Δοκιμασίες Αξιωματικών Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
gravas

Δημοσίευση από gravas »

Μου φενεται περιεργο να χαθει ενα κονδυλιο για τετοιο λογο. Αλλα ποιο κονδυλιο ρε παιδια; Εδω βουλιαζουμε και θα κοιταν εμας; Ποιος θα βαλει την υπογραφη του για προσληψεις τετοια εποχη; Τελος παντων καλη τυχη σε ολους σας.
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

gravas έγραψε:Μου φενεται περιεργο να χαθει ενα κονδυλιο για τετοιο λογο. Αλλα ποιο κονδυλιο ρε παιδια; Εδω βουλιαζουμε και θα κοιταν εμας; Ποιος θα βαλει την υπογραφη του για προσληψεις τετοια εποχη; Τελος παντων καλη τυχη σε ολους σας.

Πολύ αισιόδοξος είσαι ρε φίλε... Και στην τελική αν δεν είσαι μην το μοιράζεσαι μαζί μας, έλεος δλδ. Ακόμη αυτή η χώρα είναι κράτος με νόμους επομένως ότι έχει εγκριθεί και είναι ακόμη σε ισχύ θα πραγματοποιηθεί... Και σε παρακαλώ μην μου απαντησεις δεν εχω καμία διάθεση να μαλώσουμε

theolvs
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από theolvs »

gravas έγραψε:Για να δημοσιευθει ομως θα πρεπει να παρει μια σειρα απο υπογραφες. Δεν αρκει μοναχα η υπογραφη του αρχηγου. Και μετα θελει να τυπωθει και να δημοσιευθει στην εφημεριδα της κυβερνησης. Ποσο καιρο θα παρει αυτο; Θαρω πως αυτο κανει κοντα στον εναν μηνα. Εγω ειμαι στους 725.

φιλε οι διαπιστωσεις σου ειναι τουλαχιστον ατυχεις. Δεν τα γνωριζεις καλα οποτε μην αγχωνεις τα παιδια που ενδιαφερονται.
thirio

Δημοσίευση από thirio »

Παιδια βλεπω να μενουμε με τη χαρα στο τελος... Δε δικαιολογειται τετοια καθυστερηση για 2 υπογραφες! Και ουτε θα πρεπει να κρυβομαστε και να λεμε να μην αγχωνουμε τα παιδια γιατι και εσυ ο ιδιος που το λες αγχωμενος εισαι και καθολου σιγουρος οτι τελικα θα υπογραφουν οι λιστες και οτι θα οριστικοποιηθουν οι προσληψεις... Καλυτερα ας μην κρυβομαστε γιατι η κατασταση ειναι δυσκολη.
GUEST

Δημοσίευση από GUEST »

Ο καθένας εδω μέσα το μακρύ του και το κοντό του.

Ήμαρτον πια με την παραφιλολογία και την παραμύθα.

Αλεξανδρος

Δημοσίευση από Αλεξανδρος »

Σήμερα μίλησα με το αρχηγείο κ μου είπανε οτι έφυγε για ΦΕΚ...
boum

Δημοσίευση από boum »

Οταν λες οτι εφυγε για ΦΕΚ Αλεξανδρε, σημαινει Οτι εχουν υπογραψει και ο αρχηγος και ο υπουργος; Και σε ποσες μερες δηλαδη θα πρεπει να εχουμε ενημερωση για το τι θα ακολουθησει;

επειδη σε παλιοτερα μηνυματα εχει αναφερθει ξανα οτι εχουν γινει οι διαδικασιες αλλα μεχρι τωρα τιποτα επισημο και ουσιαστικο δεν εχει ανακοινωθει...
Giwrgos82

Δημοσίευση από Giwrgos82 »

Αλεξανδρος έγραψε: Σήμερα μίλησα με το αρχηγείο κ μου είπανε οτι έφυγε για ΦΕΚ...
Αλεξ σου είπαν οτι το υπέγραψε ο αρχηγός?
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 109

Δημοσίευση από Alexandros9 »

Μου είπανε "Σήμερα υπογράφτηκε από τον Αρχηγό και έφυγε για ΦΕΚ"... Τα συμπεράσματα δικά σας. Ο Δένδιας δεν υπογράφει πουθενα απλά δίνει την τελική προφορική έγκριση. Διαβάστε λίγο την προκύρηξη και θα καταλάβετε την διαδικασία. Αυτά που λέω μπορεί να τα επιβεβαιώσει και άλλος που πήρε σμρ τηλ στο αρχηγείο. Επίσης όπως είπανε: Περίμενουμε την έκδοση για να μπείτε μέσα στον Δεκέμβρη
Πότε μην μετανιώνεις..
Giwrgos82

Δημοσίευση από Giwrgos82 »

Alexandros9 έγραψε: Μου είπανε "Σήμερα υπογράφτηκε από τον Αρχηγό και έφυγε για ΦΕΚ"... Τα συμπεράσματα δικά σας. Ο Δένδιας δεν υπογράφει πουθενα απλά δίνει την τελική προφορική έγκριση. Διαβάστε λίγο την προκύρηξη και θα καταλάβετε την διαδικασία. Αυτά που λέω μπορεί να τα επιβεβαιώσει και άλλος που πήρε σμρ τηλ στο αρχηγείο. Επίσης όπως είπανε: Περίμενουμε την έκδοση για να μπείτε μέσα στον Δεκέμβρη
να είσαι καλά ρε φίλε! γιατι μεχρει εχτές που τους τηλ, μου ελεγαν οτι δεν ξέρουν τίποτα... αν δεν το εχετε καταλάβει περνάμε τα ψυχοτεχνικα Νο2
Άβαταρ μέλους
hERmes1
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από hERmes1 »

Λοιπόν παιδιά. Αναγκάζομαι και γω να γραψω στο φόρουμ γιατι αυτη η ανεξηγητη κωλυσιεργια που παρατηρειται επηρεαζει ολη τη ζωη μας. Εχουμε κ λεμε:Παίρνει ένας απο μας τηλέφωνο και του λένε από το αρχηγείο ότι υπέγραψε ο αρχηγός. Παίρνει άλλος και του λένε ότι έχει φύγει το ΦΕΚ. Παίρνει άλλος κ του λένε δεν ξέρουμε. Παίρνει άλλος κ του λένε ότι δνε έχει υπογράψει ακόμα ο αρχηγός. Διαπιστώνετε λοιπόν ότι υπάρχουν οξύμωρες πληροφορίες. Αυτο τι μπορεί να σημαίνει; Δύο είναι τα τινά. Είτε είναι ανενημέρωτοι στο αρχηγείο, είτε διαρρέουν σκόπιμα διαφορετικές πληροφορίες. Αν ήταν ανενημέρωτοι όμως θα μπορούσαν να αρκεστούν στο οτι δεν ξερουν. Παει αυτο. Γιατι να διαρρεουν διαφορετικες πληροφοριες ομως; Αυτο προσωπικα με κανει καχυποπτο. Μακαρι να μην επιβεβαιωθουν οι φοβοι μου κ ολα αυτα να ειναι απλα αυθαιρεσια των υπαλληλων κ κακη ενημερωση χωρις σκοπιμοτητα. Υπαρχει ωστοσο το ενδεχομενο να μην ειναι τιποτα τυχαιο. Ολες αυτες οι οξυμωρες πληροφοριες, η ξαφνικη παραιτηση του αρχηγου, το ΦΕΚ της 13ης Νοεμβριου για παγωμα προσληψεων απο ιδιωτες για τα ετη 2013-2015 είναι συμπωματικά;
Ό, τι κι αν συμβαίνει, είτε όλα είναι μια... Μένη σύμπτωση, είτε είναι προγραμματισμένο να μη μας πάρουν εμείς οφείλουμε να δράσουμε τώρα (με κεφαλαία).
Θέλω να ακούσω προτάσεις για τρόπους πίεσης-αντίδρασης.Τώρα όμως όσο ακόμα έχουμε 2012. Αν πάμε γενάρη πέταξε το πουλάκι. Θα μας πουν: "Εμείς βρε παιδιά θέλαμε να μπείτε αλλά να βλέπετε η τρόικα. " Λοιπόν οργανωνόμαστε όσο είναι καιρός. Τα παιδιά από την Αθήνα και μέρη εκεί κοντά, συνεννοείστε τηλεφωνικώς και επισκέπτεστε αυτοπροσώπως από Δευτέρα τον αρχηγό. Θα ζητήστε προσωπική επαφή. Να ενημερωθείτε από τον ίδιο τον αρχηγό και να πάψει το ράδιο αρβίλα και οι αυθαίρετες οξύμωρες πληροφορίες των υπαλλήλων. Υπάρχει κ η επιλογή να καθίσουμε άπραγοι στον καναπέ και να νιώθουμε τύψεις για όλη μας τη ζωη ότι δεν προσπαθήσαμε καν. Κινητοποιούμαστε τώρα να πιέσουμε να μας πάρουν μέσα στο 2012 και ό, τι βγει. Τουλάχιστον θα έχουμε προσπαθήσει. Αν χρειαστεί να κατέβουμε άτομα και από μακρινές πόλεις θα το κάνουμε. Οσο περισσότεροι τόσο καλύτερο. Αυτη η εξέλιξη θα επηρεάσει όλη μας τη ζωή.

ΜΑΚΕΔΩΝ

Δημοσίευση από ΜΑΚΕΔΩΝ »

Ηermes, νομίζω πως έχεις δίκιο, είναι πραγματικότητα οτι οι Πληροφορίες είναι συγκεχυμένες και από όσο θυμάμαι κάνενας δεν αναλαμβάνει την ευθύνη των λεγόμενων του, δηλαδή να αναφέρει επώνυμα ποιο επίσημο στόμα είναι αυτό που λέει ότι λέει... Αρα και η σοβαρότητα των πληροφοριών είναι μετέωρη. Θεωρώ πως πρέπει όντως να δράσουμε ομαδικά και ατομικά προκειμένου να μάθουμε τι ακριβώς γίνεται και υπεύθυνα και επίσημα στόματα. Θα παρακαλούσα τα παιδιά και εύχομαι μελλοντικοί συνάδελφοι Που βρίσκονται στην Αθήνα είτε ατομικά είτε ομαδικά να κάνουν μια προσπάθεια στο Αρχηγείο και ίσως και στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξης προς ενημέρωση με συγκεκριμένα στοιχεία και αν όντως έχει φύγει και από το αρχηγείο και από το ΥΠ. Δ. Τ Και βρίσκεται στο Εθνικό Τυπογραφείο η κατάσταση των επιτυχόντων να μάθουμε με τι αριθμό πρωτοκόλλου ημερομηνία κλπ έχει ουτως ώστε να βρούμε κάποια ακρη κατευθείαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για την τυχόν εξέλιξη του Φ. Ε. Κ. Και αν δεν βρεθεί άκρη σε πρωτη φάση μ αυτόν τον τρόπο γιατί όχι να μην έρθουμε και όλοι Αθήνα... Οι καιροί είναι δύσκολοι και σίγουρα δε πρέπει να αφεθούμε στην τύχη... Ευχομαι πραγματικά όλο αυτό να είναι η ουρά του γαϊδαρου μιας και τον ψιλοφάγαμε τον γάϊδαρο κανονικά και να χουμε ενα καλό τέλος όλοι μας. Κουράγιο παίδες!
πολιτης

Δημοσίευση από πολιτης »

Μήπως Το ΦΕΚ των 50 αξιωματικών περιμένει να ολοκληρωθεί η διαδικασία των 725 για να πάνε μαζί για ΦΕΚ?
ΞΥΔΑΣ

Δημοσίευση από ΞΥΔΑΣ »

πολιτης έγραψε:Μήπως Το ΦΕΚ των 50 αξιωματικών περιμένει να ολοκληρωθεί η διαδικασία των 725 για να πάνε μαζί για ΦΕΚ;

Κατά πολύ μεγάλη πιθανότητα έτσι είναι... Και λογικά μέχρι την παρασκευή 30/11 θα έχουν κυρωθεί οι πίνακες και τον δύο προκηρύξεων...
Πάνος

Δημοσίευση από Πάνος »

Εχουμε κανένα νέο ρε παιδιά; Μιλησε κανενας σήμερα με αρχηγείο;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες