοι μου ειπαν οτι σε ολες τις ειδικοτητες εκτος απο τους συνοδους ειναι 500 μορια
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δεν υπάρχουν βάσεις μάγκες στις προκυρήξεις των ΕΠΟΠ. Οι βάσεις παίζουν σε κάθε διαγωνισμό και όλα είναι σχετικά. Εσύ με την βεβαίωση σπουδών φίλε ίσως και να μοριοδοτηθείς. Ακόμα δεν το ξέρεις. Για να σε ξεφορτωθεί ο άλλος μπορεί να σου πεί τα χίλια μοίρια. Και πάλι να ξέρεις όμως ότι άν δεν μοριοδοτηθεί η δική σου βεβαίωση τότε δεν θα μοριοδοτηθεί κανενός οπότε πάλι υπέρ σου είναι. Τώρα το άν θα σε φάνε οι υπόλοιποι στα μόρια ή σε κανά βύσμα είναι άλλο θέμα!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Panos έγραψε:
D.Y.K έγραψε:Και ούτε όλοι έχουν βεβαιώσεις σπουδών και ούτε είναι και απόφοιτοι πανεπιστημίων ή τεχνολογικών ιδρυμάτων με αυτήν την λογική.

Αυτοι που μου ειπαν οτι δεν ισχυουν οι βεβαιωσεις αυτοι μου ειπαν οτι σε ολες τις ειδικοτητες εκτος απο τους συνοδους ειναι 500 μορια

Βλέπω η ραδιοαρβύλα πάει σύννεφο απο αυτούς που 'ενημέρωσαν'. Χωρίς παρεξήγηση αλλά ακόμη και άν οι βάσεις είναι απο 500 μόρια και πάνω ή 500 και κάτω δεν το γνωρίζει κανείς. Μην χάνεις το κουράγιο σου φιλαράκι. Όλα είναι σχετικά και όλα παίζονται!
Anonymous

Με τις βεβαιωσεις μπορει να βγουν και τα 500 χωρις τη συνεντευξη. Αλλα απ τη στιγμη που οπως λετε οτι δεν ισχυουν και χωρις Τη συνεντευξη να τα μαζεψεις πως; Παιδια ενταξει μην τρελλαθουμε τωρα. Σταματηστε να πιστευετε οσα σας λενε γιατι δεν στεκουν αυτα τα πραγματα, καλο ειναι να περιμενουμε τ αποτελεσματα!

Anonymous

Ευχομαι να εχετε δικιο γιατι ειλικρινα δεν αντεχω αλλο μ αυτη την ιστορια!
Anonymous

Panos έγραψε:

ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΙΣΧΥΕΙ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΕΓΡΑΦΕ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΓΙΑ ΝΑ Μ ΗΝ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ. ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ 500 Κ ΠΑΝΩ
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από Marina2 »

Η προκήρυξη δεν το διευκρινίζει ξεκάθαρα τι παιζει με τις βεβαιώσεις και έτσι πολλοί στείλαμε πσιτεύοντας ότι ισως και να τις μετρήσουν. Εμένα μου είπαν οτι για αυτην την ειδικότητα δεν θα την μετρήσουμε (πολυ ευγενικά και ωραία) διότι αυτο που σπούδασες δεν εχει καμία σχεση. Αλλα από την αλλη μου το γύρισε και είπε οτι θα δουν τιη βεβαίωση και θα κρίνουν αυτοί αν θα στην μετρήσουν ή οχι! Της λεω οτι με αυτή την λογική πρεπει να την μετρήσουν σε όλους. Πως θα γίνει διαχωρισμός; Δεν γίνεται! Ουτε αυτή ήξερα τι να μου πει.
Anonymous

Marina2 έγραψε:Η προκήρυξη δεν το διευκρινίζει ξεκάθαρα τι παιζει με τις βεβαιώσεις και έτσι πολλοί στείλαμε πσιτεύοντας ότι ισως και να τις μετρήσουν. Εμένα μου είπαν οτι για αυτην την ειδικότητα δεν θα την μετρήσουμε (πολυ ευγενικά και ωραία) διότι αυτο που σπούδασες δεν εχει καμία σχεση. Αλλα από την αλλη μου το γύρισε και είπε οτι θα δουν τιη βεβαίωση και θα κρίνουν αυτοί αν θα στην μετρήσουν ή οχι! Της λεω οτι με αυτή την λογική πρεπει να την μετρήσουν σε όλους. Πως θα γίνει διαχωρισμός; Δεν γίνεται! Ουτε αυτή ήξερα τι να μου πει.
Κοπελα σου μιλησε; Μ ενα νεαρο μιλησα εγω (τι μιλησα δηλαδη Που δεν προλαβα να μιλησω)
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Ναι μία κοπέλα. Συζητήσιμη και ευγενέστατη μπορώ να πω. Με αφησε να της εξηγήσω ακριβως τι παιζει και μετά μου είπε όλα τα παραπάνω!

Anonymous

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν διευκρινιζουν πως για να δεχτουν τις βεβαιωσεις πρεπει να ειναι πανω στην ειδικοτητα; Γιατι δεν το λενε αυτο;
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Π¨ανο δεν ξέρω ειλικρίνα τι παίζει. Στο στρατό ξηρας τις δεχονται μονο σε ειδικότητα από Ιεκ και κάτω, χωρις πάλι να χρειάζεται να "ταιριάζει" με κάποια ειδικότητα. Δεν παει να εισαι οδηγός, αν εχεις βεβαίωση ή πτυχίο τα παίρνεις τα μόρια. Εγω ειλικρινά δεν ξέρω τι θα παιχτει και ξαφνικά δεν ξέρω ούτε πόσα μόρια έχω.
Anonymous

Δεν ξερω τι να πω. Εγω τα βγαζω 150 ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα τωρα τι να πω; Μπορει να μου τα κοψουν και αυτα ετσι οπως παει. Που παω λοιπον μ αυτα τα μορια και τι ψαχνω;
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Έλα μην το λες αυτό. Αν σε όλους πιασουν μονο το απολυτήριο τοτε όλοι πάνω κάτω εκει θα πέσουμε! Με τι πολλ/ζουμε τον βαθμό του απολυτηρίου; Αγγλικά δεν εχεις και θητεία;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης