Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2014)
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 24
Εγω ειμαι απο αθηνα και παω οπου ναναι. Δεν με πειραζει. Αρκει να μπω.Cobra πολυ σιγουρο σε βλεπω οτι θα μπεις, πως και ετσι;
Καθολου σιγουρος.dimitris mak έγραψε:Εγω ειμαι απο αθηνα και παω οπου ναναι. Δεν με πειραζει. Αρκει να μπω.Cobra πολυ σιγουρο σε βλεπω οτι θα μπεις, πως και ετσι;
Ειμαι και αρκετα απαισιοδοξος θα λεγα.
- expedition
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 23
Ακόμα δε βγήκε η προκήρυξη και εσύ έβγαλες και τις μεταθέσεις...Cobra88 έγραψε:βρωμαει ΚΕΑ δωδεκανησα η υποθεση...
Το θεμα ειναι μην κοπεις κ για ΚΕΑ...
Οταν κλεισεις 3 χρονια στο φαρμακονησι ελα να τα πεις αυτα..dimitris mak έγραψε:Εγω ειμαι απο αθηνα και παω οπου ναναι. Δεν με πειραζει. Αρκει να μπω.Cobra πολυ σιγουρο σε βλεπω οτι θα μπεις, πως και ετσι;
http://staratalogia.blogspot.gr/2014/12/blog-post_99.html βγήκε στην εφημερίδα!
Καλησπερα επειδή όπως φαίνεται απο βδομάδα η προκήρυξη θα δημοσιευθεί θελω να ρωτήσω ολατα πτυχία που μας ζητανε πως ακριβώς πρέπει να σταλουνε π. χ επικυρωμενες φωτοτυπιες; η απο καποιο δικηγόρο; οποιος εχει ξανακαταθεσει ας μου πει ευχαριστώ.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Κανενα προβλημα...
Ναι με 100 ατομα πληθυσμο, αφηστε τα λογια, ρωτηστε και κανα παιδι που ειναι ηδη στο λιμενικο αν την παλευει σε τετοια νησακια, στα λογια ολοι εδω μεσα κανετε για ολα τα ενστολα επαγγελματα, πολυταλαντοι.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 20
Δεν το κατάλαβα cuervo το υφάκι σου; Υπάρχει άνθρωπος που να γεννήθηκε γι αυτή την δουλειά; Ειδικοδυναμίτες στρατόκαυλοι είμαστε και πιστεψέ μια χαρά θα τα καταφέρουμε σε οποιοδήποτε φαρμακονήσι. Αυτοί που είναι ήδη εκεί, δεν έχουν τίποτα παραπάνω από τον καθενά μας.
Δεν είναι υφάκι και πίστεψε με έχουν πολλά παραπάνω από τους περισσότερους που έχουν δει τα σώματα ασφαλείας σαν "ζώνη" ασφαλείας, τότε υπήρχαν δουλειές και με αρκετά καλύτερες απολαβές, εδώ μέσα οι περισσότεροι απλά θέλουν να βγει μια προκήρυξη για το δημόσιο, δεν τους ενδιαφέρει αν είναι για λιμενικό, αστυνομία, πυροσβεστική ή στρατό, για αυτό λεω στα λόγια όλοι ωραία τα λένε.
Εδω δεν εχει βγει η προκήρυξη ακομα και εσεις τσακώνεστε για το που θα πατε... Ελεος
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Το φεκ βγηκε παιδια. Το εχει ανεβασει ο φιλος παραπανω. Οσο για τον cuervo δεν ξερω γιατι σπαζεται τοσο πολυ. Δεν πειραζει ομως, υγεια.
Για όσους αναρωτιούνται περί μεταθέσεων κλπ, να ενημερώσω απλά ότι υπάρχουν πολλοί ΚΕΑτζήδες στα νησιά προ-προηγούμενης σειράς και περιμένουν εσάς να τους αλλάξετε με το καλό σε κάνα χρόνο από τώρα.
Οπότε υπολογίστε μια 5ετία το λιγότερο για να μην βρεθείτε ξαφνικά προ εκπλήξεως.
Καλή επιτυχία και είθε να περάσουν οι αξιότεροι.
Οπότε υπολογίστε μια 5ετία το λιγότερο για να μην βρεθείτε ξαφνικά προ εκπλήξεως.
Καλή επιτυχία και είθε να περάσουν οι αξιότεροι.
Cuervo έλεος ρε φίλε... Άσε να βγει και να τα παρατήσουμε. Εσένα τι σε νοιάζει; Και το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι μας έχεις ψυχολογίσει όλους και ξέρεις.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης