Μάρθα έγραψε: Παιδιά, για υπαξιωματικούς θέλει κατάθεση και του Πτυχίου και του Απολυτηρίου Για τους πτυχιούχους. Που κολλάει ο ΒαθμόςΑπολυτηρίου σου, από την στιγμή που θα μοιροδοτηθείς μόνον για το πτυχίο. Αν πας, και για τους Λ/φ αλλάζει!
Πού το αναφέρει αυτό μες την προκήρυξη; Γτ εγώ δεν το είδα
Μάρθα έγραψε: Παιδιά, για υπαξιωματικούς θέλει κατάθεση και του Πτυχίου και του Απολυτηρίου Για τους πτυχιούχους. Που κολλάει ο ΒαθμόςΑπολυτηρίου σου, από την στιγμή που θα μοιροδοτηθείς μόνον για το πτυχίο. Αν πας, και για τους Λ/φ αλλάζει!
2 γραμμες προκυρηξη και δν μπορουμε να την καταλαβουμε. Για υπαξ ειπαμε βαθμο πτυχιο αν εισαι απο τε ή πε και βαθμο απολυτηριου υποχρεωτικα πανω απο 16 αν εισαι απο ΔΕ τι πιο απλο;
Ξέρουμε πολύ καλά το σύστημα αξιών στην Ελλάδα είτε πας για επ. Οπ είτε για λιμενικός είτε για σκουπιδιάρηςένα είναι σίγουρο πως το λιμενικό είναι γεμάτο βύσματα και έτσι θα παραμείνει.
goldfishy έγραψε:Ξέρουμε πολύ καλά το σύστημα αξιών στην Ελλάδα είτε πας για επ. Οπ είτε για λιμενικός είτε για σκουπιδιάρηςένα είναι σίγουρο πως το λιμενικό είναι γεμάτο βύσματα και έτσι θα παραμείνει.
παπαπα γιατι το λες αυτο; ... Βυσμα. Τι ειναι αυτο; Πρωτη φορα το ακουω... Ρε παιδια οσοι φτασουν στα υγειονομικα εας μας πουν θα βαλουν ή δεν θα βαλουν ζυγαρια για να σας μετρησουν; ...
goldfishy έγραψε:Ξέρουμε πολύ καλά το σύστημα αξιών στην Ελλάδα είτε πας για επ. Οπ είτε για λιμενικός είτε για σκουπιδιάρης ένα είναι σίγουρο πως το λιμενικό είναι γεμάτο βύσματα και έτσι θα παραμείνει.
παπαπα γιατι το λες αυτο;... Βυσμα. Τι ειναι αυτο; Πρωτη φορα το ακουω... Ρε παιδια οσοι φτασουν στα υγειονομικα εας μας πουν θα βαλουν ή δεν θα βαλουν ζυγαρια για να σας μετρησουν;...
που να δεις και με το υψος... Θα ξαναγινει καταμετρηση ή θα αρκεστουν στο χαρτι γιατρου?
goldfishy έγραψε:Ξέρουμε πολύ καλά το σύστημα αξιών στην Ελλάδα είτε πας για επ. Οπ είτε για λιμενικός είτε για σκουπιδιάρης ένα είναι σίγουρο πως το λιμενικό είναι γεμάτο βύσματα και έτσι θα παραμείνει.
παπαπα γιατι το λες αυτο;... Βυσμα. Τι ειναι αυτο; Πρωτη φορα το ακουω... Ρε παιδια οσοι φτασουν στα υγειονομικα εας μας πουν θα βαλουν ή δεν θα βαλουν ζυγαρια για να σας μετρησουν;...
που να δεις και με το υψος... Θα ξαναγινει καταμετρηση ή θα αρκεστουν στο χαρτι γιατρου;
για τους αξιωματικους ηδη βαλανε επιτροπη για την υψομετρηση... Στη συνεντευξη θα γινει το ελα να δεις. Πωπω παλι θα πεσει πολυ κλαμα...
Αν μπορεί κάποιος 100% σίγουρα να με απαντήσει. Έχω το δικαίωμα να κάνω τα χαρτιά μου και για το λιμενικό και για την πυροσβεστική και εν συνεχεία για τους ειδικούς φρουρούς; Μπορώ η δεν επιτρέπεται; Ευχαριστώ.
2 γραμμες προκυρηξη και δν μπορουμε να την καταλαβουμε. Για υπαξ ειπαμε βαθμο πτυχιο αν εισαι απο τε ή πε και βαθμο απολυτηριου υποχρεωτικα πανω απο 16 αν εισαι απο ΔΕ τι πιο απλο;