Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Ddion

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από Ddion »

Παιδιά μπήκαν 572 άτομα από τους 607. Και για να προλάβω όσους ρωτήσουν ήταν 607 γιατί θα συμπλήρωναν κάποια άτομα την πρώτη 300αδα από τα άτομα που παραιτήθηκαν. Μην ακούτε ούτε για 100 ούτε για 8.
Gsm

Δημοσίευση από Gsm »

Ddion έγραψε: Παρ Φεβ 07, 2025 1:52 pm Παιδιά μπήκαν 572 άτομα από τους 607. Και για να προλάβω όσους ρωτήσουν ήταν 607 γιατί θα συμπλήρωναν κάποια άτομα την πρώτη 300αδα από τα άτομα που παραιτήθηκαν. Μην ακούτε ούτε για 100 ούτε για 8.
Έσυ είσαι μεγάλος βλακας με αυτό που σου κατέβηκε από το κεφάλι
Geoege

Δημοσίευση από Geoege »

KrysasHehdhe έγραψε: Πέμ Φεβ 06, 2025 11:44 pm Εγώ ξέρω για 60.
Τώρα από αύριο θα δείξει αν θα είναι 35-60-100
Τα πονταρίσματα δικά σας 😂
Αύριο γιατί;
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ρε παιδιά δεν θα βγεί επίσημη ανακοίνωση αν καλέσουν έξτρα άτομα από τους επιλαχόντες;
Lockis67777

Δημοσίευση από Lockis67777 »

Geoege έγραψε: Παρ Φεβ 07, 2025 2:51 pm
Αύριο γιατί;
Τώρα βγαίνουν για ΠΣΚ οι υποψήφιοι οπότε θα γίνουν κ οι καταμετρήσεις (αυτή η εκτίμηση δική μ)
Ddion

Δημοσίευση από Ddion »

Βλάκας είσαι εσυ ! Όταν βγει η ανακοίνωση και δεις 572 έλα ξανά σχολίασε μου ! Δεν έχω καποιο όφελος να πω ψέματα και εγώ επιλαχων είμαι ! Το ξέρω από εκπαιδευτή μέσα. Άντε γιατί έχουμε ξεφύγει
Player12

Δημοσίευση από Player12 »

Πως γίνεται να μην ξέρουν πόσους έχουν μέσα;
Είναι δυνατόν?
Gsm

Δημοσίευση από Gsm »

Ddion έγραψε: Παρ Φεβ 07, 2025 3:04 pm Βλάκας είσαι εσυ ! Όταν βγει η ανακοίνωση και δεις 572 έλα ξανά σχολίασε μου ! Δεν έχω καποιο όφελος να πω ψέματα και εγώ επιλαχων είμαι ! Το ξέρω από εκπαιδευτή μέσα. Άντε γιατί έχουμε ξεφύγει
Αφού ξέρεις για πες μας τότε πόσα άτομα λες εσύ να πάρουν από επιλαχών από την Β και πόσους από την Α
Geoege

Δημοσίευση από Geoege »

Lockis67777 έγραψε: Παρ Φεβ 07, 2025 3:01 pm
Geoege έγραψε: Παρ Φεβ 07, 2025 2:51 pm
Αύριο γιατί;
Τώρα βγαίνουν για ΠΣΚ οι υποψήφιοι οπότε θα γίνουν κ οι καταμετρήσεις (αυτή η εκτίμηση δική μ)

Λες να μας ειδοποιήσουν μέσα στο σκ;
Tragikos

Δημοσίευση από Tragikos »

Ποια καταμετρηση στο ΠΣΚ λετε ρε;
Εσεις νομιζετε οτι τοσες μερες που ειναι μεσα δεν ξερουν ποσα ατομα στεγαζουν; Αχαχαχχααχαχ
η καταμετρηση εχει γινει ηδη
Giorgos9

Δημοσίευση από Giorgos9 »

Το θεμα ειναι γιατι δεν ξερει καποιος ακομα ποσα ατομα βγηκαν απο την καταμετρηση που ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΓΙΝΕ. Δεν νοειται να μην γνωριζουν ποσοι μενουν μεσα στους λοχους. Δεν ειναι εφικτο αυτο. Δεν νοειται να μην γνωριζουν ηδη ποσα αρβυλα μοιρασαν ή ποσοι παρουσιαστηκαν εν τελει.
episkeptiC

Δημοσίευση από episkeptiC »

Ενοειται γνωριζουν. Αφου μαζευαν χαρτια την πρωτη μερα απο τον καθε υποψηφιο. Δεν γνωριζουν ποσα χαρτια μαζεψαν;
Επισκέπτης

Γνώμη μου και να λείπουν άτομα δεν θα μπουν τώρα θα μπουνε στην επόμενη προκήρυξη του 25 που πολύ πιθανό να βγάλει
Tragikos

Δημοσίευση από Tragikos »

Και μην ξεχνατε οι πινακες ειναι ανοιχτοι απο αυτη την συγκεκριμενη κυβερνηση και απο αυτους συγκεκριμενους υπουργους. Αν με αυτα που γινονται αλλαξει οι κυβερνηση ή γινει ανασχηματισμος και αλλαξουν οι υπουργοι και οι αρχηγοί ξεχαστε ανοιχτους πινακες και προσληψεις
Επισκέπτης

Tragikos έγραψε: Παρ Φεβ 07, 2025 5:04 pm Και μην ξεχνατε οι πινακες ειναι ανοιχτοι απο αυτη την συγκεκριμενη κυβερνηση και απο αυτους συγκεκριμενους υπουργους. Αν με αυτα που γινονται αλλαξει οι κυβερνηση ή γινει ανασχηματισμος και αλλαξουν οι υπουργοι και οι αρχηγοί ξεχαστε ανοιχτους πινακες και προσληψεις
Έχουμε καιρό για εκλογές
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες