Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Παιδιά μπήκαν 572 άτομα από τους 607. Και για να προλάβω όσους ρωτήσουν ήταν 607 γιατί θα συμπλήρωναν κάποια άτομα την πρώτη 300αδα από τα άτομα που παραιτήθηκαν. Μην ακούτε ούτε για 100 ούτε για 8.
Έσυ είσαι μεγάλος βλακας με αυτό που σου κατέβηκε από το κεφάλι
Ρε παιδιά δεν θα βγεί επίσημη ανακοίνωση αν καλέσουν έξτρα άτομα από τους επιλαχόντες;
Βλάκας είσαι εσυ ! Όταν βγει η ανακοίνωση και δεις 572 έλα ξανά σχολίασε μου ! Δεν έχω καποιο όφελος να πω ψέματα και εγώ επιλαχων είμαι ! Το ξέρω από εκπαιδευτή μέσα. Άντε γιατί έχουμε ξεφύγει
Πως γίνεται να μην ξέρουν πόσους έχουν μέσα;
Είναι δυνατόν?
Είναι δυνατόν?
Αφού ξέρεις για πες μας τότε πόσα άτομα λες εσύ να πάρουν από επιλαχών από την Β και πόσους από την Α
Ποια καταμετρηση στο ΠΣΚ λετε ρε;
Εσεις νομιζετε οτι τοσες μερες που ειναι μεσα δεν ξερουν ποσα ατομα στεγαζουν; Αχαχαχχααχαχ
η καταμετρηση εχει γινει ηδη
Εσεις νομιζετε οτι τοσες μερες που ειναι μεσα δεν ξερουν ποσα ατομα στεγαζουν; Αχαχαχχααχαχ
η καταμετρηση εχει γινει ηδη
Το θεμα ειναι γιατι δεν ξερει καποιος ακομα ποσα ατομα βγηκαν απο την καταμετρηση που ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΓΙΝΕ. Δεν νοειται να μην γνωριζουν ποσοι μενουν μεσα στους λοχους. Δεν ειναι εφικτο αυτο. Δεν νοειται να μην γνωριζουν ηδη ποσα αρβυλα μοιρασαν ή ποσοι παρουσιαστηκαν εν τελει.
Ενοειται γνωριζουν. Αφου μαζευαν χαρτια την πρωτη μερα απο τον καθε υποψηφιο. Δεν γνωριζουν ποσα χαρτια μαζεψαν;
Γνώμη μου και να λείπουν άτομα δεν θα μπουν τώρα θα μπουνε στην επόμενη προκήρυξη του 25 που πολύ πιθανό να βγάλει
Και μην ξεχνατε οι πινακες ειναι ανοιχτοι απο αυτη την συγκεκριμενη κυβερνηση και απο αυτους συγκεκριμενους υπουργους. Αν με αυτα που γινονται αλλαξει οι κυβερνηση ή γινει ανασχηματισμος και αλλαξουν οι υπουργοι και οι αρχηγοί ξεχαστε ανοιχτους πινακες και προσληψεις
Έχουμε καιρό για εκλογέςTragikos έγραψε: Παρ Φεβ 07, 2025 5:04 pm Και μην ξεχνατε οι πινακες ειναι ανοιχτοι απο αυτη την συγκεκριμενη κυβερνηση και απο αυτους συγκεκριμενους υπουργους. Αν με αυτα που γινονται αλλαξει οι κυβερνηση ή γινει ανασχηματισμος και αλλαξουν οι υπουργοι και οι αρχηγοί ξεχαστε ανοιχτους πινακες και προσληψεις
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες