Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
4η σειρά ΕΦΚαλημέρα,

Δημοσίευση από 4η σειρά ΕΦΚαλημέρα, »

Καλημέρα, Συγχαρητήρια όλους όσους έκαναν τα χαρτιά τούς για να γίνουν μέλος στην οικογένεια της ΕΛ. ΑΣ. Καλη επιτυχία στους επιτυχόντες/επιλαχών. Στα παλικάρια που δν τα κατάφεραν υπομονή η ζωή συνεχίζεται μάγκες.

Λοιπόν στα "παλικάρακια" που απογοητευτικάν και τους φταίνε θεοί και δαίμονες έχω ν τούς πω να αποχωρήσουν από εδώ γτ γίνονται τοξικοί και άχρηστοι για το forum. Οταν λαβανε μέρος υποτίθεται διάβασαν τα κριτήρια και τι μοριοδοτηται στα προσόντα.. υπέγραψαν και κατέθεσαν τα έγγραφα τους.

Το 2008 έλαβα μέρος στην Β κατηγορία (τότε δν είχαμε δικαιώμα να συμμετέχουμε στην Α) με 280 θέσης. Κατελαβα την 278 θέση σαν επιτυχών με 2450 μόρια. Μετα σημερινά δεδομένα θα είχα 2650 και με την τριτεκνια θα είχα 2850 μόρια. θα ήμουν πάλι επιτυχών στην Β κατηγορία με τα 2530. Οταν με ρωτούσαν που περιμένεις την βάση τους έλεγα για την Α 2700+ και για την Β 2650!! Διότι το επίπεδο απολυτηρίων έχει ανέβει, οι υποψήφιοι είναι επιτυχόντες ΑΕΙ, ΑΤΕΙ και πολλοί πτυχιούχοι ΑΕΙ, ΑΤΕΙ και όλοι μπορούν να επιλέξουν σε Α κ Β κατηγορία οπότε θα μοιραστούν υψηλές βάσεις και πτυχία.

Καλή συνέχεια σε όλους.

The Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από The Marine »

Storm έγραψε:
Διασωστης31 έγραψε:Storm κάποτε στις προκηρύξεις ειδικών φρουρων δεν μπορούσαν να πάρουν μέρος γυναίκες.Πηγαν ΣτΕ, και μαντεψε βγηκε Αντισυνταγματικο.

Κάποτε δεν μπορούσαν να πάρουν μέρος οι Εποπ, μαντεψε πηγαν ΣτΕ και βγήκε Αντισυνταγματικο και στις τελευταίες σειρές όπως και σ αυτήν την προκήρυξη παίρνουν μόρια.

Κάποτε δεν επιτρεπόταν καθόλου τα τατουάζ, την συνέχεια την ξέρεις φαντάζομαι...

Το τι είναι αντικειμενικο κριτήριο και συνταγματικό δε το ορίζει κανένας πασοκος υπουργός, πρώην δεξί χέρι του Σημίτη...

Ο θεσμός των ειδικών φρουρών από το 1999 έχει αλλάξει δεν ήταν ποτέ 100% ίδιος, και αν οι πρώτες σειρές δεν ειχαν πασοκοποιηθει και δεν είχαν φτιάξει συνδικαλιστικα όργανα οι φρουροι θα ήταν ακόμα συμβασιουχοι με ανανέωση θητείας κάθε 5 χρόνια, ουτε αστυφύλακες ούτε τίποτα.

Έτσι ήταν μέχρι το 2008 για όσους δεν το ξέρουν.

Μπραβο καλα τα λες, κριθηκαν αντισυνταγματικα βασικα πραγματα τα οποια περιλαμβανονταν σε αλλες προκηρυξεις ενδεχομενως ή και όχι αλλα αγνοουνταν στις προκηρυξεις ειδικων φρουρων. Δεν ειναι όμως οτι επαιρναν 100 γυναικες μονο την καθε φορα και πηγαν οι υπολοιπες που θελουν να κανουν αιτηση και δεν μπαινουν να κανουν προσφυγη να ανεβει ο αριθμος των γυναικων και κριθηκε αντισυνταγματικο... Δεν επαιρναν καθολου, καταλαβαινεις τη διαφορα;

Η πολυτεκνια ισχυει όπως ξερεις εδω και χρονια και σχεδον σε ολες τις προκηρυξεις του δημοσιου εχει ευεργετικες διαταξεις, οι εκαστοτε ευεργετικες διαταξεις ειναι διαφορετικες απο προκηρυξη σε προκηρυξη και δεν ειναι σε ολες ιδιες... Όπως γινεται και με την ανεργια σε αλλες ή την προυπηρεσια κτλ! Δλδ οσοι δεν ειναι ανεργοι στις εκαστοτε προκηρυξεις ή δεν εχουν προυπηρεσια πρεπει να κανουν ενσταση για αντισυνταγματηκοτητα;

Αντισυνταγματικο ευκολα θα μποροσε να κριθει η μη αναγνωριση προσθετων δικαιωματων σε πολυτεκνους για τους ε. Φ εφοσον υπαρχει γενικα ο θεσμος με την μοριοδοτηση αυτών.

Το αν θα ειναι με ποσοστα ή όχ, τοσα χρονια κατι θα γινει ηδη γι΄αυτο, εκτος και αν εμεις του 19 ειμαστε οι εξυπνοι και οι προηγουμενοι κοιμουνται...

Για τα τατουαζ όπως αναφερεις, παλιοτερα δεν επιτρεπονταν καθολου. Μετα τα τελευταια δικαστηριΑ κτλ εβαλαν τον ορο να μη φαινονται με την θερινη ενδημασια αρα δεν τα εβγαλαν τελειως... Όποτε όπως βλεπεις στους νόμους υπάρχουν παραθυρακια!

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους σχετικά με τα τατουάζ η απόφαση του ΣτΕ έχει παραποιηθει στην προκύρηξη. Η προκυρηξη θέτει σαν ορο α) το τατουάζ να μην φαίνεται με τη θερινή στολή να μην είναι εμφανες δηλαδή. Το ΣτΕ όμως δεν έβγαλε αυτή την απόφαση στις ενστάσεις των ειδικών φρουρων το 2014. Η απόφαση ήταν το τατουάζ να μην προκαλεί αν φαινεται και προφανώς αν δεν φαίνεται δεν υπάρχει κανένα προβλημα. Αν θέλει κάποιος μπορεί να το ψαξει. Το ότι κάποιος μπορεί να πάει στα πκε και να τον κόψουν αν έχει τατουάζ πχ στο χέρι μπορεί να πατήσει άνετα στην απόφαση αυτή και να δικαιωθεί.

"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
Άβαταρ μέλους
markos91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από markos91 »

Εγω προσωπικα θα ειχα περασει αμα ειχα τα μορια της τριτεκνιας. Απλα.

Ναι το απολυτηριο μου ειναι χαλια γιατι ημουν σκραπας και ετσι αποφασισα να παω ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

Ακομα και με ΔΕΑ ΕΔ δεν περασα. Εγω εφαγα την π@τσα του αιωνα στο ΚΕΑΠ. Και ερχονται καποιοι που απλα εχουν εναν παραπανω αδερφο απο εμενα και περνουν τσαμπα μορια απο το πουθενα

Πες μου ξανα ποσο δικαιο ειναι αυτο

Και εννοωειται δεν φθονω τα παιδια που περασαν. Καλη τυχη να εχουν

Άβαταρ μέλους
Sakis13
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Sakis13 »

Ξέρατε από την αρχή τα κριτήρια μοριοδοτησης... τώρα κλαιγεστε ότι φταίει οι τριτεκνοι κ οι πολύτεκνοι. Περαστικά σας
TRA 7

Δημοσίευση από TRA 7 »

Όποτε Θάνο εγώ με 2670 είμαι μέσα... αυτό καταλαβαίνω
Άβαταρ μέλους
Sakis13
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Sakis13 »

Ξαναλέω όλοι περιμέναμε βάση 2500 και φεύγα απλά δεν θέλαμε να το πιστεψουμε. Οτι έγινε έγινε τώρα.
Άβαταρ μέλους
markos91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από markos91 »

Sakis13 έγραψε:Ξέρατε από την αρχή τα κριτήρια μοριοδοτησης... Τώρα κλαιγεστε ότι φταίει οι τριτεκνοι κ οι πολύτεκνοι. Περαστικά σας

To οτι το ξεραμε δεν παει να πει τιποτα. Η αδικια παραμενει αδικια. Οσο και να σε ποναει αυτο

Άβαταρ μέλους
Sakis13
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Sakis13 »

Φίλε όντως αυτά τα 200 μόρια σίγουρα έφαγαν θέσεις... αλλά το να λέμε ότι φταίει η τριτεκνια είναι αστείο. Και εγώ δεν μπήκα αλλά ξέρω ότι φταίω εγώ που δεν κυνήγησα να πιάσω κ αλλά μόρια.
Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από MIXALHS GLOCK »

markos91 έγραψε:
Sakis13 έγραψε:Ξέρατε από την αρχή τα κριτήρια μοριοδοτησης... Τώρα κλαιγεστε ότι φταίει οι τριτεκνοι κ οι πολύτεκνοι. Περαστικά σας

To οτι το ξεραμε δεν παει να πει τιποτα. Η αδικια παραμενει αδικια. Οσο και να σε ποναει αυτο

Μάρκο γιατί αδικία; Εγώ απο τα 18 μου έβαλα στόχο να μαζέψω μόρια από το λύκειο και ότι άλλο καταφέρω.. Και τώρα είμαι 22 με 2860 μόρια.
Άβαταρ μέλους
nick521
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από nick521 »

Παιδια δεν υπαρχει λογος να το αναλυετε τωρα οτι εγινε εγινε... Και εγω εκτος ειμαι αλλα τι να κανουμε και εγω εφαγα πικρα που δεν περασα αλλα ΤΕΛΟΣ... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝΕ
Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από MIXALHS GLOCK »

MIXALHS GLOCK έγραψε:
markos91 έγραψε:

Μάρκο γιατί αδικία; Εγώ απο τα 18 μου έβαλα στόχο να μαζέψω μόρια από το λύκειο και ότι άλλο καταφέρω.. Και τώρα είμαι 22 με 2860 μόρια.
** Ούτε τρίτεκνος είμαι ούτε τίποτα άλλο
The Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από The Marine »

Η γνώμη μου είναι (γενικά μιλώντας και όχι μόνο για την συγκεκριμενη προκύρηξη) ότι αν θέλει το κράτος να βοηθάει τους τριτεκνους και τους πολύτεκνους ας τους δίνει επιδόματα να ψωνίζουν η να πηγαίνουν φροντιστήριο τα παιδιά πχ που δίνουν πανελλήνιες. Το ότι παιδιά πέρναγαν στις πανελλήνιες με 15000 σε σχολές 17000 είναι τουλάχιστον απαράδεκτο. Ο τριτεκνος/πολύτεκνος θεωρείται δηλαδη ισος του παιδιου χωρις αδέρφια που έγραψε 2000 μόρια λιγότερο και μπήκε στην ίδια σχολη; Που κολλαει το ότι έχει άλλα δύο αδέρφια; Δεν υπάρχουν οικογένειες με 1-2 παιδιά που τα βγάζουν δύσκολα πέρα; Αφού λοιπον μια πολύτεκνη οικογένεια τα βγάζει δύσκολα πέρα ας παρείχε το κράτος το 50% των εξόδων των φροντιστηρίων του παιδιου, βέβαια σε τέτοιο κράτος που ζούμε ποιος θα πρότεινε κάτι τέτοιο. Καλά και εννοείται ότι δεν κολλάει πουθενά το να πάρουν μόρια οι τριτεκνοι - πολυτεκνοι. Ας ήταν μια κατηγορία μόνοι τους τουλαχιστον αυτό θα ήταν πιο δίκαιο.
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
Άβαταρ μέλους
Storm
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Δημοσίευση από Storm »

markos91 έγραψε:Εγω προσωπικα θα ειχα περασει αμα ειχα τα μορια της τριτεκνιας. Απλα.

Ναι το απολυτηριο μου ειναι χαλια γιατι ημουν σκραπας και ετσι αποφασισα να παω ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

Ακομα και με ΔΕΑ ΕΔ δεν περασα. Εγω εφαγα την π@τσα του αιωνα στο ΚΕΑΠ. Και ερχονται καποιοι που απλα εχουν εναν παραπανω αδερφο απο εμενα και περνουν τσαμπα μορια απο το πουθενα

Πες μου ξανα ποσο δικαιο ειναι αυτο

Και εννοωειται δεν φθονω τα παιδια που περασαν. Καλη τυχη να εχουν

Αν είχες τα μορια της τριτεκνιας θα χε περασει, δηλαδη 200 +, σεβαστο! Εφόσον δεν τα έιχες όμως γτ να μην πηγαινες να βγάλεις ενα προφισιενσι του κώλου, απο αυτα που ναι για τις προκηρυξεις του δημοσιου εαν δεν έχεις ηδη βεβαια να ανεβεις μορια ή αν έχεις να κάνεις μια 2η γλώσσα lower επιπεδο ή που δεν είναι και τπτ τραγικο, σε εναν χρόνο απο το 0 το πηρες... Για σενα και μονο όλα αυτα για να σιγουρεψεις τη θεση σου, τπτ παραπανω... Και χαμενα αυτα γενικα δεν πανε, προσθετα πρσοντα για τη ζωη ειναι...

Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 134

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Παιδιά ότι ήταν να γίνει έγινε τωρα τι κάνουμε
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Slade7 »

Θανος2468 έγραψε:Λοιπόν είχε παιδιά με ταττουαζ στα πόδια ειχα γυναίκες μια και μια λες και ήταν καλλιστεία χαχα μου να.. ρες αλλα δεν νομίζω να βγάζουν 1000ρι ολο παιδάκια ήταν δεν ξέρω μικρά αγόρια ειχε και κάποιους φουσκωτούς τωρα τι να πω χοντρους δεν είδα αλλα πολλοί με μάζα 28 που μίλαγα τωρα τ να πω... φίλε για 30 θεση πληρώθηκα 1230 η 31 .2 Άτομα βγήκα 30 εγω

Λογικά στις μου... αρες βαζανε 3. αστεράκια πάνω πάνω χαχα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες