Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
jimmakos
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από jimmakos »

Ναι φιλε 7η σειρα ειμαι και περιμενωωωωωω...
PanosGreen
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από PanosGreen »

pigasos24 προφανώς είναι οι Περί Διάφορων προσωπικών λόγων
Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 163

Δημοσίευση από pigasos24 »

PanosGreen έγραψε:pigasos24 προφανώς είναι οι Περί Διάφορων προσωπικών λόγων

Δε γίνεται να έβγαλαν τόσο γρήγορα τοποθετήσεις τη στιγμή που υπάρχουν παραιτήσεις. Προφανώς ήταν απλά για να κοινοποιηθούν σήμερα...

Κρατάω την όποια θετική ενέργεια που μου έχει απομείνει και το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι τουλάχιστον ενημερωθήκαμε για τον αριθμό των ελλείψεων πράγμα που σε συνδυασμό με τις επικείμενες παραιτήσεις ίσως και να δικαιολογεί τον μεγάλο αριθμό ατόμων που κάλεσαν 7η σειρά. Όποιος έχει φίλο σε σχολή ας προσπαθήσει να μάθει γιατί εγώ παίρνω τον δικό μου και δε το σηκώνει.

jimmakos
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Ρε παιδια σχολειο γαι 14 ατομα θα κανουν; Και εχουν φωναξει 5η 6η και 7η?
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από electrolisa »

pigasos24 έγραψε:
electrolisa έγραψε:Ασχημα νεα μαγκες.Εικόνα τωρα μιλουσα με το φιλαρακι απο διδυμοτειχο κ μ ειπε οτι πριν λιγο αναρτηθηκαν οι τοποθετησεις και εχει...1186 ατομα! Απο τους 1200 συνολο. Και απο τις 3 σχολες. Περιμενουν και κατι αλλα χαρτια π δεν εχουν ανεβει ακομα.
Και ρωταω τωρα εγω...14 ατομα επιλαχωντες; Ποσοι θα φυγουν για πυροσβεστικη ρε παιδια; Τι γινεται; Πηραμε ΠΑΛΙ Τ@@ μας;R.I.P.7η σειρα;

Φίλε σκέφτηκες ότι μπορεί να είναι 1186 από τους 1200 χωρίς να έχουν παραιτηθεί ακόμα άτομα... Μήπως αυτές είναι οι ελλείψεις για τις μέχρι τώρα παραιτήσεις για διάφορους λόγους;

λιμενοφυλακες.check υπαξ λιμενικου...check... Πυροσβεστικη. Αναμενουμε... Ποσοι να ναι ρε φιλε; Να ναι 80; Οταν σου λεει ο αλλος τοποθετησεις 1186 ατομα απο τα 1200 και περιμενουμε να ρθουν κ κατι αλλα χαρτια απο αθηνα... Ποσα κενα καταλαβαινεις... Γιατι εγω καταλαβαινω 14 θεσεις +αποχωρησεις των πυροσβεστων... Και για να το μεταφρασουμε. Καμια 25ρια η 5η σειρα. Καμια 30ρια η 6η. Καμια 80 ρια η 7η. Εσυ παιζει να εισαι στο τσακ κ παλι παιζει. Εγω δν εχω ελπιδα τουλαχιστον... Ελπιζω να εχω καταλαβει λαθος και να σπερνω τζαμπα την καταστροφη. Τι να πω; Εικόνα

The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
jimmakos
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Ναι μπορει ειναι και οπως τα λες αρα τους παιρνει ολους απο 5η και 6η και καμια 20αρια το πολυ απο 7η... Το θεμα ειναι ολες αυτες οι αποχωρησεις ειναι απο Α κατηγορια η Β?
PanosGreen
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Παιδιά Ηρεμήστε Και να καταλαβαινόμαστε στις περισσότερες σχολές τους είπαν να παραιτηθούν απο δευτέρα ετσι κι αλλιώς οι αξιωματικοί! Απο Κομοτηνή απ ότι έμαθα θα είναι Αρκετοί Το πόσοι δεν γνωρίζω δυστυχώς... Το μόνο σίγουρο είναι οτι έχουν Ήδη 10 παραιτήσεις!

59 άτομα απο β'κατηγορία είναι επιτυχόντες και στην πυροσβεστική φαντάζομαι πως στην Α' θα είναι πολύ περισσότεροι

Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Εκτός και αν επαληθεύεται ο Αντάρτης και αυτοί οι 14 έχουν ήδη καλυφθεί από την 6η και μένουν 5 άτομα από αυτούς και οι υπόλοιποι από 7η.
Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

PanosGreen έγραψε:Παιδιά Ηρεμήστε Και να καταλαβαινόμαστε στις περισσότερες σχολές τους είπαν να παραιτηθούν απο δευτέρα ετσι κι αλλιώς οι αξιωματικοί! Απο Κομοτηνή απ ότι έμαθα θα είναι Αρκετοί Το πόσοι δεν γνωρίζω δυστυχώς... Το μόνο σίγουρο είναι οτι έχουν Ήδη 10 παραιτήσεις!

59 άτομα απο β'κατηγορία είναι επιτυχόντες και στην πυροσβεστική φαντάζομαι πως στην Α' θα είναι πολύ περισσότεροι

Έτσι Πάνο βάλε μια τάξη και ηρέμησε μας γιατί σήμερα δε θα μπορέσουμε να κοιμηθούμε...

PanosGreen
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Πάντως να είστε σίγουροι οτι οι περισσότεροι επιτυχόντες στην Πυροσβεστική θα φύγουν απο ΕΦ και ο λόγος ο βασικότερος είναι το πολύ μπλα μπλα απο τους Γονείς... "Που θα πας στην αθηνα αγοράκι μου με τους εγκληματίες κλπ κλπ" χαχαχαχααχ

ελπίζω να σας έφτιαξα λιγάκι την διάθεση Εικόνα

ανταρτης

Δημοσίευση από ανταρτης »

Εχει φωτια το φορουμ, χαιρομαι! Θα προσπαθησω να μαθω κατι το βραδυ και να σας πω, αν και αυριο μαλλον θα ξερω καλυτερα
Χάρης

Δημοσίευση από Χάρης »

Γεία σας.
Κάποιος απο την 6 φάση. Δεν ανταλλάξαμε κανένα νούμερο να έχουμε επαφή. Ενημερωτικά για την 7 φάση, εγω που ήμουν στην 6η πήγαμε γύρω στους 50 αν δεν κάνω λάθος και στο τέλος με τα αθλήματα αυτοί που περάσαμε νομίζω μείναμε γύρω στους 25. Όλα αυτα στο περίπου. Δηλαδή περίπου οι μισοί. Κάποιος εδώ απο την 6η φάση που περάσαμε τις 2 μέρες πρίν τις γιορτές; Όποιος έχει γνωστούς στις σχολές οι αστυνομικούς που μπορούν να ρωτήσουν και να μάθουν νεώτερα. Να μας ενημερώσουν κάντε ενα τηλέφωνο. Γιατι πλησιάζει το 3ήμερο και σε αυτό δεν θα έχουμε νέα, και πως περνάει το 3ημερο... Καλά είναι να ξέρουμε μέχρι την παρασκευή. Οπότε να εκμεταλευτούμε να ενημερωθούμε τις καθημερινές αύριο και μεθάυριο... Άντε να περιμένουμε να έρθει η τρίτη. Θα είναι σαν να περνούν μήνες. όχι μέρες.
Άβαταρ μέλους
mitilinios
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από mitilinios »

Καλημερα. Παντως αν ισχυει κατι τετοιο για 14 ατομα, ειναι μεγαλη μ@@@@@@@... Κριμα για μας που ειμαστε 7η σειρα επιλαχοντες. Αρα εμεις δεν εχουμε καμια ελπιδα. Τζαμπα τα ονειρα τζαμπα τα εξοδα, το αγχος και το ολο τρεξιμο. Μακαρι να μην ειναι ετσι διοτι για μας ειναι μεγαλη καταστροφη... Και βασικα για ολους τους επιλαχοντες που περιμενουν τοσο καιρο αδικα, για το ΤΙΠΟΤΑ... Γιατι δεν βγαινει καποιος αρμοδιος να μας πει κατι σωστο τουλαχιστον... ; δεν νοιαζεται κανενας για μας; Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Χαιρετώ τους συνυποψήφιους... Καλό κουράγιο και καλή υπομονή και σήμερα.
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από electrolisa »

mitilinios έγραψε:Καλημερα. Παντως αν ισχυει κατι τετοιο για 14 ατομα, ειναι μεγαλη μ@@@@@@@... Κριμα για μας που ειμαστε 7η σειρα επιλαχοντες. Αρα εμεις δεν εχουμε καμια ελπιδα. Τζαμπα τα ονειρα τζαμπα τα εξοδα, το αγχος και το ολο τρεξιμο. Μακαρι να μην ειναι ετσι διοτι για μας ειναι μεγαλη καταστροφη... Και βασικα για ολους τους επιλαχοντες που περιμενουν τοσο καιρο αδικα, για το ΤΙΠΟΤΑ... Γιατι δεν βγαινει καποιος αρμοδιος να μας πει κατι σωστο τουλαχιστον... ; Δεν νοιαζεται κανενας για μας;Εικόνα

τι να πω ρε φιλε, ετσι μ ειπε το παλικαρι, ετσι λεω. Για να εχουμε ελπιδα πρεπει να φυγουν 13 ατομα για πυροσβεστικη... Λες να ειναι τοσοι πολλοι; Εικόνα
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης