Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
greenalexyo
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από greenalexyo »

Fanis679 έγραψε:Μια ερώτηση. Έκανα την αίτηση χωρίς να κάνω μετάφραση το lower. Δν θ το δεχτούν Ε; Γνωρίζει κανείς εάν μπορεί κάπως να διορθωθεί αυτο;
Ότι έβαλες ...

Δεν πειράζει όμως ίσως να μην παίξουν ρόλο τα +50 μόρια στη θέση που δήλωσες. Μην απελπιζεσαι

md_dm
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από md_dm »

Καλημερα σε ολους. Εγω θα πω κατι και μη πεσετε να με φατε! Σε καμια περιπτωση δεν εχω σκοπο να σας μπερδεψω, παρα μονο να σας βοηθησω με ο, τι εχω αντιληφθει εγω καθαρα με την προσωπικη μου κριση.

Οσον αφορα τα πτυχια αγγλικων και αν χρειαζονται μεταφραση ή οχι. Λοιπον, η παραγραφος "ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ" (αναφερομενη παντα στην προκηρυξη) και πιο συγκεκριμενα στο 1. Γ.(1). Αναφερεται στα ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ, τα οποια λεει ξεκαθαρα οτι θελουν μεταφραση σε περιπτωση που ειναι γραμμενα σε ξενη γλωσσα. Οταν εγω εκανα την αιτηση μου στην Π. Α, στο πεδιο για τα αποδεικτικα γραμματικων γνωσεων ειχε ως παραδειγματα πτυχιο σε μουσικα οργανα, σε ωδειο κλπ κλπ.

Αρα, ειπα απο μεσα μου, "ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΟΥ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ". Επειτα, πατησα "Επομενο" και ΤΟΤΕ μου εβγαλε το πεδιο για τις ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕς, οπου και επρεπε να μεταφορτωσω σε μορφη pdf το πτυχιο μου. Συνεχιζω λεγοντας πως στην παραγραφο ΞΑΝΑ με τα απαιτουμενα δικαιολογητικα και συγκεκριμενα 1. Δ. Αναφερει χαρακτηριστικα:[Οι κάτοχοι τίτλου ξένων γλωσσών (άριστη Γ2/C2, πολύ καλή Γ1/C1 και καλή Β2) ευκρινές φωτοαντίγραφο αποδεικτικού γνώσης ξένης γλώσσας.

Η γνώση της αγγλικής γλώσσας, καθώς και το επίπεδο αυτής (άριστη Γ2/C2, πολύ καλή Γ1/C1 και καλή Β2), όπου προβλέπεται, αποδεικνύεται σύμφωνα με τα καθοριζόμενα στο άρθρο 28 του π. Δ.50/2001 (Α΄39).] Εγω, λοιπον, εχοντας διαβασει 150 φορες τη προκηρυξη και κυριως το παραπανω, αυτο που προσωπικα καταλαβα ειναι οτι τα πτυχια στα αγγλικα δεν χρειαζονται μεταφραση παρα μονο ενα ευκρινες φωτοαντιγραφο.

Αφηνω λοιπον αυτο εδω, διαβαστε το κι εσεις και περιμενω τις αποψεις σας!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Απρ 04, 2021 12:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Tsosmi
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Tsosmi »

Μετα την λέξη της προθεσμίας στις 22 τ μηνα πόσο καιρό πιστεύετε να ανακοινωθούν οι ΠΚΕ; Κ ΜΕΤΑ πόσο να δίνουν για τα αθληματα;
Tsosmi
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Tsosmi »

Επειδή βλέπω κ ρωτάνε για τα μόρια κλπ κανεις δεν ξερει. Αλλα πιστεύω σε ειδικότητα με απολυτήριο Λυκείου απο 600 κ πανω καποιος είναι αρκετά καλά... Γνώμη μου παντα
Fanis679
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Fanis679 »

Το κακό είναι ότι το ζητούσε η ειδικότητα που δήλωσα το πτυχίο lower και εγω το ανέβασα χωρίς Ν το μεταφράσω. Πιστεύετε θα με απορριψουνε γιαυτό;
dimitric
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από dimitric »

Καλημέρα παιδιά.

Στην ηλεκτρονική φόρμα, στο 2ο βήμα υποβολής δικαιολογητικών, το "κουμπί" (μεταφόρτωση με το συννεφάκι) των συνημμένων δικαιολογητικών, γίνεται ξεχωριστά για το καθένα (ένα-ένα) ή αφού τα συνάψεις αυτά που έχεις, η μεταφόρτωση- υποβολή γίνεται μία και έξω για όλα.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...

Mitsos1994
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Mitsos1994 »

Νομίζω πώς κανονικά θέλει μετάφραση γιατί λέει ότι όσα είναι σε ξένη γλώσσα πρέπει να έχουν μεταφραστεί.
Mitsos1994
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Mitsos1994 »

Δημήτρη αν μπεις σου λεει κάθε δικαιολογητικά και εσύ ανεβάζεις το pdf σε κάθε πράγμα που σου ζητάει.
Άβαταρ μέλους
theodoros
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 102

Δημοσίευση από theodoros »

Maria95 έγραψε:Ρε παιδιά εγώ για υπηρετης όλμων έβαλα μόνο το απολυτήριο λυκείου από ΕΠΑΛ!

και το πτυχιο να εβαζες νομιζω θα το δεχονταν, αν κανω λαθος ας με διορθωσουν

Andri
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Andri »

Md στο epop.hellenicnavy.gr εκεί που ανεβάζεις τα δικαιολογητικά γράφει μετεφρασμενο πτυχίο αγγλικών.
Andri
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Andri »

Παιδι; Το η ειδικότητα στην προκήρυξη Στρατού ξηράς ελεγκτής εναριας κυκλοφορίας ΑΣ που θέλει αει και πολύ καλη γνώση αγγλικών είναι καλή ειδικότητα; Είναι αμεταθετη Μέγαρα η Ελευσίνα; Ξέρει κανείς;
Kostas3
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Kostas3 »

Παιδιά από το στιγμή που Θα λήξει η προθεσμία μέχρι να ανακοινωθούν οι πίνακες με τους επιτυχόντες - επιλαχόντες ποσο καιρό παίρνει;
Kostas3
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Kostas3 »

Και κάτι ακόμα αν το όνομα μας δεν είναι σε αυτούς τους πίνακες σημαίνει ότι δεν παίρναμε ή μπορεί να μας καλέσουν και χωρίς να είναι το όνομα μας μέσα;
Kostas3
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Kostas3 »

Και χωρίς να είναι το όνομα μας στους πίνακες επιτυχόντων επιλαχοντων μπορεί να μας ξανακαλεσουν?
md_dm
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από md_dm »

Andri έγραψε: Md στο epop.hellenicnavy.gr εκεί που ανεβάζεις τα δικαιολογητικά γράφει μετεφρασμενο πτυχίο αγγλικών.
Επειδη εκανα πρωτα της Αεροποριας και του Σ. Ξηρας, οι προκηρυξεις αυτων των δυο, οσον αφορα το συγκεκριμενο θεμα, λενε ακριβως τα ιδια (ο, τι ειπα και παραπανω δηλαδη). Οταν εκανα τελευταια και του Ναυτικου δε μπηκα να ξαναδιαβασω αναλυτικοτερα τη προκηρυξη του Π. Ν γιατι θεωρησα οτι τα ιδια θα λεει. Ναι, οκ, βλακεια μου, το ξερω! Οποτε δεν εχω αποψη πανω σε αυτο που λες, δηλαδη δεν εδωσα καν σημασια αν ελεγε "μεταφρασμενο πτυχιο αγγλικων", απλα το εστειλα αμεταφραστο οπως ακριβως και στους αλλους δυο Κλαδους...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες