Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Episkpan123
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Δημοσίευση από Episkpan123 »

Καλημέρα! 
Δεν ξέρω ποια διαδικασία τηρούν και κάποιους τους έχουν καλέσει και άλλους όχι. 
Και εγω τους είπα ότι κανονικά το χαρτί για τα υγειονομικά το παίρνουμε μετά τις ενστάσεις και με κοιτούσαν σαν ούφο. 
Ρώτησα και ημερομηνίες για πκε και μου είπε ότι δεν έχουν κάποια ενημέρωση και ότι θα ενημερωθούμε από το σάιτ όταν είναι. 

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 09, 2026 7:51 am
Episkpan123 έγραψε: Πέμ Ιούλ 09, 2026 12:05 am Καλησπέρα,
ήθελα να γράψω από μεσημέρι αλλά βαριόμουν να φτιάξω λογαριασμό 😂
το παιδί που έλεγε ότι τον πήραν τηλ και εγώ νόμιζα ότι μας κοροϊδεύει διότι στο ΦΕΚ γράφει ξεκάθαρα για μετά τις ενστασεις, παρόλα αυτά λέει αλήθεια με πήραν και εμένα τηλ. (Είμαι θέση λίγο πιο πάνω από 200) οπότε ίσως παίζει κάποιο ρόλο στο πόσα άτομα κάνανε αίτηση στο εκάστοτε Α.Τ 

Καλημερα και καλή επιτυχία. Άρα σου δώσανε καρτέλα και σου είπαν να ξεκινήσεις την διαδικασία να πας σε γιατρούς κλπ. Σου είπαν μήπως αν πρέπει να ξεκινήσεις άμεσα την διαδικασία ή μέχρι πότε πρέπει να περάσεις γιατρούς ή κάποια αναφορά στις ημερομηνίες τον ΠΚΕ; Η ερώτηση είναι για να δούμε αν τα ΠΚΕ είναι κοντά ή όχι. Εμένα μου φαίνεται ότι αν όντως ισχύει ότι σας έχουν καλέσει να πάρετε καρτέλα κάποιους πριν την λήξη της προθεσμίας των ενστάσεων , η διαδικασία προχωράει πολύ γρήγορα , βέβαια θα είχαν πιστεύω καλέσει και τους υπόλοιπους που είμαστε στην 300αδα. Εκτός αν κάποιοι δίνουν καρτέλες από τώρα επειδή είναι να βγουν σε άδεια , ακόμη και αν οι ΠΚΕ είναι μακριά .....

Τίποτα δεν του έδωσαν λέει ΠΑΠΑΤΖΕΣ 

Episkpan123
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Episkpan123 »

Ναι έγινε γιατί κερδίζω κάτι να σου πω ψέματα; 
ή επειδή πήρα 2 μέρες πριν το τέλος των ενστάσεων κέρδισα κάτι; 
Αν και εφόσον έχεις περάσει και ξεκινήσεις τα πκε δες και τα χαρτιά από τους υπόλοιπους για τις ημερομηνίες και θα καταλάβεις πόσο κουτός είσαι που νομίζεις ότι σε κοροϊδεύουν όλοι. 

Επισκέπτης

Ρε παιδιά παπάντζες λεει ένας τα γράφει. Ειναι δυνατόν πριν τις εντάσεις και τα οριστικά αποτελέσματα να καλούν κόσμο ; Δεν γίνεται προφανώς . Δεν τηρείται η διαδικασία και δεν είναι δίκαιο προς τα υπόλοιπα παιδιά. Και ακόμα και ΑΝ γινόταν θα είχαν καλέσει τους πρώτους πρώτους όχι τους τελευταίους. 

Επισκέπτης

Εγώ ένα πράγμα θα πω, όσοι ενδιαφέρεστε πραγματικά για να μπείτε στην αστυνομία, μην ακούτε κανέναν εδώ μέσα γιατί προφανώς κάποιοι δρουν με βάση το συμφέρον για να σας αποθαρρύνουν και να κερδίσουν θέσεις. Καρτέλες υγειονομικού δεν έχουν μοιραστεί και το λέω εγώ που έχω κάνει την αίτηση σε αρμόδιο που είναι γνωστος μου και σε κατάταξη βρίσκομαι και στους πρώτους 60 και πιο πάνω αλλά δεν θα προσδιορίσω επακριβώς. 
President

Δημοσίευση από President »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 09, 2026 11:36 am Εγώ ένα πράγμα θα πω, όσοι ενδιαφέρεστε πραγματικά για να μπείτε στην αστυνομία, μην ακούτε κανέναν εδώ μέσα γιατί προφανώς κάποιοι δρουν με βάση το συμφέρον για να σας αποθαρρύνουν και να κερδίσουν θέσεις. Καρτέλες υγειονομικού δεν έχουν μοιραστεί και το λέω εγώ που έχω κάνει την αίτηση σε αρμόδιο που είναι γνωστος μου και σε κατάταξη βρίσκομαι και στους πρώτους 60 και πιο πάνω αλλά δεν θα προσδιορίσω επακριβώς. 

Βοήθα ρε φίλε λίγο την κατάσταση γιατί κάποιοι με έβγαλαν συνομοσιολογο. Του έδωσαν δελτίο χωρίς να του πουν ούτε στο περίπου πότε θα γίνουν τα αθλήματα . Δεν στέκει τίποτα.
Επισκέπτης

Παραπληροφόρηση κάνει για να τραβήξει προσοχή και να αγχώσει κόσμο. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση κανένα ΑΤ να πάρει τηλέφωνο πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας  μεμονωμένα άτομα. Εδώ οριακά σε παίρνουν όταν όντως πρέπει να σε πάρουν για να κάνεις τα χαρτιά , θα σε πάρουν και νωρίτερα; Ρε τι λέτε 😂😂 
Επισκέπτης

Δεν τον έχει πάρει όντως κανένας . Εδώ εμένα το παλικάρι που μου κάνει τα χαρτιά είναι και φίλος οικογενειακός και δεν με έχει φωνάξει για καρτέλα. Το ότι κάποιοι γεμίζουν τον ελεύθερο τους χρόνο με βλακίες είναι απορίας άξιο 
Επισκέπτης

Episkpan123 έγραψε: Πέμ Ιούλ 09, 2026 10:43 am Ναι έγινε γιατί κερδίζω κάτι να σου πω ψέματα; 
ή επειδή πήρα 2 μέρες πριν το τέλος των ενστάσεων κέρδισα κάτι; 
Αν και εφόσον έχεις περάσει και ξεκινήσεις τα πκε δες και τα χαρτιά από τους υπόλοιπους για τις ημερομηνίες και θα καταλάβεις πόσο κουτός είσαι που νομίζεις ότι σε κοροϊδεύουν όλοι. 

Φίλε μην ακους και εμένα μου την έδωσαν και με έχουν βγάλει τρελό πέρνα τους γιατρούς σου και μην γράφεις εδώ μέσα. 
Επισκέπτης

President έγραψε: Πέμ Ιούλ 09, 2026 11:42 am
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 09, 2026 11:36 am Εγώ ένα πράγμα θα πω, όσοι ενδιαφέρεστε πραγματικά για να μπείτε στην αστυνομία, μην ακούτε κανέναν εδώ μέσα γιατί προφανώς κάποιοι δρουν με βάση το συμφέρον για να σας αποθαρρύνουν και να κερδίσουν θέσεις. Καρτέλες υγειονομικού δεν έχουν μοιραστεί και το λέω εγώ που έχω κάνει την αίτηση σε αρμόδιο που είναι γνωστος μου και σε κατάταξη βρίσκομαι και στους πρώτους 60 και πιο πάνω αλλά δεν θα προσδιορίσω επακριβώς. 

Βοήθα ρε φίλε λίγο την κατάσταση γιατί κάποιοι με έβγαλαν συνομοσιολογο. Του έδωσαν δελτίο χωρίς να του πουν ούτε στο περίπου πότε θα γίνουν τα αθλήματα . Δεν στέκει τίποτα.

Ακούς πόσο χαζό είναι αυτό που λες ; Λες και βγάζει ο υπεύθυνος στο εκάστοτε ΑΤ πότε θα βγουν οι επιτροπές ΠΚΕ. Γνώμη μου και να ήξεραν θα έκαναν τους βλάκες γιατί είναι υποχρέωση μας να ενημερωθούμε από το σάιτ 

Επισκέπτης

Μιας και είσαι ο υπουργός εσύ πρέπει να σε εμπιστευτούμε μάλλον οκ 
Alkhs358

Δημοσίευση από Alkhs358 »

Ρε μάγκες να σας πω, στέκομαι στο 174 και όταν τυχαίνει να περνάω δίπλα από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ κυρίως βλέπω κάτι γομάρια δυο μέτρα τις περισσότερες φορές και αναρωτιέμαι ρε παιδιά πως εγώ θα μπορέσω να γίνω έτσι χωρίς να φαίνεται περίεργο ; Δε ξέρω κάνει κανείς άλλος τέτοιες σκέψεις ή είμαι ο μόνος ανασφαλής εδώ μέσα ; 
Επισκέπτης

Καλησπέρα παιδιά ο Μάικ ο χρυσόχόϊδης ειμαι λοιπόν στα πκε θα εχει και μέτρηση μορίου σε μήκος και πάχος 
Επισκέπτης

Alkhs358 έγραψε: Πέμ Ιούλ 09, 2026 2:52 pm Ρε μάγκες να σας πω, στέκομαι στο 174 και όταν τυχαίνει να περνάω δίπλα από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ κυρίως βλέπω κάτι γομάρια δυο μέτρα τις περισσότερες φορές και αναρωτιέμαι ρε παιδιά πως εγώ θα μπορέσω να γίνω έτσι χωρίς να φαίνεται περίεργο ; Δε ξέρω κάνει κανείς άλλος τέτοιες σκέψεις ή είμαι ο μόνος ανασφαλής εδώ μέσα ; 

Είναι λογικό να σε φοβίζει κάθε αρχή και συμπλοκή λένε. Εγώ πάντως είμαι στο 180 και βλέπω κάτι άλλους 190+ αλλά δεν κολλάω. Θα δεις και πιο μαζεμένους κτλ κτλ 
Επισκέπτης

Alkhs358 έγραψε: Πέμ Ιούλ 09, 2026 2:52 pm Ρε μάγκες να σας πω, στέκομαι στο 174 και όταν τυχαίνει να περνάω δίπλα από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ κυρίως βλέπω κάτι γομάρια δυο μέτρα τις περισσότερες φορές και αναρωτιέμαι ρε παιδιά πως εγώ θα μπορέσω να γίνω έτσι χωρίς να φαίνεται περίεργο ; Δε ξέρω κάνει κανείς άλλος τέτοιες σκέψεις ή είμαι ο μόνος ανασφαλής εδώ μέσα ; 

Άραξε αδερφέ πέρνα εσύ τα πκε και μπες αστυνομία και αν είσαι μάχιμος θα πας Δίας και όλα καλά. Εδώ στην σειρά μας πήγαν Δίας και γυναίκες 1.63 το 1.74 αν είσαι τέρμα γυμνασμενος πίστεψε με βοηθάει 

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες