Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Rjs
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Rjs »

Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να παραιτηθείς πρώτα και μετά να κάνεις τα χαρτιά σου όπως και από ΕΠΟΠ σε αστυνομίες κλπ, αλλά δεν σε περνώ στον λαιμό μου, ο πάτε καλά θα ξέρει να σου απαντήσει με σιγουριά όπως και κάνα 2 άλλοι εδώ μέσα.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 478

Δημοσίευση από re pate kala re »

Manolissss έγραψε:Καλημέρα οποίος γνωρίζει... Κάποιος που είναι συνοριοφύλακας μπορεί να κάνει τα χαρτιά του στα ΕΠΟΠ;

Κάνεις κανονικά αλλά αν περάσεις πριν μπεις στο κέντρο θα πρέπει να έχεις παραιτηθεί αν όμως δεν έχεις υπηρετήσει τον υποχρεωτικό χρόνο σαν μόνιμος ή έχεις υπογράψει ανανέωση για συμβασιούχους ΣΦ δεν έχεις Δικαίωμα να ξανά δώσεις για ΕΛ. Ας, επίσης αν φύγεις και καλά για λόγους υγείας και αλλάξει το Ι τότε δεν μπορείς να μπεις ούτε ΕΠΟΠ ούτε πυροσβεστική ούτε λιμενικό

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Σάβ Μάιος 21, 2022 3:44 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
OTI NA NE
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από OTI NA NE »

Καλησπερα στην ωραια παρεαποιος απο τα παιδια μεσα εδω που ειναι ΕΠΟΠ η ΟΒΑ μπορει να μας πως πανε περιπου η υπηρεσιες στη μοναδα για εναν ΝΕΟ ΕΠΟΠ! Και τι κανουν περιπου μεσα στην μοναδα βαση της ειδικοτητας τους;

Βεβαια ολα αυτα που ρωταω ειναι σχετικα... Γιατι η καθε μοναδα εχει διαφορετικες αναγκες

Epson89
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Epson89 »

Εγώ οβα είμαι. Νέους εποπ δεν έχουμε άλλα από τους παλιούς που είναι λοχιες κάποιοι, κάνουν σκοπιές αοτ, ΗΣΑ, αρχιφυλακας και υπαρχηφυλακας πύλης. Οι παλιοί εποπ κάνουν αυδμ βαυδμ. Οι υπηρεσίες τους είναι 2 και σπάνια 3 ενώ σαν οβα μπορεί να φτάσουμε και τις 7...
Despoinalap
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Despoinalap »

Αριθμό αιτήσεων ξέρει κανείς ;
tethoras355
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από tethoras355 »

Και εγώ οβα είμαι και ήρθαν νεοι εποπ τον Μάρτη. Γενικά είναι καθαρά θέμα μονάδας και διοικητή. Σε εμάς πχ κάνουν λοχίας υπηρεσίας και αρχιφύλακας πύλης και 4 τον μήνα ενώ και εμείς οι οβα κάνουμε αρχιφύλακες και 4-5 τον μήνα. Σε άλλες μονάδες της ταξιαρχίας οι νέοι εποπ ξεκίνησαν σκοπιες για 2 μήνες και μετά θα τους πάνε σε άλλες υπηρεσίες έτσι τους είπαν τουλάχιστον.
Ρambo No8
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από Ρambo No8 »

tethoras355 έγραψε:Και εγώ οβα είμαι και ήρθαν νεοι εποπ τον Μάρτη. Γενικά είναι καθαρά θέμα μονάδας και διοικητή. Σε εμάς πχ κάνουν λοχίας υπηρεσίας και αρχιφύλακας πύλης και 4 τον μήνα ενώ και εμείς οι οβα κάνουμε αρχιφύλακες και 4-5 τον μήνα. Σε άλλες μονάδες της ταξιαρχίας οι νέοι εποπ ξεκίνησαν σκοπιες για 2 μήνες και μετά θα τους πάνε σε άλλες υπηρεσίες έτσι τους είπαν τουλάχιστον.
η σκοπιά είναι το καλύτερο πράγμα... Αν θα μπω νέος ΕΠΟΠ μπορώ να κάνω αυτό συνέχεια; Ένα σπαστό εξάωρο και απαλλαγή την άλλη μέρα!
HYPOTONIC
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από HYPOTONIC »

Αν δεν εχεις υπηρεσια κανεις οτι εχει σχεση με την ειδικοτητα σου. Μαξιμουμ 5 υπηρεσιες
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Epson89 έγραψε:Εγώ οβα είμαι. Νέους εποπ δεν έχουμε άλλα από τους παλιούς που είναι λοχιες κάποιοι, κάνουν σκοπιές αοτ, ΗΣΑ, αρχιφυλακας και υπαρχηφυλακας πύλης. Οι παλιοί εποπ κάνουν αυδμ βαυδμ. Οι υπηρεσίες τους είναι 2 και σπάνια 3 ενώ σαν οβα μπορεί να φτάσουμε και τις 7...

Απο προσωπική εμπειρία θα σου πω ότι το κυριότερο είναι θέμα μονάδας τι κόσμο έχει και τι υπηρεσίες έχει πχ πόσες σκοπιές, πόσα φυλάκια, πόσα περίπολα εποχούμενα ή κανονικά ή και τα δύο, έχω δει ΕΠΟΠ ΛΧΙΑ να κάνει ΑΥΔΜ Και στην ίδια περιοχή σε άλλη μονάδα ΑΥΔΜ έκανε απο ΕΠΧΙΑ ΣΜΥ ή ΑΛΧΙΑ ΕΜΘ μέχρι ΑΝΘΛΓΟ με 3 χρόνια υπηρεσία ή ΑΝΘΛΓΟ ΣΜΥ ή μόνη διαφορά ήταν ότι Στην πρώτη δεν είχε κόσμο

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Σάβ Μάιος 21, 2022 6:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Ρambo No8 έγραψε:
tethoras355 έγραψε:Και εγώ οβα είμαι και ήρθαν νεοι εποπ τον Μάρτη. Γενικά είναι καθαρά θέμα μονάδας και διοικητή. Σε εμάς πχ κάνουν λοχίας υπηρεσίας και αρχιφύλακας πύλης και 4 τον μήνα ενώ και εμείς οι οβα κάνουμε αρχιφύλακες και 4-5 τον μήνα. Σε άλλες μονάδες της ταξιαρχίας οι νέοι εποπ ξεκίνησαν σκοπιες για 2 μήνες και μετά θα τους πάνε σε άλλες υπηρεσίες έτσι τους είπαν τουλάχιστον.
η σκοπιά είναι το καλύτερο πράγμα... Αν θα μπω νέος ΕΠΟΠ μπορώ να κάνω αυτό συνέχεια; Ένα σπαστό εξάωρο και απαλλαγή την άλλη μέρα!

Θα συμφωνήσω, ίσως το εποχούμενο περίπολο είναι Λίγο καλύτερό από την σκοπιά, η χειρότερη μακράν είναι του ΑΥΔΜ.

OTI NA NE
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από OTI NA NE »

OTI NA NE έγραψε:Θα συμφωνήσω, ίσως το εποχούμενο περίπολο είναι Λίγο καλύτερό από την σκοπιά, η χειρότερη μακράν είναι του ΑΥΔΜ.

Και γω θα συμφωνησω με το εποχουμενο απο τη σκοπια στη πυλη και ειδικα εκει που ημουν στην Αυλωνα σαν πεζοναυτης εφεδρος πριν 10 μηνες μας ειχε παει ΑΙΜΑ. Εμπλοκη υπηρεσια πανω απο 7μερες μεσα στο 575. Ομως επαλαμβανω σαν εφεδρος αλλο ΟΒΑ αλλο ΕΠΟΠ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Μάιος 21, 2022 6:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
tethoras355
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από tethoras355 »

Εγώ πριν μπω ΟΒΑ δεν ήθελα να κάνω σκοπιές και περιπόλα αλλά εν τέλει ίσως είναι καλύτερο γιατί και λιγότερες ευθύνες έχεις από λοχιάς υπηρεσίας ή αρχιφύλακας (σαν νεοι εποπ αυτές οι υπηρεσίες παίζουν) και λιγότερες ώρες υπηρεσία
Toniav99
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 68

Δημοσίευση από Toniav99 »

Ξέρουμε αιτήσεις?
Kostantinos2017
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Kostantinos2017 »

Θα ήθελα να ρωτήσω. Θα βγούνε προσωρινή πίνακες με τα μόρια ανά ειδικότητες; Η μετά τα πκε θα βγουν οι πίνακες με τα μόρια;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kostantinos2017 την Δευ Μάιος 23, 2022 12:20 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες